bandy Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 mogoče pa res.... :naughty: lp alena
Noise Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 mogoče pa res.... lp alena super Love is in the air... :D
alena_bmw Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 super Love is in the air... :D zdaj smo pa pametni.... :doze: mwaa .) :D lp alena
Noise Objavljeno December 13, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 13, 2006 Mwwwwaaaaaaa :D :D :D :naughty:
alena_bmw Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 a dobimo kake nalepke z imeni (nicki), da se bomo lahko spoznali, ker je pač MS v zadnjih letih zrasel in je že veliko članov, ki se ne poznajo/poznamo... lp alena
bladzo Objavljeno December 13, 2006 Opozori Objavljeno December 13, 2006 Kaj menite? :hmm: :kva2: :whistle: http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=20958
Noise Objavljeno December 14, 2006 Avtor Opozori Objavljeno December 14, 2006 a dobimo kake nalepke z imeni (nicki), da se bomo lahko spoznali, ker je pač MS v zadnjih letih zrasel in je že veliko članov, ki se ne poznajo/poznamo... lp alena Hmm, težko bomo sprintali 10.000 nalepk za registrirane člane in še nekaj tisoč za neregistrirane... predlagam, da kar vsak sam svojo nalepko s sabo prinese, da se ga bo spoznalo, pa je ;) Bandy te bo pa ziher poiskal, če to misliš.... :devil: A ne bandy? :grim
alena_bmw Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Hmm, težko bomo sprintali 10.000 nalepk za registrirane člane in še nekaj tisoč za neregistrirane... predlagam, da kar vsak sam svojo nalepko s sabo prinese, da se ga bo spoznalo, pa je ;) Bandy te bo pa ziher poiskal, če to misliš.... :devil: A ne bandy? :grim eh.... saj nisem misla da morate tak komplicirat... :slap: samo bele nalepke pa flumaster, pa si ime gor napišeš... :photo: :P :D lp alena
jalovec Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 Jaz ga bom kar , :naughty: utetoviral da bo za skoz !
bandy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 zdaj smo pa pametni.... :doze: mwaa .) :D lp alena :kva2: Hmm, težko bomo sprintali 10.000 nalepk za registrirane člane in še nekaj tisoč za neregistrirane... predlagam, da kar vsak sam svojo nalepko s sabo prinese, da se ga bo spoznalo, pa je ;) Bandy te bo pa ziher poiskal, če to misliš.... :devil: A ne bandy? :grim bom tto sliko sprintal pa jo nosu s sabo pa isku v kopici sena :unsure:
tati Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 :kva2: bom tto sliko sprintal pa jo nosu s sabo pa isku v kopici sena :unsure: upam, da se tudi midva končno uspeva srečati, v kopici sena, čeprav mislim, da malo osdstopam od večine motoristk - skoraj največja zelo veliko govoreča z še kar precej gostimi rdečimi lasmi :kva2: :kva2: - zmaj po domače :lol1:
bandy Objavljeno December 14, 2006 Opozori Objavljeno December 14, 2006 upam, da se tudi midva končno uspeva srečati, v kopici sena, čeprav mislim, da malo osdstopam od večine motoristk - skoraj največja zelo veliko govoreča z še kar precej gostimi rdečimi lasmi :kva2: :kva2: - zmaj po domače :lol1: tudi jaz srčno upam pa menda ne govoriš o seb tko grdo taka fejst punca k si halooooo
Hanzi Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 vidim, da sem lani naredil napako ker nisem imel digitalca s seboj. ( no pravzaprav bi mi bil precej v napoto) Letos se ne bo to ponovilo :devil: , baterije se že polnijo :evilgrin:
Zdrawc Objavljeno December 15, 2006 Opozori Objavljeno December 15, 2006 Letos se ne bo to ponovilo :devil: , baterije se že polnijo :evilgrin: Še dobro, da me nea bo :grrr (službenzaklučekjeđabapress) :whistle:
primozh Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 men pa zapre explorer k hočm karto sprintat :devil: ma kdo rešitev oziroma mi lahko pdf file pošle na mail ? Thanks
soncy Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 men pa zapre explorer k hočm karto sprintat :devil: ma kdo rešitev oziroma mi lahko pdf file pošle na mail ? Thanks ne se sekirat :grrr se bomo švercal :grim
Sanda7 Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 jz pa mam kartuše prazne :headbang: tko da bo treba res švercat :hmm:
bladzo Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Mislim, da bo dovolj, da po potrebi na vratih poveste, da ste Motosvetovci!
Teya Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 Mislim, da bo dovolj, da po potrebi na vratih poveste, da ste Motosvetovci! :glare: se bom pustla podkupit za pijačo! :closedeyes:
Furioso Objavljeno December 16, 2006 Opozori Objavljeno December 16, 2006 :glare: se bom pustla podkupit za pijačo! :closedeyes: Virtualno? :hmm:
gody01 Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 :OK: Si nisem mislil, da me boste do 04:00 zmotivirali ... Super zabava, bravo ...
Brdaus Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 :OK: Si nisem mislil, da me boste do 04:00 zmotivirali ... Super zabava, bravo ... Do 4. zjutrej :hmm: Jest sm še 4:45 plesal :grim Softiči so pa prej zginl dam :zzz: Uglavnem, super je blo, hvala vsem za mega-ful-cool-špon-the best-uiber-dobro družbo, se vidmo naslednje leto (mogoče še v mal večjem številu) :OK: :OK: :OK:
Ni3ous Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 :OK: Si nisem mislil, da me boste do 04:00 zmotivirali ... Super zabava, bravo ... Word. :grim Zdej pa rabm se nekoga da mi zmotivira glavo nazaj na star prsmuknjen tir, pa nujno rabm nekoga da me zmotivira da se na šiht skidam :xx:
Ganges Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 In je za skuterja bil boj ali mesarsko klanje?
First Objavljeno December 17, 2006 Opozori Objavljeno December 17, 2006 Do 4. zjutrej :hmm: Jest sm še 4:45 plesal :grim Softiči so pa prej zginl dam :zzz: Sej tisti k so zginl dam :zzz: ob 3.30 ne šteješ med softiče a ne da ne :grrr Drugač pa :OK: blo učer oz danes :grim Hvala soncy za vse dobrote ki jih je napekla :worship: Se priporočamo še za drugič :whistle:
Priporočene objave