Tedybear Objavljeno April 19, 2021 Opozori Objavljeno April 19, 2021 pred 22 urami, Buschi pravi: Žena je najdla na televiziji Sanjskega moškega Ce bi se to meni zgodil, bi pisal v temo: Kaj vas je danes spravilo v dobro voljo MARE 65, DAMI34, Mavti in 1 other 4
MARE 65 Objavljeno April 24, 2021 Opozori Objavljeno April 24, 2021 Kaj neki ? Prvi lep topel vikend, jaz pa s kolenom po artroskopiji grrrr.
Buschi Objavljeno April 24, 2021 Opozori Objavljeno April 24, 2021 pred 8 minutami, MARE 65 pravi: Kaj neki ? Prvi lep topel vikend, jaz pa s kolenom po artroskopiji grrrr. Koliko časa moraš dati mir? So ti naredili dve zarezi na vsaki strani kolena? Hvala. #sprašujemzakolega
MARE 65 Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 pred 20 urami, Buschi pravi: Koliko časa moraš dati mir? So ti naredili dve zarezi na vsaki strani kolena? Hvala. #sprašujemzakolega Ja dve luknji ena za kamero ena za inštrument. Prav dosti mirovanja ni, obremenitev takoj, vaje takoj, hlajenje itd...Šivi gredo ven čez 7 - 10 dni. Po enem mesecu naj ne bi bilo, če si brez bolečin, ovir za vse mogoče športne neumnost, seveda tudi moped . Danes že naredil peške kar lep krog. Grut in Ninč. 2
Buschi Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 EN MESEC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zakaj nebi smel it na moped, če lahko hodiš??????????????? #razburjamsezakolega thumper 1
MARE 65 Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 Po enmu mescu greš lahko na cross, ostalo pa prej tako pravi prjatu Misliš, da bom zdržal še tri tedne
Buschi Objavljeno April 25, 2021 Opozori Objavljeno April 25, 2021 Ok, si mal potolažu. Hvala za vse ogovore.
MARE 65 Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 10 urami, Buschi pravi: Ok, si mal potolažu. Hvala za vse ogovore. No problem. A te to čaka ?
Buschi Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 V bistvu me caka meniskus z dvema zarezama, pa me je zanimal časovno koliko časa ne smeš migat.
Darko3g Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 No, Pirmin Zurbriggen je 14 dni po operaciji meniskusa zmagal na Olimpijskih igrah v smuku. Pa verjetno ni prišel direkt iz postelje na progo. Res pa je, da ti nisi Pirmin (švicarski tretma).
MARE 65 Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 55 minutami, Darko3g pravi: No, Pirmin Zurbriggen je 14 dni po operaciji meniskusa zmagal na Olimpijskih igrah v smuku. Pa verjetno ni prišel direkt iz postelje na progo. Res pa je, da ti nisi Pirmin (švicarski tretma). Ja samo on je Kurzbriggen... thumper in DAMI34 2
Tedybear Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 Kadar se mi ne da zakuriti centralno, pritisnem gumb pa grejejo peleti. Ker včeraj zvecer nikakor ni zagrelo, grem pogledat v klet. O peeesssdamumaterna....dan prej med čiščenjem gorilca nisem zaprl vratc, pa je polž debelo uro strešal pelete mimo peči. Za pol šajtrge peletov pod pečjo in vse naokoli. ??? Mavti, DAMI34, Alla in 4 others 6 1
DAMI34 Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 7 minutami, Tedybear pravi: Kadar se mi ne da zakuriti centralno, pritisnem gumb pa grejejo peleti. Ker včeraj zvecer nikakor ni zagrelo, grem pogledat v klet. O peeesssdamumaterna....dan prej med čiščenjem gorilca nisem zaprl vratc, pa je polž debelo uro strešal pelete mimo peči. Za pol šajtrge peletov pod pečjo in vse naokoli. ??? to je še poceni...počak da se začne vzdrževanje..polž, svečka, servis, bo ravno za ene pelete za celo sezono..to je moja slaba volja
Tedybear Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 pred 9 urami, DAMI34 pravi: to je še poceni...počak da se začne vzdrževanje..polž, svečka, servis, bo ravno za ene pelete za celo sezono..to je moja slaba volja Walher, montiran 2012. Ležaj na polžu umrl po treh letih. In to je edini poseg na peči do sedaj. In dokler dela, je serviser ne bo videl. A veš, kolk peletov bi šlo pri meni za eno sezono? Vsaj 4 tone.
