Mavti Objavljeno December 27, 2020 Opozori Objavljeno December 27, 2020 Da ,sm še le zdele pogrunto ,da je ž nedelja
smasher Objavljeno December 27, 2020 Opozori Objavljeno December 27, 2020 Evo še ena stvar ki mi jo je korona pomagala zajebat.... Že tako vse nekje vsaj 20% zajebem... Zdej smo od septembra poskušali pibarvat, al amo bli zaklenjeni v občine, al pa je deževalo.. Zdej vsak ve da se ne barva če je manj kot 20°C oz eo 15... Pri 4°C pride sranje, barva splih ni tekla, tako kot je priletela iz pištole tako je ostala.... Je oa vsaj tolkonpomarančni da zgleda kot da sem ga z valjčkom barval. In danes še vedno ni bila barva suha, kdo ve koliko časa rabi trdilec pri zinskih temperaturah da sploh nardi svoje... Evo slika pomarančkota Bmflar in bajkr88 2
smasher Objavljeno December 27, 2020 Opozori Objavljeno December 27, 2020 Ps: pozabil, @bajkr88 je hotel videt sliko... Poglej si ji v zgornjem postu.. thumper 1
DAMI34 Objavljeno December 27, 2020 Opozori Objavljeno December 27, 2020 faking burja, k meče kamne s strehe. A kam? Na šajbo od avta ? Endlich, Bmflar, ligenjček in 7 others 2 8
thumper Objavljeno December 28, 2020 Opozori Objavljeno December 28, 2020 pred 14 urami, smasher pravi: Evo še ena stvar ki mi jo je korona pomagala zajebat.... Že tako vse nekje vsaj 20% zajebem... Zdej smo od septembra poskušali pibarvat, al amo bli zaklenjeni v občine, al pa je deževalo.. Zdej vsak ve da se ne barva če je manj kot 20°C oz eo 15... Pri 4°C pride sranje, barva splih ni tekla, tako kot je priletela iz pištole tako je ostala.... Je oa vsaj tolkonpomarančni da zgleda kot da sem ga z valjčkom barval. In danes še vedno ni bila barva suha, kdo ve koliko časa rabi trdilec pri zinskih temperaturah da sploh nardi svoje... Evo slika pomarančkota ta belega boš imel pri hiši?? pred 13 urami, DAMI34 pravi: faking burja, k meče kamne s strehe. A kam? Na šajbo od avta? a se nismo ravno zadnjič o šipah pogovarjal??? kombi bi mel parkiran . avto pa v garaži.. aja polna je.. poglej to iz lepše strani - ti ni mopeda razbil.. DAMI34 1
DAMI34 Objavljeno December 28, 2020 Opozori Objavljeno December 28, 2020 pred 3 urami, thumper pravi: a se nismo ravno zadnjič o šipah pogovarjal??? kombi bi mel parkiran . avto pa v garaži.. aja polna je.. poglej to iz lepše strani - ti ni mopeda razbil.. mah..100x sem reku babi naj da vsaj 2 m stran avto...kot bi zidu govoril. Sej mam zavarovano, ma vseeno..
smasher Objavljeno December 28, 2020 Opozori Objavljeno December 28, 2020 5 hours ago, thumper said: ta belega boš imel pri hiši?? Ja katastrofa, dva bela taljana.. Kaj bojo rekli ta rdeči v okolici... Uni majo raje nacivagne.
Buschi Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 Mater...ura je tri zjutri...jest pa spet ne morem spat... Spasku, thumper, RobiRoberto in 1 other 2 2
Ninč. Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 Reakcija nekoga... In ocitno bo se trajalo ???
Buschi Objavljeno Januar 2, 2021 Opozori Objavljeno Januar 2, 2021 Pa pi...da, spet so se polamali panti od pokrova sekretškolke...zdej, al na hiter shujšam...al pa naredim nekaj močnega v samogradnji... ...verjetno to zadnje... bajkr88, Mavti, thumper in 1 other 3 1
Bmflar Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 Tale dež ... pa podatek, da smo imeli decembra v LJ samo 10 ur sonca !!!!! Mavti, Spasku in MARE 65 3
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 Da so ocitno imitatorji UK scooter Gang tudi ze v Italiji.....kdaj pri nas? P**da, kmalu vec nikamor ne bomo mogli, ne da bi se tresel zase in motor.... FullSizeRender.mov
thumper Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 pred 3 urami, Roger G. Jagger pravi: Da so ocitno imitatorji UK scooter Gang tudi ze v Italiji.....kdaj pri nas? P**da, kmalu vec nikamor ne bomo mogli, ne da bi se tresel zase in motor.... FullSizeRender.mov taprvega zabodeš v trebuh , drugemu preješ žilo na vrati .. drugače pa - kluče takoj ven iz kontak ključavnice pa po možnosti 220kg motor fukneš enmu na nogo.. kot italjanski boks - udari pa spizdi.. bajkr88 1
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 4 minutes ago, thumper said: taprvega zabodeš v trebuh , drugemu preješ žilo na vrati .. drugače pa - kluče takoj ven iz kontak ključavnice pa po možnosti 220kg motor fukneš enmu na nogo.. kot italjanski boks - udari pa spizdi.. Tukaj je 6na1. Ko v takih situacijah potegnes noz (da prvega zabodes, hitro tudi ti dobis kaj med rebra...ali pa par gramov.....) ammm, 3 osebkom je pa res tezko dvignit tvoj 220kg motor.... Not! Ni se v takih situacijah za igrat Ninjo....! Tega v Italiji ni bilo toliko....poglej pa na YT mal “scooter gang UK”.....sploh London.... bajkr88 1
thumper Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 pred 14 minutami, Roger G. Jagger pravi: Tukaj je 6na1. Ko v takih situacijah potegnes noz (da prvega zabodes, hitro tudi ti dobis kaj med rebra...ali pa par gramov.....) ammm, 3 osebkom je pa res tezko dvignit tvoj 220kg motor.... Not! Ni se v takih situacijah za igrat Ninjo....! Tega v Italiji ni bilo toliko....poglej pa na YT mal “scooter gang UK”.....sploh London.... vzameš ključe in spizdiš.. kaj ni jasno? 220 kg motorja pa tud 4-je ne morjo nest prav daleč..ga naložijo na 2 skuterja (ker dvomim da imajo za kombi v drugi ulici)..
