Skoči na vsebino

Džamija v Ljubljani

gattolina

Priporočene objave

Najbrž sem že kdaj prej blodil o tem, vendar vsi občudujemo neke palmaste umetne otoke in odbite hotele v arabskem prostoru. Ljudje dejansko investirajo blazne denarje kar nekam. Da ne omenjamo nakupa magari McDonaldsov ipd.

Pred dvema mesecema v Sarajevu sem imel priliko prebiti led z enim čisto kul tipom iz Riada, ki mi je pojasnil, da radi hodijo kšeftat (in investirat) v Bosno zaradi domačnega počutja - imajo kaj znanega za pojesti in iti kam molit. Tako kot Ameri iščejo Howard Johnson, Holliday Inn in Donalde po vsem svetu.

Ko bo Ljubljana imela infrastrukturo za te plašne investitorje - mošejo ali dve, prehrano se že da najti - se bomo tolkli po glavi, zakaj že prej nismo našli takšnih delodajalcev za razliko od polpismenih in kvajtokulturnih grabljotov, ki so pol plače izplačevali v delnicah, nakar so jih odkupili od ubogih delavcev, da so si ti lahko plačali položnice in tako postali občudovanja vredne jet set ikone, ki si še kravate ne znajo zavezati, vendar z nedotakljivo in spoštovanja vredno nagrabljeno lastnino. Mi je pa že bolj eksotično delati s kom, ki da liter nafte za liter vode in nosi kiklo ter ve kaj je hašiš in poezija.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vidiš, zdaj pa si zadel žebljico na glavo. Verjetno tudi Jankovič tako razmišlja in ko bodo zgradili džamijo v Ljubljani, bomo Slovenci doživeli nirvano. Stari, ti si car.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

• 1 mesec pozneje...

Kaj zaj? So že začeli kopat ali ne? Taki srečkoviči kot so tile muslimani, bodo itak na nafto naleteli po izkopani šesti lopati zemlje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Mah, ne vem, če so Bošnjaki oz. njih muslimanski vedno taki srečkoti. V Srebrenici ziher ne. Pa še marsikje drugje... Nafto itaq obvladujejo razne kraljeve, emirjeve ipd. družinice.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

In ko bo alah slovenskim muslimanom delal mošejo v neSLO, naj še ves rasističen in zagaman folk steleportira v neSLO. Še posebej tiste, ki sami sebi lepijo :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.

• Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!