bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 dej ti se raj mal umir ;) jest sm pr lipniku redn stranka in tak da vem, kaj on dela dela in ti morm rečt da je on šefe daleč okol tle glede skutrjov ;) ;) Torej resen odgovor iščeš? Seveda je g.Brane Lipnik resnično dober strokovnjak za skuterje, saj to dokazuje tut s pripravami več let starih dirkalnih skuterjev, ki se borijo za prva mesta ;), za dokaz pa sem tudi jaz, ki sem več let njegova izredno zadovoljna redna stranka ;) Vprašanje ali lahko odpelješ skuter g.Branetu pa je seveda pritrdilen! Za več informacij in telefonsko številko g. Braneta Lipnika, pa mi piši na privatno spročilo oz. privat message ;) Lep pozdrav in še lep dan naprej vam želi gospodič bOnZy ;)
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) Najlepša hvala!!! :D Sam si se mau zaštriku vmes-kako je lahko vprašanje pritrdilno? Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil mjemec
[2fast4u] Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ALO mene zanima.... rad bi nabavo MHR replico + novo motrono gred Kolko stane to dvoje probližno... :?
aerox Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ' date='6 Jul 2004 @ 21:22'] ALO mene zanima.... rad bi nabavo MHR replico + novo motrono gred Kolko stane to dvoje probližno... :? zakaj pa spet novi cilinder? :rolleyes:
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Samo neki me še zanima če mogoče kdo ve a se da na temu kitu za ditecha pobrusit kanale? Pa kaj se s tem pridobi? Pa bonzy ne se smejat!!! :D
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 mjemec: Govoriš vse jajce, ki jih folk takole trosi okoli. Sklopke ne rabiš, če je vario prav nastavlen, o končni nem govoril... Pač sem mi zdi boljše govorit iz izkušenj. Sem vozil in Malossi DiTech in Polini DiTech in v nobenem primeru me ni prepričal. Če mene vprašaš, je denar bek vržen. Skuter bo samo malo bol ružil. Evo ti lastne izkušnje. :P
_Roba_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 mjemec Dr.DiTech si daj nick :lol1: :lol1:
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 :lol: :lol: DiTech-power :afro1: :afro1:
dj_runner Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 pa kaj vsi totega di-techa nekaj mrdate v vseh temah je nekaj o njem :fight2: :BUA: :BUA: :zzz:
Robtech Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Roba ima prav po tvojih izjavah in znanju sodeč si zaslužiš nick Dr. DiTech :naughty:
M|t3k Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Če pa je tok ql mašina :lol: ok zaj pa smo res že malo :topic:
dj_runner Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 tak cisto malo smo :topic: samo se ni krize se niso se oglasili wanabe moderatorji :D :D
mjemec Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 (popravljeno) JEBITE SE VSI!!! pa tud če bo ban boli me kurac, človek neki vpraša al pa kej pove pa ste že kuj neki pametni vsi, samo neki se sprašujem zakaj sploh je ta forum če ste vsi taki mehaniki, itak vsi vse veste!! Kuarc vas gleda samo to lahko rečem glede na to kar pišete!! Popravljeno Julij 6, 2004. Popravil mjemec
_Roba_ Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 JEBITE SE VSI!!! pa tud če bo ban boli me kurac, človek neki vpraša al pa kej pove pa ste že kuj neki pametni vsi, samo neki se sprašujem zakaj sploh je ta forum če ste vsi taki mehaniki, itak vsi vse veste!! Kuarc vas gleda samo to lahko rečem glede na to kar pišete!! Hvala se priporocamo tebi pa sporocamo hrusko si stisni pa v jok in na drevo :lol1: :lol1:
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 ' date='6 Jul 2004 @ 20:22'] ALO mene zanima.... rad bi nabavo MHR replico + novo motrono gred Kolko stane to dvoje probližno... :? MHR replica za piaggio/gilera skuterje v trstu stane 181€, motorna gred MALOSSI MHR pin 12 do 16000rpm pa stane 160€ ;) Lp, Boris ;)
bOnZy Objavljeno Julij 6, 2004 Opozori Objavljeno Julij 6, 2004 Samo neki me še zanima če mogoče kdo ve a se da na temu kitu za ditecha pobrusit kanale? Pa kaj se s tem pridobi? Pa bonzy ne se smejat!!! :D hum, na vsakem kitu se da (po tvojem ''pobrusit'') kanale (ubistvu se jih popravi, brusi se celinder ko zariba ;) ) samo ti raj kupi 70cc potem pa po enem določenem času daj kanale popravit in brusit in ne vem kaj se ustvarjati, potem pa poročaj, kako se obnese ;) P.S.: ne se jezat ;) (folk se ti smeje, ker ve, da si ze zlo douh na temu forumu in da bi mogu ksno osnovno stvar pri motorjih malo bolj obvladati ;) )
aerox Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 MHR replica za piaggio/gilera skuterje v trstu stane 181€, motorna gred MALOSSI MHR pin 12 do 16000rpm pa stane 160€ ;) Lp, Boris ;) od kdaj pa je replica dražja? :huh:
Ciko Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 tu je napisano da je dražja od GREDI, ne od mhr team kita, malo si površno prebral :D
[2fast4u] Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 pa elektroniko morem tudi menjat za MHR REPLICO ? :hmm:
zazy Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 kolko bi me prsla elektronika da bi se mi na visje obrate zavrtel ker zdej se sam do cca. 12000
aerox Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 tu je napisano da je dražja od GREDI, ne od mhr team kita, malo si površno prebral :D aja točno :lol1:
bOnZy Objavljeno Julij 7, 2004 Opozori Objavljeno Julij 7, 2004 ,7 Jul 2004 @ 20:47]pa elektroniko morem tudi menjat za MHR REPLICO ? :hmm: ne ni potrebno sploh ;) razn če mas prevec dnarja ;) kolko bi me prsla elektronika da bi se mi na visje obrate zavrtel ker zdej se sam do cca. 12000 malossi K15 + bobina/rpm control za piaggio/gilera skuterje pride 100€ ;)
_jezus_ Objavljeno Julij 8, 2004 Opozori Objavljeno Julij 8, 2004 Em, kolk casa zdrzi bat v 70 gus masini.. Nekje 6;7k kilometrov je narjenih ... Je treba menat?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se