Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Sem gledala cene za čelade u Luisu in ugotovila, da je bila moja (enaka), kupljena v TC motoshopu cenejša :P

To je res.. Dejstvo je, da so Shark čelade in Oxtar škornji velikokrat v Tcju ugodnejši kot v Avstriji in Nemčiji (Louis, Polo..) Sem veliko prehodil po teh trgovinah, pa tudi na par sejmih sem bil tako, da ne govorim na pamet. Ko sem kupoval Sharkico in Oxtarke sem po temeljitem pregledu trgovin in cen pri nas in v tujini (Avstrija, Italija) prišel do sklepa, da je TC v času 25% znižanja daleč najugodnejša varianta za to vrsto opreme.

So pa seveda določene stvari tudi precej dražje kot v Louisu in podobnih trgovinah (kakšni žmigovci, sprayi, torbe, ipd..) Medtem ko so ključavnice Xena spet dražje v Louisu.. Zelo različno od proizvoda in znamke, ki kupuješ. Zato pa se človek prej malo informira o artiklu, ki ga kupuje in ga pač kupi, kjer je najugodnejše. Če je to TC pa naj bo, še boljše, ker denar pustim v Sloveniji :)

Vsekakor je na nekorektno, da nekdo tako blati TC. Če kupec ni zadovoljen s storitvijo ok, ima pravico bit, tudi ima pravico da deli svojo izkušnjo z drugimi, ampak tako nesramno osiranje, kot je npr. tvoje ghibli, je pa veeno malo mimo. Sploh zato, ker ne temelji na dejstvih. Če bi malo poznal stanje trga, bi mogoče celo uvidel, da TC ni tako slab na nekaterih področjih ponudbe v primerjavi s konkurenco (Oxtar, Shark, Xena). Pa naj bo to domača ali tuja..

Objavljeno

To bo pa kar držalo. Sedaj je še toliko enostavneje primerjat cene, saj je 10 EUR pri nas in v A ali I isto. Res pa je tudi to, da včasih pozabijo, da so nekaj obljubili, potem pa iz tega ni nič. (Da ne bo zopet očitkov, da neargumentirano pisarim: za Shark RSF - kupljena pri njih - sem pred leti rabil novo gumi obrobo - tesnilo - okoli odprtine vizirja; potem sem po letu in pol čelado prodal pač s starim tesnilom. Letos pred cca enim mesecem pa sem pustil kontaktne podatke, saj so obljubili ugodno ceno novih pneumatik - in do danes zopet tišina ?!? :eek: )

Objavljeno

TC rides again. Oz TC nateguje spet. Bil v soboto pri Loisu in se nenazadnje prepričal v to kakšni so goljufi v TC-ju. Cene nabite v plafon, prodajalci amaterji, zelo dobri nategatorji, motorji bolj tkotko... Ah škoda besed za te klošarje ker mene itak notri nikoli več ne vidijo. Se ne dovolim nategniti dvakrat :naughty: .

lp

ali je polna luna?

Pri teh letih bi se že lahko skoliral.

Cene

Objavljeno

TC rides again. Oz TC nateguje spet. Bil v soboto pri Loisu in se nenazadnje prepričal v to kakšni so goljufi v TC-ju. Cene nabite v plafon, prodajalci amaterji, zelo dobri nategatorji, motorji bolj tkotko... Ah škoda besed za te klošarje ker mene itak notri nikoli več ne vidijo. Se ne dovolim nategniti dvakrat :naughty: .

Nisem kak ljubitelj TC-ja, sploh ker niso posebej "specializirani" za mojo kategorijo motociklizma. (beri "'majo premal kroma za moj okus" .) ).

Ampak vseeno se mi zdi zgornja ocena površna in predvsem brez argumentov.

