Yoghurt Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 3 minutes ago, I30 said: Kwa, a ne štekaš? Ne razumem. Sploh. Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 Pravkar, Yoghurt pravi: Ne razumem. Sploh. Sej noben ... Ti sam pokimaj I30, stuhec, DAMI34 in 1 other 4
I30 Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred eno uro, Yoghurt pravi: Ne razumem. Sploh. Jej, jej wotrak, nč ne razumleš?! Lej takule je: vzrok: na vem, kva j biv uržah, da so se zabil♥ za usako reč se uržah najde: nobena stvar se ne zgodi brez vzroka / biti uržah: biti kriv Yoghurt in Kmet2 2
stuhec Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 Dans me je spravilo v dobro voljo Jutr naprej sonce
Yoghurt Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 57 minutes ago, I30 said: Jej, jej wotrak, nč ne razumleš?! Lej takule je: vzrok: na vem, kva j biv uržah, da so se zabil♥ za usako reč se uržah najde: nobena stvar se ne zgodi brez vzroka / biti uržah: biti kriv Ja zakaj pa nisi že takoj tako povedal Bmflar in I30 2
I30 Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 37 minutami, Yoghurt pravi: Ja zakaj pa nisi že takoj tako povedal De se bl kunštn čita, a ne!?
Yoghurt Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 3 minutes ago, I30 said: De se bl kunštn čita, a ne!? Tako je. To sem pa razumela. Kaj me zdej hecaš.
Bmflar Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 pred 4 minutami, Yoghurt pravi: Kaj me zdej hecaš. Kdo se pa upa punco s francozom hecat
Natty Objavljeno Maj 24, 2016 Opozori Objavljeno Maj 24, 2016 Ob 19. 5. 2016 at 14:04, UnionJack pravi: praujo da bolš kot glih prou al pa premal. pa ti Ma kaj čm mislit in razmišlat, to je brezveze I30 in Bmflar 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 26, 2016 Opozori Objavljeno Maj 26, 2016 Tako lep dan je zopet ... Spoštovani,Obveščamo vas, da vam bo po nalogu vašega poslovnega partnerja QXY D.O.O. naš dostavljalec danes med 07:00 in 19:00 dostavil pošiljko, ki vsebuje pakete s sledečimi paketnimi številkami: ... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Idiot prepeljal rdečo in me sesul ... Dobr, da sem bil z avtom.... Slabo,ker je avto razsut ... 1 mesec letanja in stroškov,ki ti jih nihče ne poplača
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Pravkar, HD-Dyna pravi: Idiot prepeljal rdečo in me sesul ... Dobr, da sem bil z avtom.... Slabo,ker je avto razsut ... 1 mesec letanja in stroškov,ki ti jih nihče ne poplača ,sam , da si ti v redu ! Jeb.... pleh pa čas ... DAMI34 in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 pred 1 minuto, Kmet2 pravi: ,sam , da si ti v redu ! Jeb.... pleh pa čas ... Yp, smo bli vsi štirje v avtu.... Pleh pa najebu ... Kmet2 1
Kmet2 Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Yp, smo bli vsi štirje v avtu.... Pleh pa najebu ... 4x sreča DAMI34, C eagle in Bmflar 3
sebar Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Ne danes, včeraj ob 22ih. Peljem boljšo polovico na tortico v center Ljubljane in ko mam lih polna usta čokolade se v spremstvu vojaške policije čez kongresni trg in po wolfovi pripelje verjetno blizu 50 GoldWingov. Vsi onkrancljani z lučkami, neonkami, raznoraznimi "humornimi" hupami in glasbo. Kurenti z vsemi zvonci so manj sitni kot tej otroci na motorjih. Prvič me je blo sram, da sem motorist. StaraFeltna in I30 2
exclan Objavljeno Maj 28, 2016 Opozori Objavljeno Maj 28, 2016 Da se mladina pobija na cesti to me najbolj jezi in žalosti. DAMI34, 3nity, Bmflar in 1 other 4
