_Fingi_ Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Že ko sem prvič slišal da bo danes sneg, me je prevzela misel da bi se zapeljal na Jezersko - tam bo 100% sneg sem si rekel. No pa je uspelo. Jest, Fifty_ pa Mad driver smo bli edini dost pogumni/ubrisani da smo se odpravl na turco, kljub nizkim temperaturam. Cesta je zaenkrat samo mokra, nič še snežena, tako da sama vožnja ni tak problem kot pa je problem zasnežen vizir :krneki: Gor smo popili čajček, nato pa nazaj na toplo :whistle: Sneg na Jezerskem definitivno je, za dokaz pa še tale slikca :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 (popravljeno) Že ko sem prvič slišal da bo danes sneg, me je prevzela misel da bi se zapeljal na Jezersko - tam bo 100% sneg sem si rekel. No pa je uspelo. Jest, Fifty_ pa Mad driver smo bli edini dost pogumni/ubrisani da smo se odpravl na turco, kljub nizkim temperaturam. Cesta je zaenkrat samo mokra, nič še snežena, tako da sama vožnja ni tak problem kot pa je problem zasnežen vizir :krneki: Gor smo popili čajček, nato pa nazaj na toplo :whistle: Sneg na Jezerskem definitivno je, za dokaz pa še tale slikca :whistle: :whistle: Jaz mislim, da ste vsi Mad driver-ji , a vseeno :worship: Popravljeno Oktober 20, 2007. Popravil bmwslo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 vtisi ... hmmm :closedeyes: ... mraaaaaaaaaaz kkkk svinaaaaaaaaaaaaaaa ... pa samo 60 km naredu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Schmid87 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Že ko sem prvič slišal da bo danes sneg, me je prevzela misel da bi se zapeljal na Jezersko - tam bo 100% sneg sem si rekel. No pa je uspelo. Jest, Fifty_ pa Mad driver smo bli edini dost pogumni/ubrisani da smo se odpravl na turco, kljub nizkim temperaturam. Cesta je zaenkrat samo mokra, nič še snežena, tako da sama vožnja ni tak problem kot pa je problem zasnežen vizir :krneki: Gor smo popili čajček, nato pa nazaj na toplo :whistle: Sneg na Jezerskem definitivno je, za dokaz pa še tale slikca :whistle: :whistle: uf lj, pr men se še mal vid 87 :D sam zgleda k 37 :( :D hehe še js mam par slikc ^_^ (bad quality) toj pa tut vse kar mam :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
RobiRoberto Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Po 230 km današnje vožnje najprej pol ure zunanjega odtajevnja pod tušem in takoj za tem 3 krožnike pasulja še za notranje odtajevanje. Najprej lep in obetajoč sonček, potem pa močna burja, mraz in med Postojno in Kalcami celo ploha. Srečal 4 motoriste. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
metuljcica46 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Že ko sem prvič slišal da bo danes sneg, me je prevzela misel da bi se zapeljal na Jezersko - tam bo 100% sneg sem si rekel. No pa je uspelo. Jest, Fifty_ pa Mad driver smo bli edini dost pogumni/ubrisani da smo se odpravl na turco, kljub nizkim temperaturam. Cesta je zaenkrat samo mokra, nič še snežena, tako da sama vožnja ni tak problem kot pa je problem zasnežen vizir :krneki: Gor smo popili čajček, nato pa nazaj na toplo :whistle: Sneg na Jezerskem definitivno je, za dokaz pa še tale slikca :whistle: :whistle: haha norci...ja no sej je logičn...haha..ka pol na zbile tut pridete z motorji, fifty ti bom dve dekci dala.haha...ej svaka čast an :worship: :worship: :worship: :worship: sam ste pa norci :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Žarko G. Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 Že ko sem prvič slišal da bo danes sneg, me je prevzela misel da bi se zapeljal na Jezersko - tam bo 100% sneg sem si rekel. No pa je uspelo. Jest, Fifty_ pa Mad driver smo bli edini dost pogumni/ubrisani da smo se odpravl na turco, kljub nizkim temperaturam. Cesta je zaenkrat samo mokra, nič še snežena, tako da sama vožnja ni tak problem kot pa je problem zasnežen vizir :krneki: Gor smo popili čajček, nato pa nazaj na toplo :whistle: Sneg na Jezerskem definitivno je, za dokaz pa še tale slikca :whistle: :whistle: svaka čast sam ste prfuknjeni :worship: :worship: :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
maus Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 aja pozabil sem napisat furco... Ljubljana - Tacn - Zbilje - Medvode - Ljubljana - Vrhnika (sneg) - Ljubljana ... :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 20, 2007 Deli Objavljeno Oktober 20, 2007 aja pozabil sem napisat furco... Ljubljana - Tacn - Zbilje - Medvode - Ljubljana - Vrhnika (sneg) - Ljubljana ... :worship: kje si pa na vrhniki sneg najdu????? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
