Port Folio Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) . . .v tej temi se dogajajo načrtna izsiljevanja . . . za popuste ITAK :evilgrin: Popravljeno December 9, 2008. Popravil Port Folio
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Predlagam, da se organizirate in grete vsi razočarani skupinsko tja, z avtobusom al pa peš s transparenti po Šmartinski, en naj ma megafon v roki, pa granitne kocke vzamite (ups, to je hec).
Frips Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Kolega je pred 3 leti kupil čelado, en drug pa rokavice in oba dobivata kupončke za 25% vsako leto. Pred 4 mesci sem kupil tam kombinezon pa čevlje od njih pa nič :krneki: Tko da bom čelado zagotovo kupil drugje... :friend1: sj bo no.....
tc motoshop Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Spoštovani, Nekaj čestitk z kuponi je šlo na pošto prejšnji teden, nekaj včeraj, tako da jih boste dobili danes ali jutri, zadnja pošiljka čestitk pa bo odposlana v petek, tako da jih dobite v ponedeljek. Želimo vam vesel Božič in srečno Novo leto
bmwslo Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) Spoštovani, Nekaj čestitk z kuponi je šlo na pošto prejšnji teden, nekaj včeraj, tako da jih boste dobili danes ali jutri, zadnja pošiljka čestitk pa bo odposlana v petek, tako da jih dobite v ponedeljek. Želimo vam vesel Božič in srečno Novo leto :worship: :worship: mučo hwala in tudi ekipi TC MS enako :worship: :worship: Popravljeno December 9, 2008. Popravil bmwslo
Nagaya Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 evo, kaj se zgodi, če je človek preveč radodaren... :afro1: ljudje vsako naslednje leto žnarajo in žnarajo, če ni po njihovo takoj/zdele
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 evo, kaj se zgodi, če je človek preveč radodaren... :afro1: ljudje vsako naslednje leto žnarajo in žnarajo, če ni po njihovo takoj/zdele A moja je že pršla zame????
Frips Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Spoštovani, Nekaj čestitk z kuponi je šlo na pošto prejšnji teden, nekaj včeraj, tako da jih boste dobili danes ali jutri, zadnja pošiljka čestitk pa bo odposlana v petek, tako da jih dobite v ponedeljek. Želimo vam vesel Božič in srečno Novo leto Pobje nč preveč čestitk okol pošiljat....Bo robe za nas sfalil pol :P
Nagaya Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 A moja je že pršla zame???? :ninja:
Mary Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Spoštovani, Nekaj čestitk z kuponi je šlo na pošto prejšnji teden, nekaj včeraj, tako da jih boste dobili danes ali jutri, zadnja pošiljka čestitk pa bo odposlana v petek, tako da jih dobite v ponedeljek. Želimo vam vesel Božič in srečno Novo leto :OK:
moto rider Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Spoštovani, Nekaj čestitk z kuponi je šlo na pošto prejšnji teden, nekaj včeraj, tako da jih boste dobili danes ali jutri, zadnja pošiljka čestitk pa bo odposlana v petek, tako da jih dobite v ponedeljek. Želimo vam vesel Božič in srečno Novo leto Kaj pa tiste dni umes??? :hmm: :? :?
Leteči Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 Ker mamo pri hiši dva zloglasna kupona enega prodam najboljšemu ponudniku :naughty:
simonsi Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 (popravljeno) jest sem ene 3 leta nazaj kupil ene čizme pa sem letos spet dobil kupon. Da se jim da. :whistle: Popravljeno December 9, 2008. Popravil simonsi
rosse20 Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 men ga ziher ne bojo poslal, ker me po moje sploh nočejo več videt :unsure:
Bmflar Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 jest sem ene 3 leta nazaj kupil ene čizme pa sem letos spet dobil kupon. Da se jim da. :whistle: Lansko leto sem kar nekaj zapravil tam in dobil kupon, letos tudi zapravil kar nekaj pa kupona ni :headbang: Konkurenca je res nekaj najlepšega :whistle:
lasagna Objavljeno December 9, 2008 Opozori Objavljeno December 9, 2008 men ga ziher ne bojo poslal, ker me po moje sploh nočejo več videt :unsure: Čestitke in posledično kupon pač dobijo tiste stranke, za katere menijo, da so bile korektne. Kakor je v tej temi govora o zoprnih/smotanih prodajalcih, ima tudi ta palica dva konca. Pa zezam se, no ! :evilgrin: :kva2:
ghibli Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Kupon-nateg-nateguni-nesposobneži ma enostavno "TC AROGANTSHOP". Neki podobnega so mi znanci podarili za rojstni dan. Če kdo rabi naj se oglasi tem bedakom ne grem v trgovinu niti če mi plačajo. Takšni Cepci
Darko U2nc Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 jaz imam tudi kupon za trg TC in če ga kdo rabi mu ga podarim
Jure Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 Dobil kupon že prejšni teden :) Ampak trenutno nič ne potrebujem, tako da če ga kdo želi, lahko dobi.
biker77 Objavljeno December 10, 2008 Opozori Objavljeno December 10, 2008 pismu..jest ga še nisem dobil.. in če ga ne dobim nikoli več ne stopim v to trgovino :whistle:
Mary Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 (popravljeno) Jaz kupon še kr čakam. Od miklavža dalje. Pa sem bila pridna celo leto :grim No, če mi ga kdo res odstopi... Ampak če me majo na kaki črni listi, majo to zihr v računalniku zapisano. Pol me bojo pa dubli :xx: Popravljeno December 11, 2008. Popravil Mary
Frips Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Če jo ne dobim...in to tiste "vip" za 40%, grem drugam po kufre :lol: Fantje v TC-ju ne znajo računat :nono: :lol: Hvala in srečno tudi vam..... and "si ju sun" :P
Hornet Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 (popravljeno) jest sem ene 3 leta nazaj kupil ene čizme pa sem letos spet dobil kupon. Da se jim da. :whistle:Jaz sem ga lani oz predlani podaril enemu od forumašev ker ga sam nisem imel namena izkoristit, pa še sedaj ne vem če je bil izkoriščen. Letos kupil škornje in disk ključavnico pa kupona še ni.. aja pa rokavice tud... Popravljeno December 11, 2008. Popravil Hornet
Lowrenc Objavljeno December 11, 2008 Opozori Objavljeno December 11, 2008 Oni, kateremu si ga podaril ga ni vnovčil v TCju pa so rekli: ''Qrc-če ga ni vnovčil ga pa letos ne bo dobil...'' :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se