Guleb Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 Včeraj sem na njihovi strani opazil, da prodajajo rabljeno R6. Poslal sem jim e-mail za dodatne informacije. Dobil odgovor, do sem še vse OK. Popoldne sem se še oglasil pri njih. "Postregel" mi je nek starejši možakar, ki ga do sedaj tam še nisem videl. Povedal sem mu po kaj sem prišel in pričakoval njegovo pomoč. Nič. Po moje še ni bil nikoli na motorju. Ko sem ga vprašal, kako se R6 obnaša na cesti; ali je nervozna in podobno. Odgovor je bil; ne in tišina... Kakšna je pa razlika glede na R1. Ja, je. ?! Kakšna? Ja, R1 je močnejša. Kako pa kaj okretnost? Ja, oba sta. Kot da bi se pogovarjal z nekom, ki je malo omejen. No, najbrž je on imel enak občutek za mene... Pa kdaj se bodo navadili, da prodajajo stvari, vredne 2 mio+, pa da so to predvsem luksuzni izdelki. To pomeni, da morajo za ta denar lesti kupcu v rit, predvsem pa da morajo vedeti kaj prodajajo. Tehnične lastnosti so osnova, ostalo je pa tako in tako nalaganje. Konec koncev, motor najprej kupimo, če nam je lep, in kako nam ga prodajo, zmogljivosti so pa tako in tako tam tam. TC, pa dajte prosim zamenjat take telebane, pa zaposlite ljudi, ki ljubijo motorje in znajo to tudi prenesti naprej na kupce!
bmw Objavljeno April 29, 2004 Opozori Objavljeno April 29, 2004 ......biser.... pa si kdaj v svojem življenju kupil mogoče avto vreden več kot 2.000.000,00 SIT?......če si, me prav zanima, kakšno rit si imel, ko si šel ven iz štacune...... ne vem, kaj si pričakoval od prodajalca....da ti pove lego na cesti,kako je "šibal" 250+ na uro,itd....ali pa da ti mogoče motor opiše kot božansko zadevo in ti govori točno tisto, kar hočeš slišati..... BTW....če drugič nisi zadovoljen z prodajalcem.......prosi za nekoga drugega
Saint Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Ma ne vem, men se zdijo tile v TC kr sposobni kak bi ti zadevo v 0 razložil, kar tud lahko pričakuješ od tipa, ki se v službo z Z 750 al pa s kakim drugim bikom pripelje (sej, a nisi takega prodajalca hotel). lp Rudi
lina Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Če se postavim v vlogo prodajalca k kateremu pride ,,resen,, kupec, in me vpraša za razliko med R1 in R6 bi mu rekla, da je R6 pač 6x večja. :blink:
softi Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 mal berem, ko je ravno dolgcajt, ker so vsi na dopustu, pa mi nekaj ne gre v glavo. en pravi, da je dal star motor skor zastonj not, pa vzel novega. ce ga je dal zastonj, zakaj ga ni sam poskusal prodat. al pa mogoce pripravil denar za novega, starega pa pustil v komisijski prodaji. trgovci nas zelijo cimbolj olupit. ja sej zato pa so trgovci. kdo bi delal zastonj naj se javi. potem berem o neprijaznosti. sam sem pri njih nabavil veliko, se vec bi, ce ne bi nasel ugodnejse variante v tujini, ki pa je bila ugodnejsa zaradi akcij, davka...v TC so mi ponudili zares veliko v primerjavi z ostalimi moto stacunami v LJ in okolici. vedno prijazno svetovali, pomagali, zgubljali cas. in sedaj ko pridem si recem zivjo in me ne jebejo 5%. hvala bogu. imam ze vso opremo, ki je nujna, rad mal pofirbcam, a sem vesel, ce lahko v miru. ce pa kaj rabim poklicem, vprasam, najdem prodajalca in ko bom hotel kaj kupiti, se bomo definitivno zmenil. se mi zdi pa neumn, da skace okol mene k gledam jakno, ceprav imam enako na sebi, medtem ko na drugem koncu nekdo zeli res nekaj kupiti a ni prodajalca, ki bi mu pomagal. je za razmislit kok so prodajalci priviti, kok delajo, pa kok imajo casa zase, za pocitek. vsak od njih, ki pravilno oceni firbcarja in kupca je car, ce se pa zmoti ni pa nic katastrofalnega. sej vam ni muca jezik popapala. edin popraskala ga je lahko. lp
