RobiRoberto Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Za tiste, ki jih zanima kako izgleda vožnja po tem hribu: http://video.google.co.uk/videoplay?docid=...242838666002067 Dovolj je bilo 15 sekund ogleda. Ne bom nasedel tvoji zlonemiri, da mi pokvariš doživetje neznanega .) Ima, da je naslednji vikend vrema OK !!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Hmm, kolko km je do tja če recimo v Celju štartam? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 M****a rider goes wild. :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 :P Mislim, s kakimi divjaki se druzim :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
skuterist Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Hmm, kolko km je do tja če recimo v Celju štartam? Lani štartal v CE, smer Velenje-Dravograd-Ravne-Borovlje-Arnoldstein-Hermagor-Kotschach-Lienzu-Winklern-Helingebluta-GG-Winklern-Flattachu-Spittal- Beljak-Faker see-Borovlje in nazaj v CE. Zneslo je cca 670km. Za end dan "preveč" če hočeš še kje malo postati in si kaj pogledati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
NejcZ Objavljeno Junij 5, 2008 Deli Objavljeno Junij 5, 2008 Aja, torej samo dobrih 300km v eno smer. Niti ni tako hudo. Če bi jaz šel z svojo jajco bi tako obvezno prespal, ker ne moreš zdržati toliko kilometrov na tem motorju, pa da si bog :) Hvala za info ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 OK, da ne bo preveč ugibanj kolko je kilometrov do tja. Po maps.google.com je od Lavamunda (Lavamund,Austria) do vhoda na Grossglockner (Heiligenblut, Avstrija) točnop 219km oziroma po njegovem 2h37minut vožnje. Če prištejem še 60km od Mb do Dravograda pa imam cirka 280km in 3 ure, kolikor sva dejansko porabila pretekli vikend do tja. Tako da ni posebej hudo, še posebej če se vračaš po bolj ali manj isti poti. Če se gre dvodnevno je verjetno dobro si še kakšen dodaten cilj izbrati. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 OK, da ne bo preveč ugibanj kolko je kilometrov do tja.Po maps.google.com je od Lavamunda (Lavamund,Austria) do vhoda na Grossglockner (Heiligenblut, Avstrija) točnop 219km oziroma po njegovem 2h37minut vožnje. Če prištejem še 60km od Mb do Dravograda pa imam cirka 280km in 3 ure, kolikor sva dejansko porabila pretekli vikend do tja. Tako da ni posebej hudo, še posebej če se vračaš po bolj ali manj isti poti. Če se gre dvodnevno je verjetno dobro si še kakšen dodaten cilj izbrati. Caki prijatelj moj, niso vsi taksni tourenfahrerji kot recimo ti,pa vcasih mogoce tudi jaz;enim je ze 300 km dnevno vrh glave. Je pa v vsakem primeru Grossglockner dokaj blizu, tako,da ga bomo ziher napadli;verjetno v kombinaciji z Nockalmstrasse & Türracher Höhe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Vuk, tako pot sem jaz obvozil lani, tole poglej. Sam kot si rekel, to je za tiste bolj nore, ne poznam velik motoristov, ki bi si jih upal zraven vzet na tako furo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vuk76 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Vuk, tako pot sem jaz obvozil lani, tole poglej. Sam kot si rekel, to je za tiste bolj nore, ne poznam velik motoristov, ki bi si jih upal zraven vzet na tako furo. Jaz jih osebno poznam kar nekaj...take, ki so tudi mene kar lepo strenirali. Drgac pa lepa furca, bomo vidli, ce bo cas kaj podobnega odpeljat. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Jaz tudi definitivno enkrat v kratkem grem. Definitivno bo problem na moto sportivi narest 800km iz Kopra približno. Najbrž ga en teden ne bom povohal potem, bom pa šel, ker mi je všeč. Predlagan termin ? Jaz bi šel enkrat ko bo najbolj toplo, saj gor najbrž ni tako zelo... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 (popravljeno) VREME JUTRI: Morgen 07.06.2008 Temperatur 3 bis 7°C Höhe 2.369m (in več ali manj deževno) Danes pa: Popravljeno Junij 6, 2008. Popravil Fazer03 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zlati Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Vuk, tako pot sem jaz obvozil lani, tole poglej. Sam kot si rekel, to je za tiste bolj nore, ne poznam velik motoristov, ki bi si jih upal zraven vzet na tako furo. to turo sva naredila z Vikkingom kako leto nazaj,je pa res da se ne smeš preveč obirat ker te hitro noč dobi :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Jaz tudi definitivno enkrat v kratkem grem. Definitivno bo problem na moto sportivi narest 800km iz Kopra približno. Najbrž ga en teden ne bom povohal potem, bom pa šel, ker mi je všeč.Predlagan termin ? Jaz bi šel enkrat ko bo najbolj toplo, saj gor najbrž ni tako zelo... Trieste, Italy - Heiligenblut, Avstrija = 221 km – o 2 h 55 min Od Tolmezza gor preko Plockenpass_a super cesta, do Tolmezza je avtocesta za tabolj bedni ravnisnki del. Po samem Kleku pa je tako ali tako največ okoli 100km. Naslednji vikend bo lepo za it gor :) http://www.accuweather.com/world-forecast-...UT&metric=1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Trieste, Italy - Heiligenblut, Avstrija = 221 km – o 2 h 55 minOd Tolmezza gor preko Plockenpass_a super cesta, do Tolmezza je avtocesta za tabolj bedni ravnisnki del. Po samem Kleku pa je tako ali tako največ okoli 100km. Naslednji vikend bo lepo za it gor :) http://www.accuweather.com/world-forecast-...UT&metric=1 No vidiš, še dobro, da si imel s seboj čarovnico. :winkiss: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SEOI-NAGE Objavljeno Junij 6, 2008 Deli Objavljeno Junij 6, 2008 Ja, če bo motor za vikend fertiq šibava sicer ko bo. Čakam še lonec športni ker stari ni OK, ni prav pritrjen in se lahko odlomi cev. Pa še premontirat moram gume. Se slišiva, gremo pa 100% Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
komandos Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 A mi lahko kdo predlaga in napiše relacijo od Unca pa do GG ter nazaj!Greva s soprogo pa da nebi lutal brez veze me to zanima!Bi pa šla za dva dni pa nekje po petnajstem juliju!Tku bl umirjeno pa da si lahko še kej sproti ogledava.Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fazer03 Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Bom kar kopiral iz moje "domače" strani: ...Se pravi Kr. gora - Podkoren - Beljak - Hermagor - Oberdrauburg - Heiligenblut - 7 EUR - Franz Josefs Hohe - pa potem na Edelweisspitze, od tu pa proti Zell am See-ju, kjer smo v vasi Fusch spali in zajtrkovali za 20 EUR/osebo; v nedeljo pa nato dopoldan čez Mittersill do Kitzbuhla na jutranjo kavico, pa nazaj do Mittersilla in potem preko Felbertauern tunnela (8 EUR) proti Lienzu - Greifenburg - Hermagor - Beljak - postanek pri Faaker See, pa dalje do Ljubelja in domov - števec je pokazal 700 km in 200 m ... LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Bom kar kopiral iz moje "domače" strani:... - 7 EUR - Franz Josefs Hohe - ... Samo da je sedaj 18 €. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 8, 2008 Deli Objavljeno Junij 8, 2008 Uradna stran . Res je že 18 evrov dnevna karta... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Ja 18 € je bilo že lani v 7 mesecu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Naslednji vikend bo lepo za it gor :)http://www.accuweather.com/world-forecast-...UT&metric=1 Po današnjih napovedih bo res le naslednji vikend ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Po današnjih napovedih bo res le naslednji vikend ... ...in mi jo vsekamo drugi vikend. Tudi, če bo oblačno, bomo grmeli, pa bo prec' jasno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mutika Objavljeno Junij 9, 2008 Deli Objavljeno Junij 9, 2008 Samo da je sedaj 18 €. Uradna stran .Res je že 18 evrov dnevna karta... Ja. Zaradi privatne lastnine. Ampak, ko greš drugič v isti sezoni gor, z istim prevoznim sredstvom, potem se splača hranit račun od prvega vstopa ... na osnovi prvega računa stane drugi vstop le 4 €. Torej, nikar ne zavrzite listkov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Mutika to je pa zelo koristna informacija :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se