Skoči na vsebino

Kaj sem se danes naučil?

KeC

Priporočene objave

da je jutranji . . . . . . .ful dobr . . . . :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons prou nč . . . .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Zakaj psi cahnajo svoje področje!!! :closedeyes: bom tud jst začela lulat po sojih stvareh da se jih ben ne bo tiku :evilgrin:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

d bi blo prelpo č bi trajal... sam kaj k j zarad tega lahk kje drge š kej narobih... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se za sebe ne postaviš sam, ti tudi "BOG" ne bo pomagal.

UPS sem pa res bedak. Saj so mi vedno trobili "Pomagaj si sam in pomagal ti je BOG"

Torej, vsi pametnjakoviči, prav imate! Vsi verniki v blaženost (raznorazne vere) imate tudi prav, samo povejte ime vaše boginje, boga... ail pa raje ne!!!

Važna je blaženost!!!

Blaženost je v dobri, trajajoči dvojini. Posvečeni s strani RKC, ali NE!!!

Naj vas spremlja: pogled, misel karma, .... vseh v katere verjamate, a dobro sožitje s vašim partnerjem, je samo v vaših in njegovih rokah (glavah)!

SPET SE MI JE ČIST SKOCKAL. A KDO POZNA KAK PAMETEN NASLOV ZA MOJE PROBLEME???

Na N.L.P. u Polju so me odslovili, češ, da sem za njih prehud primrerek in da si moram poiskati ustreznejšo pomoč.

Sedaj razmišljam, da bi se prijavil na prvo potovanje na MARS. Morda pa bi mi njihovi domorodci lahko pomagali???

FUBAR!!!

lp JEST

Popravljeno . Popravil zverac
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če se za sebe ne postaviš sam, ti tudi "BOG" ne bo pomagal.

UPS sem pa res bedak. Saj so mi vedno trobili "Pomagaj si sam in pomagal ti je BOG"

Torej, vsi pametnjakoviči, prav imate! Vsi verniki v blaženost (raznorazne vere) imate tudi prav, samo povejte ime vaše boginje, boga... ail pa raje ne!!!

Važna je blaženost!!!

Blaženost je v dobri, trajajoči dvojini. Posvečeni s strani RKC, ali NE!!!

Naj vas spremlja: pogled, misel karma, .... vseh v katere verjamate, a dobro sožitje s vašim partnerjem, je samo v vaših in njegovih rokah (glavah)!

SPET SE MI JE ČIST SKOCKAL. A KDO POZNA KAK PAMETEN NASLOV ZA MOJE PROBLEME???

Na N.L.P. u Polju so me odslovili, češ, da sem za njih prehud primrerek in da si moram poiskati ustreznejšo pomoč.

Sedaj razmišljam, da bi se prijavil na prvo potovanje na MARS. Morda pa bi mi njihovi domorodci lahko pomagali???

FUBAR!!!

lp JEST

nekdo je pa biu nategnjen :krneki:

veš kaj pomaga? antidepresivi al pa preprosto, egoizem :whistle: I'm cured :yes:

antidepresivi so za pussyje :P

Popravljeno . Popravil Kane
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Menjat zajlo na menjalniku od bicikla. Da ne bo kdo mislo da je lahko! kR probajte pa bote vidli kolko živcev zgubiš z napenjanjem zajle & nastavljanjem.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gunčnce so čist nevarne za vlke otroke :whistle::lol1: ,,,,človk se lohk še ubije tko mimgrede :grim

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kok lohk par posebnih črk..besed..na listu....seže globoko...najglobi...tam not, kjer jih nben ne bo mogu najdit in izbrisat :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

d nkol ne čakej, č bi vedla d taka malenkost tok pomen, bi že prej pokazala :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!