bandy Objavljeno December 21, 2006 Opozori Objavljeno December 21, 2006 Ojoj :slap: še dobr da sem bla trezna. Kakšna bi bla šele, če bi bla v "rožcah"?! sploh te nisem vidu
janetka Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 @HANZI :yea1: dobr da si mel ti fotkič seboj.... smo vsaj vidl kako se je zabavalo občinstvo in ni na vsaki drugi sliki hostesa. @TATI...Frenk te pusti pozdravt....a ne kako je svet majhen :D @NIna ...s tabo bom pa še plesala :grim
Lobo Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 ... @NIna ...s tabo bom pa še plesala :grim A z mano pa ne? :cry:
janetka Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 A z mano pa ne? :cry: ja a nisi cel večer sedel ? :hmm: sm mislna da ti je kej u križ stopil pa nisi upal migat .)
Lobo Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 ja a nisi cel večer sedel ? :hmm: sm mislna da ti je kej u križ stopil pa nisi upal migat .) Zvečer je bila bolj slaba glasba, ki pa se je uro čez polnoč popravila. Pol je pa bila primerna za miganje. Sem se kar naplesal.
Hellenca Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 sploh te nisem vidu Ja kje si pa bil oz. kam si pa gledal? Res, da nisem bla tok pomanjkljivo oblečena kot hostese no, ampak minico sem pa mela tud jaz .)
Noise Objavljeno December 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2006 fotografija galerij + movie: http://www.motosvet.com/izpis.php?cid=3018
tati Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 @TATI...Frenk te pusti pozdravt....a ne kako je svet majhen :D ja res je, upam, da se uspeva še kdaj srečati, da kakšno rečeva, ker pravi, da nima računalnika zato sva se zmenila, da si ti poštar, kaj čmo ;) ;) ;) pozdravi ga nazaj, pozdravček tudi vsem ostalim žurerjem, ki ste pripomogli k krasnemu vzdušju..... pa tebi in tvojemu možicu :004 :004 pa seveda organizatorjem in vsem želim vse lepo, predvsem čim lepše praznike :grim
lasagna Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 Glede na to, da Tadej ni imel "magične majčke", mu je šlo kar dobro....
Noise Objavljeno December 22, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 22, 2006 pa seveda organizatorjem in vsem želim vse lepo, predvsem čim lepše praznike :grim Enako seveda vsem vam... dobro smo jo vsi skupaj zagodli v soboto... takšni partiji ekipi Motosveta dajo neopisljiv zagon, zato... sam gasaaaaaaaaaaaa............
.T. Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 (popravljeno) Glede na to, da Tadej ni imel "magične majčke", mu je šlo kar dobro.... Damn, mi jo je sunil burazer, ker je šel na eno drugo žurko in mu je zelo prav prišla :OK: Tadej Popravljeno December 22, 2006. Popravil Tadej
Zdrawc Objavljeno December 22, 2006 Opozori Objavljeno December 22, 2006 kakšna so bila pa tista vprašanja: "Iz Motosveta." :hmm:
Ganges Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Kateri pir naraje pije Zdrawc? Najljubši akcijski junak Vapoteka,... in podobna...
Zdrawc Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Res zajebano..... .) P.S. In kdo je bil najbolši v Motosvetoznastvu :hmm:
bandy Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Ja kje si pa bil oz. kam si pa gledal? Res, da nisem bla tok pomanjkljivo oblečena kot hostese no, ampak minico sem pa mela tud jaz .) vidu,sem neke slikic si shranu :OK:
Brihta Objavljeno December 23, 2006 Opozori Objavljeno December 23, 2006 Res zajebano..... .) P.S. In kdo je bil najbolši v Motosvetoznastvu :hmm: Nekdo, kateri nima niti 1 objave :rolleyes: Je bil kviz resnično trapast.
Noise Objavljeno December 24, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 24, 2006 Nekdo, kateri nima niti 1 objave :rolleyes: Je bil kviz resnično trapast. Ja, to je bil Nejc... 8 pravilnih odgovorov. Ta, ki nima niti 1 objave tukaj gor je nekdo, ki je na tem forumu in na motosvetu od nekje maja 2001, kar se mu je tokrat obrestovalo. Vprašanja so bila enostavna, logična in povezana z Motosvetom, vsebinami na Motosvetu in forumom (primer: koliko bo marca 2007 Motosvet star, koliko članov imamo na forumu in podobno). Če so bila "trapasta" mora presoditi seveda vsak sam, sumim pa, da se je Brihti kviz zameril zato, ker bi v primeru vsaj še enega pravega odgovora na koncu bil on tisti, ki bi dobil glavno nagrado - skuter. :hmm: :hmm: Namreč, prvi trije (Nejc (8+0), Brihta (6+2) in Gapi (6+2)) so imeli potem na koncu enako število točk (8), skuter pa je šel v roke Gapiju, ki je bil najhitrejši na kvalifikacijah.
Brihta Objavljeno December 25, 2006 Opozori Objavljeno December 25, 2006 (popravljeno) Ja, to je bil Nejc... 8 pravilnih odgovorov. Ta, ki nima niti 1 objave tukaj gor je nekdo, ki je na tem forumu in na motosvetu od nekje maja 2001, kar se mu je tokrat obrestovalo. Vprašanja so bila enostavna, logična in povezana z Motosvetom, vsebinami na Motosvetu in forumom (primer: koliko bo marca 2007 Motosvet star, koliko članov imamo na forumu in podobno). Če so bila "trapasta" mora presoditi seveda vsak sam, sumim pa, da se je Brihti kviz zameril zato, ker bi v primeru vsaj še enega pravega odgovora na koncu bil on tisti, ki bi dobil glavno nagrado - skuter. :hmm: :hmm: Namreč, prvi trije (Nejc (8+0), Brihta (6+2) in Gapi (6+2)) so imeli potem na koncu enako število točk (8), skuter pa je šel v roke Gapiju, ki je bil najhitrejši na kvalifikacijah. Glej ga no. Me ni se ni nič zamerilo. Sem zelo vesel, da je zmagal tisti, kateri je bil tudi najboljši na dirki. Samo lahko pa povem svoje mnenje o kvizu, da je bil trapast. Sploh pri zadnjem vprašanju, ko sem vedel odgovor (saj spremljam batzajline teste) in so nekateri (tudi nejc) čakali mene, da napišem odgovor. Kje je fora kviza, če se lahko prepisuje. Pa še enkrat, nič se mi ni zamerilo. Zmagal je najboljši. Bi pa se mi zamerilo, če gapi ne bi dobil skuterja. Popravljeno December 25, 2006. Popravil Brihta
bladzo Objavljeno November 14, 2007 Opozori Objavljeno November 14, 2007 MNZ 2007, 15.12.2007, ponovno Roll bar.... Več kmalu...
Priporočene objave