sunnygirl Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 19 minutami, GoBobi pravi: VSE NARTABULŠ ZA DOSEŽENIH 60 LET A ti kr že za v naprej čestitaš? C eagle 1
C eagle Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 17 minutami, GoBobi pravi: Nč hudha, včasih tku rata. Važn, da si živ in da bo bolezn šla si jehat mater. A si kej razmišlu, da bi imel naslednjič rojstni dan bolj poleti. Je lažje nardit fešto, ku ni tku mrzlu. Recimo jaz ga imam sredi poletja, pa sem kar zadovoljen. Tudi okrogu rojstni dan sem imel poleti. Pozimi imamo pa ponavadi praznovanje na tisti večer, preden zamenjamo koledarje potem zjutraj. Ne vem pa kako imate kaj te običaje pri vas na obali . Ajd! Upam, da se ti ni poslabšalo, ko si prebral zgornje vrstice, ker sem se malo hecal (no, v zvezi praznovanja menjave koledarjev), za rojstni dan pa le razmisli o poletju . Pa seveda: DA BI TI VSI UDI SLUŽILI ŠE DOLGA LETA , DA BI IMEL OKO SOKOLOVO IN DA BI BIL NA SPLOŠNO ZDRAV . VSE NARTABULŠ ZA DOSEŽENIH 50 LET ! mali popravek... vsi udi so funkcijonalni... Zato pa je bla fešta v septembru in ker nism hotu prehitevat po levi, bo še ena spomladi .. Drugač pa kaj čem, mi primorci ne vemo kaj je prava zima. -5 mamo sam v hladilniku na ledu... Lahko pa 31 decembra prneseš nov koledar. Vilijamovka za nazdravit je zmer pri hiši. sunnygirl 1
GoBobi Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 13 minutes ago, sunnygirl said: A ti kr že za v naprej čestitaš? Ha še ne poznam, pa sem uhibal ... 11 minutes ago, C eagle said: mali popravek... vsi udi so funkcijonalni... Zato pa je bla fešta v septembru in ker nism hotu prehitevat po levi, bo še ena spomladi .. Drugač pa kaj čem, mi primorci ne vemo kaj je prava zima. -5 mamo sam v hladilniku na ledu... Lahko pa 31 decembra prneseš nov koledar. Vilijamovka za nazdravit je zmer pri hiši. Viljamovka je zmeraj fajn . Drž se! Ajd! sunnygirl in C eagle 2
C eagle Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 pred 1 minuto, GoBobi pravi: Ha še ne poznam, pa sem uhibal ... Viljamovka je zmeraj fajn . Drž se! Ajd! at o pomeni, da mi ti daš garancijo za naslednjih 10 let? Cool. Bodo pršli froci reklamirat.... sunnygirl 1
GoBobi Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 1 hour ago, C eagle said: at o pomeni, da mi ti daš garancijo za naslednjih 10 let? Cool. Bodo pršli froci reklamirat.... Garancijo! Kako naj ti da en mulc garancijo... Eh, zdej sem se pa izdal... Jebiga, mlajši sem od tebe!!! Ajd! C eagle 1
thumper Objavljeno November 16, 2016 Opozori Objavljeno November 16, 2016 to k sm razmišljal o okroglih obletncah..v bistvu je taprava okrogla 80 ... Bmflar 1
StaraFeltna Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 @C eagle Pozdravljen. Prispel je kos ki si ga želel. Pišem ti pa v tej temi saj je primerna ker je prišel v več kosih namesto v enemu. :/ Ampak, nič ne de... sem dal reklamirat in da ne bo vse črno kot (no saj veš) sem našel tistega ki sem ti zadnjič rekel, da bi ga nekje moral še imeti in ga seveda lahko dobiš. Če mi uspe, ti pridem kaj nagajat v prvi štuk le povej mi točno kje si in kaj moram pretihotapit (česar nebi smel) pa si želiš imeti. thumper in Frenk 67 2
C eagle Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 28 minutami, StaraFeltna pravi: @C eagle Pozdravljen. Prispel je kos ki si ga želel. Pišem ti pa v tej temi saj je primerna ker je prišel v več kosih namesto v enemu. :/ Ampak, nič ne de... sem dal reklamirat in da ne bo vse črno kot (no saj veš) sem našel tistega ki sem ti zadnjič rekel, da bi ga nekje moral še imeti in ga seveda lahko dobiš. Če mi uspe, ti pridem kaj nagajat v prvi štuk le povej mi točno kje si in kaj moram pretihotapit (česar nebi smel) pa si želiš imeti. ni treba nič tihotapit, ker resmo nič ne rabim. Je pa lepo, če kdo pride mimo, da ni tak dolgcajt. Že 4 dni gledam isto steno, pa nobeden ni še nič gor narisal. Pogled za depro... Sem pa v1 štuku soba 2...SBI, da ne bo kdo rinu v UKC... Bmflar, StaraFeltna in sunnygirl 3
sunnygirl Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 50 minutami, C eagle pravi: Sem pa v1 štuku soba 2...SBI, da ne bo kdo rinu v UKC... Še mesto napiši
