trojan Objavljeno Maj 11, 2008 Opozori Objavljeno Maj 11, 2008 Eh pomoje se že mora obstajat kakšen nosilc. Drugač maš pa še veliko izbiro tank torb, stranskih torb, vreč-ni da ni. Potovat na sportaku pa tud ni tak problem razn če ne boš hodu v kakšne bol eksotične države z res slabimi cestami. Boš pa zihr mal bol trpeu kot na kakšneu turerju :whistle: -sam če res hočeš se vse da.
royal Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 sej pravim da mam na stran dano okol 1500€ samo za opremo(celada,kombinezon,rokavice,skornji...) in mislim da bi to moglo bit dovolj ... pol mam pa se na stran dano okol 1000€ za registracijo pa za kaksen nepredviden strosek .) mislim da bi to moglo bit dovolj :D kje imaš to shranjeno :yea1: :kva2:
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 kje imaš to shranjeno :yea1: :kva2: ahahah v kuverti :D a mi lahko mogoc kdo pove ce je to predrago honda cbr 929 rr l. 02 26000km prevozenih pa servisna knjiga potrjena,nove gume pa akrapovic za 4600€
Jure Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Za to ceno bi mogoče že 954 dobil.. Drugače pa a niso z 2002 že 954 in neveč 929?
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) od kologa sodelavec ima 929 in je reku da je letnik 02 ... zato se pa hocem mal pozanimat ker pac nisem cist na tekocem -_- Ja js ciljam na 954 in se dajo dobit nekje za ceno od 4300€ naprej.Zdaj sm nasel enga na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa ne vem ce je pametno kaj takega kupit ko je brez servisne/potrjene knjige,sem ga sicer klical da se mal pozanimam pa se mi mudel ne oglasi tk da sploh ne vem ce se ma motor. mogoc kdo ve kaj on kako s tem motorjem <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2009129" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2009129</a> ah ni slo linka dat ... pac ce kdo ve kaka je zadeva z tisto 954 rr na avtonetu Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil Vucko
Prevtzer Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 od kologa sodelavec ima 929 in je reku da je letnik 02 ... zato se pa hocem mal pozanimat ker pac nisem cist na tekocem -_- Ja js ciljam na 954 in se dajo dobit nekje za ceno od 4300€ naprej.Zdaj sm nasel enga na (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) pa ne vem ce je pametno kaj takega kupit ko je brez servisne/potrjene knjige,sem ga sicer klical da se mal pozanimam pa se mi mudel ne oglasi tk da sploh ne vem ce se ma motor. mogoc kdo ve kaj on kako s tem motorjem <a href="http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2009129" target="_blank">http://www.(Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com)/2004/motornaKolesa/oglas.asp?id=2009129</a> ah ni slo linka dat ... pac ce kdo ve kaka je zadeva z tisto 954 rr na avtonetu Zmeri moraš dat namest avto . net avto , net al pa avto . com sam avto . net ne sme bit, itak to usak na forumu avtomatično spremeni
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Mene pa zanima ce je mogoce cbr 600 rr l. 04 premali motor za mene glede na to da mam mere 190/105 ker sem zasledil v enem postu da nej bi zgledali taki na taksnih motorjih ko ma mini moto :trance_33_sleep: Zdaj pa ne vem ... men se sicer gre za udobje in ne tolk za izgled.. lahk kdo kaj komentira :D
bernardek Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 glede na to da še izpita nimaš in si kupuješ dirkalnik mislim da še marsikaj v glavi nimaš poštimano :headbang:
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 glede na to da še izpita nimaš in si kupuješ dirkalnik mislim da še marsikaj v glavi nimaš poštimano :headbang: lol in zaka nej ne bi mel v glavi poslihtano? Drgac pa ta teden zacnem z izpitom ... brez izpita se pa ne mislim vozit okol me je 1x izucilo ko so me z avtom dobli brez izpita ... tk da ne mislim vec denarja stran metat
