SharpNinja Objavljeno April 18, 2009 Deli Objavljeno April 18, 2009 Perfekcionizem je ..... :grim TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 19, 2009 Deli Objavljeno April 19, 2009 da je jutranji . . . . . . .ful dobr . . . . :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 d mata čmurko pa defektko skor ista uha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Gasperr Objavljeno April 21, 2009 Deli Objavljeno April 21, 2009 da tut v šoštanju obstajajo fake prijatli :trance_33_sleep: :krneki: :trance_33_sleep: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 22, 2009 Deli Objavljeno April 22, 2009 Podarjenemu konju ne gledaj v zobe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
osa rider Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 dons prou nč . . . . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno April 23, 2009 Deli Objavljeno April 23, 2009 Zakaj psi cahnajo svoje področje!!! :closedeyes: bom tud jst začela lulat po sojih stvareh da se jih ben ne bo tiku :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno April 24, 2009 Deli Objavljeno April 24, 2009 da je rana ura zlata ura :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 d bi blo prelpo č bi trajal... sam kaj k j zarad tega lahk kje drge š kej narobih... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
westy Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 da ce te mal grlo boli se ne z motorjem peljat ker zdej tud sline ne morem pogoltnit Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 Am...ja neki že no Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
zverac Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 (popravljeno) Če se za sebe ne postaviš sam, ti tudi "BOG" ne bo pomagal. UPS sem pa res bedak. Saj so mi vedno trobili "Pomagaj si sam in pomagal ti je BOG" Torej, vsi pametnjakoviči, prav imate! Vsi verniki v blaženost (raznorazne vere) imate tudi prav, samo povejte ime vaše boginje, boga... ail pa raje ne!!! Važna je blaženost!!! Blaženost je v dobri, trajajoči dvojini. Posvečeni s strani RKC, ali NE!!! Naj vas spremlja: pogled, misel karma, .... vseh v katere verjamate, a dobro sožitje s vašim partnerjem, je samo v vaših in njegovih rokah (glavah)! SPET SE MI JE ČIST SKOCKAL. A KDO POZNA KAK PAMETEN NASLOV ZA MOJE PROBLEME??? Na N.L.P. u Polju so me odslovili, češ, da sem za njih prehud primrerek in da si moram poiskati ustreznejšo pomoč. Sedaj razmišljam, da bi se prijavil na prvo potovanje na MARS. Morda pa bi mi njihovi domorodci lahko pomagali??? FUBAR!!! lp JEST Popravljeno April 25, 2009. Popravil zverac Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 D mam res "fajn" (nekatere) prjatle TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno April 25, 2009 Deli Objavljeno April 25, 2009 (popravljeno) Če se za sebe ne postaviš sam, ti tudi "BOG" ne bo pomagal. UPS sem pa res bedak. Saj so mi vedno trobili "Pomagaj si sam in pomagal ti je BOG" Torej, vsi pametnjakoviči, prav imate! Vsi verniki v blaženost (raznorazne vere) imate tudi prav, samo povejte ime vaše boginje, boga... ail pa raje ne!!! Važna je blaženost!!! Blaženost je v dobri, trajajoči dvojini. Posvečeni s strani RKC, ali NE!!! Naj vas spremlja: pogled, misel karma, .... vseh v katere verjamate, a dobro sožitje s vašim partnerjem, je samo v vaših in njegovih rokah (glavah)! SPET SE MI JE ČIST SKOCKAL. A KDO POZNA KAK PAMETEN NASLOV ZA MOJE PROBLEME??? Na N.L.P. u Polju so me odslovili, češ, da sem za njih prehud primrerek in da si moram poiskati ustreznejšo pomoč. Sedaj razmišljam, da bi se prijavil na prvo potovanje na MARS. Morda pa bi mi njihovi domorodci lahko pomagali??? FUBAR!!! lp JEST nekdo je pa biu nategnjen :krneki: veš kaj pomaga? antidepresivi al pa preprosto, egoizem I'm cured :yes: antidepresivi so za pussyje Popravljeno April 25, 2009. Popravil Kane Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 D sm s temle klumpom res v temo brcnla.....tjoooo TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Nekaj CPP-ja, ker grem delat izpit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Menjat zajlo na menjalniku od bicikla. Da ne bo kdo mislo da je lahko! kR probajte pa bote vidli kolko živcev zgubiš z napenjanjem zajle & nastavljanjem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 26, 2009 Deli Objavljeno April 26, 2009 Gunčnce so čist nevarne za vlke otroke ,,,,človk se lohk še ubije tko mimgrede :grim TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Andrejaa Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Kok lohk par posebnih črk..besed..na listu....seže globoko...najglobi...tam not, kjer jih nben ne bo mogu najdit in izbrisat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SharpNinja Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Kako zapleniti digitalca teti .....simpl TommyP 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 čekeram Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Irencko Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 d nkol ne čakej, č bi vedla d taka malenkost tok pomen, bi že prej pokazala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 Da avtomobilisti brez smernika, še vedno zavijajo na levo!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kane Objavljeno April 27, 2009 Deli Objavljeno April 27, 2009 da smo srednjedolgilasci ZAKON in vsi drugi so pussyji :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
PiaggioNRGPower Objavljeno April 28, 2009 Deli Objavljeno April 28, 2009 Nekaj matematike, pa angleščine, pa kemije. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se