ciciban Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Nekaj prijetnih kilometrov po gorenjski. Kampiranje in drušna v Bohinju :worship: Domov pa čez Š. Loko, kjer smo papali odlično grško solato :) Edini minus so turistični delavci na tem koncu Slovenije... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Buzdovan Objavljeno Julij 23, 2007 Deli Objavljeno Julij 23, 2007 Vceraj smo sli malo pogledati Rezijo. Cez Ucejo na Sella Carnizza ( zelo ozka, a zelo dobro zrihtana cesta - lahov ne maram prevec, za ceste pa jim dam kapo dol ) v Rezijo, kopanje na prostranih prodih cudovite recice, nato na Nevejsko sedlo, Rabeljsko jezero, Predel in domov. Za tako vroc dan prav prijetno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Julij 24, 2007 Deli Objavljeno Julij 24, 2007 Včeraj potrebno reklamirati rokavice pri Lojzu v Gracu. Pa malo ovinkov sem naredil nazaj grede čez Dravograd in Velenje in napraskal 335 km :worship: Uf kako paše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ghibli Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 v soboto 28.07.2007 odrineva z mojo iz Ljubljane na daljšo furo po bivši Jugovini in Albaniji. Prva fura bo do Plitvic preko Kočevja in naprej do Plitvic naprej pa do NP Krka od tam v Baško Vodo potem si sledita Dubrovnik-Ulcinj-Albanija okoli Skadarskega jezera-Podgorica-Durmitor-Čačak in Užice-Sarajevo-Mostar pa nazaj na hrvaško obalo Makarska. Povsod se bova ustavila kakšn dandva. Vrneva se predvidoma 14.08. En dan pauze potem do Bovca v Italijo verjetno Lago di Garda do nedelje 20.08. Če imate kakšne izkušnje, predloge, naslove z omenjenimi mesti se priporočam. Vsaka informacija dobrodošla! :winkiss: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 26, 2007 Deli Objavljeno Julij 26, 2007 LJ-Brezovca-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloška polica-Bloke-potem proti Ribnici-Kočevje-Fara (ob Kolpi mal pavze)-kočevje-Ribnica -Turjak-Škofljica-Lavrica-LJ. Lepo blo :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GhostRR Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 LJ-Brezovca-Vrhnika-Logatec-Laze-Cerknica-Bloška polica-Bloke-potem proti Ribnici-Kočevje-Fara (ob Kolpi mal pavze)-kočevje-Ribnica -Turjak-Škofljica-Lavrica-LJ.Lepo blo :D A je čez bloke asfalt? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
dotem Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 A je čez bloke asfalt? :yes: :grim :kva2: :lol1: :lol: :D :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 A je čez bloke asfalt? Zdej sm pa čist zmešan :unsure: po vajinih postih sm zgleda zajebu :unsure: no uglavnm, furu sm se tm dol nekje... sm rajš naravo gledu, kot pa table krajev :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: :lol1: joke :slap: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 Hola! dans ena easy furca, s SharpNinjo do morčka, mal podprt u Gušta, pa čez cesto še na sladoled, nato čez Kras (in Trst) do Nove Gorice, vroče k 100 mater, zato kratek postanek za mal namakanja v Soči (matrrrrr je mrrrrzla!), pa čez Idrijo domov... mal čez 300 kmjčkov :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Poljachina Objavljeno Julij 27, 2007 Deli Objavljeno Julij 27, 2007 (popravljeno) Današnja turica.... iz domžal proti zbilam(do kolega), naprej proti bledu, okoli blejskega jezera,potem na pokljuko(ZAKON ovinki), na pokljuki sva obrnla šla nazaj do jezera in potem prot bohinju. Kratka pavza v boh. bistrci in potem na Soriško planino in čez v železnike, škofjo loko, nazaj na zbilje in dam. Je blo pa okol 200 km vse skupaj. Še posebej fejst je biu vzpon in spust na pokljuko :D Priporočam!!! Popravljeno Julij 27, 2007. Popravil Poljachina Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
vojak25 Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Meni je bolj všeč iz Wolfsburga, dol se spustiš proti Deutschlandsbergu, nato pa proti Eibiswaldu in še lahko skočiš na Golico. Jaz te golice ne najdem na zemljevidu niti na autoroute :unsure: sej to je po nemšk Koralalpe. Rabim pomoč kako od Eibiswald do Golice??? Hvala Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Julij 28, 2007 Deli Objavljeno Julij 28, 2007 Jaz te golice ne najdem na zemljevidu niti na autoroute :unsure: sej to je po nemšk Koralalpe. Rabim pomoč kako od Eibiswald do Golice??? Hvala Ce gres cez Jezersko je takole. Malo za Bad Eisenkapel zavijes desno na Volkermarkt (naravnost gres proti Ferlach). Potem je po nekaj kilometrih odcep desno za Bleiburg. V Bleiburgu gledas pot za Lawamund. Pred Lawamundom gres cez eno vodo, takoj za vodo zavijes desno. Potem se peljes cez eno bolj redko naseljeno mesto. Peljes se cez eno zeleznisko progo in na levi strani bos zagledal visoko rumeno stavbo in pred njo zavijes levo. In seveda takoj klanc in gasa, kajti to je route 69. Ce bos gledal na zemljevidu je to: Lavamund, Soboth, Eibiswald. Sicer se pa cesta vidi tudi na avtokarti Slovenije. In ce ne bos nasel, greva lahko skupaj. Jaz poznam to pot na pamet, kajti letos sem bil vsaj 10* ze gor. Sicer imam v planu naslednji teden nekaj ur nazigat to cesto, kajti men je tolk usec... No zelja mi je vsaj 5* prevozit. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
suzuki Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 (popravljeno) Hola! včeraj sva imela s SharpNinjo na sporedu drugi del oddaje Spoznajmo svet in domovino - domovinski del: krogec po Dolenjski, Notranjski, Primorski, Gorenjski in Zasavju: Vrhnika-Ivančna gorica-Mirna peč-Trebnje-Žužemberk-Dvor-Kočevje-Ribnica-Sodražica-Cerknica-Rakek-Planina-na ride in nazaj-Kalce-Idrija-Logatec-Vrhnika-Ivančna gorica-Muljava-Krka-Vrhnika pozoren opazovalec (ne vem zakaj mam feeling da jih ni prav veliko tlele :) ) je opazil, da sta Gorenjska in Zasavje samo v naslovu oddaje... v Idriji je namreč zmešal štrene klic potencialnega kupca Ninjinega Yamahca, zato sva se obrnila bližje domu, da bi bila pripravljena na njegov obisk... a kot se je izkazalo zaman... škoda, izpustila lep košček poti... no ja, sva pa vsaj obiskala prijatelje v Krki in pojedla odlične postrvi v polenti v mali turistični kmetiji Carpe Diem :) skupaj se je nabralo (le) 437 kmjčkov pa nekaj malo drugačnih slikc kot ponavadi - tihožitja... :) PS danes pa dan počitka in priprav na jutrišnji odhod na Panonia ring :naughty: Popravljeno Julij 29, 2007. Popravil suzuki Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
semamiz Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 :worship: Včeraj je padel Grossglockner . V dolini peklensko vroče na vrhu pa dež ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SENIOR-Z Objavljeno Julij 29, 2007 Deli Objavljeno Julij 29, 2007 Včeraj s kolegom štartala iz Domžal proti Ribnici naprej do Kčevja do Novega mesta: ta odsek je res lep:pa naprej do Brežic in Celja iz Celja do Ptuja mal Kurente pogledat,kukr je blo motoristov se je mogl dogajat,res so nardil velik zbor,po malici in krajšem počitku iz Ptuja do Domžal,kolega pobral morske rekvizite in sva potegnila do Portoroža,Obiskala sva seveda Kopersko noč in po današjem počitku zaključila potepanje v Domžalah.Na števcu 690 km več. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
linza Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 Novigrad, Idrija, Bohinj-Bohinj-Bohinj, Kranjska Gora, Vrsic, Mangart, Sella Nevea, Udine, Trieste, Novigrad Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Rude Boy Objavljeno Julij 30, 2007 Deli Objavljeno Julij 30, 2007 za danes, glede na trenutno vreme, je bilo dovolj ! jutranji odhod iz Baške, preko Ilirske B. do LJ ! osvežujoče in sproščujoče ! B) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
