Zdrawc Objavljeno Julij 20, 2007 Deli Objavljeno Julij 20, 2007 kul B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mačka27 Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Mi smo imel pretekli četrtek ob ledeniku veter na vrhu pa kr sneg... KRIMINAL :headbang: :headbang: !!! Škoda... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BremzPenzl Objavljeno Julij 21, 2007 Deli Objavljeno Julij 21, 2007 Včeraj je blo pa super, doli noro vroče, gori pa ravno prav.. glej tu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SiM Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 3, 2007 Deli Objavljeno Avgust 3, 2007 Eureka :worship: Osvojen včeraj 02.08.07 ob 12:07 v krasnem sončnem vremenu, nobene pretirane gužve med potjo, okoli pol druge ure pa je bila na razglednih točkar kar gneča. Zukije smo parkiral na vrh garaže. Na Edelwaisspitzu je pa grdo pihalo, ampak vse ostalo pa super. Srečali tri KR-ančane. Živega svizca mi pa ni uspelo vidt...sm upala da bo kje čokolado zavijol u folijo :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 takole je pa zledal 1.8.07 šli z avtom-z durbinom sem jest.... :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mitja99 Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 A gre kakšen umirjen voznik v sredo 15.8. na GG. Vreme naj bi bilo lepo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Avgust 12, 2007 Deli Objavljeno Avgust 12, 2007 Bil dans gor. Nobene slo tablice! Tolk izpušnih plinov letos še nisem požrv!!! :SS Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Piksna Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Tako pa je zgledal danes. :worship: Lepo vreme, nič hladno, brezvetrje, ..., in kopica obiskovalcev. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ShadoW88 Objavljeno Avgust 15, 2007 Deli Objavljeno Avgust 15, 2007 Še en včerajšnji klubski izlet z motorji.. Mene sicer ni bilo zraven :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Tudi mi smo včeraj obuli gojzarje, se oblekli v pumparce, v ruzake pa dali steklenico domačega in odšli v hribe :naughty: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 Moški del hribolazcev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARJA Objavljeno Avgust 16, 2007 Deli Objavljeno Avgust 16, 2007 In ženski del Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Megajver Objavljeno Avgust 19, 2007 Deli Objavljeno Avgust 19, 2007 Evo ravnokar prispel iz Grossglocknerja :naughty: ! Vreme moram rečt da je kar držalo :worship: , če si bil dovolj zgoden seveda :unsure: ! Pogled je bil v glavnem krasen. Blo je tudi kar nekaj Slovenskih tablic gor, med drugimi tudi chopper klub Tiger :whistle: Skratka blo je lepo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Po vsem prebranem na forumu sva se tudi midva z mojo odločila, da se odpraviva gor. Ta vikend, za 2 dni, lepo na izy ...Komaj čakam :).. upam da bo vreme tud gor lepo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 23, 2007 Deli Objavljeno Avgust 23, 2007 Mogoče se srečamo na Grosgloknerju, člani MK Nm gremo v soboto bo 7,oo odhod izpred BTC-eja za dva dni. :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Mogoče se srečamo na Grosgloknerju, člani MK Nm gremo v soboto bo 7,oo odhod izpred BTC-eja za dva dni. :beer2: Midva odrineva med 7h in 8h iz Postojne. Maybe, maybe... Kakšno mate pa pot? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Avgust 24, 2007 Deli Objavljeno Avgust 24, 2007 Midva odrineva med 7h in 8h iz Postojne. Maybe, maybe...Kakšno mate pa pot? Mi se dobimo v CC-eju (BTC Nm)jutri zjutraj 25.08.07 ob 7,oo in odrinemo,ko spijemo kavico recimo nekje 7,20.Peljemo se Nm,Bič,Ivančna gorica,Lj,Medvode,Kranj,Kranjska gora,Treviso,Vilach,Špital(desno) za Linz,Grosglokner,zbralo se nas je ca 25 OK. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ole Objavljeno Avgust 28, 2007 Deli Objavljeno Avgust 28, 2007 Ta vikend je tudi nama uspelo...prečudovito :worship: :worship: :worship: . Sva si vzela 2 dni in sploh nama ni žal. Srečal ene par slovencev. V Kranjski gori na pumpi del novomeščanov, na vrhu GG drug del novomeščanov :). Menil sem se z enim gorenjcem, kdo od tuki (po 15 min pogovora sploh nevem kako se kličeš :whistle: :whistle: )... No na poti dol pa videl še ene par motoristov iz SG in GO. še pot: 1. dan Postojna - Kranjska gora - Villach - Spittal - Lienz - GG - na drugo stran do Zell am See - krogec po Kaprunu in naprej do Mittersill-a (Tu sva prespala za 22 € na noč. No pir za 3.10 € pa me je na rit vrgel...ma ok v zameno sem dobil neko vaško fešto na pleh muzko :worship: :worship: . 2. dan Zjutraj do Kitzbuhel-a (ful lepo mestece), nazaj do Mittersilla in pot nadaljevala proti Lienzu skozi Felbertauern tunnel (nekaj posebnega), cesta tu enkratna. Iz Lienza sva šla še na Hermagor, Trevisio, Kranjska gora, Bled (kremna rezina :worship: ), Postojna GG naju je res prevzel...ni nama žal :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hector Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 Oj - ima kdo kakšno AutoRoute datoteko za dvo dnevno furo na GG? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Avgust 29, 2007 Deli Objavljeno Avgust 29, 2007 (popravljeno) Ta vikend je tudi nama uspelo...prečudovito :worship: :worship: :worship: .Sva si vzela 2 dni in sploh nama ni žal. Srečal ene par slovencev. V Kranjski gori na pumpi del novomeščanov, na vrhu GG drug del novomeščanov :). Menil sem se z enim gorenjcem, kdo od tuki (po 15 min pogovora sploh nevem kako se kličeš :whistle: :whistle: )... No na poti dol pa videl še ene par motoristov iz SG in GO. še pot: 1. dan Postojna - Kranjska gora - Villach - Spittal - Lienz - GG - na drugo stran do Zell am See - krogec po Kaprunu in naprej do Mittersill-a (Tu sva prespala za 22 € na noč. No pir za 3.10 € pa me je na rit vrgel...ma ok v zameno sem dobil neko vaško fešto na pleh muzko :worship: :worship: . 2. dan Zjutraj do Kitzbuhel-a (ful lepo mestece), nazaj do Mittersilla in pot nadaljevala proti Lienzu skozi Felbertauern tunnel (nekaj posebnega), cesta tu enkratna. Iz Lienza sva šla še na Hermagor, Trevisio, Kranjska gora, Bled (kremna rezina :worship: ), Postojna GG naju je res prevzel...ni nama žal :worship: :worship: Novomescani smo bili v Kranjski gori in na GG v enem kosu (16 motorjev).Tudi dvodnevni izlet,prespali v Kaprunu cena 20 evrov z zajtrkom v pensionu Heidi. Popravljeno Avgust 29, 2007. Popravil mir Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Nameravam še letos it pogledat na Grossglockner (mrbit ta vikend če bo vse po sreči) opa me zanima te penzioni k prespite ali jih vnaprej rezervirate ali jih je dost da enga najdeš med potjo pa prespiš? LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
mir Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Nameravam še letos it pogledat na Grossglockner (mrbit ta vikend če bo vse po sreči) opa me zanima te penzioni k prespite ali jih vnaprej rezervirate ali jih je dost da enga najdeš med potjo pa prespiš? LP V tem času ni potrebna rezervacija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno Avgust 30, 2007 Deli Objavljeno Avgust 30, 2007 Super, hvala :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno September 2, 2007 Deli Objavljeno September 2, 2007 :unsure: Takole pa zna biti gor ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se