Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj v letu 2007

krava

Priporočene objave

Par sto km s prijatelji po Gorenjski in po Ziljski dolini. Slovenjske ceste :headbang:

LP Cvetoo.

Popravljeno . Popravil cvetoo
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Par sto km s prijatelji po Gorenjski in po Ziljski dolini. Slovenjske ceste :headbang:

LP Cvetoo.

Glede cest se cist strinjam. Bomo kmal samo se Lada Niiva pa kross motorje lahko vozil. Se dobro da je Avstrija blizu saj so ceste zakon pa se miljon variant za na kofe ali daljse ture. Pa tudi kaksno jodlarko v dindrlu je vcasih fajn pogledati.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Glede cest se cist strinjam. Bomo kmal samo se Lada Niiva pa kross motorje lahko vozil. Se dobro da je Avstrija blizu saj so ceste zakon pa se miljon variant za na kofe ali daljse ture.

res... keltnarji majo u iber lepe ceste. k smo že pr jamranju- najlepš že dolgo sm dons dožvela od mozirja prot kamniku- sicer sam ene 100 m ovinkaste makadam na začetku z globokim luknam v cest, pa velikimi kamni- taprav adrenalinski park po ovinkih.

nč bat, sam po pamet, če boste tm vozili .)

sej, zej se loh petelinm... :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Dans: LJ-Sodražica-Kočevje-Dvor-Žužemberk-Ivančna Gorica-Šmartno-Trebeljevo-LJ. :D :D :D

Temperature ravno prave.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

LJ-Kranj-Bled-Vrba-Kranj-LJ :)

lepa kratka furca v prijetni družbi. :)

Lepo je bilo :) Hvala vsem za družbo, pa upam da se čimprej spet dobimo pa kam zapeljemo. Pa nasploh sem navdušen, ker mi je motor žgal samo 5,3 litra na 100km, sem pričakoval več glede na veliko povečanje diz :OK:

PS

Grčar, še enkrat sorry za tisti incident, se ne bo ponovilo :blush:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lepo je bilo :) Hvala vsem za družbo, pa upam da se čimprej spet dobimo pa kam zapeljemo. Pa nasploh sem navdušen, ker mi je motor žgal samo 5,3 litra na 100km, sem pričakoval več glede na veliko povečanje diz :OK:

PS

Grčar, še enkrat sorry za tisti incident, se ne bo ponovilo :blush:

Ni panike no :D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes 384 km Jesenice 10h15 min mrzlo -Ljubljana-Vrhnika-Logatec-Kalce-Stara pošta-Podkraj-Col-Otlica-Predmeja-Ajdovščina-Zemono-Vipava-Podnanos-Razdrto-Hruševje-Postojna,tam sva srečala ravno na semaforju Ghiblija seveda takoj OMV na kofe , skupaj naprej čez RIDE -Logatec -Vrhnika Horjul športni park na ene 4 pire skupaj z Ghiblijem do Ljubljane in nazaj do Jesenic ob 23h super furca res dobri ovinki pa prazna cesta.

Pa se nekaj fotk iz fure

http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=321

LEP DAN VSEM; NASLEDNJI VIKEND IMAMO PA TKO U K.....U kar se vremena tiče :headbang:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

dons prijetnih 600 km pa Avstriji in Sloveniji....motoristov le za vzorec....na Golici sameval....v Lj me je en kombi kmal spravu z ceste(glej vzratna ogledala kreten :glare: ) v Avstriji dobil v ovinku nasproti vozeči avto v celoti na moji strani (temu bi tud dal eno okrog kepe :angry: ),prvič v življenju bil v mojem rojstnem kraju Trbovlje :eek: , v bližini Moravč se ustavu na kosilu...matr kaka kelnarca :eek: :wub: :wub: (še bom šou tja :blush: )

Popravljeno . Popravil Miha Z.
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ravnokar zaključil en fleten krogec - 2.280 km : Lj. - Delnice - Bihač - B. Novi - B. Luka - Jajce - Travnik - Sarajevo - Mostar - Neum - Dubrovnik - Kotor - Budva - Cetinje - Lovčen - Podgorica - Mojkovac - Đurđevića Tara - Žabljak - Pljevlja - Goražde - Foča - Sarajevo - Zenica - Doboj - Slav. Brod - Zagreb - Lj.

Dva dni bežal pred dežjem, danes pa mu na SLO - HRV meji padel direkt v naročje in me je pralo do doma.

Čevapi in kajmak še vedno odlični, prav tako ostale zadeve, ki premagajo lakoto. Super družba, prijazni ljudje na vsakem koraku, SLO tablic na dveh oz. štirih kolesih malo morje. Prijetno in doživeto !!

(Zdaj pa delat !!)