TheMan Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 lol in zaka nej ne bi mel v glavi poslihtano? Drgac pa ta teden zacnem z izpitom ... brez izpita se pa ne mislim vozit okol me je 1x izucilo ko so me z avtom dobli brez izpita ... tk da ne mislim vec denarja stran metat dokler je stvar pri besedah je vse lepo in prav. ko pa vsedeš gor pa probaš je pa druga pesem. fajn se ti bo zdelo kak vleče :grim , pa je na 150, pa še vleče :grim , pa je že na 250, te pa vsaka napaka šteje :whistle: no mogoče se pa tudi motim ;) lp
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 dokler je stvar pri besedah je vse lepo in prav.ko pa vsedeš gor pa probaš je pa druga pesem. fajn se ti bo zdelo kak vleče :grim , pa je na 150, pa še vleče :grim , pa je že na 250, te pa vsaka napaka šteje :whistle: no mogoče se pa tudi motim ;) lp Js cist verjamem da je ponavadi tako ... se zavedam kake so posledice pretiravanja in brezglave voznje ... moj motor ne bo vido to sezono 200 km/h se za 150 ne vem ce bo ... nimam namena divjat neki v tri krasne ... to govorim za to sezono ... za nasledno pa ne morem kaj rect ... upam da ne bom postal prevec pogumen ... ker se zavedam da je ena napaka lahko usodna. :trance_33_sleep:
bmw Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Js cist verjamem da je ponavadi tako ... se zavedam kake so posledice pretiravanja in brezglave voznje ... moj motor ne bo vido to sezono 200 km/h se za 150 ne vem ce bo ... nimam namena divjat neki v tri krasne ... to govorim za to sezono ... za nasledno pa ne morem kaj rect ... upam da ne bom postal prevec pogumen ... ker se zavedam da je ena napaka lahko usodna. :trance_33_sleep: jep.....in žaba je šla mimo vode mrtvo-hladno,a?......kartica za donatorja organov je že?
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) sploh ne vem ka neki komentirate v tri krasne ... js sm pac vprasal kk bi zgledal pa kak bi bil obcutek na takem motorju,ker po eni furi ne mores vedet kako in kaj .. in ce je to za tolk velikega cloveka. Nisem pa prosil da mi tule tvezite kk se bom ubil pa ne vem ka se :angry: Pa ce je nekdo samomorilec al pa kaj .. se ne pomeni da smo vsi. Vem da se je tezko nazaj drzat .. ampak ti logika pove da ce ne zna nekdo noret pa hitro vozit da se 200 ne bo dosegel pa ga bo zlozlo skup ... ce bom pa tolk nor ... si bom pa nabavo kartico za darovanje organov. Mas norce pa mas skulirane voznike ... in js nimam tolk jajc da bi bil norc ... sm bol skuliran clovk. Kr ce si norc se pa tk se z piciklom lahko ubijes(se motim?). Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil Vucko
trojan Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Bo meu vsaj motor katerga bo spoštoval pa se ga vsaj mal bal ne pa kakšne majhne prdulce ktero bo navijal do konca. Jst sem tud star 22 let tko kot Vučko pa vozim gsx-r 1100 z 155KM se še nobenmu nisem pustil sprovucirat, tudi točno vem kakšne so moje zmožnosti ter temu primerno vozim. Tak motor sem pa kupo preprostoi zato ker mi je bil ful všeč pa ga mislim še nekaj časa imet pa ga počas rihtat. Mamo tud eni tok mladi dejansko kej v glavi pošlihtan. Tdko da če ve da motorja ne bo brezglavo teral v moči pomoje sploh ni problema. Bol je pomoje problem v neugodnem položaju voznika. Je pa tudi res da veliko ljudi reče da ne bo stiskalo gasa pa je potem na cesti druga zgodba. Te lahko prekleto hitro zamika...
Kenzus Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 600rr pa ne bo slo letos cez 150.... vsak zacne tako govort... ko pa si na motorju se stvar mal spremeni .)
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 Ce sem iskren sloh ne vem kaj si kupit :blink: Mislim vsak sportak se mi dopade ... sam ne vem a bi hondo,kawasaki al suzuki... a bi 600,900 al 1000 :( Pojma nimam ...
TheMan Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 (popravljeno) Ce sem iskren sloh ne vem kaj si kupit :blink: Mislim vsak sportak se mi dopade ... sam ne vem a bi hondo,kawasaki al suzuki... a bi 600,900 al 1000 :( Pojma nimam ... saj se ti ne mudi, če komaj delaš izpit, pa pojdi do trgovine pa probaj kak je na kerem... te pa se še probaj pelat s kerim, pa boš te komaj najbol vedel... kar se tiče različnih znamk... imajo na ss motorjih vsi več ali manj enak položaj. na nobenem se ne da sedet z iztegnjenimi nogami ;) Popravljeno Maj 12, 2008. Popravil TheMan
Vucko Objavljeno Maj 12, 2008 Opozori Objavljeno Maj 12, 2008 saj se ti ne mudi, če komaj delaš izpit, pa pojdi do trgovine pa probaj kak je na kerem... te pa se še probaj pelat s kerim, pa boš te komaj najbol vedel... kar se tiče različnih znamk... imajo na ss motorjih vsi več ali manj enak položaj. na nobenem se ne da sedet z iztegnjenimi nogami ;) ta z iztegnjenimi nogami je pa dobra ja :lol: Lej,gre se za to da mam max. 5000€ za motor ... problem je bol v tem da se ne morem odlocit ... itak mi bojo vsi sedli... npr. zx6r-636 l. 02-03 se da dobit za ta kes pa recimo cbr 954rr l. 02 se tud da dobit ... pa sm nasu neko cbr 600rr 04 ... pac ne znam se odlocit ... pa mislim da po testni voznji se tud ne bi znal. Lepi so mi vsi trije ampak bol me zanima kaj je bol primerno zame :D Pa glede na to da cas hitro leti ze zdaj pred izpitom iscem pa gledam za motorji ... da ne bom pol cist nek zmeden pa nor :lol:
Frips Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 .... na nobenem se ne da sedet z iztegnjenimi nogami ;) "ginekološka mizica" je idealna :evilgrin: čoperdriverjisorrypress :D
TBoxer Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Kot še vsakemu ... V kolikor veš pri "čem si", ti priporočam, da si kupiš največji in najmočnejši motor, ki si ga lahko privoščiš. lp
Matori Hanzo Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 V kolikor veš pri "čem si", ti priporočam, da si kupiš največji in najmočnejši motor, ki si ga lahko privoščiš. lp In upaš, da boš lepega dne dozorel.
TBoxer Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 (popravljeno) "Zrel" moraš biti že na začetku, s časom pa postajaš le bolj spreten. lp Popravljeno Maj 13, 2008. Popravil TBoxer
gusti Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 In upaš, da boš lepega dne dozorel. Hja vuckona vsi prepričujejo, da si bo kupil premočan motor. Jaz pa si ogledujem za svoj prvi motor 650 endure (pegaso, transalp, 650gs) pa me vsi prepričujejo da je pa tistih 50KM prešvoh in da to prerasteš v dveh mesecih. Dejte se že enkrat odločit :whistle: Pol pa preberem članek od Hanzija in vidim da potegne 50KM kot porš 911. Ok od 100 - 150 verjetno že malo bolj švoh potegne, od 150 naprej ga pa zelo hiter zmanjka. Sam po avtocestah se itak nimam namena furat....več kot 150 pa po naših rovtarskih cestah tako ali tako ni pametno. Po mojem mnenju, če voziš res po pameti je skoraj vseeno a imaš 150KM ali pa sam 50KM. Če si pa norc se pa itak z vsakim motorjem hitro znajdeš pod temo "Cestno črno siva kronika".
ProdriveR Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 Kup si nekaj kar je TEBI vsec. Potem pa pamet v roke,pa gume na cesto :) Je pa tako,da imas kar kmalu obcutek da ze poznas motor in ratas vsak kilometer bolj pogumen. Tako,da je ponavadi to problem. lp
bernardek Objavljeno Maj 13, 2008 Opozori Objavljeno Maj 13, 2008 dejstvo 1. omejitve na cestah in nov ZPP dejstvo 2. preveč motorjev in avtov na cestah dejstvo 3. ceste s prevlekami starimi 20 in več let dejstvo 4. povprečna potovalna hitrost motorja na magistralkah od 120 do 140 kmh dejstvo 5. zadnje leto je že 120 kmh na meji konstatnega rizika dejstvo 6. supersport za se vozit 120 kmh je neumna izbira presodi sam, naredi izpit in dobro izberi
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se