Cene:

Ja, nekatre stvari so dražje. So pa tudi druge dokaj cenejše. KOt so že napisali, ko je roba znižana, je cenejša, kot v Louisu. Tako sem recimo kupil Schuberth C2, letnik 2006. :grim

So pa določene stvari tudi bistveno dražje. Samo za to je danes internet, je elektronska pošta, so brezplačni katalogi... :naughty:

Če te "nategnejo" pri ceni, si večinoma sam kriv... :blink:

Prodajalci:

Eni so dobri, eni malo slabši. Sem jih že "učil", večkrat pa sem kaj pametnega izvedel. :blush:

Komisijska prodaja:

Ko sem menjal motor, sem razmišljal, da bi ga dal k njim. Pa ga nisem, ker mi ga je prodajalec novega vzel pod bistveno bolj ugodnimi pogoji. :OK:

Ampak ne morem reči, da jih ne razumem, ker bi se jim sicer nabralo "meljon mrljaužnt" rabljenih motorjev.

Toliko iz mojih izkušenj.

Dostikrat se tu prebere predvsem kritike na račun "naročenega/obljubljenega", kar ni dočakalo luči dneva. Sam takih izkušenj sicer nimam, ker nisem pri njih še nič naročil.

Če pa bi kaj nujno rabil od njih, bi jih (v primeru obljube) najverjetneje gnajavil "on daily basis" :yes:

LP, ma

Objavljeno

Po izkušnjah s TC je malce neorganiziranosti pri nabavi oz. obveščanju njihova edina šibka točka. Imam raje, da mi prodajalec reče pokličite čez 2 tedna kot pa reče vas obmo poklicali in potem čakaš in čakaš pa ene 2x pokličeš pa rečejo, da počakaj da te oni pokličejo in na koncu te ne.

Verjamem, da je kar težavno spremljati vse želje in naročila oziroma poizvedbe potencialnih kupcev ampak trenutni sistem ne deluje najboilje in bi bilo priporočljivo poiskati drugega.

Cene so večinoma konkurenčne tujini, s popusti pa jih prekašajo.

Do sedaj z nakupi v TC zelo zadovoljen. Manj zadovoljen pa z načinom obveščanja glede naročenih zadev. Če bodo popravili tudi to potem mislim, da bom lahko brez problema vedno priporočal TC.

Objavljeno

Jaz sem jih po mailu prosil za ceno in če imajo moj artikelj in sem lepo v najkrajšem času dobil odgovor. :OK: Ne vem kako to, da te ne bi obvestili na bilo kakšen način. Lp

Objavljeno

Cene:

Ja, nekatre stvari so dražje. So pa tudi druge dokaj cenejše. KOt so že napisali, ko je roba znižana, je cenejša, kot v Louisu. Tako sem recimo kupil Schuberth C2, letnik 2006. :grim

So pa določene stvari tudi bistveno dražje. Samo za to je danes internet, je elektronska pošta, so brezplačni katalogi... :naughty:

Če te "nategnejo" pri ceni, si večinoma sam kriv... :blink:

Se strinjam. :) S tem, da so določene stvari bolj ugodne napram Nemčiji tudi ko ni akcij. Konkretno to velja za Shark in Xeno (Louis vs Tc) in Oxtar (Polo vs TC). Kadar je pa znižanje se pa sploh splača :)

Drugače pa kot si rekel. Obstaja internet in vsak, ki kupuje si lahko pred nakupom vzame 2 urci časa in preveri stanje pri konkurenci ter kupi kjer je najbolj ugodno. Če greš pa kar na slepo kupit nekam in potem zveš, da je drugje pol ceneje je pa to izključno krivda vsakega posameznika, ker se prej ni pozanimal. Vse trgovine imajo na artiklih cene in ko vzameš artikel, ga neseš na blagajno in plačaš, to pomeni da se s ceno in pogoji pač strinjaš. Trgovec ni tu nič kriv :)

