wanted Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 no zadeva je taka :( se peljem en dan z skuterjem pa naenkrat neke ftrga pa sem mislo da je gas zajla. pol pa sem šeu gas zajlo naročit pa že čakam 3 tedne pa še nič.no te pa sem se danes spravo zraven pa blok dol vzel pa vidim, da mi je jermen ftrgalo na 10 kosov pa zgrablo med kuplongo not. te pa še mi je veternico na 100 kosov strlo :cry: . zaj pa bi vprašo če kdo ve kak bi lahko veternico dol dobo ker nimam več tistih reber. z pnevmatsko pištolo? ali dam ono dolgo svečko not?
SiMoN` Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 S pištolo na kompresor odtegneš, pa je :) . Lp
StArII Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 odzadaj nekak vario fixiraj z sraufncigrom.. alpa daj cilinder dol pa gred fixiraj pa odtegni
k0ci Objavljeno Oktober 8, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 svečko daj not mal daljšo pa je, kaj boš šraufnciger rinu v vario, boš še kaj druzga polomu
wanted Objavljeno Oktober 8, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 8, 2006 najbolše je svečko ja sao je nimam :BUA: neki šraufnciger bom v vario porinu pa odtegnu vsaj večina jih tko dela
MAČKON Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 najbolše je svečko ja sao je nimam :BUA: neki šraufnciger bom v vario porinu pa odtegnu vsaj večina jih tko dela Niti pod razno! Tisto polomljeno vetrnico primi z ključem za oljni filter pa jo boš lahko odtegnil.
Cilindr Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 al pa uzem gedore ene res velike pa udar s polenm hitr pa mocno gor pa se bo odsraufal brez da bi kej tjacu not,...tko sm jst naredu ....pa gre ker deluje kot pleomatska pistola hotr zagrab pa je :)
k0ci Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 ja cilinder, pol pa jokaš ko ti je gred razbilo....sej ni čudno ko jo pa s polenom tolčeš :D , to moraš z občutkom delat
Cilindr Objavljeno Oktober 9, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2006 hehe ne ne lepo nardis pa je :)
wanted Objavljeno Oktober 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 no dans sm pa rešu zadevo. kolega mi je izvijač v oni zobik ko je veternica gor držal jaz pa sem po kluču vdaro pa je šlo komot :OK: samo se mi zaj zdi da neke sklopka zajebava pa kot da bi v grabo menjal kot čebelica a mogoče v kaj je to narobe? zato ker mi je jermen okoli sklopke namotalo pa če bi blo to kaj krivo?
StArII Objavljeno Oktober 10, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2006 vzemi dol sklopko pa zvonec pa jermenice pa lepo spucaj vse..
wanted Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 danes se peljem 5 km pa skuter naenkrat špuro potegne in vgasne probam če gre kurbl dol in seveda ne gre zaj pa je ribno :cry: prej kot pa sem se šeu pelat pa mi je pod blokom vun olje teklo aje mogoče oljna pumpa šla :?
NejcZ Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Zakaj si se šol sploh pelet, če si vidu da je neki narobe :doze:
wanted Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 če sem mogo it v trgovino se nisem vedo da bo ribno
NejcZ Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 Ja pizda če neki vn teče neki ni vredu an.. Jaoo :photo: Ne morš verjet :) Kaj si mislu.. eh, nič verjetno
wanted Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 samo nevem gi bi mi lahko olje vun teklo ker včeri sem veternico pa jermen menjo pa če bi tam kaj zjebo? ker mi ni šlo odšraufat pa sem variomat zagozdo pol pa tud ni šlo sem samo gre obračo.
k0ci Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 okol variota pa vetrnice ni nikjer nobenga olja, olje je samo zadaj, tam ko so prenosi (če vzameš stran un pokrov za jermenico), lahko da ti je pa iz ferglna začelo tečt, možno pa tut da je hladilna tekočina, pa da ti je dihtunga začela puščat
wanted Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 hladilna tekočina ni neko olje je se mi zdi da olje za mešanco
k0ci Objavljeno Oktober 11, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 hladilna tekočina ni neko olje je se mi zdi da olje za mešanco možn pol da se ti je snela cev za olje?
wanted Objavljeno Oktober 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 11, 2006 ja to je ena možnost al pa da je oljna pumpa šla lahko pa da je še kaj druga. a mogoče ve kdo kolko stane oljna pumpa pa nov cilinder?
StArII Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 samo nevem gi bi mi lahko olje vun teklo ker včeri sem veternico pa jermen menjo pa če bi tam kaj zjebo? ker mi ni šlo odšraufat pa sem variomat zagozdo pol pa tud ni šlo sem samo gre obračo. pa ce si vario mel na miru, pa se je gred vrtela si zobce pobral na variu alpa gredi dol.. tak da tam se malo poglej.. pa od kod ti je olje cankalo?? ti mislis od variota al kaj? v bistvu je mozno da ti od tam canka ce ti semering zjebe .)
wanted Objavljeno Oktober 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 zobce newem če je lahko pobralo ker ko sem to namontiro sem se šeu plelat 7km tak da newem :hmm:
StArII Objavljeno Oktober 12, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 12, 2006 ce je vario na miru pa se gred vrti, pol so nekje zobci pobrani..
_jezus_ Objavljeno Oktober 13, 2006 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2006 Nisem vedel kje prašat.. skratka, nujno bi rabil podatek, kaksna dimenzija je jermen na aeroxu 00 letnik, ker morm nujno kupit novega, pa ne bom kupoval original.. skratka, prosim za hiter odgovor, modom se pa opravicujem, ce smetim. lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se