smasher Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 Torej ... o katerih govorite.... očisno jih nekateri smatrajo tudi za zvezde...
Roger G. Jagger Objavljeno Januar 4, 2021 Opozori Objavljeno Januar 4, 2021 Just now, thumper said: vzameš ključe in spizdiš.. kaj ni jasno? 220 kg motorja pa tud 4-je ne morjo nest prav daleč..ga naložijo na 2 skuterja (ker dvomim da imajo za kombi v drugi ulici).. Jasno ocitno ni to, da se model usede na tvoj motor, drugi ga pa z nogo potiska. res pa je, da imas ti kljuce in nic nisi dobil med rebra ali v celo... 1 minute ago, smasher said: Torej ... o katerih govorite.... očisno jih nekateri smatrajo tudi za zvezde... Tocno to....!To sta le dva izmed N- videov....! Zadeva je resna....! Jaz imam v planu Irska, Skotska, Man,...pa bi London kar preskocil....drugod po vecjih UK mestih ni zelo drugace....
smasher Objavljeno Januar 11, 2021 Opozori Objavljeno Januar 11, 2021 Sicer velja za včeraj, samo sem bil preveč sjeban konec dneva... Da bom povaril vsaj voznikovo stran na mojem projektu... se pokvari regulator tlaka za co2, (luknjica v membrani, zgubik cca 15 barov iz jekneke), ok popravim... Začnem varit neki za en K vari (ponavadi sem jaz kriv za to ?), na beenem kolutu je žica prekrižana, jo je tako zategnlo da je pičil kolut... vsaj 5x semodvizlaval žico... Ok je že tema amoak bo zdej vsaj šlo. Mraz in burja skupaj začne zmrzovat jeklenka torej, če je bilo prej na soncu 15 barov v jeklenki zdej ne pride vn nič... nesem jeklenkk v hišo ji grejem s fenom... dobim nekaj tlaka glih za 15min varjenja... Seda ves čas vdihavam zdravilne učinke gorečega epoxy prajmerja in starega dinitrola... To je to... Cel dan jebanja za recimo 3 ure učinkovitega dela. bajkr88 in Spasku 2
Buschi Objavljeno Januar 14, 2021 Opozori Objavljeno Januar 14, 2021 Zgleda da je folk med korono začel pušit na veliko! Stojim na blagajni v merkatorju, štirje pred mano. Taprvi ene čike, tadugi drugo znamko, tatretja baba neke dolge od firme, ki je nisem nikoli slišal, tačetra bapa pa neki, kar sploh niso mel...gleda blagajničarka uno kiblo, pa gre na drugo blagajno u kiblo, pa pride nazaj, gleda po predalih, gre na tretjo blagajno po predalih...če ni zabužila enih pet minut. A ni blo včasih simpl, mel si Dravo pa Moravo pa konc. Mavti, smasher, Bmflar in 3 others 5 1
thumper Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 pred 15 urami, Buschi pravi: A ni blo včasih simpl, mel si Dravo pa Moravo pa konc. kaj pa drina ? sarajevka in niška???
Bmflar Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 To, da sem levi in ne desni RobiRoberto 1
thumper Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 pred 11 urami, Bmflar pravi: To, da sem levi in ne desni pol sm jst sivozelenkodrlajsast..
Mavti Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 Nekaj kupujem za mojo dušo pa sem malo cenkal ,odlagal,...no danes bi naročil pa ni nikjer več v želeni barvi za dobt pa da jim -si jebem vse po vrsti , porka potana,dijo porko,.......
maus Objavljeno Januar 15, 2021 Opozori Objavljeno Januar 15, 2021 pred 5 minutami, Mavti pravi: Nekaj kupujem za mojo dušo pa sem malo cenkal ,odlagal,...no danes bi naročil pa ni nikjer več v želeni barvi za dobt pa da jim -si jebem vse po vrsti , porka potana,dijo porko,....... a poznaš: Cagav fant ni nikoli pri fesjt punci spal Mavti, thumper in Alla 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se