Cartman Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 šit. :( Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 šit. :( ...sem tudi jaz izrekel to besedo, ko sem videl napoved. Drek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 Obstaja tudi opcija, da se vremenarji velikokrat zmotijo ... :whistle: Plisssss .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Junij 10, 2008 Deli Objavljeno Junij 10, 2008 vremenarji vedno točno napovedo vreme. sam datume včasih falijo :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 (popravljeno) Ma ne vem kaj se imajo toliko za motit, ker imajo samo dve možnosti na razpolago: suho ali mokro ... :grim :grim :grim Ampak tole gre sedaj že v smeri :topic: tako da gremo nazaj v pravo smer. Motofrik, če nama uspe naslednji vikend, časti pijačo tisti, ki prvi pocuka za rokav :naughty: ok? Popravljeno Junij 11, 2008. Popravil RobiRoberto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Junij 11, 2008 Deli Objavljeno Junij 11, 2008 ke pussyji,če maš namen it ....greš,jebeš dež... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
HHV Objavljeno Junij 12, 2008 Deli Objavljeno Junij 12, 2008 ke pussyji,če maš namen it ....greš,jebeš dež... Si že vozil na teh višinah z motorjem po snegu? Redni udeleženec slonovega srečanja? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pjero Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Si že vozil na teh višinah z motorjem po snegu? Redni udeleženec slonovega srečanja? slon si ti.. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 ....ni potrebno tako ocitno razkazovati lastne ignorance.. ta vikend je pravo vreme. ne bo nikjer nobenega. :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 ....ni potrebno tako ocitno razkazovati lastne ignorance.. ta vikend je pravo vreme. ne bo nikjer nobenega. :krneki: Ha, za jutri kaže zelo obetavno. V nedeljo bo pa malo brr, brr, čmok, čmok ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 gody, a na grossglockner greš, aaaa kaj sem ti fouš,me vzameš sabo? Obljubim da bom kolena držala k sebi :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gody01 Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 gody, a na grossglockner greš, aaaa kaj sem ti fouš,me vzameš sabo? Obljubim da bom kolena držala k sebi :evilgrin: Ideja je bila za nedeljo in glede na napoved (če ne bo kake spremembe) bo tole ta teden odpadlo. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Is that a yes? :kva2: Če bo , ko bo, napoved :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 A mene bo pa Mutika peljala? :blush: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 Kaj se ti zraven štuliš :lol: tebe bomo dal na tank, če bo fajn pihalo, da boš mel funkcijo vetrobrana :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frips Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 tebe bomo dal na tank, če bo fajn pihalo, da boš mel funkcijo vetrobrana :lol1: :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lejcek Objavljeno Junij 13, 2008 Deli Objavljeno Junij 13, 2008 (popravljeno) fripso, če se boš preveč tepu po buči, ti lahka kej čez vuhe ven pade :trance_33_sleep: Kakšna slama recimo :lol1: Popravljeno Junij 13, 2008. Popravil lejcek Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PURPLE Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 Dorekli, da gremo ta vikend 21,22 :D samo vreme more bit, bo Trontl lepo napovedal za severne sosede :lol: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stojantom Objavljeno Junij 16, 2008 Deli Objavljeno Junij 16, 2008 LP vsem bikerjem!!!! Zanima me ali je kdo bil v kratkem na Grossglocknerju in ima spravljen račun (kajti druga vožnja gor je z računom cenejša)?? Ali je kdo,ki ga ima pripravljen posoditi za to turo! LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gerholdd Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 glede druge vožnje: Mit einer PKW- oder Motorradtageskarte kann mit dem gleichen Fahrzeug (kennzeichengebunden) im selben Kalenderjahr eine zweite Fahrt um EUR 4,00 unternommen werden. Das Ticket der Erstfahrt ist dazu an unserer Kasse vorzuweisen! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Miki Mauss Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 zgornji post bi po kranjsko pomenil da se sicer dobi popust na drugo voznjo, ampak z isto koreto. Tko da.... veliko srece pri izposoji racuna in motorja.... :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Cartman Objavljeno Junij 17, 2008 Deli Objavljeno Junij 17, 2008 glede druge vožnje: Mit einer PKW- oder Motorradtageskarte kann mit dem gleichen Fahrzeug (kennzeichengebunden) im selben Kalenderjahr eine zweite Fahrt um EUR 4,00 unternommen werden. Das Ticket der Erstfahrt ist dazu an unserer Kasse vorzuweisen! zgornji post bi po kranjsko pomenil da se sicer dobi popust na drugo voznjo, ampak z isto koreto. Tko da.... veliko srece pri izposoji racuna in motorja.... :whistle: tistole meni prevede v characteristic-bound. jaz bi to prevedel v vozilo istega tipa. se pa lahko tud motim, babelfish je precej zabaven prevajalec. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CAPI Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Jutri 19.06. se odpravljam gor :yea1: , sproti se mislim ustaviti še v Louisu in H.Gericke(Villach), pa me zanima ,kdaj odprejo oziroma zaprejo trgovine? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gem4 Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Jutri 19.06. se odpravljam gor :yea1: , sproti se mislim ustaviti še v Louisu in H.Gericke(Villach), pa me zanima ,kdaj odprejo oziroma zaprejo trgovine? http://www.louis.de/_30283818f35c02849858f...liale&ID=62 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Ice Objavljeno Junij 18, 2008 Deli Objavljeno Junij 18, 2008 Mit einer PKW- oder Motorradtageskarte kann mit dem gleichen Fahrzeug (kennzeichengebunden) im selben Kalenderjahr eine zweite Fahrt um EUR 4,00 unternommen werden. Das Ticket der Erstfahrt ist dazu an unserer Kasse vorzuweisen! tistole meni prevede v characteristic-bound. jaz bi to prevedel v vozilo istega tipa. se pa lahko tud motim, babelfish je precej zabaven prevajalec. vezano na tablico (vozila), v istem koledarskem letu, se lahko podas cez za € 4,00. stari racun pokazati na kasi. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se