Skoči na vsebino

Vtisi z dnevnih voženj v letu 2007

krava

Priporočene objave

Končno sem dobil jakno, zato izkoristu lepo popoldne, da ne bo motor zarjavel. Kranj, Ljubljana, Vrhnika, Postojna in po avtocesti nazaj, ker je bila čista tema že. Ma se kr ne morem navadit, da je tko zgodaj noč. Je pa blo 178 km. Zebl čist nč, je kazalo skoz več kot 10C.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Bonžur :)

Moram rečt, da so nam motoristični bogovi tu na primorskem res naklonjeni.. danes sva z Duhcem spet napadla cesto (showed by GorazdH), po imenu Moto Heaven :D. Opatje selo - Sela na Krasu - Brestovica - Komen - Štanjel - Dutovlje - Sežana - Divača in nazaj... (če se kdo loti tega podviga, le opozorilo, da je na cesti med Opatjim selom in Seli na Krasu veliko peska, zato previdno!!). Sicer je ves Kras v jesenskem času res fenomenalen in lep, barve so neverjetne... cesta pa kot vedno ovinkasta :), ampak tisti košček od Brestovice do Komna in Štanjela je pa še posebno nebeški... tako za videt, kot tudi za vozit.. Poleg tega pa je tudi lepo toplo, le ko se sonček spravi za hrib je malo bolj čutiti mraz, ampak ni panike.. In tudi jaz se zahvaljujem vsem, ki so prijazno opozarjali na policaje pred Dutovljami.. Thnx :winkiss:

Vsekakor res... Res... RES... neverjetna cesta in pokrajina :worship: :OK: :kva2: :grim

Ju3 še 1x :grim :kva2:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

za letos sem zaključla :whistle:

Jz se pridružujem :yes: in ni šans, da se premislim :krneki: ....današnje zmrzovanje me je uspelo prepričat, da take nečloveške temperature niso zame :nono: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Jah, eni ste obupali, drugi pa uzivamo na hladnem zraku. S sosedom sva se spravla na cesto in sicer rahlo prepozno, tako da sva prisla domov sele po temi... Celje-Mozirje-Sostanj- Velenje- vitanje- Rogla- Celje .. matr je pasalo.. Konec sezone?

Kaj je pa to?

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

s SN sva tudi tale sončni, čeprav ne preveč topli vikend preživela v sedlu :)

včeraj sva odpeketala v (Zbrisano! Za oglaševanje se obrnite na marketing@motosvet.com) v Sistiano po naročeni čeladi, lubica je zato morala prevoziti 301 km, Seven of Nine pa le 230 :? razlika je nastala ker je morala 7 of 9 počakati na meji, saj (še) ni registrirana... uboga SN je morala 71 kmjev preždeti zložena kot švicarski nož na zadnjem sedežu lubice... svaka čast :worship:

danes pa sva naredila le kratko furco po Primorski, s postankom/obiskom v Ilirski Bistrici, slučajno glih v času zadnjega dela MotoGP dirke :) na poti domov pa neskončna kolona avtov, vse od Planinskega polja do Logatca... SN je bla po prihodu domov čisto prezebla, pravi da je to definitivno zadnja fura letos... no, bomo videli... moja zihr ne :) je bila pa to definitivno zadnja fura z lubico, saj jutri odhaja, tako kot je odšel Repsolček pred enim tednom :cry:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Ob 10.45 iz Idrije - Vipava - po Krasu - Divača - Kozina (kufe) - m.p. Pasjak - Matulji - tunel Učka - Buzet - Umag - m.p. Sečovlje - Piran (kufe) - Postojna - Kalce - 18.15 Idrija. Točno 400 km.