TomazC Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 Kranj, Kranjska gora, Podkoren, Spittal, Katschberg, Turracher Hohe, potem Nockalmstrasse (v obe strani). Valjda ker sem gorenc, placam enkrat, peljem dvakrat... Potem Feldkirchen, Vollkermarkt, potem sem sel Pavlica pogledat in nazaj na Jezersk in domov. Vreme vec kot cudovito, saj nkol ni blo vec kot 25 stopinj, na 2000 nm pa je bilo samo 10 stopinj. V tujini nisem nobenga SLO motorja srecal... Verjetno ste vsi v Dolomitih... Nabral se je 510 km. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
stenere Objavljeno Julij 31, 2007 Deli Objavljeno Julij 31, 2007 V soboto od polšestih do treh popoldne ca 550km. pot na sliki označena s temnomodro. Žalec=> Dravograd=> Lavamünd=> Völkermarkt=> St. Veit=> Feldkirchen=> Turracher Höhe=> Radstädter Tauernpass=> Schladming=> Sölkpass (Sölkerpass)=> Neumarkt=> Hüttenberg => Klippitztörl(smučišče) => St. Andrä => Lavamünd in domov. Cesta na Turracher Höhe mi je zlo všeč, presenečen sem zijal, ko sem na vrhu zagledal lepo jezero. Nekaj slik v albumu Sölkpass je baje vedno skoraj prazen, verjetno zato ker je na karti s tanko črto narisan, nekaj motoristov je bilo gor. Iz smeri Schladming je zelo lepa cesta (tudi za okoli gledat in slikat), proti Murau (moj spust) pa za cestače z občutljivimi ritmi ni najbolj primerna, je valovita. Slikal žal nisem, lenoba. Z dvema Slovakoma verjetno z Varaderom in transalpko smo se pozdravili trikrat :whistle: na Turracher Höhe in enkrat na Sölkpass. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 Okoli pol 4ih smo se skupina 3eh 125k iz Kranja odpravili proti Zatrniku in naprej na Pokljuko. Od tam pa nazaj (čez makedam :closedeyes: ) do Bohinjskega jezera, kjer smo srečali veliiiko skupino madžarskih motoristov(cca 20, 30). Po fotkanju smo se odpravili proti Bledu, in se še tam na hitro ustavili. Pot smo mislili zaključiti na Zbiljskem jezeru, a meni na žalost motor ni zdržal(zaribal sredi avtoceste :headbang: ). Smo pa naredili okoli 150, 160km :worship: :worship: No, pa še par slikc :whistle: :photo: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
obad Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 Danes lepih 230km Begunje-Jesenice-Rateče-Tarvisio-Ponteba-Sella di Cereschiatis-Moggio Udinese-Sella Nevea-Predil-Vršič-Jesenice-Begunje Še posebno mi je bila všeč cesta od Pontebe skozi Studena Alta in naprej do vrha prelaza Sella di Cereschiatis. Priporočam Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
GrCaR Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 dons ena kratka... Lj-Vodice-LJ-Medvode-Šk. Loka-Žiri-Idrija-Logatc-Vrhnika-LJ... kratko a sladko :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) Okoli pol 4ih smo se skupina 3eh 125k iz Kranja odpravili proti Zatrniku in naprej na Pokljuko. Od tam pa nazaj (čez makedam :closedeyes: ) do Bohinjskega jezera, kjer smo srečali veliiiko skupino madžarskih motoristov(cca 20, 30). Po fotkanju smo se odpravili proti Bledu, in se še tam na hitro ustavili. Pot smo mislili zaključiti na Zbiljskem jezeru, a meni na žalost motor ni zdržal(zaribal sredi avtoceste :headbang: ).Smo pa naredili okoli 150, 160km :worship: :worship: No, pa še par slikc :whistle: :photo: ja.. blo je zlo lepo, pa vse vredu. razn na koncu, slab zaklučk :cry: P.S. fingi, morš pa priznt da je šlo na Pokluko gor ZLO fajn :D Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil FiFtY_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
_Fingi_ Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 (popravljeno) ja.. blo je zlo lepo, pa vse vredu. razn na koncu, slab zaklučk :cry: P.S. fingi, morš pa priznt da je šlo na Pokluko gor ZLO fajn :D Roky se s tem verjetno ne bo strinjal ... ampak ja... blo je čist noro supr :worship: :worship: :worship: obvezno treba ponovit :yea1: Popravljeno Avgust 4, 2007. Popravil _Fingi_ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Avgust 4, 2007 Deli Objavljeno Avgust 4, 2007 Roky se s tem verjetno ne bo strinjal ... ampak ja... blo je čist noro supr :worship: :worship: :worship: obvezno treba ponovit :yea1: pa še velik dobrih motorjov smo vidl.. eden izmed njih: Kawasaki zzr 1400 :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave