Wobewt Objavljeno Junij 21, 2002 Objavljeno Junij 21, 2002 Moni, nor od veselja, je vzkliknil: " Estelle, moral bi vas bil prepoznati! ze dolgo sem vaš strastni obcudovalec. Koliko sem prebil vecerov v Theatre-Francaisu in vas gledal v vlogah zaljubljenih punc! In da bi pomiril svoje vznemirjenje - javno se mi ni bilo mogoce drkati - sem vrtal s prstom v nos, ven vlekel gost smrkelj in ga zrl! Kako je bilo dobro! Kako je bilo dobro! " No, eroticno ali ne? Imate vi kakšne takšne fantazije? LP bizarno slikarski :oops: :oops:
Gregs Objavljeno Junij 21, 2002 Objavljeno Junij 21, 2002 Moja najvecja fantazija je seksati z zaljubljeno zensko... ce pa to ne, pa vsaj z dvema... ehehehehehehehee..... :D :D :D
Zhuk Objavljeno Junij 22, 2002 Objavljeno Junij 22, 2002 Moja najvecja fantazija je seksati z zaljubljeno zensko... ce pa to ne, pa vsaj z dvema... ehehehehehehehee..... :D :D :D nezaljubljenima???
Gregs Objavljeno Junij 23, 2002 Objavljeno Junij 23, 2002 nezaljubljenima??? Pri dveh je to cisto nepomembna podrobnost.... (odviskasevednoglavanebolipress)... :D
Furioso Objavljeno Junij 23, 2002 Objavljeno Junij 23, 2002 Jest sm pa za dvojčici!!! ...enojajčni??? :idea: :idea: :?: :P :wink:
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Moja najvecja fantazija je seksati z zaljubljeno zensko... ce pa to ne, pa vsaj z dvema... ehehehehehehehee..... :D :D :D Zaljubljeno v koga :?: :twisted: :D
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Kdor še ni prebral knjige z naslovom tega topica, mu to toplo priporočam, saj se vam bo razkril popolnoma nov svet perverzij in sex svinjarij o katerih sploh še niste sanjali ...
aja Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Kaj pa Juliette & Justine? :twisted: :D :wink: Aja
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 ma saj jih je polno ... GReš v klnjižnico, rečeš za Henrija Millerja & company pa maš ... modeli so pokvarjeni u nulo :twisted: :idea: :arrow: :D :wink:
Thundercat Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Sem bral eno tako knjigo, ma se ne spomnim naslova! Šlo je za ....kako bi rekel.....SVINJARIJE! Vem da je tip potem ko je tipico analno posilu, šel z roko v njeno danko in ji izvlekel ven 1,5 metra dolgo črevo..... Nebi o tem..
Einherjar Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Kaj pa Juliette & Justine? :twisted: :D :wink: Aja Tudi lepa knjigica ja, se posebej 1. del :) Justine mi ni bila tako prisrcna.
aja Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Ja, zbirka Dotik.....sem pri 11-ih letih prišla v lokalno knjižnico in uno na šaltarju vprašala, kje imajo Juliette & Justine, ker je ne najdem na policah(kaj pa sem jaz vedla, da je to taka svinjarija :oops: ) ....jo je skor fras zagrabu! Ko se je skulirala, mi je rekla, naj s sabo pripeljem koga od staršev, da podpišeta, pol mi jo bo pa dala, ni problema. :cry: Men nič jasno, sem si samo mislila, kaka prasica je!! In se včlanila v drugo knjižnico! :D :wink: Aja
Anubis Objavljeno Junij 24, 2002 Objavljeno Junij 24, 2002 Sem bral eno tako knjigo, ma se ne spomnim naslova! Šlo je za ....kako bi rekel.....SVINJARIJE! Vem da je tip potem ko je tipico analno posilu, šel z roko v njeno danko in ji izvlekel ven 1,5 metra dolgo črevo..... Nebi o tem.. Svinjarije...no ja...sto ljudi sto okusov... Res jo je posilil ampak vmes jo je tudi ubil, da je ni preveč bolelo potem na koncu, ko ga je začelo zanimat kaj skriva v sebi ta navihanka... No pa da se je to dogajalo v kupeju vlaka tudi da nekaj čara vsej situaciji ne? :twisted: :twisted: Drugače pa toplo priporočam vsakemu svobodomiselnemu bralcu še nekaj drugih cvetk iz zbirke Dotik... Miller je pa tako ali tako klasik in nima smisla izgubljati besed...hehehe... AVE
vrho1679 Objavljeno Junij 26, 2002 Objavljeno Junij 26, 2002 Sem bral eno tako knjigo, ma se ne spomnim naslova! Šlo je za ....kako bi rekel.....SVINJARIJE! Vem da je tip potem ko je tipico analno posilu, šel z roko v njeno danko in ji izvlekel ven 1,5 metra dolgo črevo..... Nebi o tem.. Ma to morš bit že malce bolan da to bereš, orenk, da to napišeš v knjigi in za najmanj enoletno hudo mučenje in prisilno držanje pri življenju (prištevnos/psiho/... gor ali dol) pa če kaj podobnega narediš Kolkor vem je bil v Slo podoben primer (zares), le da je tipčka bolj zanimala vagina, še bolj natančno maternica. Ženska je seveda po večih urah neznosnih bolečnin umrla. Strorilca ali niso našli, ali pa bo čez kako leto že zunaj (če že ni). Če je dobil navdih v tej knjigi ni znano
vrho1679 Objavljeno Junij 26, 2002 Objavljeno Junij 26, 2002 ... sicer pa a te stvari še sploh spadajo pod Ljubezen :?: :cry:
Thundercat Objavljeno Julij 2, 2002 Objavljeno Julij 2, 2002 Ja no....Vse sorti ljudje berejo! Je pa res če taki ljudje, ki to pišejo nebi imeli bralcev, knjige ne bi bile tako "uspešne" in se ne bi sedaj Motosvetovci pogovarjali o njih! Knjige nisem nikoli prebral do konca....mogoče v drugem življenju... :twisted: :twisted:
motomanijak Objavljeno Julij 3, 2002 Objavljeno Julij 3, 2002 Jaz pa takih knjig še videl nisem kaj šele bral. Mogoče se bom pa odločil za kako. Kako pravite? Julliete & Justine; zbirka Dotik. Bral pa smo tiste zgodbice iz Vročega Kaja. Tiste so bile pa prav prisrčne. Fantazije : Sosedo, ki se gola sonči pod mojim balkonom MM
aja Objavljeno Julij 3, 2002 Objavljeno Julij 3, 2002 Tudi meni ni uspelo prebrat Juliette&Justine, sem je imela po treh straneh dovolj za vekomaj..... Dokaj berljive zadeve so pa knjige ala Bukovski in Miller, čeprav, ko preberes od vsakega tri knjige, tudi nista več zanimiva.... Od naših me je pa na Bukowskega spomnila knjiga od Mazzinija - Drobtinice...pa še bi se našlo kaj... Aja
Zoolo Objavljeno Julij 3, 2002 Objavljeno Julij 3, 2002 Tudi meni ni uspelo prebrat Juliette&Justine, sem je imela po treh straneh dovolj za vekomaj..... Dokaj berljive zadeve so pa knjige ala Bukovski in Miller, čeprav, ko preberes od vsakega tri knjige, tudi nista več zanimiva.... Od naših me je pa na Bukowskega spomnila knjiga od Mazzinija - Drobtinice...pa še bi se našlo kaj... Aja Ej kako tri knjige pa konc, ...Bukowski RULEZZZZZZZZZZZ! :shock: 8) 8) :twisted:
aja Objavljeno Julij 3, 2002 Objavljeno Julij 3, 2002 Ej kako tri knjige pa konc, ...Bukowski RULEZZZZZZZZZZZ! :shock: 8) 8) :twisted: Seveda je zakon! Samo meni se je zgodilo, da ko sem prebrala tri knjige, pri naslednjem obisku v knjižnici nisem več iskala Bukowskega....bo že prišel čas, da preberem še kakšno. Ponavadi se prepustim in določena knjiga pride do mene takrat, ko mi ima kaj za povedat.....(jo npr. dobim za rojstni dan, ali pa mi v knjižnici pade v oči....) :wink: Aja
Zoolo Objavljeno Julij 3, 2002 Objavljeno Julij 3, 2002 Ej kako tri knjige pa konc, ...Bukowski RULEZZZZZZZZZZZ! :shock: 8) 8) :twisted: Seveda je zakon! Samo meni se je zgodilo, da ko sem prebrala tri knjige, pri naslednjem obisku v knjižnici nisem več iskala Bukowskega....bo že prišel čas, da preberem še kakšno. Ponavadi se prepustim in določena knjiga pride do mene takrat, ko mi ima kaj za povedat.....(jo npr. dobim za rojstni dan, ali pa mi v knjižnici pade v oči....) :wink: Aja Hmm, OK, to je pa že bolje, ma se je bralo ko da si mela Bukowskega po treh knjigah dovolj do konca življenja, ...sorry!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se