G. Trontelj je zgleda vstal kakšno uro za mano in posledično spustil sonce iz svojega kevdra z eno uro zamude. Skoraj ves čas poti sem v vzratnem ogledalu opazoval skoraj ravno mejo med visoko oblačnostjo in jasnino brez oblačka, ki pa me nikakor ni hotela dohiteti ali celo prehiteti. Sonček je name posijal šele v Buzetu in me spremljal do Pirana. Od Kozine naprej pa se je naglo pričel spuščati mrak in posledično tudi temperatura, kar se je najbolj odražalo na štrlečih delih telesa (roke, noge). Ampak skoraj vroča voda iz tuša tudi te težave hitro odpravi ...

Še enkrat lep pozdrav vsem motoristom, ki smo sa danes srečali :worship:

Za lep zaključek današnje fure pa je poskrbel še Janez z današnjim doseženim tretjim mestom ... :hooray:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

danes samo ena lusna turica od celja preko mozirja in gornjega grada preko crnivca (nisem mogel peljat mimo kamniske bistrice, da se nebi ustavil) v ljubljano in nazaj po stari cesti v nocnih urah. lp

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Nekako sem pogrešal Golico, zato sem se je danel lotil. Srečal samo dva motorista na celi poti iz Kranja do Eibiswalda in nazaj. Padlo 251 lepih kilometrov.

post-13149-1194298700_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vceraj nekako preventivno spet poharal "zakljucno" furo (mogoce se pade kaksen km, a ziher je ziher).

graz-eibiswald-golica-dravograd-mb-graz. na poti na golico se vleeeeeeeeceeeeeeeee ko je mrzlo. in vedno bolj mrzlo ratuje (kljub windstopper, pa dvojnim dolgim gatam, grelcem za kolena, stirim slojem gornjega perila pod jakno in dvojnim rokavicam. brez grelce rock je v teh visinah prava muka. :whistle:

samo za vrat mi ni pihalo. pred mb srecal se "srecneza" na Z-ju in na AC enega na GS-u. veliko nas ni vec na cestah.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

vceraj nekako preventivno spet poharal "zakljucno" furo (mogoce se pade kaksen km, a ziher je ziher).

graz-eibiswald-golica-dravograd-mb-graz. na poti na golico se vleeeeeeeeceeeeeeeee ko je mrzlo. in vedno bolj mrzlo ratuje (kljub windstopper, pa dvojnim dolgim gatam, grelcem za kolena, stirim slojem gornjega perila pod jakno in dvojnim rokavicam. brez grelce rock je v teh visinah prava muka. :whistle:

samo za vrat mi ni pihalo. pred mb srecal se "srecneza" na Z-ju in na AC enega na GS-u. veliko nas ni vec na cestah.

Pol sva se pa zgrešila. Jaz sem bil šel iz Eibislwalda do rondoja v Lawamundu in nazaj med 15 in 16 uro.

Je pa res, da sem včeraj ugotovil, zakaj imam dve stopnji gretja ročk. Prva stopnja je bila včasih premalo. Ampak da te potolažim, na Jezersem je bilo hladneje.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

V soboto pa nisi mogel pridit malo pokukat.... :whistle:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Tudi danes se je dalo malo popeljati naokrog. Ni ravno veliko, ampak 70 km se je le nabralo. In nisem bil edini, srečak še dva enosledca :worship: :worship: :worship:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hehe jaz sem se pa spraševal kaj mi manjka:)) Mislil sem, da kaka stopinja več, pa vidim, da so to mušice:)) Čelade mi ni bilo treba pucati spljoh :naughty: :naughty: :naughty:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Amm, v soboto (mal pozno, pa dobr). Z frendom sma štartala okol 10 zjutri iz Mozirja. Čez Gornji grad, prek Črnivca, Kamnika, Domžal v Ljubljano. Kar nekaj lutanja je bilo vmes :whistle: V Ljubljani malo po BTC-ju, nato pa še v tisti Roll Bar na eno furo z gokardi. Zakon! Cirka 200km, čez dan ne premrzlih, vrnila pa sma se že po temi, tako da nazaj je bilo kar mučno in mrzlo ko pes! Važno da je blo fajn :worship:

post-9211-1194545257_thumb.jpg

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Danes ena kratka po sončku do ene vasi od Lukovice mal naprej v eno vas pa nazaj. Sploh ni blo mraza, pa še par motoristov vidu.