maus Objavljeno Maj 29, 2016 Opozori Objavljeno Maj 29, 2016 kok mejlou .. pa objau ... pa krneki ... ceu teden na šihtu sam to pregledouvau Bmflar, DAMI34 in I30 3
Kmet2 Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Dva debila včeraj na Jadranki , čelno vmene, sem se stisnil z uno kareto čisto na rob . Jaz res ne jamram in težim za vsak kur..... kaj kdio vozi ker sem sam daleč od svetnika ....sam to to da bi imel KTM vrjemi da bi obrnil in šel za vama , prvega sploh nisem videl ker sem reševal situacijo , drugi pa vem da je mel modrega cestaka in približno vem kateri , tako , da se bova že srečala .....cepci..... Pa ne bi bil niti tako jezen , če bi ogrožala samo mene samo sem moral ženo dobesedno stisnit v kamenje (steno) pa za ženo mi še ni tak samo psička se je ustrašla VS800, 3nity, maus in 5 others 8
maus Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Ob 28. 5. 2016 at 22:45, HD-Dyna pravi: Idiot prepeljal rdečo in me sesul ... Dobr, da sem bil z avtom.... Slabo,ker je avto razsut ... 1 mesec letanja in stroškov,ki ti jih nihče ne poplača a ga gremo obiskat DAMI34, Kmet2 in Bmflar 3
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 pred 12 minutami, maus pravi: a ga gremo obiskat čakte še mene, da mu vse vrnem Kmet2, maus in Bmflar 3
Bmflar Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Zavarovalničarji Jebo jim ...... pred 2 urami, Kmet2 pravi: samo psička se je ustrašla Bibiiiiiiiii ...... maus, Kmet2 in DAMI34 3
RobiRoberto Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Povsem nenamensko, toda vseeno točno opoldne ... Kmet2 in Bmflar 2
StaraFeltna Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 Jutranja vožnja v službo. Grobo izsiljevanje 1x in 1x čačkanje nečesa med vožnjo ter zaradi nesledenja dogodkom je voznica zapeljala na nasprotni pas in popravila dokaj pozno. V obeh priemrih ženska in tipčno tudi ženska v 90+% primerih doslej. Zgleda kot da so najbolj raztresene in čačkarke telefonov lih ženske. moški pa tradicionalno bolj ali manj pod vplivom alkohola (četudi se pogovarjajo po telefonu jim to gre bolje od rok, kaj pa vem ali pa to počnejo veliko manj glede na ženske). Nevem kdo je slabši? Tisti ki se zavedno napije da bo nesposoben za primerno vožnjo ali tisti ki se mu trezno zase in ostale v prometu. Zastopi če morš. Pa še modrost dneva: Vedno TROBI idiotom na cesti ko jo ušpičijo razen če niso VZČ. (Velik Za... Črnogorc)... Yoghurt, KARMEN1 in Bmflar 3
Kmet2 Objavljeno Maj 30, 2016 Opozori Objavljeno Maj 30, 2016 pred 36 minutami, StaraFeltna pravi: Jutranja vožnja v službo. Grobo izsiljevanje 1x in 1x čačkanje nečesa med vožnjo ter zaradi nesledenja dogodkom je voznica zapeljala na nasprotni pas in popravila dokaj pozno. V obeh priemrih ženska in tipčno tudi ženska v 90+% primerih doslej. Zgleda kot da so najbolj raztresene in čačkarke telefonov lih ženske. moški pa tradicionalno bolj ali manj pod vplivom alkohola (četudi se pogovarjajo po telefonu jim to gre bolje od rok, kaj pa vem ali pa to počnejo veliko manj glede na ženske). Nevem kdo je slabši? Tisti ki se zavedno napije da bo nesposoben za primerno vožnjo ali tisti ki se mu trezno zase in ostale v prometu. Zastopi če morš. Pa še modrost dneva: Vedno TROBI idiotom na cesti ko jo ušpičijo razen če niso VZČ. (Velik Za... Črnogorc)... Ti povem tahitri smo še najmanj nevarni pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Zavarovalničarji Jebo jim ...... Bibiiiiiiiii ...... Zdej imamo baje deljeno skrbništvo ....ta vikend je vaša Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se