Guleb Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Pa lepo po vrsti. BMW: "pa si kdaj v svojem življenju kupil mogoče avto vreden več kot 2.000.000,00 SIT?" Kaj je to vprašanje kdo ima večjega? Small dick problem? Sicer pa imaš kot trgovec dve možnosti; da postaviš blago na polico in čakaš, da ga bo kdo odnesel, ali pa da ga "porivaš" ven. Kateri je bolj uspešen v prodaji presodi sam. Rudib: Točno to sem hotel. In to sem pričakoval, ko sem šel tja. In zato sem bil razočaran, ker tega nisem dobil in ker sem bil do sedaj navajen takega "standarda" pri TC-MS. Da pa se razumemo, pod črto so še vedno najboljša trgovina v Sloveniji! Lina: Kar se tiče razlike med R1 in R6; moj zadnji motor je bil RSV mille. In s tem sem se opekel, ker ni bil to, kar sem pričakoval, prej pa mi nihče ni znal povedati, kaj naj pričakujem. In nisem toliko bogat, da bi se šel take poskuse. Same tehnične podatke si znam prebrati, od prodajalca pa pričakujem še nekaj več kot to. Zato ker je PRODAJAlec in ne skladiščnik-izdajnik. Sicer pa blagor tebi, ker si lahko vse to privoščiš in ker že vse veš. Kot kopilot, kajne... Softi: Thja, prav imaš. Muca mi je malo popraskala jezik. Danes je že bolje, v ponedeljek bo pa spet vse v redu. In bom šel nazaj. In to me jezi. Ker smo take ovce in smo zadovoljni z vsem kar dobimo. Kako že gre; psi lajajo, karavana gre pa dalje. Pa še enkrat za vse tiste, ki niso dojeli bistva. 2,3 mio je veliko denarja, da bi ga kar tako zapravljal. Zato pričakujem od prodajalca, da mi bo svetoval, da bom za ta denar dobil največ oziroma to kar potrebujem. In ja, če bo potrebno, da .... mogoče motor opiše kot božansko zadevo in govori točno tisto, kar hočeš slišati..... Sicer pa vsem veliko užitkov na cesti!
softi Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 mogoce tudi prodajalec ni tako bogat, da bi probal vse zivo in nezivo jahat. mogoce tudi lastnik ni. gres v krsko in vprasas za testno voznjo. a ne bi bilo skoda, da ti prodjalec nalozi, da z tem motorjem, pa lahko vozis tko in tko, pa da je full dobr, potem pa cez 14 dni ugotovis da ni tako. kupujes ti, prodaja on. ti se odlocas on ne. in edin fer je, da je tiho, ce ti ne more ponudit pametnih in tehtnih argumentov ali pa celo testno voznjo. men so odlicno svetovali. lp
fifty Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) Sem že nekaj let stranka v TCM, kar pove, da sem tudi zadovoljen. Tam sem kupil že dva motorja, enega prodal, da o opremi ne govorimo. Odnos prodajalcev je bil že ob prvih srečanjih korekten, kar me je prepričalo, da bi to lahko bila "moja" trgovina. Tudi sedaj, ko imam status stalne stranke, sem seveda zadovoljen s ponudbo in postrežbo. Kar se cen tiče so višje kot čez mejo; kdor pač išče cenejšo robo ali nižje cene naj gre tja... Prodajalci so relativno na nivoju. Resda v glavnem kontaktiram z Robijem (pri večjih nakupih-poslih) a tudi drugi se trudijo. To, da ti stojijo za ritjo ko izbiraš je verjetno posledica kakšnih slabih izkušenj. Za "strokovne" nasvete pa se obračam izključno na Robija ali Radota. Strinjam se, da bi se morali vsi prodajalci v taki trgovini spoznati na vse okoli motorizma in da bi od vsakega moral dobiti korektne informacije o vsem kar te zanima. Specializirana trgovina pač ni Mercator ali bife pri "Rezki" in je verjetno težje dobiti ustrezno usposobljene ljudi. Popust 10% za stalne stranke ni odločilen faktor za moje obiske. Sem pa vesel, ko vsake toliko dobim kaj zastonj (nazadnje ob nakupu motorja, šipco od Givija). Popravljeno April 30, 2004. Popravil fifty
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Za "strokovne" nasvete pa se obračam izključno na Robija ali Radota. Jest tut. :yea2: :yea2: :yea2: Rado se mi sploh zdi še posebno strokoven! :004 :wub: p.s. Morm pa rečt, da mi je Robi prodal odlično jakno. S popustom na stalnost, of kors, ker sem stalno zalimana na fifty-jevo rit, ko prideva tja! :D :P :devil: TC - Motoshop je zakon; imam le en namig še, zdaj ko sem že tu in ko berem, da je fifty pozabu : Naš sosed, star motorist, ima številko noge 47 in je v TCju dobil odlične "črevlje" - je povedal včeraj. Ga pa močno skrbi, da mu kljub Robijevi obljubi, ne bo uspelo dobiti rokavic, ker ima namreč tudi roke precej ( milo rečeno) velike. :kva2: Ampak, po moje bodo fantje tut to porihtali... :notworthy:
