Pajk Objavljeno Februar 16, 2012 Deli Objavljeno Februar 16, 2012 Pozdrav ! Ali mi lahko kdo pove, če je že slišal za kaj podobnega : novi Monster 696 , o km...noče vžgati, ke ne dobi benzina - benzin pumpe ni čuti, svečke so suhe... Ne da se mi ga voziti s kombijem v LJ na Motorista, Hvala ,če kdo kaj ve LP Mogoče pumpa? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 17, 2012 Deli Objavljeno Februar 17, 2012 Mogoče pumpa? Pumpa sigurno ni kar hin. Sploh skorajda ne poznam primera da bi na ducatiju crknila pumpa. Če ni res kill switch , je lahko ali varovalka za pumpo, ali pa potem rele. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Februar 17, 2012 Deli Objavljeno Februar 17, 2012 a ni pr monstru rado zagodlo stikalo na štenderju? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 17, 2012 Deli Objavljeno Februar 17, 2012 Pri starem ja. Pri novem vžge tudi če je na štenderju. Je pa res da moraš met v leru in fajn je če še sklopko držiš, ker ima tam tudi stikalo. LP Cartman 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojko bezenšek Objavljeno Februar 18, 2012 Deli Objavljeno Februar 18, 2012 hvala za odg. smo gledali varovalke- ni to bom pogledal še rele, po pa kaj še... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 18, 2012 Deli Objavljeno Februar 18, 2012 Imaš zasebno sporočilo. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojko bezenšek Objavljeno Februar 19, 2012 Deli Objavljeno Februar 19, 2012 da nimajo kakšne posebne tovarniške blokade - pri novih Dučetih... če je kdo zasledil ? lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 20, 2012 Deli Objavljeno Februar 20, 2012 da nimajo kakšne posebne tovarniške blokade - pri novih Dučetih... če je kdo zasledil ? lp Tud majo, samo verjetno boš moral samo malo navodila preletet, da se naučiš motor vžgat Napisali smo ti že kar nekaj opcij,...? Malo poročaj kaj dejansko se naredi ko zavrtiš ključ... Že sedemkrat sem ti napisal da sem doma iz tvojih koncev in da z veseljem pridem pomagat... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojko bezenšek Objavljeno Februar 20, 2012 Deli Objavljeno Februar 20, 2012 Tud majo, samo verjetno boš moral samo malo navodila preletet, da se naučiš motor vžgat Napisali smo ti že kar nekaj opcij,...? Malo poročaj kaj dejansko se naredi ko zavrtiš ključ... Že sedemkrat sem ti napisal da sem doma iz tvojih koncev in da z veseljem pridem pomagat... LP sem iz Polzele... malo še počakaj, ker sem verjetno snel kabel za rele, bom pogledal , ko skopni sneg, pol pa prideš na pir... lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojko bezenšek Objavljeno Februar 20, 2012 Deli Objavljeno Februar 20, 2012 se ne znajdem z objavami , ker nisem nikoli tega počel lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bojko bezenšek Objavljeno Februar 23, 2012 Deli Objavljeno Februar 23, 2012 hvala za odg. smo gledali varovalke- ni to bom pogledal še rele, po pa kaj še... lp sem prestavil oba releja in glej, duče dela... hvala vsem za komentarje lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Februar 28, 2012 Deli Objavljeno Februar 28, 2012 (popravljeno) Na voljo imam nekaj delov za Ducati monster stari model in 750,900,1000SS. Če kdo kaj rabi naj pove kaj rabi in odgovorim ali imam ali ne LP Popravljeno Februar 28, 2012. Popravil Kawl Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
slovan Objavljeno Marec 30, 2012 Deli Objavljeno Marec 30, 2012 (popravljeno) Rabil bi bug spojler za Monstra 620...lahko kdo pomaga, kje bi se zadevo dalo nabaviti? Popravljeno Marec 30, 2012. Popravil slovan Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