Objavljeno

Argumentirano:Aprila 2006 kupil čelado Shark ta je bila ok cena je pa ufffffff napihnjena. Julija 2006 sem kupil rokavice "First", ki so razpadle po dveh treh dneh uporabe.Seveda se mi je mal butast zdelo, da sem za dva dni uporabe rokavic vrgel takratnih 14.000 sit. Decembra 2006 so mi obljubili, da bodo uredili vse okoli nakupa Africe po treh tednih nategovanja je vse skupaj padlo v vodo. Pred tem sem čakal na odgovor glede naročanja enih delov za Hondo.Nič nenavadnega če se nebi čakanje razvleklo na 1,5 mesec.Po 1,5 mesecu sem obupal in kupil dele v Louisu. No in kaj še naj napišem razen: TC NIKOLI VEČ!!! :nono:

Objavljeno

Argumentirano:Aprila 2006 kupil čelado Shark ta je bila ok cena je pa ufffffff napihnjena. Julija 2006 sem kupil rokavice "First", ki so razpadle po dveh treh dneh uporabe.Seveda se mi je mal butast zdelo, da sem za dva dni uporabe rokavic vrgel takratnih 14.000 sit. Decembra 2006 so mi obljubili, da bodo uredili vse okoli nakupa Africe po treh tednih nategovanja je vse skupaj padlo v vodo. Pred tem sem čakal na odgovor glede naročanja enih delov za Hondo.Nič nenavadnega če se nebi čakanje razvleklo na 1,5 mesec.Po 1,5 mesecu sem obupal in kupil dele v Louisu. No in kaj še naj napišem razen: TC NIKOLI VEČ!!! :nono:

lp

Argumentirano:Aprila 2006 kupil čelado Shark ta je bila ok cena je pa ufffffff napihnjena.

Zakaj si jo potem kupil?

Julija 2006 sem kupil rokavice "First", ki so razpadle po dveh treh dneh uporabe.

Reklamacija - zamenjava?Če si jih zavrgel, si sam kriv(dvomim da so razpadle v treh dneh uporabe).

Pred tem sem čakal na odgovor glede naročanja enih delov za Hondo.

Ni poslovno, če ti niso odgovorili v kratkem času.vendar bi bilo fino slišati tudi drugo stran kaj ,zakaj , kako.?

Vsak se sam odloča kje in kaj bo kupil.Ob nakupu si se z ceno strinjal. Ne potem osirat ,če si drugje videl enak ali podoben izdelek ceneje.Normalno je ,da vsi želimo"za mal dnarja velik muzke".

brez zamere

Cene

Objavljeno

lp

Argumentirano:Aprila 2006 kupil čelado Shark ta je bila ok cena je pa ufffffff napihnjena.

Zakaj si jo potem kupil?

Julija 2006 sem kupil rokavice "First", ki so razpadle po dveh treh dneh uporabe.

Reklamacija - zamenjava?Če si jih zavrgel, si sam kriv(dvomim da so razpadle v treh dneh uporabe).

Pred tem sem čakal na odgovor glede naročanja enih delov za Hondo.

Ni poslovno, če ti niso odgovorili v kratkem času.vendar bi bilo fino slišati tudi drugo stran kaj ,zakaj , kako.?

Vsak se sam odloča kje in kaj bo kupil.Ob nakupu si se z ceno strinjal. Ne potem osirat ,če si drugje videl enak ali podoben izdelek ceneje.Normalno je ,da vsi želimo"za mal dnarja velik muzke".

brez zamere

Cene

Kupil ker nisem pred tem preverjal cen. Pač zaupal sem jim.

Ne zajebavam se z reklamacijami, raje grem drugam pa kupim druge boljše(Vanucci)

Druga stran še meni ni znala odgovoriti.

Ma kakšna zamera :slap: nehi no. Pač imam svoje ti pa svoje mnenje. Moje se pa nikoli več ne bo spremenilo ker samo bedak se pusti nategniti toliko krat. Upam da bo Lojze v kratkem odprl v Ljubljani poslovalnico :naughty:

Objavljeno

Ne zajebavam se z reklamacijami, raje grem drugam pa kupim druge boljše(Vanucci)

Druga stran še meni ni znala odgovoriti.

