Tedybear Objavljeno Februar 20, 2021 Opozori Objavljeno Februar 20, 2021 pred 9 urami, kaizer pravi: Novi sad: v spomin "Panonskom mornaru" https://www.facebook.com/brajan.brkovic/videos/2829526647319264 Zaradi njegove " Prva ljubav" sem prešaltal iz klavirske harmonike na kitaro. Pa takrat enkrat tudi zaradi filma "Odrešitev" ( dueling banjos) še na banjo oz. bendžo. Zadnje je bolj ostalo pri poizkusu.
Ninč. Objavljeno Februar 20, 2021 Opozori Objavljeno Februar 20, 2021 Če zafrknem, sem si pa čisto sama kriva kronik 1
thumper Objavljeno Februar 21, 2021 Opozori Objavljeno Februar 21, 2021 pred 20 urami, Ninč. pravi: Če zafrknem, sem si pa čisto sama kriva drugič bodi v vlogi "žene" .. Ninč. in kronik 1 1
Ninč. Objavljeno Februar 21, 2021 Opozori Objavljeno Februar 21, 2021 pred eno uro, thumper pravi: drugič bodi v vlogi "žene" .. Najprej me mora za ženo hočt Jao desci...
thumper Objavljeno Februar 22, 2021 Opozori Objavljeno Februar 22, 2021 pred 12 urami, Ninč. pravi: Najprej me mora za ženo hočt Jao desci... eh.. narekovaji pomenijo - poizkusi z moškim (bo on kriv)..
Buschi Objavljeno Februar 23, 2021 Opozori Objavljeno Februar 23, 2021 Pa ne no...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! https://siol.net/trendi/glasba/po-28-letih-je-razpadel-svetovno-znani-glasbeni-duo-546412
Buschi Objavljeno Februar 24, 2021 Opozori Objavljeno Februar 24, 2021 Mozirska koča gori...pa pizda no, to je že tatretja v savinjskih koncih.... Grut, Tedybear, Mavti in 2 others 5
Tedybear Objavljeno Februar 25, 2021 Opozori Objavljeno Februar 25, 2021 pred 14 urami, Buschi pravi: Mozirska koča gori...pa pizda no, to je že tatretja v savinjskih koncih.... Za Kocbekov dom je bila kriva štorasta Poljakinja, ki ni ločila vode od špirita. Frišaufov dom, pa tole sedaj.....ne bi dal roke v zasko, da ni sumljivo. Snečer in thumper 1 1
Ninč. Objavljeno Marec 3, 2021 Opozori Objavljeno Marec 3, 2021 Mu je vseeno zame... bajkr88 in Buschi 1 1
Ninč. Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Pamti pa vrati... Ceprav... Sej on zamuja
thumper Objavljeno Marec 4, 2021 Opozori Objavljeno Marec 4, 2021 Ob 3. 3. 2021 ob 17:44, Ninč. pravi: Mu je vseeno zame... pred 7 urami, Ninč. pravi: Pamti pa vrati... Ceprav... Sej on zamuja če b ti začela kej fu*kat bi mogoče tud on prej pršu.. bajkr88 in Ninč. 1 1
Buschi Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 Sej nisem slabe volje...bolj sem žalosten, ko spremljam tole Ninčino odisejado iskanja ljubezni... Ninč. 1
Kaldu Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 pred 31 minutami, Buschi pravi: Sej nisem slabe volje...bolj sem žalosten, ko spremljam tole Ninčino odisejado iskanja ljubezni... Ljubezen se ne išče, te najde sama. Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 Nisem slabe vole, dobre pa tud ne... Sm bla v mariboru, mal v šoping... Leklerk pa europark... Ampak da pozabim kje avto parkiram in ene 20min sigurno eno etazo pod njim krozim, mors bit pa tud talent Dolg me ni blo v mb, ampak me spet dolg ne bo! Alla, bajkr88, RobiRoberto in 2 others 4 1
Endlich Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 pred 2 urami, Ninč. pravi: Nisem slabe vole, dobre pa tud ne... Sm bla v mariboru, mal v šoping... Leklerk pa europark... Ampak da pozabim kje avto parkiram in ene 20min sigurno eno etazo pod njim krozim, mors bit pa tud talent Dolg me ni blo v mb, ampak me spet dolg ne bo! Naslednjič pojdi raje z mororjem in ponavadi uspeš blizu parkirat? Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 5, 2021 Opozori Objavljeno Marec 5, 2021 pred 12 minutami, Endlich pravi: Naslednjič pojdi raje z mororjem in ponavadi uspeš blizu parkirat? Tud to ni rečen Motokariera zakljucena...
thumper Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 pred 13 urami, Ninč. pravi: Tud to ni rečen Motokariera zakljucena... nekej okol "otroka" morš met..ker se skoz seliš žival ni najboljši nadomestek... motor je bolj primeren..tud čustveno stanje se ti bo popravilo - verjemi.. Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 pred 44 minutami, thumper pravi: nekej okol "otroka" morš met..ker se skoz seliš žival ni najboljši nadomestek... motor je bolj primeren..tud čustveno stanje se ti bo popravilo - verjemi.. Hoces rect, da sm k cigo Trenutno nimam potrebe po nobenem "otroku", želim samo, da se cim prej ves ta cirkus normalizira.... RobiRoberto 1
Endlich Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Je tako, da smo majhne ribice in omejitve nam postavljajo morski psi. Tega ne bomo mogli spremenit, verjetno nikoli in to je najbolje vzeti za dejstvo. Znotraj teh grobih mej, je pa tudi še kar nekaj prostora, ki si ga lahko urejamo po svoje ? P.s. pa tud preko grobe mejje se da skoćit, tu pa tam Ninč. 1
Ninč. Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 pred 2 urami, Endlich pravi: Je tako, da smo majhne ribice in omejitve nam postavljajo morski psi. Tega ne bomo mogli spremenit, verjetno nikoli in to je najbolje vzeti za dejstvo. Znotraj teh grobih mej, je pa tudi še kar nekaj prostora, ki si ga lahko urejamo po svoje ? P.s. pa tud preko grobe mejje se da skoćit, tu pa tam Kok si pa to lepo napisu, iiiiiii Grut in Endlich 1 1
Buschi Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 pred 21 urami, Ninč. pravi: Motokariera zakljucena... Taprav motorist zaključi, ko se stegne. Če rečeš, da je motokariera zaključena, pol nikoli nisi bila motoristka... RobiRoberto, bajkr88, MARE 65 in 1 other 1 2 1
Buschi Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 Stari, borusija vodi 2:0 proti bayernu !!!!! WTF???? Endlich 1
Ninč. Objavljeno Marec 6, 2021 Opozori Objavljeno Marec 6, 2021 pred eno uro, Buschi pravi: Taprav motorist zaključi, ko se stegne. Če rečeš, da je motokariera zaključena, pol nikoli nisi bila motoristka... Mi je vseeno kdo si kaj misli o tem... maxxa in Snečer 1 1
Buschi Objavljeno Marec 14, 2021 Opozori Objavljeno Marec 14, 2021 Mel delavnico, cel živleje se je matru, odreku, zdej ko je vse prodal in bi lohk z ženo uživala, pa evo: https://www.vecer.com/kronika/druzinska-tragedija-zabodel-mamo-in-poskodoval-oceta-10237659 Spasku, bajkr88 in thumper 1 1 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se