RobiRoberto Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 "Poštar je danes zopet pozabil name" ...
lucif3rka Objavljeno November 3, 2016 Opozori Objavljeno November 3, 2016 UnionJack, DAMI34, Frenk 67 in 4 others 7
Frenk 67 Objavljeno November 7, 2016 Opozori Objavljeno November 7, 2016 GoBobi, notranc, bobi1001 in 2 others 5
Popularna objava Kmet2 Objavljeno November 10, 2016 Popularna objava Opozori Objavljeno November 10, 2016 aaaaaaaaaaaaaaaa Spelca123, GoBobi, KyoKon in 8 others 11
Bmflar Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 Musklfibr ... dr.looney, Ninč. in Kmet2 3
DAMI34 Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 Stanje v koloni na ac, zgleda da Martin že seka.. Kmet2 in GoBobi 2
Alla Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 Na štajerki pri Sneberje - Šentjakobu je menda nesreča in oživljajo nekoga. Tak da je vse zaprto
pik1 Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 3 urami, HD-Dyna pravi: Musklfibr ... . ... pa sej veš da ni kolo zate ... ... ti se raj mopeda drž ... ps. ... pa včas vilija ... DAMI34, Bmflar, Kmet2 in 1 other 4
Bmflar Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 2 minutami, pik1 pravi: ... pa včas vilija ... My man pik1, Kmet2, DAMI34 in 1 other 4
DAMI34 Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 2 urami, Alla pravi: Na štajerki pri Sneberje - Šentjakobu je menda nesreča in oživljajo nekoga. Tak da je vse zaprto men se ni zdel nč posebnega, cel kamion (mal podrsan) pa en ford mondeo, skor cel...je pa možno, da so pred mano koga že odpeljali. Brezveze, na Snebrje so nas metal vn, pol smo pa šli na Sneberje spet not...cca 50m zaprte ceste pred 2 urami, Yoghurt pravi: Cohen. bi napisal Halleluja, ampak je bolj primerno RIP Bmflar 1
Alla Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 tovornjak je pešca zbil, k je čez avtocesto laufal.....
DAMI34 Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 6 minutami, Alla pravi: tovornjak je pešca zbil, k je čez avtocesto laufal..... tenx, to pa ni fajn Bmflar 1
Yoghurt Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 3 hours ago, Alla said: tovornjak je pešca zbil, k je čez avtocesto laufal..... Nočem biti nesramna, ampak temu se reče naravna selekcija. Isto, kot da bi se sprehajal po železniških tirih in te potem zbije vlak. Od kje hudiča je pa vlak prišel ane. Razen seveda, če je v ozadju kaj drugega, kot samo sprehajanje po avtocesti. Zadnjič sem pri izvozu za Šiško naletela na enega starejšega gospoda s klobukom na glavi in vrečkami v rokah, ko je stal na odstavnem pasu. Nimam pojma kako je sploh prišel do tja. GoBobi in Bmflar 2
ludiluka Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 Glup folk u službi Ninč. in Bmflar 2
Alla Objavljeno November 11, 2016 Opozori Objavljeno November 11, 2016 pred 55 minutami, Yoghurt pravi: Nočem biti nesramna, ampak temu se reče naravna selekcija. Isto, kot da bi se sprehajal po železniških tirih in te potem zbije vlak. Od kje hudiča je pa vlak prišel ane. Razen seveda, če je v ozadju kaj drugega, kot samo sprehajanje po avtocesti. Zadnjič sem pri izvozu za Šiško naletela na enega starejšega gospoda s klobukom na glavi in vrečkami v rokah, ko je stal na odstavnem pasu. Nimam pojma kako je sploh prišel do tja. Ne sodim, dokler ne vem zakaj se je kaj zgodilo.
.... Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 Tega sploh ni malo, jaz sem včasih delal v eni firmi, ki je bila čisto ob avtocesti in tamle smo videval skoraj vsak teden kakšnega, ki se je vozil z kolesom po odstavnem. Tudi motoriste smo že videvali.
Gost Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 folk, se je vsem čisto skisal...?, neverjetno, vsak dan je slabš, tele praznične (beri: nakupovalne) mesece pa še posebej... včasih je pač treba kej nujno v trgovino, se zgodi da tudi novembra in decembra rabiš kruh, moko, pa olje, tudi soli mora slej ko prej enkrat zmanjkat (in če mas smolo glih decembra...), in moraš v trgovino, pa grem s parkirišča in en vozi po levi strani, pa grem iz trgovine, pa spet en (ne isti) po levi strani, ta tretji, meter stran od prehoda za pešče stoji in spelje obračat, ko jaz in še ena z dojenčkom na sredini prehoda, pa direkt pred naju na prehod, z roko bi ga dosegel..., pa kva vam je pi*da folku ... že par let bi se novembra najraje nekam skril, pa počakal skrit do januarja da mine...
sunnygirl Objavljeno November 12, 2016 Opozori Objavljeno November 12, 2016 Uradno zaključena sezona Ma kdo time machine da me prestavi...recimo na 1.3.? Bmflar, Kmet2, bobi1001 in 2 others 5
Ninč. Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 Da je tole doma Spelca123, DAMI34, Kmet2 in 1 other 4
Spelca123 Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 @NinaBina tudi s temle bi zdajle zunaj bila kocka ledu Jaz sem tekla po gozdu pa me je zanohtalo
Ninč. Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 pred 4 minutami, Spelca123 pravi: @NinaBina tudi s temle bi zdajle zunaj bila kocka ledu Jaz sem tekla po gozdu pa me je zanohtalo @Spelca123 v bistvu danes niti ni blo neke panike ob ene poldne, sem pričakovala večji mraz (do benze in nazaj, cca 4km)... vse kar me je iztirilo je bil en bumbar, ki je prehiteval na 40 omejitve... me prou zanima kam se mu je mudilo Spelca123 1
Spelca123 Objavljeno November 13, 2016 Opozori Objavljeno November 13, 2016 pred 7 minutami, NinaBina pravi: @Spelca123 v bistvu danes niti ni blo neke panike ob ene poldne, sem pričakovala večji mraz (do benze in nazaj, cca 4km)... vse kar me je iztirilo je bil en bumbar, ki je prehiteval na 40 omejitve... me prou zanima kam se mu je mudilo Mogoče rad zapravlja, €, življenje... Ni za obsojati, pa hvale tudi ni vreden GoBobi, Bmflar in Ninč. 3
Bmflar Objavljeno November 14, 2016 Opozori Objavljeno November 14, 2016 pred 11 urami, NinaBina pravi: . vse kar me je iztirilo je bil en bumbar, ki je prehiteval na 40 omejitve... me prou zanima kam se mu je mudilo Na un svet Yoghurt in Ninč. 2
C eagle Objavljeno November 15, 2016 Opozori Objavljeno November 15, 2016 da moram na.okrogu rojstni dan ležat v bolnici in čakat,da mine vnetje žolčnika...........
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se