jetman Objavljeno April 10, 2008 Deli Objavljeno April 10, 2008 (popravljeno) Malo glej kakšne so temperature na Kredarici, pa boš videl, če je primeren obisk V.Kleka. Jaz pred junijem ne bom šel gor. Popravljeno April 10, 2008. Popravil jetman Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dive Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Podobno sem tudi sam imel v mislih, hotel sem se prepričati.... :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndiGS Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Jaz grem gor 24 in 25.maja,sneg ob cesti me ne moti,sploh ni tako mrzlo,kot zgleda.Svizci pa bodo zavijali čokolade. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 Jaz grem gor 24 in 25.maja,sneg ob cesti me ne moti,sploh ni tako mrzlo,kot zgleda.Svizci pa bodo zavijali čokolade. Sneg ob cesti načeloma sploh ni ovira, je pa malo zoprno, ker je cesta več ali manj mokra zaradi taljenja snega :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno April 15, 2008 Deli Objavljeno April 15, 2008 (popravljeno) Andi, greš na bmw mountain days? Mokro gor al dol, Gs je Gs, za v lepem ali mokrem :whistle: . Popravljeno April 15, 2008. Popravil PURPLE Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Sneg ob cesti načeloma sploh ni ovira, je pa malo zoprno, ker je cesta več ali manj mokra zaradi taljenja snega :krneki: A JE KDO IZ CUKRA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jetman Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Saj ne gre za to, da je kdo iz cukra, ampak, če se že zapelješ gor, da se zapeljaš v lepem vremenu in uživaš v lepi cesti in naravi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 A JE KDO IZ CUKRA Ne ni(sem) Saj ne gre za to, da je kdo iz cukra, ampak, če se že zapelješ gor, da se zapeljaš v lepem vremenu in uživaš v lepi cesti in naravi. Točno tako. Vozim se za svoj užitek in lepše mi je gor it po suhi cesti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
xva Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 Ne ni(sem) Točno tako. Vozim se za svoj užitek in lepše mi je gor it po suhi cesti. VSEKAKOR JE LEPŠE PO SUHEM TUDI ZAME NA HRIB GREM VEČKRAT ČEZ LETO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno April 16, 2008 Deli Objavljeno April 16, 2008 In zakaj se je treba dret na ves glas ?!? (izključi Caps Lock ! ) :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2008 Deli Objavljeno Maj 6, 2008 Važno je, da se priprave začno dovolj zgodaj ... :rolleyes: Enkrat do konca sezone se bom že prebil do gor :yes: Realno pa je načrtovan odhod zadnji vikend v maju ali prvi v juniju :OK: Zgodnje priprave ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Važno je, da se priprave začno dovolj zgodaj ... :rolleyes: Enkrat do konca sezone se bom že prebil do gor :yes: Realno pa je načrtovan odhod zadnji vikend v maju ali prvi v juniju :OK: Zgodnje priprave ... ker nism še bil tam, me zanima, kdo ma kaj "frišnih" informacij. mislim da je to cilj za naslednjo soboto. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 ker nism še bil tam, me zanima, kdo ma kaj "frišnih" informacij. mislim da je to cilj za naslednjo soboto. Frišne od sobote: http://foto.slovenija.net/index.php?album=...06-Grosglockner Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Zdravo ! Dajte povedat kako greste gor pripravljeni. Jaz bi šel čez ena dva tedna, ko bo zares toplo. V kombinezonu pa podkapa normalno. A ne bo nič mraz ? Glede na slike vidim da je tam ogromno snega na višini, tako da ne vem če bi šlo čez tako. Bom pa za sigurno vzel še kej toplega za spodaj. En tedn preden grem napišem, da se nam kdo pridruži. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Zdravo ! Dajte povedat kako greste gor pripravljeni. Jaz bi šel čez ena dva tedna, ko bo zares toplo. V kombinezonu pa podkapa normalno. A ne bo nič mraz ? Glede na slike vidim da je tam ogromno snega na višini, tako da ne vem če bi šlo čez tako. Bom pa za sigurno vzel še kej toplega za spodaj. En tedn preden grem napišem, da se nam kdo pridruži. Windstoper pod kombinezonom, podkapa in to je to že zdaj. Saj temperature so gorih bile ravno tako 16+ stopinj, samo sneg se še pač ni stopil. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Zdravo ! Dajte povedat kako greste gor pripravljeni. Jaz bi šel čez ena dva tedna, ko bo zares toplo. V kombinezonu pa podkapa normalno. A ne bo nič mraz ? Glede na slike vidim da je tam ogromno snega na višini, tako da ne vem če bi šlo čez tako. Bom pa za sigurno vzel še kej toplega za spodaj. En tedn preden grem napišem, da se nam kdo pridruži. A vi to šibate za dva dni? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Windstoper pod kombinezonom, podkapa in to je to že zdaj.Saj temperature so gorih bile ravno tako 16+ stopinj, samo sneg se še pač ni stopil. TENK JU! Vsak nasvet pride prav A vi to šibate za dva dni? Najbrž za dva dni ja, eden je premalo. Moraš divjat, to pa ni point. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 Najbrž za dva dni ja, eden je premalo. Moraš divjat, to pa ni point. A nisi ti s Primorske nekje ? Od tam je GG fura bolj v stilu, kam bomo pa popoldne šli ? :) Lahko pa se razširi na sever ali jug in potem postane lepa dvodnevna furca. Hribi in ceste tam okoli so fenomenalni. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 No - SUPER ! Sva že dva za uživancijo. Ta teden zamenjam potovalne gume gori - mam že doma. Auspuh pa greva. Kdaj bi šel ti približno ? Superca za dva dni. Kaj pa prespat ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 A nisi ti s Primorske nekje ?Od tam je GG fura bolj v stilu, kam bomo pa popoldne šli ? :) Lahko pa se razširi na sever ali jug in potem postane lepa dvodnevna furca. Hribi in ceste tam okoli so fenomenalni. hja no, slabih 600, brez enkrat samkat falit, ni ravno popoldanski skok. odpelem jih brez problema, če vsaj približno vem kam grem, ali sm mogoče tam že bil. na blef, se pa mal bojim (ponoči se nemorm vozt, me oči jebejo :( ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 4, 2008 Deli Objavljeno Junij 4, 2008 (popravljeno) Dajte povedat kako greste gor pripravljeni. Jaz bi šel čez ena dva tedna, ko bo zares toplo. Zares toplo ne bo še vsaj mesec dni. To je le višina Kredarice. Od opreme je je obvezen dežni kombinezon. Dva dni je kar prava mera tudi za mene: tako ni potrebno forsirat in kakšno ploho lahko prevedriš in ti ni treba vozit na mus v dežju. Mi smo prenočili ne severni strani "hriba" ob Zeel am Zee-ju in drugi dan še zavili do Kitzbuhla na kavo. Pa tudi na vrhu vzame kar nekaj časa prevažanje od platoja pa do Edelweiss-a. LP in srečno! Popravljeno Junij 4, 2008. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Za tiste, ki jih zanima kako izgleda vožnja po tem hribu: http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...242838666002067 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vapotek Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 M****a rider goes wild. :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Za cestače; od Hermagorja do Greifenburga (čez Weißbriach, Gitchstal, in mimo Weißensee) cesto komplet čez hrib prenavljajo in je cela razf*ana, meni je sicer bila všeč, ampak cestačem najbrž ne bo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Sem se za prvomajske vozil tu okrog, ja za enduro je super, sem kr sekal ovinke preko gradbišča na cesto :naughty: . Mi gremo 21. 22. junija, prespimo pri jezeru. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se