thumper Objavljeno April 26, 2021 Opozori Objavljeno April 26, 2021 Ob 25. 4. 2021 ob 18:23, MARE 65 pravi: Po enem mesecu naj ne bi bilo, če si brez bolečin, ovir za vse mogoče športne neumnost, seveda tudi moped . Danes že naredil peške kar lep krog. pred 12 urami, Buschi pravi: V bistvu me caka meniskus z dvema zarezama, pa me je zanimal časovno koliko časa ne smeš migat. jaz tudi na mr nisem šel ker je bila najkrajša doba 7 mesecev .. vsakič ko sem šel z bolečim kolenom na motor pa ko sem naredil 200 in več km sem bil kot prerojen . koleno tudi..in še nekaj dni potem .. ko sem kar konkretno shujšal so se težave potencirale - z 90,7 sem prišel na 72,9 ..zdaj ko se vrtim okoli 76-77 je zgleda optimalno .. in resno - včeraj dobrih 230 km in sem danes neboleč in sem parkrat pozabil , da ne smem rotirat na mestu - pa je vse ok.. aja..noga je bila v kolenu vsaj 90 stopinj vstran glede na bedro .. kao je to "lažji zvin kolena".. pred 9 urami, Tedybear pravi: Kadar se mi ne da zakuriti centralno, pritisnem gumb pa grejejo peleti. Ker včeraj zvecer nikakor ni zagrelo, grem pogledat v klet. O peeesssdamumaterna....dan prej med čiščenjem gorilca nisem zaprl vratc, pa je polž debelo uro strešal pelete mimo peči. Za pol šajtrge peletov pod pečjo in vse naokoli. ??? si ne morem predstavljati tvoje face če bi imel na mazut.. Tedybear in Mavti 2
MARE 65 Objavljeno April 27, 2021 Opozori Objavljeno April 27, 2021 pred 16 urami, thumper pravi: jaz tudi na mr nisem šel ker je bila najkrajša doba 7 mesecev .. vsakič ko sem šel z bolečim kolenom na motor pa ko sem naredil 200 in več km sem bil kot prerojen . koleno tudi..in še nekaj dni potem .. ko sem kar konkretno shujšal so se težave potencirale - z 90,7 sem prišel na 72,9 ..zdaj ko se vrtim okoli 76-77 je zgleda optimalno .. in resno - včeraj dobrih 230 km in sem danes neboleč in sem parkrat pozabil , da ne smem rotirat na mestu - pa je vse ok.. aja..noga je bila v kolenu vsaj 90 stopinj vstran glede na bedro .. kao je to "lažji zvin kolena".. si ne morem predstavljati tvoje face če bi imel na mazut.. No jaz sem imel iste težave, vse ok, dokler ni bilo rotacije ali počepa. No potem sem šel na MR (samoplačniško mamu jim...) in je bila vidna poškodba meniskusa. Dr. mi je rekel naj razmislim, da bi bilo dobro naredit artroskopijo, je rekel da vse ok ker lahko hodim, da pa se lahko zgodi, da bom kje v hribih pa naenkrat ne bom mogel dol...drugi problem pa je, da s časoma zaradi tega zjebeš hrustanec...potem se začnejo problemi... Drugač pa ja najboljša poza noge je na motorju... pazit moraš pri sestopanju...
