Ninč. Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 Nič več pozdravljanja motoristov na cesti VS800, Grut, dr.looney in 3 others 1 1 4
Kawalir Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 4 minutes ago, NinaBina said: Nič več pozdravljanja motoristov na cesti Jaz imam še vedno drugačne izkušnje. Sem in tja kdo res ne pozdravi, sicer pa v glavnem vsi, je pa res, da je motoristov vsako leto več in bo postalo to pozdravljanje že malo tečno, tako, da bo morda sčasoma to res izginilo. Ampak imaš dober feeling, ko se pozdravljaš, da nisi čisto sam na cesti. lucif3rka, Ninč. in J.a.m.e.s 3
Ninč. Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 Sej se ne gre za to, kdo pozdravi pa kdo ne, važn, da js pozdravim No, js do nadaljnega ne bom Roger G. Jagger, dr.looney, .... in 5 others 1 1 6
Akito Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 pred 1 uro, NinaBina pravi: No, js do nadaljnega ne bom ...Ninč...tudi to boš rešila...vse ob svojsm cajtu...boš vidla .... Ninč., VS800, C eagle in 3 others 4 2
peterjanko Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 pred 2 urami, NinaBina pravi: Sej se ne gre za to, kdo pozdravi pa kdo ne, važn, da js pozdravim No, js do nadaljnega ne bom ???
Kawalir Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 48 minutes ago, peterjanko said: ??? Fant, ki ji je bil všeč je ni šmerglal, zdaj pa surlo vleče... aichmb, Gonca, Ninč. in 2 others 4 1
lucif3rka Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 6 minutes ago, Kawalir said: Fant, ki ji je bil všeč je ni šmerglal, zdaj pa surlo vleče... Ne hecaj se iz resnih stvari. ... @NinaBina: Boljše v štartu orng zrihtat k pa pol flikat. Se ne splača na dolgi rok, boljše zdej malo dlje počakat. Akito, Ninč., C eagle in 5 others 7 1
aichmb Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 pred 3 urami, NinaBina pravi: Nič več pozdravljanja motoristov na cesti Kaj se ti pa je zgodilo?
Grut Objavljeno Maj 4, 2018 Opozori Objavljeno Maj 4, 2018 pred 13 urami, NinaBina pravi: Nič več pozdravljanja motoristov na cesti dej ne kukudaki ku star pingvin..sej seuš pucajtuva,nou bajk nabaula in toj to... bobi1001 in Ninč. 1 1
bobi1001 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 @NinaBina Jest verjamem vate .......pomoje me boš hmau prosila če se km peleva pa če mi lohk kufe plačaš dr.looney in Ninč. 1 1
Kawalir Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Kaj si se sesula, al kaj? Si koga pozdravljala in letela v maline? Nič nisi napisala, zato samo ugibamo.
Ninč. Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 Bla je pizdarija 22.4 in nisem nc razglablala... ne da se mi. Kawalir, markII, .... in 4 others 7
bobi1001 Objavljeno Maj 5, 2018 Opozori Objavljeno Maj 5, 2018 pred 39 minutami, NinaBina pravi: Bla je pizdarija 22.4 in nisem nc razglablala... ne da se mi. Sej maš prou. Eni vemo...zato pa ninč... Ninč. in dr.looney 2
pik1 Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 . ... tole ... faaaaaaaaaak ... in to še od oktobra 2017 J.a.m.e.s, Ninč., DAMI34 in 5 others 1 2 2 3
sesir Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Končno zacel delat na MS nove objave,pa po dnevu začnejo prekrivati gumbke nove reklame...uluft...
Zok Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 (popravljeno) Zarco na polfabriski yamahi letnik 1992 drugi, Rossi, najboljsi dirkac vseh casov, ki so mu z odstopi senkali 5 mest, pa glih tolk, da ni bil sesti. Pa smrkuc spet zmagal. Skrajni cas, da neham gledat MotoGP. Grem Hondo sraufat. BMWja, Nissana, Forda, Citroena in Aprilie ze lep cas ni kaj sraufat. Hondi pa spet bremze stekajo. Jebemti Hondo. Pa Marqueza. Da bi mu hudic zaribal. Za trojni padec bo pa itak Dovi kriv - pac edini, ki ni Spanec. Popravljeno Maj 6, 2018. Popravil Zok Ninč. 1
.... Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred 13 minutami, Zok pravi: Zarco na polfabriski yamahi letnik 1992 drugi, Rossi, najboljsi dirkac vseh casov, ki so mu z odstopi senkali 5 mest, pa glih tolk, da ni bil sesti. Pa smrkuc spet zmagal. Skrajni cas, da neham gledat MotoGP. Grem Hondo sraufat. BMWja, Nissana, Forda, Citroena in Aprilie ze lep cas ni kaj sraufat. Hondi pa spet bremze stekajo. Jebemti Hondo. Pa Marqueza. Da bi mu hudic zaribal. Za trojni padec bo pa itak Dovi kriv - pac edini, ki ni Spanec. Noben ni bil kriv. So se že odločili. Zakaj pa rabiš bremze na hondi? Ti ni smrkuc demonstriru, da jih ne rabiš? Ninč. in Zok 2
Zok Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 58 minutes ago, Arzen said: Noben ni bil kriv. So se že odločili. Zakaj pa rabiš bremze na hondi? Ti ni smrkuc demonstriru, da jih ne rabiš? Tako je tudi prav. Demonstriral je ze, ja, ampak nisem ziher, ce je oce gledal tisto dirko... ...zavorna bata sta tolk zarostana, da zavora steka. Jebemti, to se mi se na mondeotu letnik 1998 ni dogajalo. aichmb in .... 2
RobiRoberto Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Bolijo me ob nohe ... Zok in aichmb 2
DAMI34 Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 pred 6 urami, pik1 pravi: . ... tole ... faaaaaaaaaak ... in to še od oktobra 2017 a pohvalo ti je žena prpopala na pismo? Diujak napiši nazaj, da so prepozni in da je zadeva zastarala pik1, Roger G. Jagger, Ninč. in 1 other 4
Darko3g Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Predvolilno leto. Pol Slovenije je razkopane.
Xebec Objavljeno Maj 6, 2018 Opozori Objavljeno Maj 6, 2018 Jutr treba na šiht Tedybear, farang, bobi1001 in 1 other 2 2
sesir Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Hecam in menjavam valjčke in testiram skuterček a ne najdem v kero temo postavit vprašanje...
aichmb Objavljeno Maj 7, 2018 Opozori Objavljeno Maj 7, 2018 Ne delam vedno lepih varov, ko pa jih pa so na takem mestu da jih nihče ne opazi Zok in maxxa 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se