Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 ... jest će rabim fitnes na motorju.... grem raje pol z biciklom.... ....prijetno s koristnim... maus in Bmflar 2
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Zivnorc pravi: ... jest će rabim fitnes na motorju.... grem raje pol z biciklom.... ....prijetno s koristnim... A ti si eden tistih pedalogoncev maus, Zivnorc in I30 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) ...jp ... po tazadnjem na Rakitno... če je pa to premal, pa še s ketno kako stoletno jelko požagam... ...k zadnjič sem eno 40-letno Jelko.... pa je hotla pol telefonsko met... Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil Zivnorc maus, Bmflar, I30 in 2 others 5
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 3 minutami, Zivnorc pravi: ...k zadnjič sem eno 40-letno Jelko.... pa je hotla pol telefonsko met... A ni to mal prestaro za tebe maus, Zivnorc in DAMI34 3
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 js celo zimo treniram tako, da pijem kavo .. ne smem iz forme past .. a štekate DAMI34, Bmflar in Zivnorc 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 ...noup. ... do 40 moraš ti delat vaje na njih... po 40. pa one na teb. ... do 40. jih moraš lovit.... po 40. pa one tebe. Laufaš v vsakem primeru..... samo jest hitro omagam.... zdej si pa zračunaj, kaj se pol splača... I30, DAMI34, maus in 1 other 4
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 6 minutami, maus pravi: js celo zimo treniram tako, da pijem kavo .. ne smem iz forme past .. a štekate Pa ne smeš pit kafe stalno samo z eno roko ... Morš mal zamenat DAMI34, Zivnorc in maus 3
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 (popravljeno) pred 4 minutami, HD-Dyna pravi: Pa ne smeš pit kafe stalno samo z eno roko ... Morš mal zamenat sj menam .... in to tok iznenada, da še sam ne vem, kdo mi je kavo k ustecam prinesu ... štekaš Popravljeno Avgust 5, 2016. Popravil maus DAMI34, Zivnorc in Bmflar 3
Zivnorc Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 matr... dobr treniraš tole.... troduplo iznenada oko ćoška kafu direkt u usta.. Bmflar in maus 2
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 A vi res vsako temo pokvarite? Sem mislu, da je tole resen forum. I30, Bmflar, maus in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, Arzen pravi: A vi res vsako temo pokvarite? Sem mislu, da je tole resen forum. a ti smatraš vaje za motoriste kot zajebancijo res sem zgrožen I30, DAMI34, Bmflar in 1 other 4
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 12 minutami, maus pravi: a ti smatraš vaje za motoriste kot zajebancijo res sem zgrožen Pitje kave ne smatram za vaje... Zivnorc 1
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, Arzen pravi: Pitje kave ne smatram za vaje... sj .. zato pa še nimaš motorja Zivnorc, Bmflar in I30 3
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 17 minutami, Arzen pravi: A vi res vsako temo pokvarite? Sem mislu, da je tole resen forum. Slabo si mislu Zivnorc, I30, .... in 1 other 4
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Pravkar, maus pravi: sj .. zato pa še nimaš motorja Jooooj, ko nimate argumentov mi takoj pod nos vržete saj gledam no, samo ne vem, katerega izbrati Bmflar, maus in Zivnorc 3
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 22 minutami, maus pravi: štekaš Ne lih ... ti povem popoldan Pravkar, Arzen pravi: Jooooj, ko nimate argumentov mi takoj pod nos vržete saj gledam no, samo ne vem, katerega izbrati Kupiš 2,3 pa se boš pol odloču Zivnorc, maus in .... 3
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 minutami, Arzen pravi: Jooooj, ko nimate argumentov mi takoj pod nos vržete saj gledam no, samo ne vem, katerega izbrati ninđa ... in tojeto ... ostalo je krneki .. a štekaš ...., DAMI34, Bmflar in 1 other 4
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, HD-Dyna pravi: Ne lih ... ti povem popoldan Kupiš 2,3 pa se boš pol odloču Haha če bi imel denarja bi kupil HD, enga cestaka in enga potovalnega. Aja pa še kakšnega za motokros...pol se pa zbudim Saj vem katere reference želim pr motorju, samo je trenutno bolj švoh vse skupaj. Pravkar, maus pravi: ninđa ... in tojeto ... ostalo je krneki .. a štekaš Haha, js kupujem za daljše vožnje, ninđa se mi ni ravno za take vožnje Zivnorc, Bmflar in maus 3
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, Arzen pravi: Saj vem katere reference želim pr motorju, samo je trenutno bolj švoh vse skupaj. Haha, js kupujem za daljše vožnje, ninđa se mi ni ravno za take vožnje kva hahaha js sm z ninđo prevozu tam, od kjer ti še slik nisi vidu ... Zivnorc, .... in Bmflar 3
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 1 minuto, maus pravi: kva hahaha js sm z ninđo prevozu tam, od kjer ti še slik nisi vidu ... Verjamem, samo vseeno ne bi vzel takega motorja, sploh pa ni tema taprava za tako pisanje. Tukaj se piše o vajah. Zivnorc in Bmflar 2
maus Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 vaje za na niđno za minđo ... Bmflar in Zivnorc 2
Bmflar Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 6 minutami, Arzen pravi: Haha, js kupujem za daljše vožnje, ninđa se mi ni ravno za take vožnje Mislim, da si lihkar biu pisan Zivnorc, maus in I30 3
Kmet2 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 Tud jaz sem mislil da bo kaj pametnega napisanega , ker je ravno moje področje , pa vidim eni te isti nabijalci carji ..... Ajd grem se še jz .......spodaj sem prikazal eno boljših vaj za motoriste pande fiat Zivnorc, maus, Bmflar in 1 other 4
I30 Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 2 urami, Arzen pravi: Haha če bi imel denarja bi kupil HD, ... Zakwa pa to? A b' se rd Hadejcu prliznu? Druzga s tem itak nauš naredu razn de se boš prevrnu s tisto krjolo!
.... Objavljeno Avgust 5, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2016 pred 36 minutami, I30 pravi: Zakwa pa to? A b' se rd Hadejcu prliznu? Druzga s tem itak nauš naredu razn de se boš prevrnu s tisto krjolo! Jah enga tazga bi imel doma ane...drugač pa ja, sem vajenc, se morm prilizovat, izjema je le Kmet
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se