Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj v letu 2007


krava

Priporočene objave

0b 12,15 iz Slov. Bistrice - MB - Radlje - Golica (pri spustu srečal Motoristka in Zlatega, ki sta peljala gor, obrnil za njima, nadaljevali skupaj) - Labot - smer Prevalje - Mežica - Črna - Velenje - Dobrna - Frankolovo - dom. Na Golici lepo vreme, v glavnem suha cesta, razen v osojnih ovinkih. Malo hladno v megli in dolini. Doma pa paše rum pa malo čaja. Jutri, če bo lepo vreme proti Dolenjski,..... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Petek: celje-ljubljana-rakitna-ljubljana

Sobota: ljubljana-rakitna-cerknica-postojna-ride-ljubljana lusna furca za takrat ko nimas casa.

Nedelja: 7:30-8.15 Ljubljana-Celje matr me je pralo.. se zdej se susim.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

včeraj popoldne sva s SharpNinjo v (z)mešanem veselo/žalostnem vzdušju še enkrat osedlal lubčka in lubico in se - ker sta Panonija ring in Marof dokaj dobesedno padla v vodo - odpeljala na tolažilno kratko furco, Vrhnika-Medvode-Vrhnika-Kalce-Godovič-Vrhnika, 97 km. SN je prezeblo, čeprav je blo na sončku kar toplo, a takoj ko je izginil se je res zelo pohladilo... nekaj mokrih ovinkov (v gozdu) med Kalcami in Hotedrščico je poskrbelo za merico toplote in adrenalina... vseeno luškana furca za privezat najini motoduši :) zanimivo da so se lubičine BT-002 (Type4 in 3) segrele in držale bolj, oz nasploh dajale precej bolj suveren vtis kot lubčkove Corse, čeprav so oboje precej na koncu: BTjke imajo po dveh Panonijah, enem Marofu in dveh izletih po Primorski skoraj 900 km in so po robovih dobre le še za en Marof (po sredini nove), Corse pa so po dobrih 7300 na indikatorjih po celi površini

je bla pa to zadnja skupna furca lubčka in lubice: po lubčka pridejo jutri, po lubico pa en teden kasneje, po praznikih... :cry:

post-163-1193577229_thumb.jpg post-163-1193577272_thumb.jpg

razgreta lubček in lubica po prihodu domov :) danes bo njuna zadnja noč skupaj - upam da jo bosta dobro izkoristila :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pa tako lep je bil, Repsolček, pa mlad.....pa je šou, smrk :cry: (glih še taprav čas, predn bi mu lohk kj nardila :evilgrin: :krneki: ).

A, da me je prezeblo :hmm: .....ma ne :whistle: ...sm prsti so ratal neke čudne rumenozelene, zdrave mrliške barve, krvi ni pognalo tud tistih nekaj driftov zadnje gume po ovinkih Kalce-Godovič...... :lol1: . Jz seveda nism mela tahududihuiberfinofajn zimskih rokavic kot eni, a ne Suzuki :evilgrin: , kar priznaj, da si me spravu na mraz pomankljivo oblečeno :whistle: ....

Ti kar sanjaj, da bo Repsolček sploh povohal tvojo ličinko, še s tačko se je ne bi dotaknu, kaj šele kj druzga :evilgrin: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes sem dobil od direktorja prosto ( :worship: ) od 12.00 dalje pa sem se zagnal proti Šentjurju pa čez Mestinje do Sl. Bistrice. Dalje po stari cesti seveda do MB pa še skok do Radelj in čez prelaz Radelj, kjer je A policist opravil kontrolo dokumentov na Golico. na začetku vzpona sem srečal enga GS-a, ki mi je prijazno pokazal, da so na delu uniformiranci. In so bili in to na bencinski. Od tam imam že negativne izkušnje, tako da sem danes razgovor z njimi izpustil.

Na Biker trefu sem bil cca ob 15.15 in 5 minut čakal morebitnega Kec-a ali Motoristeka ali kogarkoli. Ker nisem nič dočakal, sem se pač odpravil proti domu.

Skupaj cca 240 km :worship: . Temperature so bile od 22 do 14. v dolini Drave in 8 na Golički. Golica je bila danes praktično suha in tudi sneg je skoraj že pobralo. Le za vzorec ga je še ponekod ob cesti.

post-5391-1193675957_thumb.jpg

Pa ena slabša ker je iz mobija :photo:

:yea1:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jaz pa komaj 130 km.Na oni strani Trojan pri Blagovici se je začela ljubljanska megla,zato sem obrnil in malo v Zgornjo savinjsko,ki se je kopala v soncu.Kljub temu lepo.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Spizdila s šihta!

Gnala žrebca na Vršič.... Uh , kuk je pasou.....

Sam za polagalce odsvetujem...je cesta gorvun prekrita z mokrim listjem in polna mecesnovih iglic.... Iz vržiča proti trenti pa posuta na veliko s peskom! Hkhm...spet smo se gorenjci (vsaj v nečem) izkazali, da nismo škrti, hi,hi,hi.... Bla pa milina...sneg ob cestišču...topel, prijazen pozdrav sončka na vrhu... samo 5 avtomobilov...nimaš lepšega...

