PRiMoZ Objavljeno Januar 5, 2008 Opozori Objavljeno Januar 5, 2008 Na začetku teme je bilo govora o fotografiranju premikajočih se objektov. Mogoče komu pomaga ta stran: DSLR Tips. Ne vem če je že kdo omenil to stran, ker nisem vsega prebral. Poleg te strani pa je zanimiva tudi CameraLabs od istega avtorja.
NejcZ Objavljeno Januar 12, 2008 Opozori Objavljeno Januar 12, 2008 Eno vprašanje.. kolk obutljivi so digitalci na tresenje (tolk na splošno)? Zaradi montaže na motor sprašujem, ker bi ga dal na recimo lev teleskop..
Stric Burek Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Eno vprašanje.. kolk obutljivi so digitalci na tresenje (tolk na splošno)? Zaradi montaže na motor sprašujem, ker bi ga dal na recimo lev teleskop.. Če ga boš "zašvasal" na telskop možno da crkne, plus slika bo slaba. Jaz be ga nekako nalepil čez kako špužvo. Sem enkrat snemal na APNu, sem dal v karton custom škatlo, oblepljeno s špužvo, slika je bla kr OK...
miha Objavljeno Januar 15, 2008 Opozori Objavljeno Januar 15, 2008 Eno vprašanje.. kolk obutljivi so digitalci na tresenje (tolk na splošno)? Zaradi montaže na motor sprašujem, ker bi ga dal na recimo lev teleskop.. na cbr sm smenu z enim malim canonom pa je biv lep filmčk sm ga mev pa na tank nosilčku
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ne dvomim v kvaliteto, skrbi me le to da bi vse te vibracije (snemal bi z svojim motorjem, supermoto), ker bi tud manjše skokce delal, vožnja po stopnicah gor/dol itd.. da se nebi pokvarl kej :krneki: Oz se splača tiste male kamerce kupt? Če bi to blo kje za 50€ bi pa vzel..
miha Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Ne dvomim v kvaliteto, skrbi me le to da bi vse te vibracije (snemal bi z svojim motorjem, supermoto), ker bi tud manjše skokce delal, vožnja po stopnicah gor/dol itd.. da se nebi pokvarl kej :krneki: Oz se splača tiste male kamerce kupt? Če bi to blo kje za 50€ bi pa vzel.. pol kupu uno k daš na čelado :whistle:
NejcZ Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Sem gledal, pa so od 100€ naprej.. to pa nevem če bi se mi splačal... Poznaš kako pocen varjanto?
miha Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Sem gledal, pa so od 100€ naprej.. to pa nevem če bi se mi splačal... Poznaš kako pocen varjanto? ne k se nism nikol poglablu u to sm si poisku najugodješo varjanto zame :whistle:
action man 62 Objavljeno Januar 16, 2008 Opozori Objavljeno Januar 16, 2008 Cenejša varianta,če te zanima nakup oz. dodatne info javi na ZS http://shop.lindinger.at/product_info.php?...5b855823e9b4614 Sam sem preizkusil prejšnji model in sem bil glede na ceno zadovoljen LP,Zoran
BaTeMaN Objavljeno Januar 21, 2008 Opozori Objavljeno Januar 21, 2008 1. Kam dajate delat vaše digitalne fotke, zanimajo me izkušnje in zadovoljstvo? (15x10cm)! 2. Kje kupujete albume? Iščem album velikosti A3 s črnimi listi, v katerega lepiš fotke...? Danke. :krneki:
Nagaya Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 danes fotografije dajejo delat samo še "sladokusci" in definitivno ne na format 10 x 15. Moi je zadovoljna s storitvijo foto Grad. Tudi na račun Foto Formata je slišat pohvale. album lahko kupiš tudi v Šparu, skoraj vsaki paprinici, čisto vsaki štacuni s foto navlako...odvisno kako fensi zadevo iščeš.
firebladeX Objavljeno Februar 26, 2008 Opozori Objavljeno Februar 26, 2008 Odvisno, iz kje si, Batman. Meni v Ljubljani ustreza Foto Format. Najbolj kul storitev daleč naokoli. Pa še Fire (forumaš) tam dela. Grem z njim tut na kak kofet al pa pir.
Zdrawc Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 ne wem, se mi zdi, da bi lahko bilo še boljše.....kaj sm nardil narobe aja aparat S5-iS
guzzist Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 jst pa razvijam fotke v DTfoto lab in je ful ugodno in sm tud kr zadovoljen z njihovimi storitvami!
gerholdd Objavljeno Junij 10, 2008 Opozori Objavljeno Junij 10, 2008 ne wem, se mi zdi, da bi lahko bilo še boljše.....kaj sm nardil narobe aja aparat S5-iS na sliki ni nobenega pomanjkljivo oblečenega subjekta ženskega spola z lepimi oblinami :naughty: :krneki: :whistle:
bmwslo Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Če koga zanima OLYMPUS SP-560 UZ ponujajo pri COMSHOP-u za 268,98 € - 18 x optični zoom ...
SeBB Objavljeno Junij 17, 2008 Opozori Objavljeno Junij 17, 2008 Če koga zanima OLYMPUS SP-560 UZ ponujajo pri COMSHOP-u za 268,98 € - 18 x optični zoom ... :OK: Hud stroj pa za nizko ceno :OK:
T Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Odločam se za nakup Canona power shot SX 10 IS ali ima kdo kakšne izskušnje. :? Po pogovoru z nekaterimi ki se z fotografijo ukvarjajo ze nekaj časa je kar dober aparat.
gregor46 Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Ima kdo slo navodila za canon eos 40D. Bi mi lahko poslal na mail. Lp, Gregor
bmwslo Objavljeno December 22, 2008 Opozori Objavljeno December 22, 2008 Odločam se za nakup Canona power shot SX 10 IS ali ima kdo kakšne izskušnje. :? Po pogovoru z nekaterimi ki se z fotografijo ukvarjajo ze nekaj časa je kar dober aparat. Verjetno si mislil SX 100 IS . Imam in moram kar pohvalit zadevo. Prej sem imel A 60 in ta je le malenkost večji, slike so pa za prste polizat. :worship: Tale je ena od prvih s tem aparatom , samo za občutek
Guest pmali Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Kateri od manjših digičev (ne profesionalnih) nudi tud že HD snemanje videa?
Nagaya Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 slike so pa za prste polizat. :worship: pa WB razštelan :)
CPU Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 (popravljeno) Kateri od manjših digičev (ne profesionalnih) nudi tud že HD snemanje videa? Panasonic Lumix FZ-28. Pravkar dobil iz Nemčije za 260 EUR. Poglej idealo.de Popravljeno December 24, 2008. Popravil CPU
bmwslo Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 pa WB razštelan :) Mi ga naštelaš :naughty:
Nagaya Objavljeno December 24, 2008 Opozori Objavljeno December 24, 2008 Mi ga naštelaš :naughty: odvisno kakšne nastavitve sploh dopušča. če ima samo avtomatiko si pač obsojen na tole.. če imaš možnost več nastavitev pa pač uporabljaj primerne in ne slikaj s tistimi za neonsko svetlobo zunaj in obratno, ker fentaš sicer čist ok fotografijo.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se