Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Mater si iber pametna :slap:

Jaz že vem kaj sem mislo :grim ....sicer pa je bilo namenjeno Vapotu :whistle:

a se še nisi naučil, da je z določenimi osebami škoda zgubljati časa... predvsem pa z glupimi pičkami....... :closedeyes:

Objavljeno (popravljeno)

Mater si iber pametna :slap:

Hvala ampak to že vem :grim Vidiš, ti si se pa spet nekaj novega naučil :lol1:

Popravljeno . Popravil Vale
Objavljeno

Sicer se nisem naučila na novo, ampak samo potrdila to kar vem.....svet je poln zmešanih ljudi in v veliki večini so v prvih zmešanskih vrstah prav ultra zmešane babe. :doze:

Objavljeno

Sicer se nisem naučila na novo, ampak samo potrdila to kar vem.....svet je poln zmešanih ljudi in v veliki večini so v prvih zmešanskih vrstah prav ultra zmešane babe. :doze:

Ne žali zmešanih bab ... mislim, da misliš zmešane imbote, ki nimajo definiranega spola .)

Objavljeno

...grem jaz rajši na DOBRO arašidovo maslo, "modeli". Včasih se nekateri raje naučte bit tiho... :slap:

Pa spravte se nazaj na temo!

Objavljeno

To jaz že od nekdaj vem. B)

Prokleti ku.ac frdamani, kaj mi te nisi povedal tega! :angry:

Sigurno si želiš da bi bil hin, da bi pol lahko zasedo moj prestol in prevzel naslov "ABSOLUTNI CAR VSEGA NA SVETU IN V VESOLJU"!

E nećeš ti to tako lako sine! :grrr

Objavljeno

Kak pa glede vesoljcev stojiš? :hmm: B)

Nimam posebnih nagnjenj... Razen do amazonk :P

Objavljeno

...grem jaz rajši na DOBRO arašidovo maslo, "modeli". Včasih se nekateri raje naučte bit tiho... :slap:

Tiho so sam pusiji :P ... pa uni, ki arašidovo sranje jejo :grim

Objavljeno

Pa spravte se nazaj na temo!

Naljutio se čovjek... :blink:

Objavljeno

Aha ... naučila sem se, da nekateri jemljejo Motosvet, predvsem pa temo Kr neki za sila resno zadevo ... moje sožalje :grim :grim

Objavljeno

Prokleti ku.ac frdamani, kaj mi te nisi povedal tega! :angry:

Sigurno si želiš da bi bil hin, da bi pol lahko zasedo moj prestol in prevzel naslov "ABSOLUTNI CAR VSEGA NA SVETU IN V VESOLJU"!

E nećeš ti to tako lako sine! :grrr

Še dobro, da sem zaradi takihle, kot sta vidva, naredil to vesolje z napako, da se potem lahko prerekata.

Če bosta pridna vama celo nekega dne povem.

Objavljeno

danes sem se naučil da pivo popoldan ko bi moral delat še bolj paše kot v prostem času. saj sem to že enkrat zvedel ampak sem za ziher spet preveril :grim

Objavljeno

Če bosta pridna vama celo nekega dne povem.

Ali pa midva tebi. Demostrirava. Na 1:1 modelu. Saj oni brezvezneži na tistem obskurnem planetu ne bodo imeli nič proti. B) :grrr :grim

Objavljeno

Naučila sem se, da gliha res vkup štriha;

a ne Pirrulz? :devil: :whistle:

In da je fajn ne scat prot vetru

in

da je prikladno trobiti v isti rog. :)

Objavljeno

pri tebi je problem samo če piha navzgor :whistle:

jaz sem se pred leti naučil da je večje sranje kot scanje proti vetru, scanje na električnega pastirja :xx:

Objavljeno

pri tebi je problem samo če piha navzgor :whistle:

jaz sem se pred leti naučil da je večje sranje kot scanje proti vetru, scanje na električnega pastirja :xx:

Glede pihanja navzgor :grim

Električni pastir - eto, to sem se tudi danes naučila - hvala bogu od tebe,ne na lastnih izkušnjah :P :lol:

Objavljeno

Vedno znova se ne naučim ... me pa vedno znova preseneča kako ima res vsako tele svoje vesele ... in vsak imbo svoje finte :grim

Objavljeno

Vedno znova se ne naučim ... me pa vedno znova preseneča kako ima res vsako tele svoje vesele ... in vsak imbo svoje finte :grim

jaz nimam svojih - vse finte sem pobral od drugih :closedeyes:

Objavljeno

in

da je prikladno trobiti v isti rog. :)

Za gliho ne vem, vem pa,

da so danes moj hodnik in fasado štrihali.

Ampak mislim, da je bla neka druga firma, ne Gliha. Pa jaz tudi nisem fkup z njimi štrihal, ker se mi je mudilo na šiht.

Fajn je scat kamorkoli. :grim En moj znanec si je enkrat roko razčefukal uber, pa se je poscal gor, zraven je pa bil en dohtar, ki je samo zmajeval z glavo (baje je blo šivanje prava opcija). Ampak čez nekaj cajta je bla roka zaceljena. Bojda zaradi scanja. :hmm:

Trobiti v isti rog pa ne vem, če je najbolj prikladno. Že itaq se baje v teh trobilih nabira ful sline, tak da če bi dva trobla, bi pol na koncu verjetno samo še drug drugega slino pila. :hmm: :grim :beer2:

Objavljeno

Ja ja dons sm se pa nauču d je že res mrzu asfalt pa d gume že res slabo držijo :P :P Res že kr mal po snegu diši HAHA :whistle: :whistle:

Objavljeno

včeraj sem se naučila, da ni fajn imeti prometno nesrečo s tujcem, pa čeprav nisi kriv. Posebej ni fajn potem, ko prideš na zavarovalnico, ko ti začnejo govoriti: aja, s tujcem ste imeli? aaahhhh to pa čisto spremeni zadevo, to pa ne gre tako lahko, to boste morali pa sami kriti, pa potem vam vračamo, če uni dajo itd itd itd itd itd.... pa kva so čist fuknjeni al kaj? Najprej me tovornjak skoraj zgazi, seveda nič kriva, potem moram pa še iz svojega kaska uveljavljati, doker njim romunska zavarovalnica ne vrne??? :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

aja, pa tudi dejstvo, da imaš tak kasko, da ti krije tudi nadomestni avto ni čisto tako. Ker res je, da ti pripada, ampak samo za toliko ur, kot je cenilec ocenil, da bo potrebnih za popravilo avtomobila. Če pa uni porabijo nekaj dni več (ker seveda še čakajo na rezervne dele, ki jih ni malo), pa to njih prav en kurac briga......

:SS

Objavljeno

Res ni dobro hvalit dneva pred večerom... :cry:

Objavljeno

Da do žensk ni dobro bit preveč prijazen, ker potem vse hočejo le eno.

Kaj pa jaz in moja čustva? :cry:

Objavljeno

Da do žensk ni dobro bit preveč prijazen, ker potem vse hočejo le eno.

Kaj pa jaz in moja čustva? :cry:

Vidim, da si na poti odraščanja...

Jeben ta svet realnosti, ne?

:D

Objavljeno

Artificial intelligence stands no chance against Natural Stupidity

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!