thumper Objavljeno April 27, 2021 Opozori Objavljeno April 27, 2021 pred 10 urami, MARE 65 pravi: No jaz sem imel iste težave, vse ok, dokler ni bilo rotacije ali počepa. No potem sem šel na MR (samoplačniško mamu jim...) in je bila vidna poškodba meniskusa. Dr. mi je rekel naj razmislim, da bi bilo dobro naredit artroskopijo, je rekel da vse ok ker lahko hodim, da pa se lahko zgodi, da bom kje v hribih pa naenkrat ne bom mogel dol...drugi problem pa je, da s časoma zaradi tega zjebeš hrustanec...potem se začnejo problemi... Drugač pa ja najboljša poza noge je na motorju... pazit moraš pri sestopanju... eh nekej let mi bo še zdržalo ni hudič..pol pa zapustim ta forum in preklopim na lotus super 7 .. MARE 65 1
Scarabeo 500 Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 Včeraj sem šel v OBI, tam število oseb kontrolirajo z vozički. Ob vozičku je lahko več oseb ali družina ali pa si sam. Nato sva z ženo še šla na prevzemno mesto Mimovrste. Tam so me odslovili, ker lahko vstopi samo ena oseba. Pa sem jim razložil, da tudi spiva skupaj - pa ni nič pomagalo. Moral sem zapustiti prodajalno - seveda bi lahko nekoga pregriznil. Ali si lahko predstavljaš, da pride mama z otrokom, ki je star okoli 8 let in ga mora pustiti zunaj - katastrofa. Sam delam vseskozi z okoli 20 osebami v istem prostoru, ki ni večji od 70 kvadratnih metrov. Vstop z ženo pa mi ni bil dovoljen. Katastrofa, kakšna pravila sprejemajo in katastrofa, da te neživljenjske zadeve nekateri striktno izvršujejo. raza in Alla 2
MARE 65 Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 pred 27 minutami, Scarabeo 500 pravi: Včeraj sem šel v OBI, tam število oseb kontrolirajo z vozički. Ob vozičku je lahko več oseb ali družina ali pa si sam. Nato sva z ženo še šla na prevzemno mesto Mimovrste. Tam so me odslovili, ker lahko vstopi samo ena oseba. Pa sem jim razložil, da tudi spiva skupaj - pa ni nič pomagalo. Moral sem zapustiti prodajalno - seveda bi lahko nekoga pregriznil. Ali si lahko predstavljaš, da pride mama z otrokom, ki je star okoli 8 let in ga mora pustiti zunaj - katastrofa. Sam delam vseskozi z okoli 20 osebami v istem prostoru, ki ni večji od 70 kvadratnih metrov. Vstop z ženo pa mi ni bil dovoljen. Katastrofa, kakšna pravila sprejemajo in katastrofa, da te neživljenjske zadeve nekateri striktno izvršujejo. Ja opažam...kakor se komu dvigne...to je največji problem pri nas
3nity Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 V odloku piše 30m2 na osebo. V soboto se v nekaterih regijah omejitev zmanjša na 20m2. Osebe iz istega gospodinjstva niso izvzete iz te omejitve. thumper 1
3nity Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 Sicer pa inšpektorji obvladajo kaznovanje malih ljudi, ker je enostavno prešteti eno do dve stranki , ne znajo pa preveriti površine Obija in jo deliti s številom prisotnih strank. Alla, Scarabeo 500 in thumper 3
kronik Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 Gripa - 5. dan zaredom! Ninč. in RobiRoberto 2
Tedybear Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 pred 2 urami, kronik pravi: Gripa - 5. dan zaredom! Gripe ni več. Samo covid. ? C eagle, VS800, Alla in 4 others 7
MARE 65 Objavljeno April 29, 2021 Opozori Objavljeno April 29, 2021 pred 9 urami, kronik pravi: Gripa - 5. dan zaredom! Traja 7 dni če jo ne zdraviš in en teden če jo zdraviš... thumper, DAMI34, RobiRoberto in 3 others 1 5
Kaldu Objavljeno April 30, 2021 Opozori Objavljeno April 30, 2021 pred 23 urami, 3nity pravi: Sicer pa inšpektorji obvladajo kaznovanje malih ljudi, ker je enostavno prešteti eno do dve stranki , ne znajo pa preveriti površine Obija in jo deliti s številom prisotnih strank. To so trgovine z veliko površino, lahko ti povem iz izkušenj, se zelo redko zgodi, da je preveč ljudi naenkrat v trgovini. Primer Merkurjeve trgovine; tam varnostnik šteje vse, ki vstopijo (z in brez vozička) in nisem še zasledil, da bi kdo čakal pred trgovino. Verjemi, ti trgovci bi bili srečni, če bi morali kupci čakati pred trgovino?. thumper 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se