Fazer03 Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Kar se tiče razlike med R1 in R6; moj zadnji motor je bil RSV mille. In s tem sem se opekel, ker ni bil to, kar sem pričakoval, prej pa mi nihče ni znal povedati, kaj naj pričakujem. In nisem toliko bogat, da bi se šel take poskuse. Malo je :topic: pa vseeno: v zadnji številki Avtomagazina je primerjalen test (kratek) med 600 SS. Nekaj malega se da tam tudi izluščit iz teksta. (med vsemi štirimi japonci je R6 še najbolj "civilna")
Guleb Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Za "strokovne" nasvete pa se obračam izključno na Robija ali Radota. Fifty, Manuela, a mi lahko dasta podnapise? Katera sta ta dva? Da bom naslednjič vedel na koga se obrnit. Tako na videz poznam tistega velikega blond in malega, živahnega. Pa sta oba OK. Fazer03; hvala, videl, tema sicer odprta pod motocikli :OK:
Manu Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Fifty, Manuela, a mi lahko dasta podnapise? Katera sta ta dva? Da bom naslednjič vedel na koga se obrnit. Najlepša in najbolj živahna. :) Gledano seveda z ženskega stališča. :) Drgač ti bo pa fifty bolj strokovno razložil. :)
fifty Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Fifty, Manuela, a mi lahko dasta podnapise? Katera sta ta dva? Da bom naslednjič vedel na koga se obrnit. Tako na videz poznam tistega velikega blond in malega, živahnega. Pa sta oba OK. Fazer03; hvala, videl, tema sicer odprta pod motocikli :OK: Robi je črn srednje visok, gladko počesane lase (briljantina? :rolleyes: ) in je (če se ne motim) poslovodja ; Rado je sicer lastnik TCM, visok, blond...in ni ravno stalno prisoten v trgovini. Ne bi se rad spuščal v bolj podroben opis (tolk mi pa le nista všeč :P ).
bmw Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 (popravljeno) Pa lepo po vrsti. BMW: "pa si kdaj v svojem življenju kupil mogoče avto vreden več kot 2.000.000,00 SIT?" Kaj je to vprašanje kdo ima večjega? Small dick problem? ....ne nikakor....do sedaj ni bilo pritožb.... bi pa mogoče bilo dobro, če bi odgovor v celoti prebral....mogoče boš pokapiral... namreč praviš,da bi za ta denar morali prodajalci strankam v rit lesti (ker je to oh in sploh veliko denarja in je seveda kupec car,itd.....),zato me zanima,kakšno rit si potem imel, če si kupil kakšno vrednejšo stvar.... in kot si že sam ugotovil,je prodajalec samo prodajalec in ne testni voznik,poskusni zajček ali karkoli drugega in njegovo mnenje ne more šteti pri nakupu motorja.....lahko pa greš do pooblaščenega zastopnika in se dogovoriš za testno vožnjo in si sam ustvariš svoje mnenje.... BTW...a misliš, da tudi prodajalka v red shopu testira vse pripomočke, da ti lahko pove razliko? Popravljeno April 30, 2004. Popravil bmw
klimbra Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Sej ne,da bi kogarkol zagovarjal..... TC ima pač take cene,s COOLLLLLL Kartico,ti priznajo nek določen popust. Dejstvo je,da je roba zelo kvalitetna.....ne prodajajo cunj,low budget jaken in ostalega sranja.....še ketn sprey je tabolš znamke(pe nebi sedaj o tem). Men RADO še nikol ni narobe svetoval........tut danes ne,pa je meu možnost zaslužt na men!!!!!! HVALA RADO :notworthy: :notworthy: :notworthy: Robi vedno pove,to kar misli in ne leze v rit.....morda je to koga motilo pri nakupu in porabi 2,3 mio sit. Jaz sem tam nabavil že tok mopedov,da se mi že vsi režijo.......pa še jih bom!!!!!! Pa naj se še režijo......men se zmer smeji,k se domou pelem!!!!!
