dr.looney Objavljeno Maj 17, 2023 Deli Objavljeno Maj 17, 2023 pred eno uro, Buschi pravi: Dej, da to vidim. Predvsem me zanima spodnja... No tiste naus vidu .... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 17, 2023 Deli Objavljeno Maj 17, 2023 pred 4 urami, dr.looney pravi: No tiste naus vidu .... A k je ni... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 18, 2023 Deli Objavljeno Maj 18, 2023 pred 9 urami, Zivnorc pravi: A k je ni... Mi ni uspel zvedet. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 18, 2023 Deli Objavljeno Maj 18, 2023 pred 46 minutami, Buschi pravi: Mi ni uspel zvedet. ... zihr blefira. Preveri, pa poročaj. dr.looney 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buschi Objavljeno Maj 20, 2023 Deli Objavljeno Maj 20, 2023 Ko res enkrat na leto rabiš 9 zicerja , ko je mesec vnaprej zmenjeno, da ga danes zjutraj rabiš...in se sinoči ob desetih zvečer...v Lublani...ajnlaser odloči, da bo crknu! Proklet pežo! Nej pečejo krosante, bagete pa delajo vin, avte pa nej stijo taljanim delat! Da jim jebem mamicu francusko! dr.looney in RobiRoberto 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
smasher Objavljeno Maj 20, 2023 Deli Objavljeno Maj 20, 2023 Ma v taljanih in fracozih redko kar tako crkne, ponavadi vsaj ene 3x ali 5x jebe.. da te opozori da je na odhodu in pol ckrne. Kaj kladivo maš sabo v avtu? Včasih pomaga tko ene 2x "spodbudit" štarter z kladivom da ga spomneš da ni še cajt za crknit dr.looney, RobiRoberto, Frenk 67 in 1 other 4 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Najots Objavljeno Maj 20, 2023 Deli Objavljeno Maj 20, 2023 Lahko da je bila žička preveč zacvikana. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 Tamau je šel z družbo na KRK. Med drugim, da na naš parking parking namontira parkirni stebriček. Mi je javil, da ne more, ker je parking poln. Mamu im jebem! 🤬 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
izibajker Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 pred 4 urami, Frenk 67 pravi: Tamau je šel z družbo na KRK. Med drugim, da na naš parking parking namontira parkirni stebriček. Mi je javil, da ne more, ker je parking poln. Mamu im jebem! 🤬 a) kolesa odmontirat, b) lisice namontirat, c) un avto zaparkirat, d) vaško stražo angažirat... Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 pred 5 minutami, izibajker pravi: a) kolesa odmontirat, b) lisice namontirat, c) un avto zaparkirat, d) vaško stražo angažirat... Ne moreš delat neke velike pizdarije, ker ne poznaš situacije. Tud tamau je zdej zasedel nekomu parking. Zivnorc 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 Mission accomplished! 😀 Zivnorc in izibajker 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Zivnorc Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 pred 6 urami, izibajker pravi: a) kolesa odmontirat, b) lisice namontirat, c) un avto zaparkirat, d) vaško stražo angažirat... ... po avtu potreseš drobtine... pa mu ptiči lak skavsajo.... Frenk 67, pik1 in Mavti 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MARE 65 Objavljeno Maj 21, 2023 Deli Objavljeno Maj 21, 2023 pred 11 urami, Frenk 67 pravi: Tamau je šel z družbo na KRK. Med drugim, da na naš parking parking namontira parkirni stebriček. Mi je javil, da ne more, ker je parking poln. Mamu im jebem! 🤬 Parkomat rajš zmontiraj Bmflar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 pred 8 urami, MARE 65 pravi: Parkomat rajš zmontiraj Ga imajo čez cesto in parking za ene 100 avtov in imaš prav, je čist prazen. ☹️ pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
pik1 Objavljeno Maj 22, 2023 Deli Objavljeno Maj 22, 2023 pred 3 urami, Frenk 67 pravi: Ga imajo čez cesto in parking za ene 100 avtov in imaš prav, je čist prazen. ☹️ . ... ja čudn ... v katero gostilno si pa ti bolj želiš it ??? ... a v tisto, ki ima ful zasedenih miz, al v tisto, kjer tud za eno mizo noben ne sedi ??? MARE 65 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 Mamu jim, kako nas lupjo 🤬 dr.looney, DAMI34 in Kugelschreiber 1 1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 12 minutes ago, Frenk 67 said: Mamu jim, kako nas lupjo 🤬 S tem da je Famila med ta nobl taljanskimi štacunskimi verigami. Ni diskontar, kot D-piu, Eurospin, Aldi… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 Ne vem no, računa po obliki ne moreta bit iste oblike! Se mi zdi, da je na računih pri nas vedno naveden DDV. Poleg tega zadnja postavka, če je F za fragola potem OK, ker drugače je "uva" grozdje in ne jagoda. Res je, da ceno na koncu plača potrošnik, vendar se mi zdi, da je v ITA ddv na nekatero hrano in pijačo 4 ali 10%.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 pred 59 minutami, Frenk 67 pravi: Mamu jim, kako nas lupjo 🤬 jebo te najboljši sosed pred 30 minutami, tomaz69 pravi: Res je, da ceno na koncu plača potrošnik, vendar se mi zdi, da je v ITA ddv na nekatero hrano in pijačo 4 ali 10%.... drži in večina je 4%. Kar ne zmanjšuje "fotranje" požeruhov pri nas. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
tomaz69 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 Ja, sej to sem rekel, država in ne “sosed”… Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DAMI34 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 pred 8 minutami, tomaz69 pravi: Ja, sej to sem rekel, država in ne “sosed”… lupi te država in najboljši sosed, kateri lupi še dodatno dobavitelje. pa ni bistvu, kdo te lupi in kolko, bistvu je da maš fajn dobro plačo in to luplenje plačuješ bp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Kugelschreiber Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 56 minutes ago, tomaz69 said: Ja, sej to sem rekel, država in ne “sosed”… Pod predpostavko da napisane cene držijo. Radenska, iz Radencev, je po temu računu sodeč 0,811€+DDV, v Famili pa 0,69 z DDV. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
3nity Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 (popravljeno) pred 2 urami, tomaz69 pravi: Ne vem no, računa po obliki ne moreta bit iste oblike! Se mi zdi, da je na računih pri nas vedno naveden DDV. Poleg tega zadnja postavka, če je F za fragola potem OK, ker drugače je "uva" grozdje in ne jagoda. Res je, da ceno na koncu plača potrošnik, vendar se mi zdi, da je v ITA ddv na nekatero hrano in pijačo 4 ali 10%.... Popravljeno Maj 30, 2023. Popravil 3nity tomaz69 in GoBobi 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Frenk 67 Objavljeno Maj 30, 2023 Deli Objavljeno Maj 30, 2023 (popravljeno) Potem je tisto kar sem jaz objavil neka mučkalica. Sicer je razlika samo pri ceni olivca v Merkatorju. 🙄 Vseeno pa je razlika pri DDVju samo cca 2 evra ostalo pa trgovec. Je pa cena olja na drugem računu prava. Popravljeno Maj 30, 2023. Popravil Frenk 67 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Popularna objava dr.looney Objavljeno Maj 30, 2023 Popularna objava Deli Objavljeno Maj 30, 2023 Nehite javkat. Ste lačni? Nimate strehe nad glavo? Cene so točno takšne , kakršne so ljudje pripravljeni plačat. Torej, en predlog, bojkot velikih trgovcev. Začnite kupovati od lokalnega kmeta, doma pridelajte večino zelenjave. Če začne to delat polovica potrošnikov bodo trgovci hitro obrnili ploščo. Mal sm se mogla razpištolit Buschi, nejc74, Frenk 67 in 8 others 6 4 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se