thumper Objavljeno Maj 9, 2021 Opozori Objavljeno Maj 9, 2021 pred 2 urami, Ninč. pravi: Kako prosm... Tko kot ti nabolj sede.. al pa leže no..
Buschi Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 Stari, pa kaj je s temi penziči? Prazna avtocesta, a on sanja na levem pasu...pol pa še budala trzne v desno, ko ga prehitiš po desni! Pa da mu jebem vnukunjo! Kaldu, bajkr88, RobiRoberto in 2 others 1 4
Buschi Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 Kar je pa še večja fora, un ostane na levem pasu po tistem, ko ga prehitim...si ni zrajtu, da je desni vozni pas!
Akito Objavljeno Maj 13, 2021 Opozori Objavljeno Maj 13, 2021 pred 46 minutami, Buschi pravi: Kar je pa še večja fora, un ostane na levem pasu po tistem, ko ga prehitim...si ni zrajtu, da je desni vozni pas! ...mene je zadnjič en tak " biser " prehiteval, ko sem zavijala levo in imela lepo prižgan levi žmigavec...dobro, da sem ga imela na okah ??
Buschi Objavljeno Maj 14, 2021 Opozori Objavljeno Maj 14, 2021 Mogoče je parim prigoda na avtocesti smešna, ampak glede na to, da sem prletu ene 170 min, pa da bi me od strani zadel, bi me samo zasuknal na stran in zarolal, Berlingo pa ni lih ''baš nešto'' kar se tiče zaščite...ubil bi me lohk penzič blesavi...
Kaldu Objavljeno Maj 14, 2021 Opozori Objavljeno Maj 14, 2021 pred 2 urami, Buschi pravi: Mogoče je parim prigoda na avtocesti smešna, ampak glede na to, da sem prletu ene 170 min, pa da bi me od strani zadel, bi me samo zasuknal na stran in zarolal, Berlingo pa ni lih ''baš nešto'' kar se tiče zaščite...ubil bi me lohk penzič blesavi... Smešno je omenjanje vnukinje..... Drugače, zelo nevarno je prehitevanje stricev s klobuki in dam z in brez rut na avtocesti, po desni. Sam prakticiram blenkanje, ampak samo tam, kjer ima dotični dovolj prostora na desni, da se umakne. Kar je pa na Štajerki redkost, žal je desni pas rezerviran za kamione. P.S. Berlingo ni ravno avto, s katerim je vožnja 170 km/h varna. Pa ne mislim zaščit za potnike.......
Tedybear Objavljeno Maj 17, 2021 Opozori Objavljeno Maj 17, 2021 Matematika. 68 - 5 = 63 250 ÷ 2 = 125 17 + 8 = 25 18 = 100%, 3 = x % Avtor izračuna, Medobcinsko redarstvo občine Idrija. thumper, DAMI34 in Mavti 3
Buschi Objavljeno Maj 18, 2021 Opozori Objavljeno Maj 18, 2021 Ob 13. 5. 2021 ob 13:16, Buschi pravi: Stari, pa kaj je s temi penziči? Zapeljem na Vranskem na avtocesto, pa na uvozu, ko rabiš dat po gasu, stoji rdeč A-jek. Fizično STOJI na sredi pentlje. Ga skor naladam od udzadi, počasi spelje, počasi pelje po uvozu, počasi na avtocesto, prehitim, noter pa bakica ki se nekaj čoha po rdeč pobarvanih lasih. bajkr88 in thumper 1 1
Alla Objavljeno Maj 18, 2021 Opozori Objavljeno Maj 18, 2021 Pa dobro, a malenkost strpnosti je pa čist tu mač pričakovat od kogarkoli? ftp, thumper in RobiRoberto 1 1 1
Buschi Objavljeno Maj 18, 2021 Opozori Objavljeno Maj 18, 2021 Alo, namen uvoza na avtocesto je, da čimprej razviješ 130 kilometrov na uro, da se lahko normalno priključiš na avtocesto. Ne moreš ti stat na uvozu 10 metrov pred avtocesto ! In, ja, sem uvideven, delam do 100km dnevno, in se za bedarije, ki se počnejo na cesti ne sekiram preveč, ker je brez veze, me pa iz tira vržejo stvari, ki so lahko fejst nevarne. In, prva stvar, ko vidiš tako nevarno ustavljen avto, je itak misel, enga je hercinfarkt in se že psihično pripraviš, da boš letel ven iz avta pomagat, klical 112, zavaroval kraj nesreče...pol pa začne gospa neki skakat po avtu in se čohat po glavi...kje je sedaj tukaj strpnost penzičev do nas mlajših... thumper, bajkr88, GoBobi in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Maj 18, 2021 Opozori Objavljeno Maj 18, 2021 na ac, je prepovedano (uvoz je tut ac) vsakršno ustavljanje in vzvratna vožnja. thumper in Buschi 2
thumper Objavljeno Maj 18, 2021 Opozori Objavljeno Maj 18, 2021 pred 6 urami, Buschi pravi: Alo, namen uvoza na avtocesto je, da čimprej razviješ 130 kilometrov na uro, da se lahko normalno priključiš na avtocesto. Ne moreš ti stat na uvozu 10 metrov pred avtocesto ! In, ja, sem uvideven, delam do 100km dnevno, in se za bedarije, ki se počnejo na cesti ne sekiram preveč, ker je brez veze, me pa iz tira vržejo stvari, ki so lahko fejst nevarne. In, prva stvar, ko vidiš tako nevarno ustavljen avto, je itak misel, enga je hercinfarkt in se že psihično pripraviš, da boš letel ven iz avta pomagat, klical 112, zavaroval kraj nesreče...pol pa začne gospa neki skakat po avtu in se čohat po glavi...kje je sedaj tukaj strpnost penzičev do nas mlajših... mene je dons sodelavec peljal od trzina do viča.. ene 7 kritičnih situacij pri manj kot 50 na uro.. ko sem šel jaz od viča do domžal : niti ene .. pri 100+ na uro .. ja no se jih je pa ene 11 usral to pa ja.. sam men ni blo krize,, MARE 65, Buschi in notranc 2 1
Tedybear Objavljeno Maj 20, 2021 Opozori Objavljeno Maj 20, 2021 Pa ne že spet...??? Scarabeo 500, DAMI34, skalar36 in 6 others 1 8
thumper Objavljeno Maj 20, 2021 Opozori Objavljeno Maj 20, 2021 pred 1 uro, Tedybear pravi: Pa ne že spet...??? sej si u penziji nehi jamrat..