lasagna Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Snega ni blo sploh. Razen na Rogli. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 21, 2007 Deli Objavljeno Oktober 21, 2007 Bom kar vse fure skupaj zmešal: :o Litija - Portorož - Pula - Reka - Il. Bistrica - "Ride" - Lj. - domov - * Štajerska - Koroška - Lj. Vršič * Avstrija - Italija - Lj. * Litija - Metlika - Zadar - Ugljan(po morju) - Vinica - Litija * Dunaj - Češka - Brno - Maribor - Lj. * Sisak - Osijek - Zidani most - Lj. * Domžale - Kamnik - Kranj - Jezersko - Pavličevo sedlo - Maribor - Ptuj * Lendava - Novo mesto * Litija - Mengeš - Zg. Brnik - Buenos Aires - Iguacu - (pljunil v Brazilijo in Paraguay) - San Antonio de los Cobres - (vrgu kamen v Bolivijo) - Atacama - Santiago - Aconcagua - Esquel - Patagonija - Bragado - B.A. - Brnik - Šentjakob - Litija * Bosna - Prijedor - Zagreb.... Pa še ene 10x na morje (naše). Kilometrov pa ne štejem. :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Bom kar vse fure skupaj zmešal: :o Litija - Portorož - Pula - Reka - Il. Bistrica - "Ride" - Lj. - domov - * Štajerska - Koroška - Lj. Vršič * Avstrija - Italija - Lj. * Litija - Metlika - Zadar - Ugljan(po morju) - Vinica - Litija * Dunaj - Češka - Brno - Maribor - Lj. * Sisak - Osijek - Zidani most - Lj. * Domžale - Kamnik - Kranj - Jezersko - Pavličevo sedlo - Maribor - Ptuj * Lendava - Novo mesto * Litija - Mengeš - Zg. Brnik - Buenos Aires - Iguacu - (pljunil v Brazilijo in Paraguay) - San Antonio de los Cobres - (vrgu kamen v Bolivijo) - Atacama - Santiago - Aconcagua - Esquel - Patagonija - Bragado - B.A. - Brnik - Šentjakob - Litija * Bosna - Prijedor - Zagreb.... Pa še ene 10x na morje (naše). Kilometrov pa ne štejem. :nono: To si naredil vse v enem dnevu? :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 To si naredil vse v enem dnevu? :hmm: Teoretično nemogoče :nono: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
biker77 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 To si naredil vse v enem dnevu? :hmm: po moje da je z * mislil nov dan :unsure: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
ZD€N€ Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 po moje da je z * mislil nov dan :unsure: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
moto rider Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 To si naredil vse v enem dnevu? :hmm: Teoretično nemogoče :nono: ...Bom kar vse fure skupaj zmešal: :o .........Nimam cajt skoz gor viset'. :grrr :P Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Evo,jst sm šov do Ljepe naše pogledat...Pa še sneg sm pogledu mal...Mrzlo,pot je pa makadam tak ko v kaki grozljivki...Megla,listje potleh,pa veje nizko... :krneki: :krneki: :krneki: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 22, 2007 Deli Objavljeno Oktober 22, 2007 Evo pa še ena slika ko sm bil v trgovini sm šov po malco... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bmwslo Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 Danes je tako lepo vreme, da bi ga bilo greh izpustiti in presedeti v pisarni. Torej, sem jo ubral preko Velenja in SG do Dravograda, opravil zadano mi nalogo in nadaljeval v smeri severne meje. Prestopil sem jo brez nepotrebnih ceremonij. Se pač vidi da sem resen možakar in da moj bemfelček diha skozi originalne škrge . In smo jo napadli, Motoristekovo Golico. In to 2 x, da ne bo pomote. Na izpostavljenih delih je bila vlažna in spolzka, kot kaka junferca. Temperature od 6 - 12 , megla in obilica snega na počasnejšem delu. Na hitrejšem delu je bilo malo boljše in tudi megle ni bilo. Sneg se začne nekje pri cca 700 m.n.m. in ga je na hitrejšem delu kar precej. V višino bi rekel 20 - 25 cm, v dolžino pa kar nekaj kilometrov . Na števcu km kaže 219 več kot pred odhodom in vsak km mi je bil v veselje. :010 :010 Zdaj pa opran čaka, da ga postavim v garažo. Mal naj bo še na sončku. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Port Folio Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 KKšn dan nazaj je bila ena mojih letošnjih zadnjih fur je pa sedla k "ata na mamo" 350 km VSEBINA: LJ-POTOJNA (pause)-KOPER-ANKARAN-TRST-SISTIANA-GORICA (pause)-N. GORICA-GODOVIČ-LOGATEC-LJ :yea1: Kdaj bo spet 17 st. celzija (in sončno/suho) in več :wacko: ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 @Port Folio Mogoče drugo leto...Letos bol teško... :unsure: Sam nikoli ne reči nikoli... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
KeC Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) Kdaj bo spet 17 st. celzija (in sončno/suho) in več :wacko: ? V ponedeljek :yea1: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil KeC Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
CVIČKAR1 Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 V ponedeljek :yea1: Iz tvojih ust v božja ušesa :whistle: :whistle: :whistle: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tadeusz Objavljeno Oktober 25, 2007 Deli Objavljeno Oktober 25, 2007 (popravljeno) dns sem se po skoraj 14 dneh abstinence od motorja peljal en majhen krog po krasu...in sem prav zadovoljen in ves vesel, da sm se peljal...ma sej se še da kej furat...dns je biu lep dan...še kaj se bomo pelali :OK: :naughty: Popravljeno Oktober 25, 2007. Popravil Ttko Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
kađiva Objavljeno Oktober 27, 2007 Deli Objavljeno Oktober 27, 2007 dons je bil cilj kavica po kosilu, in to v Kranjski Gori,...pa je načrte prekrižal dež v Gozd Martuljku,...tko da sva s frendom obrnila in šla v Aljažev hram v Dovje na en kofe, ki sva ga spila na sončku zunaj...nazaj grede prot Kranju je pa že kr pošteno mrzlo ratalo, pa še oblačno...no ja švoh 100km sva pa vseen naredla :) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave