Brrrm Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Na kredit/obroke, ga lahko da tudi zasebni prodajalec. Če ga ima čas prodajati eno leto in več, ga lahko da tudi na 12 obrokov. Tako sem 12 let nazaj naredil z avtom in se je izšlo v zadovoljstvo kupca in mene. :)
flight69 Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Saj ni treba motorja pustiti pri prodajalcu, ce hoces ponuditi moznost nakupa na kredit in si s tem razsiriti moznost prodaje. Z nekom, ki ima komisijsko prodajo, se pac dogovoris, da, ko najdes kupca, ga pripeljes k njemu, da mu uredi kredit- seveda je tu provizija (od 150 eur pa naprej...)- ki jo pac placa kupec, oziroma po dogovoru... Motor je se vedno pri tebi in tocno ves kaj se z njim dogaja in kaksne so ponujene vsote zanj. Lp! flight
SiR Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 drug tedn grem spet v TC motoshop bom poročal kot vedno ;)
Pervy Objavljeno Januar 25, 2007 Opozori Objavljeno Januar 25, 2007 Na kredit/obroke, ga lahko da tudi zasebni prodajalec. Če ga ima čas prodajati eno leto in več, ga lahko da tudi na 12 obrokov. Tako sem 12 let nazaj naredil z avtom in se je izšlo v zadovoljstvo kupca in mene. :) eeeee nevem no, ne zaupam ljudem - keš na roko pa da se ne lovimo vsak mesec ko je treba plačat obrok! :grrr
k0ci Objavljeno Januar 27, 2007 Opozori Objavljeno Januar 27, 2007 no malo pozno pišem, ker prej nisem našel teme :D bil v TCju, gledal škornje, in je takoj pristopil prodajalec z namenom da pomaga model škornja sem imel nagledan že prej, jih probal in so bili kot vliti zame :D nato sem hotel črno barvo, pa jih je zmanjkalo (vsaj spodaj v omari za policami) potem sem bil malo v dvomih lai naj kupim ali počakam na novo pošiljko, pa je prodajalec rekel da gre pogledat še v zgornje skladišče, če imajo slučajno še kakšen par črne barve, in na srečo so bili :OK: nato sem škornje seveda kupil (z gapijevim :worship: kuponom za 25% popusta) res da sem bil v TCju samo enkrat, ampak sem bil dobro postrežen, zato se bom še kdaj vrnil :D
Jure Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 A niso kuponi za popust veljali samo do 15.1.2007?
k0ci Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 saj sem napisal da se oglašam malo pozno, tam sem bil 15. ja drugače pa obstajajo tudi kuponi, ki veljalo do xx.3.2007
bladzo Objavljeno Januar 28, 2007 Opozori Objavljeno Januar 28, 2007 saj sem napisal da se oglašam malo pozno, tam sem bil 15. ja drugače pa obstajajo tudi kuponi, ki veljalo do xx.3.2007 To so kuponi, ki jih je TC namenil nagrajencem na Motosvetovi novoletni zabavi!
adil Objavljeno Februar 10, 2007 Opozori Objavljeno Februar 10, 2007 To so kuponi, ki jih je TC namenil nagrajencem na Motosvetovi novoletni zabavi! Mogoč kdo prodaja ta kuponček :?
cdploscek Objavljeno Februar 22, 2007 Opozori Objavljeno Februar 22, 2007 Če bo šou kdo v tc S kuponom, bi še js uzeu na ta kupon nosilec kovčka če se da, se mi javi na pm. Hvala
Tabo Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Prejsn tedn sm šol v tc-motoshop.Zuni sm gledu motorje poka pride prodajalc do mene,uprasa kaj bi pol nam svetuje pol sm su notr za jakne gledat ,takoj zravn pride(ta je vredu iz trga materjala....)Pol mi je reku da ce kupm mototr da mi da v ceno se r kovcek tko da svaka jim čas :OK: t:::
platoom Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Prejsn tedn sm šol v tc-motoshop.Zuni sm gledu motorje poka pride prodajalc do mene,uprasa kaj bi pol nam svetuje pol sm su notr za jakne gledat ,takoj zravn pride(ta je vredu iz trga materjala....)Pol mi je reku da ce kupm mototr da mi da v ceno se r kovcek tko da svaka jim čas :OK: t::: Imate kakšnega lektorja pr bajt? :blink:
Roky Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Prejsn tedn sm šol v tc-motoshop.Zuni sm gledu motorje poka pride prodajalc do mene,uprasa kaj bi pol nam svetuje pol sm su notr za jakne gledat ,takoj zravn pride(ta je vredu iz trga materjala....)Pol mi je reku da ce kupm mototr da mi da v ceno se r kovcek tko da svaka jim čas :OK: t::: Ojoj človek,slovnica :eek: Še enkrat napiš, ker je čist nerazumljivo...Ampak si me pa nasmejal do solz :lol:
-baSe- Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Kupil klučavnico sedaj pri njih use pomagal in blo uredu
platoom Objavljeno Marec 25, 2007 Opozori Objavljeno Marec 25, 2007 Ojoj človek,slovnica :eek: Še enkrat napiš, ker je čist nerazumljivo...Ampak si me pa nasmejal do solz :lol: Jaz se pa nisem nič smejal, ampak me je kar mal zaskrbel. :hmm: :slap:
KeC Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Imate kakšnega lektorja pr bajt? :blink: Mislim, da bi bilo dovolj vsaj nekoga, ki približno zna slovensko.