Mačica Objavljeno April 30, 2004 Opozori Objavljeno April 30, 2004 Vsekakor se fantje v TCju ne morjo pritozevat nad tem kolk reklame jim delamo (vsaka reklama je dobra, tut negativna). Upam, da vsaj Noise od tega kaj zaracuna.
BOSS Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Heh, to pa cist drzi, mam podobne izkusnje... :yea2: Tko je to, ce se prpeles z motorjem med motorje, se pogovoris, kaj kupis in se odpeles z motorjem, se mi zmeri smeji :) B) Še mal pa bomo najlepše prodajalce izbiral. :wub: :wub: :wub: :wub:
Vojč Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Še mal pa bomo najlepše prodajalce izbiral. :wub: :wub: :wub: :wub: Verjetno najprijaznejše :fight1:
Max Objavljeno Maj 1, 2004 Opozori Objavljeno Maj 1, 2004 Verjetno najprijaznejše :fight1: Sej to pa ravno tukaj delamo :kva2: :grim
Thundercat Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 (popravljeno) včeraj sva z nts pri Tc-ju kupila rokavice zanjo....vzela od First....prodajalec je rekel da nama je prodal najmanjše kar jih ima....drugače sva zadovoljna s postrežbo...imeli ob 18.30 kar veliko prometa...izbira je tudi velika....povsod stojijo Fz6 fazerji in na vseh listki z imeni kupcev.....enega so ravno oddali...kupil še Did ketensprej in to je bilo to... s postrežbo zadovoljen..... :) Popravljeno Maj 4, 2004. Popravil Thundercat
Vojč Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 s postrežbo zadovoljen..... :) :hmm: Lepo je nekoga slišat, da je s postrežbo zadovoljen :lol1:
SiR Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 Še mal pa bomo najlepše prodajalce izbiral. :wub: :wub: :wub: :wub: hja, v TCju imajo nekaj simpatičnih kadrov, ob katerih se puncam zmer mal zmehčajo kolenčki :) Če bi pa eno prsato blondinko imel ,da streže moškim, bi jim prodaja mrbit zrasla za 50 % :)
KeC Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 včeraj sva z nts pri Tc-ju kupila rokavice zanjo....vzela od First....prodajalec je rekel da nama je prodal najmanjše kar jih ima....drugače sva zadovoljna s postrežbo...imeli ob 18.30 kar veliko prometa...izbira je tudi velika....povsod stojijo Fz6 fazerji in na vseh listki z imeni kupcev.....enega so ravno oddali...kupil še Did ketensprej in to je bilo to... s postrežbo zadovoljen..... :) He he, potem pa smo se verjetno srečal. Kot novinec v motorizmu, sem imel kar nekaj vprašanj o opremi, ipd. Prodajalec soliden (mislim da gre za večkrat omenjenega blondia). Dobil nekaj zanimivih nasvetov, ki pa so bili malce prodajalsko obarvani (kaj češ vsak svojo robo hvali). V glavnem postrežba kar kul. Brez večjih pripomb.
maus Objavljeno Maj 4, 2004 Opozori Objavljeno Maj 4, 2004 :yea2: men so pa vsi face v TC-ju. Svaka cast...dobra ekipa se je zbrala..se bom su tja in zmeri neki kupu..res pa je, da pol zmeri kaj drazjega kupm, kot sem nameraval...kaj cm..imajo dobro robo... :OK:
vulcan Objavljeno Maj 6, 2004 Opozori Objavljeno Maj 6, 2004 Jaz imam kr dobre izkusnje z njimi. Je pa res, da ima vsakdo kdaj slab dan. :D :P
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se