Ma kakšna zamera :slap: nehi no. Pač imam svoje ti pa svoje mnenje. Moje se pa nikoli več ne bo spremenilo ker samo bedak se pusti nategniti toliko krat. Upam da bo Lojze v kratkem odprl v Ljubljani poslovalnico :naughty:

jo je že v Šiški

Objavljeno

ghibli ;

vse to kar si napisal je dokaz, da kar v tri krasne nabijaš, ne verjamem v nič kar trdiš, če pa je res tako si pa DEBIL !!!!! :eek: :headbang: :headbang: :headbang: :grim :grim :grim

Objavljeno (popravljeno)

Hehe, ampak to ni TC kriv in slab, če se ti nisi prej pozanimal ali je mogoče kje dobit ceneje :)

Pa še vedno trdim, da je TC zelo konkurenčen pri Shark čeladah s cenami, tudi napram tujini in konkretno Louisu.

SHARK RSF2I SAGA; TC --> 243,28EUR; LOUIS --> 249.95EUR

SHARK RSI serija; TC --> 303,79EUR; LOUIS --> 309,95EUR

SHARK RSR2 serija; TC --> 540,39EUR; LOUIS --> 578EUR

SHARK s800; TC --> 187,78 - 198,21EUR (nekateri modeli znižani na 148,66EUR); LOUIS --> 229,95EUR

SHARK S650; TC --> 164EUR (trenutno 123EUR); LOUIS --> 189,95

itd..

Če so te v TCju nategnili s ceno pri Sharku, pomisli šele kako bi te v Louisu :naughty: Pa ne mislit da je Louis drag s Shark čeladami, drugje je stanje podobno. Tc je pač ugoden kar se tiče Sharka in to je dejstvo, pa če priznaš ali pa ne :)

To da se ne zajebavaš z reklamacijami je lahko edino znak, da se ne znaš postavit zase in zahtevat kar ti pripada. Če neko stvar plačaš mora bit ok. Če ni, ti pripada nadomestna, ki je ok.

Pa tudi Vanucci ne nevem kaj. Za par eur več dobiš že Aplinestars v Labi (Slo)

Glede bedaka, ki se pusti nategnit.. Kaj je pa potem tisti, ki ga nategnejo z rokavicami, ki čez 2 dni razpadejo, ta pa to mirno požre in jih ne reklamira, ter pusti veselje trgovcem ki so ga nategnili? :) Pa to ni žalitev. Samo zanima me :)

Zastopnik za Louis je podjetje TRG d.o.o. Svoj bannerček imajo tudi na uvodni motosvetovi strani. Prodaja je kataloška, cene iste kot v Louisu.

Popravljeno . Popravil DeX
Objavljeno

naročil in dal avans za bagster pokrivalo rezervoarja 12.3.

prodajalec zagotovil, da me pokličejo v roku enega tedna in mi sporočijo ,,točen" datum dobave, predvidena pa je nekje v treh tednih.

poklicali me seveda niso, me zanima kako bo s temi tremi tedni...

Objavljeno (popravljeno)

naročil in dal avans za bagster pokrivalo rezervoarja 12.3.

prodajalec zagotovil, da me pokličejo v roku enega tedna in mi sporočijo ,,točen" datum dobave, predvidena pa je nekje v treh tednih.

poklicali me seveda niso, me zanima kako bo s temi tremi tedni...

Moji trije tedni dobave so se razvlekli na skoraj 3 mesece. Sem bil pa presenečen, da so me sploh poklicali...

Do sedaj me niso še nikoli :fredy:

Popravljeno . Popravil MarduK
Objavljeno

Hehe, ampak to ni TC kriv in slab, če se ti nisi prej pozanimal ali je mogoče kje dobit ceneje :)

Pa še vedno trdim, da je TC zelo konkurenčen pri Shark čeladah s cenami, tudi napram tujini in konkretno Louisu.