C eagle Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 (popravljeno) pred eno uro, sunnygirl pravi: Še mesto napiši Splošna Bolnišnica Izola. Obiski med 14:30 in 17:00 Vstop prost... Parkirnina pa ne vem... Popravljeno November 17, 2016. Popravil C eagle Frenk 67 in sunnygirl 2
sunnygirl Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 44 minutami, C eagle pravi: Splošna Bolnišnica Izola. Obiski med 14:30 in 17:00 Vstop prost... Parkirnina pa ne vem... Če bi bil v LJ bi te obiskala... Bmflar in C eagle 2
izibajker Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 26 minutami, sunnygirl pravi: Če bi bil v LJ bi te obiskala... V Lj bi ga obiskali močvirniki, tam doli na obali pa mu bodo družbo delali primorci. Da ne bojo samo Fočk n Počke pri vikiju štemplali... KARMEN1, C eagle in Bmflar 3
sunnygirl Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 pred 1 minuto, izibajker pravi: Da ne bojo samo Fočk n Počke pri vikiju štemplali Lahko odpres novo temo: Fočk n Počk pr C eagle C eagle, KARMEN1, Frenk 67 in 1 other 4
ludiluka Objavljeno November 17, 2016 Opozori Objavljeno November 17, 2016 Vsak dan sem slabe volje Bmflar 1
Bmflar Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 pred 14 urami, ludiluka pravi: Vsak dan sem slabe volje Babe Eto kaj me spravlja v jok in slabo voljo : DAMI34 in lucif3rka 2
StaraFeltna Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 Enako. Le da pri meni še pajek leze ven in kot zgleda ne bo plačal najemnine za nazaj. Bmflar 1
StaraFeltna Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 Evo danes pa sem presegel vse standarde slabe volje milo rečeno. Kar ne morem verjet, da je lahko človeška duša tako črna. Občutek nemočnosti zaradi zastarelega sodnega sistema kjer se zgodi veliko škode preden se kaj premakne ter je hkrati popolnoma diskriminatoren do določenega dela prebivalstva me je potrl do tal. Me sploh ne čudi da si ljudje jemljejo pravico v svoje roke. Upam, da vsak dobi tisto kar seje, da bo pravici zadoščeno po možnosti brez večje postranske škode... sunnygirl, Kmet2, C eagle in 5 others 8
gretzky Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 pred 44 minutami, StaraFeltna pravi: Evo danes pa sem presegel vse standarde slabe volje milo rečeno. Kar ne morem verjet, da je lahko človeška duša tako črna. Občutek nemočnosti zaradi zastarelega sodnega sistema kjer se zgodi veliko škode preden se kaj premakne ter je hkrati popolnoma diskriminatoren do določenega dela prebivalstva me je potrl do tal. Me sploh ne čudi da si ljudje jemljejo pravico v svoje roke. Upam, da vsak dobi tisto kar seje, da bo pravici zadoščeno po možnosti brez večje postranske škode... Slej ko prej vsak dobi svoje nazaj. Dobro se vrača z dobrim, slabo s slabim. Morda ne na hitro, na dolgi rok pa vsekakor. Drži se in verjemi vase. RobiRoberto, sunnygirl, StaraFeltna in 3 others 6
thumper Objavljeno November 18, 2016 Opozori Objavljeno November 18, 2016 eh ja ..posmrtni zadetek jackpota me full pomirja .. .... 1
C eagle Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 pred 10 urami, thumper pravi: eh ja ..posmrtni zadetek jackpota me full pomirja .. ja , če veš, da so bili vsi skregani med sabo, je to najboljša možna revanša... Do smrti se bodo vlekli po sodiščih... thumper 1
solorider Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 Najboljšo temo so nam zaklenili DAMI34, Bmflar, C eagle in 1 other 4
.... Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 pred 23 minutami, solorider pravi: Najboljšo temo so nam zaklenili Policaji imajo res vsepovsod veze DAMI34, C eagle, StaraFeltna in 2 others 5
Borutt Objavljeno November 19, 2016 Opozori Objavljeno November 19, 2016 pred 2 urami, Arzen pravi: Policaji imajo res vsepovsod veze Si kdaj dvomil ? Bmflar, C eagle in .... 3
Ninč. Objavljeno November 21, 2016 Opozori Objavljeno November 21, 2016 Teden, ki se že v pondelk vleče Bmflar, DAMI34, bobi1001 in 1 other 4
lucif3rka Objavljeno November 22, 2016 Opozori Objavljeno November 22, 2016 Iskanje neobstoječih stanovanj.. Sploh pa takšnih z opcijo garaže Bmflar 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se