Proti predilu je cesta bolš, pa smo spet mal dingldonglali ovinke :naughty: :naughty: :naughty: Jo, kuk je blu fajn...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj iz šihta direkt na maričko, bil sem zelo navdušen nad mokrimi barvnimi madeži na začetku ovinkov,

nato pa v Trbovlje, kjer me je že tema dobila, do Trojan po krofe, in domov. Srečal nobenega motorista.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes 60 km blata, makadama in asfalta po Boču in Donački gori. Kratko ampak sladko :naughty:

LP

Popravljeno . Popravil Giant
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

danes, ups - včeraj, s SharpNinjo na kosilo v Gušta v Izolo, to so bli prvi kmjčki tamale lubice (7of9), jih je blo zlo enostavno preštet ker je šel števec iz 0 na 212 kmjev :) presenetljivo lepo in sončno vreme, enkrat se je našim vremenarjem le uspelo zmotit v pravo smer: namesto napovedanega dežja je bilo od Vrhnike do morčka prav lepo, sončno vreme!! asfalt je bil vseeno kar mrzel, zato sva visela dol z lubic čist v MotoGP stilu, le da sta bili lubici komaj kaj nagnjeni... zima se bliža, ni kaj... na poti srečala nekaj motoristov, a le za vzorec - zgleda je večina že pospravila motorčke; je bilo pa avtomobilistov toliko več :(

blo zlo fajn, noro luškana igračka tale 7of9, se pelje tako lahkotno kot bicikl, menjalnik mehek kot sanje, kratek kot pavza za malico in točen kot švicarska ura - kaj bo tole luštno ganjat v Valenciji, da Marofa sploh ne omenjam :naughty: pa fajn k Suzuki predlaga že prvih 800 km zavrtet do 7500/min, kar znese v šesti točno 160 km/h, tko da sva se s SN že skoraj čisto spodobno peljala na kosilo :) v silni ihti pričakovanja sem žal pozabil lučko šaltblitza naštimat na 7500, jo bom danes, da ne bo treba tolk besno čuvat kazalca :)

če je bla pot na morčka (vremensko) izjemno prijetna in prijazna, pa se je na poti domov že pošteno shladilo, SN je mela spet prste take barve kot jih lahko vidimo v kriminalki, ko iz frižiderja potegnejo nekaj dni staro truplo - ampak ustavit se pa ni hotla, zgleda je blo vseeno preveč luštno... itaq, suzuki.. :naughty: edini znak da nekaj le ni čisto v redu je bilo, ko sva se na koncu fure kot vedno ustavila na sladoledu, a je SN naročila čaj :)

aja, na pol poti sva zamenjala motorčka, da so se tudi barve usnja in plastike mal uskladile :) evo še dve slikci...

post-163-1193877402_thumb.jpg post-163-1193877426_thumb.jpg

odlično kosilo najbolj sede na toplem jesenskem sončku :) pozno popoldne, žejne lubice in zmrznjena SN :)

danes pa nas čaka menda še lepše vreme... saj naprej mi ni treba napisat, al ja? yihaaaaaaaaa :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

kje je pa registrska tablca :naughty:

SN jo ma v ruzaku :)

nisem mel okvirja za tablico, pa ni blo kam zalepit preizkušnje... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar prišel iz logarske,lepo vreme,med Nazarji in Ljubnim močno piha,drugače pa super.Srečal le enega GS-ja.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Če si tisti rdeči BMW, sem te pa jaz pozdravil Lučah.. Sm stal tam pred cerkvijo, motoristična jakna, pa kapa na glavi :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes od garaže do glavne ceste in to celo 2xpo2x najprej iz Suzo pol pa še s Kawlnom .če skup seštejem kok sem naredu danes je to skor 0,5 km

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Pravkar nazaj radlje-dravograd-golica-dravograd-radlje niiiiiiiiiiice, ampak MRZLO ko pes!!!!!

duša pa ne trpi več!!! :kva2: :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sl. Bistrica - Vitanje - Dravograd - MB - Sl. Bistrica :worship: :worship:

Zaključek sicer že v temi, ampak:

PASALO !!! :evilgrin:

post-14530-1193936375_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

jest in Mad driver sva se odpravla na eno popoldansko furco. Na koncu pa seveda na Zbilje, se mal pogret ob kakav :blush:

Kranj-Bled-Pokljuka-Bohinj-Železniki-Zbilje-Kranj - sončnih, a mrzlih 160km :yea1:

Sem se kr mal sekiral, ker nism vzel zimskih rokavic, ampak sm preživu.

Srečal pa samo 2 motorista, sem mislil da bo lepo vreme ''zbudilo'' še kakšnega več :blush: :blink:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Idrija - Tolmin - Žaga - Učeja - Rezija - Goriška Brda - Vipava (prva pokušina letošnjega vinskega pridelka - odlično!!!) - Idrija. 250 km popolnega užitka ... :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

>celje

>domzale

>celje

>maribor

>celje

lusnih par km, na koncu precej mraz in mal prevec teme.. ampak super

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

    • Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
×
×
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!