SHARK RSF2I SAGA; TC --> 243,28EUR; LOUIS --> 249.95EUR

SHARK RSI serija; TC --> 303,79EUR; LOUIS --> 309,95EUR

SHARK RSR2 serija; TC --> 540,39EUR; LOUIS --> 578EUR

SHARK s800; TC --> 187,78 - 198,21EUR (nekateri modeli znižani na 148,66EUR); LOUIS --> 229,95EUR

SHARK S650; TC --> 164EUR (trenutno 123EUR); LOUIS --> 189,95

itd..

Če so te v TCju nategnili s ceno pri Sharku, pomisli šele kako bi te v Louisu :naughty: Pa ne mislit da je Louis drag s Shark čeladami, drugje je stanje podobno. Tc je pač ugoden kar se tiče Sharka in to je dejstvo, pa če priznaš ali pa ne :)

To da se ne zajebavaš z reklamacijami je lahko edino znak, da se ne znaš postavit zase in zahtevat kar ti pripada. Če neko stvar plačaš mora bit ok. Če ni, ti pripada nadomestna, ki je ok.

Pa tudi Vanucci ne nevem kaj. Za par eur več dobiš že Aplinestars v Labi (Slo)

Glede bedaka, ki se pusti nategnit.. Kaj je pa potem tisti, ki ga nategnejo z rokavicami, ki čez 2 dni razpadejo, ta pa to mirno požre in jih ne reklamira, ter pusti veselje trgovcem ki so ga nategnili? :) Pa to ni žalitev. Samo zanima me :)

Zastopnik za Louis je podjetje TRG d.o.o. Svoj bannerček imajo tudi na uvodni motosvetovi strani. Prodaja je kataloška, cene iste kot v Louisu.

Za tele rokavice ne verjamem :BUA: če imam štrikane se ne raztrgajo v dveh dneh, ne pa leder. Tako, da je to samo nakladanje. :grim

Objavljeno

Za tele rokavice ne verjamem :BUA: če imam štrikane se ne raztrgajo v dveh dneh, ne pa leder. Tako, da je to samo nakladanje. :grim

ah, njemu se je pač TC Motošop neki zameru, sej edin on ve zkaj. drugo plat zgodbe pa verjetn pozna TC Motošop. In oni verjetno ne morjo tega kr tko na nekem "javnem forumu" razpredat. Se mi pa zdi, da bi utegnili imeti kakšno cepivo za njegove ošpice...

Objavljeno

ghibli ;

vse to kar si napisal je dokaz, da kar v tri krasne nabijaš, ne verjamem v nič kar trdiš, če pa je res tako si pa DEBIL !!!!! :eek: :headbang: :headbang: :headbang: :grim :grim :grim

Nabijal sem ja res je sam ne besedno ampak zares! Srečo imajo da jim ni takrat ko so me "final" nategnili ni v trgovino prišel namesto mene kak agresivnež. Pa po besedah ki jih uporabljaš da bi me na tak primitiven način diskreditiral sklepam da si en od uslužbencev. Ej nič osebnega sam videt vas ne morem. TC SUX! :blink: :BUA:

Prav zanima me kako bi vi ki ste toliko zaljubljeni v TC odreagirali če bi vas kdo na tak način nategnil.

Kar se mene tiče TC je samo nekaj grdega v Ljubljani. Še sreča da obstaja konkurenca pa še ne slaba :yea1: Raje jodlarjem nesem za čelado 500€ kot za isto TCju 100€.

Objavljeno

So te mogli pa res prizadet :fredy: :)

Objavljeno

Nabijal sem ja res je sam ne besedno ampak zares! Srečo imajo da jim ni takrat ko so me "final" nategnili ni v trgovino prišel namesto mene kak agresivnež. Pa po besedah ki jih uporabljaš da bi me na tak primitiven način diskreditiral sklepam da si en od uslužbencev. Ej nič osebnega sam videt vas ne morem. TC SUX! :blink: :BUA:

Prav zanima me kako bi vi ki ste toliko zaljubljeni v TC odreagirali če bi vas kdo na tak način nategnil.

