Brdaus Objavljeno December 8, 2006 Opozori Objavljeno December 8, 2006 Če ne bom mel šihta, pridem zagotovo! Bond... Jure Bond :) Le glej, da prideš... te že celo leto nism vidu... sploh ne vem, kje se skrivaš. Bomo spet kako čez državo rekl, pa punce občudoval :OK: Se vidjamo
bladzo Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Če ne bom mel šihta, pridem zagotovo! Škoda, ker sem zamudil kvalifikacije za dirko :cry: Ker sem se preselil in nimam interneta, pač nisem vedel, da bojo kvalifikacije že toliko prej. No ja, če bom na zabavi, upam, da bo ta toliko bolj zažigala :) Če bo vsaj tako, kot lani, potem bo to več kot špica. Se vidimo! Ja, škoda je zate in sreča za vse ostale tekmovalce :evilgrin: :devil: :devil: . Normalno, da moraš prit na zabavo, saj računam nate, da boš spremljal potek dirke in vsakemu razložil, ki se zgovarja, da gokart ni kriv za slab rezultat... se vidimo, lp
Jure007 Objavljeno December 9, 2006 Opozori Objavljeno December 9, 2006 Yessssssss dobil sem frej vikend, tko da se vidmo 100%. Rezervirite mi najbolš plac - najbolš kar častno tribuno hehe
Noise Objavljeno December 10, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 10, 2006 Super ja.. .se vidimo... že čez nekaj dni... :grim :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Alka Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Sem si hotla sprintat karto. Pa piše, da je za dve osebi. Zdaj pa ne bom bla mogla it ... :slap:
soncy Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Sem si hotla sprintat karto. Pa piše, da je za dve osebi. Zdaj pa ne bom bla mogla it ... :slap: jz se bom tud švercala brez :grim nimam printerja :cry:
Alla Objavljeno December 10, 2006 Opozori Objavljeno December 10, 2006 Sem si hotla sprintat karto. Pa piše, da je za dve osebi. Zdaj pa ne bom bla mogla it ... :slap: Halo, teta, a jaz sem pa luft????? :angry:
Hanzi Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Sem si hotla sprintat karto. Pa piše, da je za dve osebi. Zdaj pa ne bom bla mogla it ... :slap: a PM pa nisi dobila :? pejt v PM :kva2: .)
Alka Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Alla - draga moja, ti nikol nisi luft, čeprav tvoja vaga mogoče tako pravi. :P Hanzi - tud ti maš PM. :P
jalovec Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Ker imam obenem se zabavo na šihtu ,a je kej narobe ,če se oglasim po 22 uri, itak je zabava do 03 ure . :eek:
bladzo Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 Ker imam obenem se zabavo na šihtu ,a je kej narobe ,če se oglasim po 22 uri, itak je zabava do 03 ure . :eek: Zakaj bi blo narobe??? Pridi ko boš imel čas! Le nekaj stvari boš zamidil iz zanimivega in zabavnega programa, ki ga bomo objavili v naslednjih dneh....
bandy Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 jaz pridem če nima kdo kaj proti?????? O:-)
Noise Objavljeno December 11, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 11, 2006 jaz pridem če nima kdo kaj proti?????? O:-) :OK:
bandy Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 :worship:<hvala, hvala :worship:
alena_bmw Objavljeno December 11, 2006 Opozori Objavljeno December 11, 2006 (popravljeno) menda pa res pridem.... :whistle: če je bilo pa lani tak fajn.... :blush: :yea1: lp alena Popravljeno December 11, 2006. Popravil alena_bmw
Noise Objavljeno December 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2006 če je bilo pa lani tak fajn.... :blush: :yea1: :photo: :photo:
alena_bmw Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 saj sem vedela kaj se bo nekdo spomnil.... :glare: :blush: :slap: :D lp alena p.s. cela lokalna skupnost se je zabavala na račun teh slik, ki so bile zelo popularno 'forvardiranje' v naslednjih dveh mesecih po čagi.... še dobro, da sem bila oblečena.... :whistle: :lol1: see yaa!!!! :OK:
Lobo Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 .... še dobro, da sem bila oblečena.... :whistle: :lol1: see yaa!!!! :OK: Škoda. :ninja:
alena_bmw Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Škoda. :ninja: ha ha.... :kva2: lp alena
Noise Objavljeno December 12, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 12, 2006 še dobro, da sem bila še oblečena.... :whistle: :lol1: see yaa!!!! :OK: Kaj pa po fotkanju...??? :o :evilgrin: :evilgrin:
alena_bmw Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 Kaj pa po fotkanju...??? :o :evilgrin: :evilgrin: be afraid.... be very afraid!!!! :devil: :devil: lp alena
jalovec Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja letos pa lahko cunjce dol daš :eek: saj itak naše gore list bmw
bandy Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 saj sem vedela kaj se bo nekdo spomnil.... :glare: :blush: :slap: :D lp alena p.s. cela lokalna skupnost se je zabavala na račun teh slik, ki so bile zelo popularno 'forvardiranje' v naslednjih dveh mesecih po čagi.... še dobro, da sem bila oblečena.... :whistle: :lol1: see yaa!!!! :OK: a to si ti na sliki'?*
alena_bmw Objavljeno December 12, 2006 Opozori Objavljeno December 12, 2006 ja letos pa lahko cunjce dol daš :eek: saj itak naše gore list bmw :lol1: :lol1: :lol: :lol: :lol1: :lol1: a to si ti na sliki'?* mogoče pa res.... :naughty: lp alena
klimbra Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Alena......oblubm......bom zloooooooooooooo ploskal :OK: :OK: :OK:
Priporočene objave