Tedybear Objavljeno Maj 21, 2021 Opozori Objavljeno Maj 21, 2021 Še ne....še mal na šiht, pol LD, pa ena mednarodna aktivnost, pooool se pa počas izklopm. Glih do novga leta. thumper in RobiRoberto 1 1
Buschi Objavljeno Maj 21, 2021 Opozori Objavljeno Maj 21, 2021 Delat drve iz kupljene hlodovine je definitivno največja potrata časa in denarja. Preverjeno večkrta. RobiRoberto in thumper 2
Tedybear Objavljeno Maj 21, 2021 Opozori Objavljeno Maj 21, 2021 pred 2 urami, Buschi pravi: Delat drve iz kupljene hlodovine je definitivno največja potrata časa in denarja. Preverjeno večkrta. Drva so domača. Cepilc tudi. Traktor sposojen. Časa cez glavo, volje pa tud še nekaj na zalogi. Ce preracunam dejanske stroške, me (nas) zima stane enih 500 do 600€ za dve bajti. Potrata casa.....clovek nekaj more delat, ane. . RobiRoberto, thumper, GoBobi in 4 others 6 1
Buschi Objavljeno Maj 23, 2021 Opozori Objavljeno Maj 23, 2021 Tri avte mam pri hiš, in čist vsak je začel pit vodo ! RobiRoberto, Mavti in thumper 2 1
izibajker Objavljeno Maj 23, 2021 Opozori Objavljeno Maj 23, 2021 pred 37 minutami, Buschi pravi: Tri avte mam pri hiš, in čist vsak je začel pit vodo ! To je tema za Nobelovo nagrado, ne pa za slabo voljo. Naslov: Kako predelati motor z notranjim izgorevanjem v motor na vodni pogon. thumper 1
Roger G. Jagger Objavljeno Maj 23, 2021 Opozori Objavljeno Maj 23, 2021 18 minutes ago, izibajker said: To je tema za Nobelovo nagrado, ne pa za slabo voljo. Naslov: Kako predelati motor z notranjim izgorevanjem v motor na vodni pogon. (Ze)Storjeno.....v Braziliji
smasher Objavljeno Maj 23, 2021 Opozori Objavljeno Maj 23, 2021 Ma za avto na vodo je več varjant... Drgač pa.. Od Fiatov mi noben ne pije vode, en jo samo stran zliva ? Ninč., Mavti in thumper 3
MARE 65 Objavljeno Maj 23, 2021 Opozori Objavljeno Maj 23, 2021 Ob 20. 5. 2021 ob 19:32, Tedybear pravi: Pa ne že spet...??? Stari, pokličeš policaje in jim poveš, da je nekdo skril pol kile "trave" pod drva... Mavti, Ninč., DAMI34 in 3 others 6
smasher Objavljeno Maj 24, 2021 Opozori Objavljeno Maj 24, 2021 Nej sej si grejo "delat ljubenezn" banke, meneđerji in vsi ostali v njihovi branži, sami lažnjivci in lopovi... prau pa ne rabim posojila, do zdej sem delal vedno brez minusa, brez posojil, brez kreditov.... samo nej pridejo jokat v naslednji krizi da jih mora država reševat.... Bi človek kj naredu kdaj ampak ne, povprečne ljudi je treba jebat, kot SP si za banko nič, se zaposliš rabijo 12 plačilnih list, številko gat in še kaj.. to malo kar sem rabil si bom v dveh letih prišparau lagano, oni menijo da v 5 letih nebi bil sposoben vrnit.... kurbe lene. To je to vsem želim še lep dan naprej.... ftp, maus, thumper in 2 others 2 2 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se