peter1 Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Prejsn tedn sm šol v tc-motoshop.Zuni sm gledu motorje poka pride prodajalc do mene,uprasa kaj bi pol nam svetuje pol sm su notr za jakne gledat ,takoj zravn pride(ta je vredu iz trga materjala....)Pol mi je reku da ce kupm mototr da mi da v ceno se r kovcek tko da svaka jim čas :OK: t::: Slovnica te pa res j....e,a to ti je svojega pokazal (iz tdga),ali kaj je bilo tako trdga. :kva2: In kaj a si kupil pol motor,da si dobu kovčeknto je bila pa res huda priložnost , kovček gratis poleg motorja! :OK: :kva2:
ghibli Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 TC rides again. Oz TC nateguje spet. Bil v soboto pri Loisu in se nenazadnje prepričal v to kakšni so goljufi v TC-ju. Cene nabite v plafon, prodajalci amaterji, zelo dobri nategatorji, motorji bolj tkotko... Ah škoda besed za te klošarje ker mene itak notri nikoli več ne vidijo. Se ne dovolim nategniti dvakrat :naughty: .
SiR Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 No, dej še mal argumentirat probaj, da ne bo tole izpadlo kot nekakšno pluvanje ....
Dečva Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Sem gledala cene za čelade u Luisu in ugotovila, da je bila moja (enaka), kupljena v TC motoshopu cenejša :P
ghibli Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 (popravljeno) Sem gledala cene za čelade u Luisu in ugotovila, da je bila moja (enaka), kupljena v TC motoshopu cenejša :P Seveda je cenejša če so ti uvalili prastari model. Modelno leto 1980 :BUA: A nove cene takih , ki si si jo hotla kupiti pred temi jajci si že videla? Schubert je znižana iz 358€ na 289€. :lol1: No, dej še mal argumentirat probaj, da ne bo tole izpadlo kot nekakšno pluvanje .... Ne da se mi še enkrat ponavljati. Poišči decemberske poste pa ti bo več jasnega. :yes: Pa tudi če bi izpadlo kot navadno pljuvanje me prav zaboli qrc ko gre za take bedake kot so v TC-ju. Z to bagro sem itak opravil. Popravljeno Marec 26, 2007. Popravil ghibli
bladzo Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Seveda je cenejša če so ti uvalili prastari model. Modelno leto 1980 :BUA: A nove cene takih , ki si si jo hotla kupiti pred temi jajci si že videla? Schubert je znižana iz 358€ na 289€. :lol1: Ne da se mi še enkrat ponavljati. Poišči decemberske poste pa ti bo več jasnega. :yes: Pa tudi če bi izpadlo kot navadno pljuvanje me prav zaboli qrc ko gre za take bedake kot so v TC-ju. Z to bagro sem itak opravil. hm, ne bo ti škodilo, če si prebereš tole ----->http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=20017
ghibli Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Zakaj že? A delaš pri njih? Dobar ajde niso vsi bagra in bedaki eni so "le" navadni amaterji nevedneži!
Fos Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Hello! Evo ravnokar iz TCja! Kupil stranske kufre, nosilec in zaščito mašine za mojga štroma! Vse cool! Cena zelo u redu! Še enkrat se javno zahvaljujem vsem mojim bivšim sodelavcem ki so mi podarili dobropis pri TCju! Hvala vam!!!! :OK: :OK: :OK:
bladzo Objavljeno Marec 26, 2007 Opozori Objavljeno Marec 26, 2007 Zakaj že? A delaš pri njih? Dobar ajde niso vsi bagra in bedaki eni so "le" navadni amaterji nevedneži! Ne, ne delam za njih...pač pa delam za Motosvet in sem te s to povezavo samo spomnil na vedenje v skladu s pravili foruma. A zelo očitno, ti nisem uspeln dopovedati kaj sem s tem mislil... lp
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se