miki Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 a zna kdo anketo naredit???? al pa če mene nauči! :twisted:
cyc Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 a zna kdo anketo naredit???? al pa če mene nauči! :twisted: Easy, ampak moras novo temo odpret in tam izberes vprasanje za anketo ... :twisted:
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Cyc, okani se jalova posla. PEPE
cyc Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Cyc, okani se jalova posla. Err ... prevod v slovenscino, anglescino ali nemscino? Mislim, ni stos, res ne razumem.
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Pupa je včeraj pred petimi pričami izjavila, da če se Barbwire poštriha na črno, si ona "zašije pizdo"... :oops: Vaš komentar? Pupa, je lahko črna u glavo, strela pa neumnosti dostojne celega šolskega avtobusa blondink in to unih pregovornih. :roll: :twisted: Mater včasih se vprašam, ... mater pa kaj jo moti?! :shock: Včasih se vprašam, ... mater pa je res tok zaletavo fukjena da daje take izjave?! :shock: Hmm, ... pomanjkanje stila je razvrednotilo marsikatero umetnico in legendo, ..heh Pupa kredibilnost ti pada z vsako tako izjavo, ... in ja BARB upam, da se boš za dva dni na črno pobarvala, pa da vidmo "ta echtes črno" kaj bo chicken al' kirurg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
miki Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Pupa je včeraj pred petimi pričami izjavila, da če se Barbwire poštriha na črno, si ona "zašije pizdo"... :oops: Vaš komentar? Pupa, je lahko črna u glavo, strela pa neumnosti dostojne celega šolskega avtobusa blondink in to unih pregovornih. :roll: :twisted: Mater včasih se vprašam, ... mater pa kaj jo moti?! :shock: Včasih se vprašam, ... mater pa je res tok zaletavo fukjena da daje take izjave?! :shock: Hmm, ... pomanjkanje stila je razvrednotilo marsikatero umetnico in legendo, ..heh Pupa kredibilnost ti pada z vsako tako izjavo, ... in ja BARB upam, da se boš za dva dni na črno pobarvala, pa da vidmo "ta echtes črno" kaj bo chicken al' kirurg! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: zoolo ti znaš ankete delat :roll: :wink:
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 ŠIVAJ ... zdele prec takoj. :twisted: :)
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Go Barb, Go Barb, Go Go Go... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted:
miki Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 ŠIVAJ a se je že poštrihala? :P :shock:
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Približno: ne bezaj v tisto, kar je že vnaprej izgubljen primer. Se ne splača. PEPE
pupa Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Ma dajte mi mir.... sej pravim, da če bi bil napisan cel pogovor, bi ostali celo dojeli za kaj je šlo. V glavnem... jebe se mi za vse... pizda, vse kar znate je ko hijene iskati vsako besedo, jo interpretirati, potem pa napadat. Pa metat tako imenovane kosti.... Ja smo vsi včasih to delal... vključno z mano, samo nekje smo vedeli kje je meja med hecom in dejstvom.... Jaz se izključujem za nekaj časa iz tegale motosveta.... dopizdilo mi je totalno..... jebem vam!!!!
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 ŠIVAJ Hotschko = kibicer. Je pa res, da je sympa. PEPE
miki Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Ma dajte mi mir.... sej pravim, da če bi bil napisan cel pogovor, bi ostali celo dojeli za kaj je šlo. V glavnem... jebe se mi za vse... pizda, vse kar znate je ko hijene iskati vsako besedo, jo interpretirati, potem pa napadat. Pa metat tako imenovane kosti.... Ja smo vsi včasih to delal... vključno z mano, samo nekje smo vedeli kje je meja med hecom in dejstvom.... Jaz se izključujem za nekaj časa iz tegale motosveta.... dopizdilo mi je totalno..... jebem vam!!!! hehe..ko mački stopiš na rep, pa zacvili :D
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 no pa smo tam, kjer nismo :twisted: :)
cyc Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Približno: ne bezaj v tisto, kar je že vnaprej izgubljen primer. Se ne splača. Ma ne, miki je vprasal kako naredis anketo in je izvedel ... menda ne mislis da pricakujem da bo sel kdo se zarad zafrkancije barvat pa sivat pa kaj vem kaj se? In menda ne mislis da me to sploh zanima? :wink: :wink:
Pravokotar Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Približno: ne bezaj v tisto, kar je že vnaprej izgubljen primer. Se ne splača. Ma ne, miki je vprasal kako naredis anketo in je izvedel ... menda ne mislis da pricakujem da bo sel kdo se zarad zafrkancije barvat pa sivat pa kaj vem kaj se? In menda ne mislis da me to sploh zanima? :wink: :wink: Cyc, trenutno me niti ne zanima, temperatura je previsoka, grem se mal pod klimo zleknit. PEPE
vragica Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Na balin obe, zgori in spodi (pasekje)... pa bo gmh... :twisted: :twisted: :roll: :P :twisted: :roll: ... frizerja za zgori jst zrihtam :arrow: Vragica... za spodi si ga pa same poiscita... :P :twisted: za ta blondtne... :evilbat: :splat: :evilbat: (sejvestekogamislm... :twisted:)
miki Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 za ta blondtne... :evilbat: :splat: :evilbat: (sejvestekogamislm... :twisted:) koga imaš ti v mislih? :twisted:
SF Objavljeno Junij 24, 2002 Avtor Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Pupa sej sm te vprašal, kaj naj bi manjkalo pri celi štoriji, pa zgleda "nimaš domišljija"... Jest sm prav posebej vprašal vse prisotne, če sem kaj pozabil napisat, pa se nobeden ne spomni, da bi kaj manjkalo...
Zoolo Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 Ma dajte mi mir.... sej pravim, da če bi bil napisan cel pogovor, bi ostali celo dojeli za kaj je šlo. V glavnem... jebe se mi za vse... pizda, vse kar znate je ko hijene iskati vsako besedo, jo interpretirati, potem pa napadat. Pa metat tako imenovane kosti.... Ja smo vsi včasih to delal... vključno z mano, samo nekje smo vedeli kje je meja med hecom in dejstvom.... Jaz se izključujem za nekaj časa iz tegale motosveta.... dopizdilo mi je totalno..... jebem vam!!!! Pametno! :P :P :P :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
hotschko Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 We are family, I got all the sisters with me.... We are family, I got all the sisters with me.... We are family, I got all the sisters with me....
Furioso Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 (CHORUS:) We are family I got all my sisters with me We are family Get up ev'rybody and sing Ev'ryone can see we're together As we walk on by (FLY!) and we fly just like birds of a feather I won't tell no lie (ALL!) all of the people around us they say Can they be that close Just let me state for the record We're giving love in a family dose (CHORUS x2) Living life is fun and we've just begun To get our share of the world's delights (HIGH!) high hopes we have for the future And our goal's in sight (WE!) no we don't get depressed Here's what we call our golden rule Have faith in you and the things you do You won't go wrong This is our family Jewel (REPEAT CHORUS TO FADE)
HHV Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 HALOOOOOOO! A je tukaj topic "ljubezen"?
LuCy Objavljeno Junij 24, 2002 Opozori Objavljeno Junij 24, 2002 What colour is love ? A ni bil to tud enkrat nekoč en komad ? No, če že o barvah debatiramo .... črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna, črna in še enkrat črna!!! 8)
Priporočene objave