HHV Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Ambrušani se gredo spet jogurt revolucijo? Upam, da bodo kdaj oni šli komu na živce ali vodo in jih bodo ravno tako izgnali iz njihovih lastnih parcel. :P Vsaka metla svoj štil najde, pa ga bo ta tudi prej ko slej!
Senna Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 res so bogi Zakaj že,700 kazenskih ovadb imajo,jest bom pa prdnu na napačnem mestu me bodo pa zaprli. Mal se zamisli če bi bli vsi taki :headbang: ,Takoj ratam cigan :OK:
Tepko Objavljeno April 17, 2007 Opozori Objavljeno April 17, 2007 Zakaj že,700 kazenskih ovadb imajo,jest bom pa prdnu na napačnem mestu me bodo pa zaprli. Mal se zamisli če bi bli vsi taki :headbang: ,Takoj ratam cigan :OK: To ni problem, nehaj se brit, pa umivat, pa malo v solarij al pa na sonce, pa pozab govort slovensko napol pa si zmagu. Aja pa nauč se še barvne kovine zbirat pa med cigane se presel. Pa še priimek si spremeni v Strojan ali Brajdič, pa dobiš novo hišo in kvadratni meter zemlje za 6€. Kwa češ lepšega? :D Mercedesa? Ni problem, ko najdeš soseda, ki ga ima, pokličeš Čeferina in ga tožiš za Merđota, ker te rasno diskriminira.
.T. Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Za Veliko noč smo na TV dnevniku gledali kako je eni družini zgorela cela domačija. Oče, mama, dva osnovnošolska otroka in stara babica so čez noč ostali brez strehe nad glavo in brez vsega. Zaposlen je samo oče in še to kot navadni delavec. Nihče jim ni pripeljal kontejnerjev, kaj šele Dalajlama himself..... V soboto so za omenejeno družino zbirali denar v oddaji Mario. Zbrali so nekaj sto EUR. In potem gledam ene, ki jim država časti celo bajto + plačuje vse položnice, oni pa jamrajo kako trpijo.... :SS :SS :SS :SS Vsi mediji jim posvečajo veliko pozornost, so na prvih straneh časopisov, najbolj gledanih terminih na TV. Prikazani, kot da so bolj bogi kot najhujše žrtve npr. nacizma.... Zakaj se "zadeva" ne reši dosledno po zakonu ? 1. Tiste člane družine, ki so si prislužili na stotine kazenskih ovadb se odpelje v zapor - vsakega za 30 let -tolk dopušča naša zakonodaja. 2. Otroke jim socialne službe odvzamejo, ker za njih itak ne skrbijo oz. lahko gledamo vasak dan po TV kako "skrbijo" za njih. 3. Ostala bi le še peščica, ki okolju in ljudem ne bi bila več nevarna in problem bi bilo lažje rešiti. Tadej
Klo Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ...eni družini zgorela cela domačija. Oče, mama, dva osnovnošolska otroka in stara babica so čez noč ostali brez strehe nad glavo in brez vsega..........In potem gledam ene, ki jim država časti celo bajto + plačuje vse položnice, oni pa jamrajo kako trpijo.... :........ Pa sej to je to! Zastonj živijo (pa dvomim da slabo)! Medijska pozornost pa vse skup le izboljšuje... Še vedno pa ne zastopim tistih, ki menijo, da so domačini, ki ciganov nočejo v svoji bližini, hudobci!! Pa ja!! :slap:
HHV Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ... Zakaj se "zadeva" ne reši dosledno po zakonu ? ... Ker je v celoti odpovedala pravna država in drek še dodatno zamešala politika! Pri vseh tistih, ki se sedaj z vladne pozicije zavzemajo za Strojan Family, ne gre za čisto nič drugega, kot beden poizkus skrivanja in popravljanja napak in brezbrižnosti iz preteklosti. Ker si enostavno ne upajo in ne morejo privoščiti zadeve urediti za nazaj in zmetati v areste vse tiste, ki so kršili zakon, najsi bodo na strani Gipsy family, Ambrus Hillbillyes ali new goverment villagers. Saj to bi premešalo in celo znižalo njihove politične točke tako doma kot v tujini. In ker se bliža celo predsedovanje EU, hojla, se je pa ja potrebno pražnje obleči in vse packe spretno zakriti. Drugače se jim pa tako za Strojane, kot Ambrušane slaaaadkoooo jeeebeeeeee! :grim Da ne bi kdo kakšnih drugih upov gojil! :evilgrin: ... Še vedno pa ne zastopim tistih, ki menijo, da so domačini, ki ciganov nočejo v svoji bližini, hudobci!! Pa ja!! :slap: Jaz sem rekel le da so navadne ovce, ki si niso upale meketati, parton ovce blejajo, koze meketajo, dokler jih ni bilo dovolj na kupu, da bi pojedle šakale. Me to presneto spominja na neke druge kraje in čase, kjer so na ta način reševali probleme in zakuhali težke pizdarije. Zato presneto upam, da bo to tu ostalo na nivoju špetira v živalskem vrtu in ne bo preraslo v kaj hujšega, kar se rado zgodi, ko ovce dobe krvave oči!