Kar se mene tiče TC je samo nekaj grdega v Ljubljani. Še sreča da obstaja konkurenca pa še ne slaba :yea1: Raje jodlarjem nesem za čelado 500€ kot za isto TCju 100€.

Žal pa nisem prodajalec v TC,verjameš ali pa ne, je pa zanimivo kako odreagiraš ko te nekdo malo okurca, pa sem te čisto upravičeno, ker še kar naprej nabijaš in stresaš drek, ki pa leti bolj po tvoji glavi, če je vse tako kot si opisal, in prav gotovo ti manjka nekje tam pri malih možganih veliko materijala !! :krneki: :devil:

Objavljeno

So te mogli pa res prizadet :fredy: :)

:kva2: :kva2: :kva2:

Objavljeno

Nabijal sem ja res je sam ne besedno ampak zares! Srečo imajo da jim ni takrat ko so me "final" nategnili ni v trgovino prišel namesto mene kak agresivnež.

Recimo jaz... :blush:

Objavljeno

Recimo jaz... :blush:

Ti nežna dušica pa že ne moreš biti tak :D

Objavljeno (popravljeno)

Žal pa nisem prodajalec v TC,verjameš ali pa ne, je pa zanimivo kako odreagiraš ko te nekdo malo okurca, pa sem te čisto upravičeno, ker še kar naprej nabijaš in stresaš drek, ki pa leti bolj po tvoji glavi, če je vse tako kot si opisal, in prav gotovo ti manjka nekje tam pri malih možganih veliko materijala !! :krneki: :devil:

@Jack: vidim da si gor od 5.2. torej pojma nimaš o čem govorim. Odkrito povedano so me res prizadeli ker so nekaj obljubljali nategovali razvlekli v tri krasne, da bi se na koncu vse skupaj končalo v mojo škodo. Še aro sem mogel vleči iz njih ker ubožci niso imeli mojih 50k sitov v blagajni.

Vidim da si en tak qrc da glava peče tako da :xx: Prav zanima me kako bi ti odreagiral na tak nateg. Ok zdaj je vse spet odlično motor sem kupil pri konkurenci in še bom pri njih kupoval ker niso nakladači.

@SiR: :naughty: v časih mi je žal, da razen okurcavanja ne vžgem kakšnega od takšnih takoj po gobcu pa naj potem laje kokr če. Prodajalec Damijan si druzga ni zaslužil njegov šef, ki se je takrat pogumno skril v pisarno pa še bolj. Upam da ga bom srečal kje na kakšnem zboru ko bom v elementu, sam takšni itak ne hodijo okol po zborih.

No zdaj pa dobra novica: od ponedeljka je spet lepo vreme! :OK:

Popravljeno . Popravil ghibli
Objavljeno (popravljeno)

@Jack: vidim da si gor od 5.2. torej pojma nimaš o čem govorim. Odkrito povedano so me res prizadeli ker so nekaj obljubljali nategovali razvlekli v tri krasne, da bi se na koncu vse skupaj končalo v mojo škodo. Še aro sem mogel vleči iz njih ker ubožci niso imeli mojih 50k sitov v blagajni.

Vidim da si en tak qrc da glava peče tako da :xx: Prav zanima me kako bi ti odreagiral na tak nateg. Ok zdaj je vse spet odlično motor sem kupil pri konkurenci in še bom pri njih kupoval ker niso nakladači.

No zdaj pa dobra novica: od ponedeljka je spet lepo vreme! :OK:

No vidim, da ti nimaš pojma, ali misliš da če sem registriran 5.2 da pa res nimam pojma :headbang: :lol1:

Qrc si pa ti in kr tam ostam, ker če te kje na kakšnem zboru dobim boš moral kr naprej za pijačo dajat, bogec bogi !

Res pa nisem vedel tega, da je vedenje o nečem pogojeno z datumom vpisa na MS, res pa je, da se vsak dan kaj naučim, tudi to, da so nekateri resni prizadeti :kva2: :kva2:

Popravljeno . Popravil the JACK

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!