salo Objavljeno Marec 31, 2012 Deli Objavljeno Marec 31, 2012 Rabil bi bug spojler za Monstra 620...lahko kdo pomaga, kje bi se zadevo dalo nabaviti? http://www.bolha.com/motor-ostala-oprema/ducati-monster-bug-spoiler-spojler-oglas383111601 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja Dobovičnik Objavljeno Junij 20, 2012 Deli Objavljeno Junij 20, 2012 Na voljo imam nekaj delov za Ducati monster stari model in 750,900,1000SS. Če kdo kaj rabi naj pove kaj rabi in odgovorim ali imam ali ne LP Rabim šipco števca oz. sprednji del števca / s2r800, mam gor eno prasko, katera je z vsako furo daljša... Zanimal bi me še kakšn sprednji blatnik / črn po možnosti in s kakšne cestne linije Ducati. Ne bi blo švoh, če bi imel še kakšne "clear" šipce smernikov. Lp, Mitja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stuhec Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 rabil bi zensko ducati majco, ki lahk dobim ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIZIXXX Objavljeno Junij 30, 2012 Deli Objavljeno Junij 30, 2012 rabil bi zensko ducati majco, ki lahk dobim ? Lahko jo dobiš v podjetju Motorist d.o.o. ki je uvoznik za motocikle Ducati, sedež imajo v Ljubljani, v BTC-ju, Letališka 9. Majo pa neki svoje robe tud na avto pika netu, še tam poglej. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T1cK0 Objavljeno Julij 9, 2012 Deli Objavljeno Julij 9, 2012 Kaj je fora Bug spoiler-ja? A se gre samo pač zaradi vizualnega izgleda, al ima zadevica še kako praktično stran ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 6, 2012 Deli Objavljeno Avgust 6, 2012 Na kolikšen pritisk pumpate gume lastniki monstrov? po navodilih je 2.1/2.2... kaj pravite? je to precej premalo? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T1cK0 Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 Na kolikšen pritisk pumpate gume lastniki monstrov? po navodilih je 2.1/2.2... kaj pravite? je to precej premalo? Tega pa res še nisem preveril odkar imam motor Mene pa zanima, katero motorno olje uporabljate ? Ter kdaj je najprimernejši čas za menjavo ? Nekati pravijo, da proti koncu sezone se ne splača menjat, da je bolje počakat na spomlad drugo leto ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stebricek Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 jest pumpam 2.5 in 2.8.... olje pa po predpisih na 10.000, oz.bom vrjetn kr na 5.000, sj ni tok hud strošk :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Bmflar Objavljeno Avgust 9, 2012 Deli Objavljeno Avgust 9, 2012 A je kdo iz Ljubljane ali okolice, da ima Monstra 696 ???? Po možnosti z višjo balanco .... Na ZS prosim . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Death Angel Objavljeno Avgust 13, 2012 Deli Objavljeno Avgust 13, 2012 Tega pa res še nisem preveril odkar imam motor Mene pa zanima, katero motorno olje uporabljate ? Ter kdaj je najprimernejši čas za menjavo ? Nekati pravijo, da proti koncu sezone se ne splača menjat, da je bolje počakat na spomlad drugo leto ?? jst pompam 2.6 v obe olje menjam pa na 6000km ni važno al poleti al pozimi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T1cK0 Objavljeno Avgust 17, 2012 Deli Objavljeno Avgust 17, 2012 Katero olje pa uporabljate? Jest sm zdej dubu Motul 5100 10W/40....sam ne vem a je kej fore ker ima Monster suho sklopko al je pač ni? Sej pomoje olje nima bit kej drugačn kot tisti v motorjih, ki nimajo suhe sklopke ... ali pač ?? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kawl Objavljeno Avgust 18, 2012 Deli Objavljeno Avgust 18, 2012 Ne vem kateri Ducati imaš, ampak če imaš desmodue potem to definitivno ni pravo olje ker ima prenizko vrelišče. Zavedaj se da je to zračno hlajena mašina in ne vodno. Shell Advance Ultra 4 SAE 15W-50 To se uporablja v ducatijih. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se