gattolina Objavljeno Januar 18, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Prosim! Da ne bo zamere dam za pir. Bandidos Ice. Naslednja runda je moja. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Januar 18, 2007 Deli Objavljeno Januar 18, 2007 Najbrž sem že kdaj prej blodil o tem, vendar vsi občudujemo neke palmaste umetne otoke in odbite hotele v arabskem prostoru. Ljudje dejansko investirajo blazne denarje kar nekam. Da ne omenjamo nakupa magari McDonaldsov ipd. Pred dvema mesecema v Sarajevu sem imel priliko prebiti led z enim čisto kul tipom iz Riada, ki mi je pojasnil, da radi hodijo kšeftat (in investirat) v Bosno zaradi domačnega počutja - imajo kaj znanega za pojesti in iti kam molit. Tako kot Ameri iščejo Howard Johnson, Holliday Inn in Donalde po vsem svetu. Ko bo Ljubljana imela infrastrukturo za te plašne investitorje - mošejo ali dve, prehrano se že da najti - se bomo tolkli po glavi, zakaj že prej nismo našli takšnih delodajalcev za razliko od polpismenih in kvajtokulturnih grabljotov, ki so pol plače izplačevali v delnicah, nakar so jih odkupili od ubogih delavcev, da so si ti lahko plačali položnice in tako postali občudovanja vredne jet set ikone, ki si še kravate ne znajo zavezati, vendar z nedotakljivo in spoštovanja vredno nagrabljeno lastnino. Mi je pa že bolj eksotično delati s kom, ki da liter nafte za liter vode in nosi kiklo ter ve kaj je hašiš in poezija. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
gattolina Objavljeno Januar 19, 2007 Avtor Deli Objavljeno Januar 19, 2007 Vidiš, zdaj pa si zadel žebljico na glavo. Verjetno tudi Jankovič tako razmišlja in ko bodo zgradili džamijo v Ljubljani, bomo Slovenci doživeli nirvano. Stari, ti si car. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Kaj zaj? So že začeli kopat ali ne? Taki srečkoviči kot so tile muslimani, bodo itak na nafto naleteli po izkopani šesti lopati zemlje. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 Mah, ne vem, če so Bošnjaki oz. njih muslimanski vedno taki srečkoti. V Srebrenici ziher ne. Pa še marsikje drugje... Nafto itaq obvladujejo razne kraljeve, emirjeve ipd. družinice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
inamaze Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 :OK: :OK: :OK: JANKOVIČ je CAR !!! :headbang: :headbang: :headbang: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bandy Objavljeno Marec 10, 2007 Deli Objavljeno Marec 10, 2007 boh ne daj da je si ga najebu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Guest Brumer Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 boh ne daj da je si ga najebu Alah naj jim jo da samo ne v SLO. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Marec 11, 2007 Deli Objavljeno Marec 11, 2007 In ko bo alah slovenskim muslimanom delal mošejo v neSLO, naj še ves rasističen in zagaman folk steleportira v neSLO. Še posebej tiste, ki sami sebi lepijo :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se