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

glihkar s čudovite furce, čeprav ni bla niti dolga, niti posebej hitra, niti eksotičnih krajev nisem videl, ampak moji (črni?) motoduši je pa TKO PASALO da ni za povedat :) srečal veliko motoristov, nas je zgleda še nekaj ki lovimo zadnje tople sončne žarke :)

sicer pa asfalt še kar drži, gume so mi v nekaj ovinkih prijazno povedale naj ga ne biksam, malce je tud pihalo, a topel sonček in skoraj čisto prazna cesta sta odtehtala vse... in čaj v Idriji se je prilegel kot ata na mamo :)

furca pa v glavnem klasika, od Postojne do Idrije, užitka polnih 147 kmjčkov :) edino tak hecn občutek je bil, prvič letos SN ni bla zraven na furi, skoz mi je nekaj manjkalo... :krneki:

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Hola!

glihkar s čudovite furce, čeprav ni bla niti dolga, niti posebej hitra, niti eksotičnih krajev nisem videl, ampak moji (črni?) motoduši je pa TKO PASALO da ni za povedat :) srečal veliko motoristov, nas je zgleda še nekaj ki lovimo zadnje tople sončne žarke :)

sicer pa asfalt še kar drži, gume so mi v nekaj ovinkih prijazno povedale naj ga ne biksam, malce je tud pihalo, a topel sonček in skoraj čisto prazna cesta sta odtehtala vse... in čaj v Idriji se je prilegel kot ata na mamo :)

furca pa v glavnem klasika, od Postojne do Idrije, užitka polnih 147 kmjčkov :) edino tak hecn občutek je bil, prvič letos SN ni bla zraven na furi, skoz mi je nekaj manjkalo... :krneki:

Je blo mal čudn ne, k ni blo treba kr naenkrat bremzat pa čakat in se počas pelat....pa sj se boš hitr navadu spet divjanja brez ovir :yes: .

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Vetrovnih, vendar za dušo in srce čudovitih 140 kmjev v smeri Idrija - Tolmin - Nova Gorica - Ajdovščina - Idrija. Ob prihodu naredu častni krog okrog našega sela v upanju, da kje zagledam Suzukija in ga povabim na eno kuglco slađota, pa zgleda da sva se zgrešila ... .)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ RobiRoberto: od 16:00 do 16:25 sem bil pr Gabronu... sem čakal če se boš od kje prikazal, pa te ni blo :) jutri?? :naughty:

@ SN: hja, you wish, sem vedel da boš to napisala... pa ni blo tko :grrr

Popravljeno . Popravil suzuki
Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ RobiRoberto: od 16:00 do 16:25 sem bil pr Gabronu... sem čakal če se boš od kje prikazal, pa te ni blo :) jutri?? :naughty:

Zgleda, da sem malenkost pred tabo prišel s furce. Škoda. Drugače ti pa nazaj grede po Zali verjetno ni bilo prav zelo toplo, ker je že mene ornh zeblo v prste, ko sem se vračal. Pa tudi cesta je zelo sumljiva. V nekatere predele sonček v tem času ne pride več ..... :hmm:

Kaj bo jutri dogajalo bo pa mr. Martin odločil ... :drunk:

:D

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

@ RobiRoberto: nič hudega mi ni blo, čeprav imam dirkalno usnje (beri: cela sprednja stran je iz luknjic, da mi poleti ni vroče :) ) Bikersov windstopper dela čudeže :worship:

tko da če bo jutri vreme vsaj kot danes bo tudi padla furca, vse do noči... oz odhoda na Dolenjsko :)

Povezava do komentarja
Delite na drugih straneh

Gost
Ta tema zaprta in dodajanje odgovorov ni več mogoče.
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!