Skoči na vsebino

LeoVince izpuhi

moto_freak

Priporočene objave

hočko je biu zadnjič na forumu 16. maja

Hvala.To sicer vem, vendar ne vem, zakaj ga po tistem ni več,niti ne odgovarja na PM....??

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Za hočkota dobit je vedno najboljša varianta MAIL in ne PM, ker PM vidim, samo kadar grem na forum, na maile pa odgovarjam vsak dan in sproti ... !!!

Damian,

sicer pa sem ti že v PM napisal, da za BT1100 LEoVince nima več izpuha. :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Pozdravljeni,

Sem malo prebiral po forumu,pa nisem nikjer dobil stvari ,ki me zanima.

Pred enim tednom sem kupil za yamaho fz6 izpuh leovince.Ko sem vse skupaj namontiral mi je ostal en takšen krogec z petimi luknjami( zgleda kot ,da bi imel funkcijo zmanjšanje pretoka plinov),ki paše točno v prvi kolektor.Tud na listu z navodili ni nikjer naveden.Ko sem poklical prodajalca,tud on ni vedel,kam naj to dam ,je pa pogledal v enak drugi paket in je tud tam bil enak del.Men se zdi,da bi to vseeno moralo bit vgrajeno,saj sedaj ko ni več katalizatorja motor vseeno rabi neke povratne pline in tud proizvajalec nebi kar na pamet nekaj deval v škatlo.

Pa še to.Ali je potrebno dati ob menjavi izpuha kaj nastavit motor,al naj kar tak pustim.

Prosim za pomoč oz.vaše mnenje.

Če kdo ve ,kakšno funkcijo ima ta del,prosim ,da mi sporoči na PM.

Drugače pa je zvok odličen!!

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

to je lahko nekakšna blokada...zaradi homologacije al kaj takega...pomojem brez tega ne bo nič slabše, ne bom pa nič trdil ker o zadevi ne vem nič :unsure:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo slike od tega mojga krogca.

Sedaj ko sem odstranil zaradi Izpuha Leovine katalizator motor več ne gre kot je šel.Začel je nekaj cukat.Nato sem menjal vse skupaj na stari izpuh z katalizatorjem in ni nič boljše.Še vedno cuka med vožnjo,sploh ko dodam polni plin,ga malo zaštopa ,potem pa potegne.Ko pa se peljem na približno 4000 obrati,pa je nemiren,skratka ne gre tako mirno,kot pred menjavo izpuha.Mi lahko kdo pove ,če so lahko problemi zaradi odstranitve katalizatorja ali kaj podobnega,da se je kaj razštelalo.Malome skrbi,ker je motor nov ( 1700km).

LP.

post-16567-1185053691_thumb.jpgpost-16567-1185053625_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil urost
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz motorja izklopi akumolator,za 5-10 min isklopi + klemo iz akumolatorja to pomaga na avtu .mogoče bo tudi na motorju probaj izgubit nimaš kaj :winkiss: to resetira računalnik :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem ga odklopil za 20 min ,pa nič boljše.Upam ,da nisem uničil lambdasonde,ker sem se vozil brez katalizatorja.Grem v sredo na servis.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

lambda sondo daš lahko v žep, pa ne boš opazil bistvene razlike.

Kaj pa potem dela lambda sonda?

Ej,a mi še lahko poveš,če dam nazaj Leovinci izpuh in odstranim katalizator,ali moram dat kaj prenastavit motor.Men se je zdelo ,da mi motor ni dosegel takšne končne,kot z originalom.Jaz bi seveda katalizator pustil,samo je vse skupaj v originalu Leovince brez katalizatorja,samo kolektor.

Hvala in lp.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skrbi za optimalno mešanico bencina pa zraka, v bolj ozkem območju, predvsem zaradi ekoloških zahtev.

Če gre z originalom boljš, si bo pa treba še power commander omislit, da boš lahko izkoristil leota.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Skrbi za optimalno mešanico bencina pa zraka, v bolj ozkem območju, predvsem zaradi ekoloških zahtev.

Če gre z originalom boljš, si bo pa treba še power commander omislit, da boš lahko izkoristil leota.

pa kaj treba ,kaj dat motor nastavljat,če odstraniš katalizator.Kaj ni motor nastavljen na katalizator.Pri leotu katalizatorja zaradi priloženih kolektorjev ni.Ne morš ga pa nekak spasat,ker ima leo dosti debelejše cevi.

Hvala,lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj mora v navodilih pisat, če je treba še kaj dodatno motor nastavljat, ampak ponavadi samo pri menjavi lonca to ni potrebno.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Saj mora v navodilih pisat, če je treba še kaj dodatno motor nastavljat, ampak ponavadi samo pri menjavi lonca to ni potrebno.

Ja samo katalizator je odstranjen.V navodilih ne piše nič o kakšni nastavitvi.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...
Se naredi homologacijo brez katalizatorja, torej z original leo-vince krivino namesto katalizatorja?

Seveda narediš saj je vse homologirano. Konc koncev pa koji kur.... bo vedel da nimaš katalizatorja

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

ve kdo kje se da najugodneje dobit leovinci izpuh? al pa ce ma kdo kake ugodnosti pri kaksnem prodajalcu?

glej pm.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!