SharpNinja Objavljeno Junij 1, 2009 Deli Objavljeno Junij 1, 2009 Kwa je to motor z velkim M oz A TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 Težko je heroja špilat skoz :krneki: TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
buellina Objavljeno Junij 3, 2009 Deli Objavljeno Junij 3, 2009 jagode na prazen želodec...nato jagode na vsakih pet minut... in evo me ob 18.30 v objemu wcja.....katastrofa.... eni res nimamo mere.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno Junij 6, 2009 Deli Objavljeno Junij 6, 2009 jagode na prazen želodec...nato jagode na vsakih pet minut... in evo me ob 18.30 v objemu wcja.....katastrofa.... eni res nimamo mere.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Da niso vsi francozi tako očarljivi kot naj bi bili moj je biu prou ...ah..mau scary.. :blink: zih dela kšne perverzne stvari doma :fredy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pajkica Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 da morš včasih vztrajat..... zarad sebe.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
riderrgirl Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 Da pa so male pozornosti....največ vredne... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Junij 12, 2009 Deli Objavljeno Junij 12, 2009 da sem tudi jaz imel včasih valeto Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 14, 2009 Deli Objavljeno Junij 14, 2009 D dvovaljc je zakon TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Junij 15, 2009 Deli Objavljeno Junij 15, 2009 najslabše od dopusta je, da ga je konec :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Včas treba tud koga ubogat TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
benny0104 Objavljeno Junij 16, 2009 Deli Objavljeno Junij 16, 2009 Da matura nebi tko težka, če nebi blo tok treme. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Junij 17, 2009 Deli Objavljeno Junij 17, 2009 da več kot rišeš boljši postajaš, se je treba pripravt za arh. risanje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 Revčki uni k nkol ne zamudijo v službo pa ostajajo do večera tam...po 6-7dni/tedn. Sam d se ženejo za viši dnarsko. K bo star 60let se bo pa sekiru k bo meu več spominou s šihta, pa še te ne bojo 0,005% tolk lepi kt so uni spomini trenutkov ki jih prežviš z bližnjimi mam pa vseen raj mal mejn dnara, pa več nasmeha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 9, 2009 Deli Objavljeno Julij 9, 2009 nič kaj posebnega Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 nič kaj posebnega se strinjam . . . . .pr men tud nč nouga se nism nauču! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 neč kej tazga Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 D mal pomaga, če človk mal zadrema TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 neumnosti neumnosti in še enkrat neumnosti Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Julij 10, 2009 Deli Objavljeno Julij 10, 2009 Jaz sem se danes naučil, kako tudi "prijatelj" zna lagat, češ da nima denarja za plačat vslugo in ker sem vztrajal pri plačilu je le z težko mujo potegnil denar iz žepa. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Sky Objavljeno Julij 11, 2009 Deli Objavljeno Julij 11, 2009 Jaz sem se danes naučil, kako tudi "prijatelj" zna lagat, češ da nima denarja za plačat vslugo in ker sem vztrajal pri plačilu je le z težko mujo potegnil denar iz žepa. tega je vse već te dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno Julij 12, 2009 Deli Objavljeno Julij 12, 2009 ne boste verjel . . . . .don se še nč nism navadu . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ciciban Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 Da je tri urce spanja premalo... no ja še zmeri boljš kot včeri ko je blo sam 2,5 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
brembo Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 (popravljeno) da zlato manj oksidira ko cin Popravljeno Julij 17, 2009. Popravil brembo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
arpi Objavljeno Julij 17, 2009 Deli Objavljeno Julij 17, 2009 dans mi je pa šlo z novin quadom kr bolje :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se