LP Mac

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Po dolgem času spet šel pogledat na Rakitno... Super turca, le na nekem delu malce vlažno. Uglavnem uživancija :OK:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ajdovščina-razdrto-postojna-planina(tu sem se seveda ustavu)-kalce-godovič-črni vrh-col-ajdovščina

Kratka turca..130km :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Lj, Besnica, Trebeljevo, Šmartno, Ivančna gorica, Žužemberk, Črnomelj, Kočevje, Lj B)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz Maribora čez Jurij pa čez Lučane v Eibiswald in naprej proti Labodu. Malo za Eibiswaldom je začelo deževati pa sem se obrnil nazaj do Eibiswalda in pogledal razstavo starodobnikov: mljac - od Puchov, BMW-jev, Royal enfield, AJS (nikoli slišal, kaj šele videl - ima menjalnik na desni in menjaš obratno - navzdol) pa nekaj HD (dva WLA - letnik 42 - ima električno vezavo na krmilu) pa Jawa, Maico in en kup raznih znamk, ki sem jih prvič videl. Bil je tudi Suzuki bandit 1200 s prikolico (sodoben ampak s kolesi podobnimi avtomobilskim - torej ravna tekalna površina, tudi spredaj, širine okoli 200)

Od avtomobilov pa Bugati (zadaj koničast), Aston Sprite, Citroen TA, Opel Olimpia in še kup zanimive robe. V glavnem pa sonce, čeprav je 20km stran deževalo. Škoda, da nisem imel fotoaparata. Potem pa čez Radeljski prelaz nazaj v kokoško na Koroško in domov. Krasen izlet ampak hladno, da sem moral zamenjati rokavice za podložene.

Popoldne pa na piknik in domov ravno v dež pa malo pred točo. Spet sem brisal in glancal.

LP Darko

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Iz Kranja, Kranjska gora, tunel, potem takoj dol z avtoceste, ker nimam vinjete. Potem Villach, Spittal, Lienz, Grosgklockner. Malo je sijalo sonce, samo oblaki so bili izredno nizko. Tako se je vrh Grosgklocknerja ni videl. Bilo je kar hladno, samo 5 stopinj. Cesta prakticno prazna. Na vrhu je bilo le 5 nizozemcev z motorji, pa nekaj osebnih avtomobilov. Hitro sem jo ucvrl dol, da se ne bi kaj ulilo. Potem pa po zgornji strani nazaj, pa cez Korensko sedlo domov.

Fletna turca, 446 km, poraba 5.1.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj ena kratka Žiri - Šk.Loka - Žiri, kar dobr, če neb blo mušic...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Kranj-Ljubelj-Borovlje-St. Jakob-Villach (Louis), srečal dva kranjskogorca, mi povedala smer za Würzenpass (hvala)-Podkoren-Kranjska gora-Jesenice-Bled-Kranj. Slabih 2oo. super cesta, brez kiflčkov na naši strani, pa pozdrav HYUNDAI ACCENT z MB-registracijo za zaporo ceste Kranjska gora-Jesenice (že ve kdo :nono: ). Vsem ostalim Srečno brez naslovov v črni kroniki. :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Sem zjutraj bral napoved, pa je slabo kazalo. Zato sem sel proti morju:

Kranj, Ljubljana, Logatec, Ilirska Bistrica, Opatija, Pula, Pazin, Buzet, Crni kal, N.Gorica, Tolmin, Petrovo brdo, Kranj.

Nabralo se je 554 km, kar je moj dnevni rekord...

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Evo moja izkušnja včeraj. S kolegom (on tretjič na svojem prvem motorju), sma šla do MBja k serviserju in to se je zavleklo cel dan. Grema na pico ob sedmih zvečer in hudiča, zunaj začel dež, uro prej pa je skoraj sonce sijalo. Se odpravma domov in že v MBju se oblak utrga. Dež lije kot iz škafa in že čutim kako voda pronica skozi obleko. Že napol moker, se peljema skozi MB, skozi vizir ne vidim preveč dobro, in kar naenkrat na cesti ene 15cm vode. Zaružim v vodo in me skoraj do kolen zalije. Tako je bilo še ene trikrat, saj so se odtoki na cesti spremenili v pritok vode. Se je prov videlo kako voda bruha ven iz jaška, kot bi bil kraški bruhalnik. Se peljema naprej po avtocesti in dež noče nehat. Šele pri Slovenski bistrici se mal umiri. Grema na bencinsko, ožamema rokavice, prijazna prodajalka pa me opomni, da prodajajo tudi dežnike :) . Mate pa prijazne ljudi v tu b bistrici. Naprej grema po stari cesti do Celja, mene ful zebe, kolega ima k sreči dežni kombinezon (serviser posodil :) ). Na žalost ima tudi poceni čelado in se mu je ful rosila. V Celju k sreči že suha cesta in potem hitro naprej v zasavje. Doma pa si hitro privoščim topel tuš.

lp

T

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Včeraj super turca. Iz dela ob dveh točno sem obleku leder potem pa direktno napokal očeta na motor pa gremo eno počasno turco čez Črni Kal pa Kozina(spil eno biro da je bolj miren zadi) potem pa Divača, proti Postjni, Planina, potem pa čez Idrijo nazaj. Skratka super, le malo prepočasi za moje gušte. No vsaj pilo je bolj malo :OK: . Na Planini spet srečal Irenčko pa Dex-a pa še enega mahnjenega motorista. Skratka super družba, lahko bi mi še kej več povedali kako se pelje da bi se navadu, a bomo to pustili za drugič.

Nabralo se je 180 Km. Pozdrav

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

zadnja dva dni sem se potepal po severnem delu Posavskega hribovja, od Šmohorja do Čemšeniške planine, nabralo se je dobrih 100km, večinoma makadama in kolovozov ter čistih užitkov :yea1:

še nekaj utrinkov:

[attachmentid=97161]

[attachmentid=97160]

[attachmentid=97159]

[attachmentid=97162]

post-7348-1179049327_thumb.jpg

post-7348-1179049339_thumb.jpg

post-7348-1179049355_thumb.jpg

post-7348-1179049370_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!