Fritz Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Zakaj že,700 kazenskih ovadb imajo,jest bom pa prdnu na napačnem mestu me bodo pa zaprli. Mal se zamisli če bi bli vsi taki :headbang: ,Takoj ratam cigan :OK: Saj nisi tako daleč od tega ideala. Razmišljat si že začel v "pravo" smer. Pa ne si misliti, da moraš bit temne polti in umazan, da si "cigan". Lahko ti je ime Janez Kovač, imaš čiste arijske prednike, si blede polti, oblačiš se v Armanija... pa si še zmeraj "cigan". Ker se tako obnašaš. Vsak dan lahko vidiš "cigane". Cestne "cigane", "cigane" brez čelad, po gozdu s kroskami divjajoče "cigane", politične "cigane", privatizacijske "cigane", nesposobne "cigane" iz državne uprave... Predolg seznam, da bi se hudo obremenjeval s to farso okrog "ciganov" iz Ambrusa (Strojanov IN vseh ostalih). Horjo :worship:
Klo Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ....Jaz sem rekel le da so navadne ovce... Bilo je mišljeno splošno, ni letelo nate... Naj že enkrat nehajo s tem in se lotijo kakih lepših tem..aja lepše teme niso tolk vnovčljive kot temu podobni škandali in bedarije... :devil:
KeC Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Hm kar nekajkrat je bilo napisano kako se romom fajn godi. Pa me samo zanima a je že kdo probal in kako mu je všeč, sodeč po izjavah, bi mogu zelo uživat. :evilgrin: Ali pa je mogoče, da samo gobezdajo in nimajo jajc sprobat tega fajnega življenja. :hmm:
Lobo Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Hm kar nekajkrat je bilo napisano kako se romom fajn godi. Pa me samo zanima a je že kdo probal in kako mu je všeč, sodeč po izjavah, bi mogu zelo uživat. :evilgrin: Ali pa je mogoče, da samo gobezdajo in nimajo jajc sprobat tega fajnega življenja. :hmm: Ja, je v Prekmurju ena ženska pred dvema tremi meseci zaprosila za romsko državljanstvo in ga tudi dobila. Razlog je bilo prenehanje dela preko javnih del. Baje ima naša država neke omejitve kako dolgo lahko delaš preko javnih del. Čez dva dni so jo vzeli nazaj v službo, ker ta omejitev za Rome ne velja. Muc je potem izjavil, da po novem ne bodo kar tako talali državljanstva ampak bo treba navesti resen razlog zakaj nekdo hoče postati Rom/Romkinja. Kriza. Sedaj še Cigan ne postaneš kar tako, lahko si le cigan.
-baSe- Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Hm kar nekajkrat je bilo napisano kako se romom fajn godi. Ja sej a teb se nebi fajn godilo če bi ti država plačevala use ti bi pa doma ležu? Domačini jih nočjo zto da jih nebo spet ropal :BUA:
First Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ja sej a teb se nebi fajn godilo če bi ti država plačevala use ti bi pa doma ležu? Domačini jih nočjo zto da jih nebo spet ropal :BUA: Pa ne sam ropal. Ne vem kako to da se nič ne zgodi, čeprav so posilili 14-letno dekle, njeno babico pretepli tako močno, da jo je odpeljal rešilec, neki gospe vsak mesec hodili po pokojnino, v gozdu blizu njihovega naselja so našli truplo in grem roko v ogenj dat da vem kdo je kriv za to da se je tam znašlo, poleg tega so ubili še 2 človeka, da ne govorim o izseljevanjih na cesti,... Naprej rajš ne bom razkladala. :closedeyes: :angry: :BUA: Danes sem dobila miljon telefonskih klicev, češ da kot občinska svetnica vem kje se bodo naselili in da naj bi bila ta lokacija prav v Šmarju. :BUA: Dokler res ne bom za ziher zvedla lokacije, pač ne dam nič na te govorice, ampak jebi ga, prepričana sem, da kamorkoli jih že bodo naselili, se bodo ljudje uprli. Brez razloga se te družine ljudje že nebi tako branili. :headbang:
Wobewt Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ... so našli truplo in grem roko v ogenj dat da vem kdo je kriv za to da se je tam znašlo... No, kdo? Zakaj ga ne prijaviš, krivca krivega?!
halls Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Kaki ste!!! :nono: A niso bogi? :hmm: First,tebi sem pa že tak ponudil plac pri meni! Če te bojo Strojani prestrašli,ti sam pridi,...! :P
SiR Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ne vem kako to da se nič ne zgodi, čeprav so posilili 14-letno dekle, njeno babico pretepli tako močno, da jo je odpeljal rešilec, neki gospe vsak mesec hodili po pokojnino, v gozdu blizu njihovega naselja so našli truplo in grem roko v ogenj dat da vem kdo je kriv za to da se je tam znašlo, poleg tega so ubili še 2 človeka, da ne govorim o izseljevanjih na cesti,... Naprej rajš ne bom razkladala. :closedeyes: :angry: :BUA: Ti, kaj pa kaj vaši vaški policaji in sodniki - a majo prijetne službice, tople stolčke, lepe plače? Kaj pa tisti v Ambrusu? Kaj pa analize DNK pa podobno - niso pri tistem posilstvu nič pokazale? Glede na to, da sem jaz moral slino pljuvat že takrat, ko so meni motor ukradli ... Mislim - povej mi, kdo je budalo, da taki dripci, očitno po tvojih izjavah tudi verjetno morilci - hodijo naokoli pa to? Ehh... če bi bli strojani res take barabe, bi se že kaj ukrepalo... če drugega ne, bi se jih malo pozaprlo uklonilno, dokler ne plačajo vsaj prometnih prekrškov, če že ne odgovarjajo za domnevna kriminalna dejanja. Do takrat bo pa slovenski narod vsaj mel kaj za glodat... Strojanove.
First Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 No sej eden od Strojanovih sedi u čuzi tko da nebi o tem :closedeyes: :doze: Mislim, na take kot ste SiR in podobni se niti ne oziram več, ker pojma nimate kaj se je dogajal dol v Ambrusu. Ne vem zakaj pol v naši občini ne izganjamo ciganov k jih je tok. Pa zakaj v Prekmurju ne, pa v Novem mestu, pa še kje... Najbrž zato ker ne delajo takih pizdarij kot so jih Strojani. Pač gre za izredno problematično družino, to je jasno. Sm pa tut mnenja da bi mogl mal selekcije nardit tut pr njihovem odvetniku. Ista golazen :glare: Cigana pač gladko boli briga, če te poči. O policiji in njihovih ukrepih pa tut nebi :closedeyes: Halls, teb pa hvala za ponudbo. Še vedno pomnim :P
vapotek Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 ...cigana pač gladko boli briga, če te poči... saj mene tudi. .)
KeC Objavljeno April 18, 2007 Opozori Objavljeno April 18, 2007 Ja sej a teb se nebi fajn godilo če bi ti država plačevala use ti bi pa doma ležu? Domačini jih nočjo zto da jih nebo spet ropal :BUA: Zase nisem nič rekel mene ne mika. Ti pa kar probaj, kot kaže boš užival. :grim
Rude Boy Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Danes sem dobila miljon telefonskih klicev, češ da kot občinska svetnica vem..... kako je z romskim svetnikom ?! izvoli ! povej !
HHV Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ... Najbrž zato ker ne delajo takih pizdarij kot so jih Strojani. ... Oko doki. Vidim da si informirana. Sedaj me pa nekaj zanima. Bom kar tako na pamet vprašal. Kakšne pizdarije dela tista ta stara, Elka al Jelka ali kako ji je že ime. Pa tiste ženske in dekleta ki jih je bilo videti okoli. Predvsem pa me zanima koliko prekrškov in kaznivih dejanj imajo na grbi tisti ta mali. Nekaj jih je bilo s cuclji v ustih, nekaj se jih je s kužki igralo in nekaj okoli tekalo. Pač predpostavljam, da so kriminalci pretežno iz moških vrst, pa me sedaj zanima, če jih ni kaj tudi iz vrst žensk in otrok. Za odgovor se že naprej zahvaljujem! HHV
Tepko Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 Oko doki. Vidim da si informirana. Sedaj me pa nekaj zanima. Bom kar tako na pamet vprašal. Kakšne pizdarije dela tista ta stara, Elka al Jelka ali kako ji je že ime. Pa tiste ženske in dekleta ki jih je bilo videti okoli. Predvsem pa me zanima koliko prekrškov in kaznivih dejanj imajo na grbi tisti ta mali. Nekaj jih je bilo s cuclji v ustih, nekaj se jih je s kužki igralo in nekaj okoli tekalo. Pač predpostavljam, da so kriminalci pretežno iz moških vrst, pa me sedaj zanima, če jih ni kaj tudi iz vrst žensk in otrok. Za odgovor se že naprej zahvaljujem! HHV To kar se janezek nauči, to janezek zna. Bral sem, da tile strojanovi oz. cigani nasploh učije že eno-letne mulce krasti in podobno. Ker so otrosi pač majhni, lahko njih roke dosežejo ogromno stvari. Tako da tista mularija tam na slikah oz. na televiziji je samo zato tam, da se kao vidi kolko so bogi ti strojani. Bullshit.
Lobo Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 ... Bral sem, da tile strojanovi oz. cigani nasploh učije že eno-letne mulce krasti in podobno. Ker so otrosi pač majhni, lahko njih roke dosežejo ogromno stvari. ... Ja, jaz sem tudi to slišal. Pol pa vso to nakradeno robo froci z vozički in hojicami domu zvlačijo.
KeC Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 To kar se janezek nauči, to janezek zna. Bral sem, da tile strojanovi oz. cigani nasploh učije že eno-letne mulce krasti in podobno. Ker so otrosi pač majhni, lahko njih roke dosežejo ogromno stvari. Tako da tista mularija tam na slikah oz. na televiziji je samo zato tam, da se kao vidi kolko so bogi ti strojani. Bullshit. Jaz sem pa nekje bral, da so jih, ko so bili še mali ugrabili vesoljci in jim dali možnost telepatsko kontrolirat misli nekaterih labilnih osebkov na tem forumu. :fredy:
HHV Objavljeno April 19, 2007 Opozori Objavljeno April 19, 2007 To kar se janezek nauči, to janezek zna. Bral sem, ... ... Bullshit. Tepko, pa ti imaš pa res ta prav nick name! Samo še čakam, da se spraviš na mojega najmlajšega, ker ga že sedaj s svojim zgledom uvajam v motociklizem in bo sigurno vsaj taka motoristična baraba, kot je njegov ta stari, če ne celo taka kot starejši brat, ki se hudič celo po ta zadnjem upa vozit. In ker je Slovenska javnost proti motoristom, jih obsoja in krivi za prometne nesreče, se kar bojim, da se najde še kakšen Tepko in postane moj strah upravičen. In da si celo bral? :blink: Tisto na koncu je pa kaj? Ajaaaa, tvoj produkt. Upam, da se sedaj bolje počutiš.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se