svarun13 Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 pa mislte da si boste v rit našopal inekcije pa boste pol petarde se mote :headbang: samo voda se nabira v mišicah, mišica ostane enaka!!!! torej po tvoje une tavelike gvihte v videih voda dviguje :lol1: http://www.youtube.com/watch?v=BQsmwC4jSFY...laynext_from=PL http://www.youtube.com/watch?v=8sAgMqKTD2Y...03F&index=0
tihii Objavljeno Marec 28, 2009 Opozori Objavljeno Marec 28, 2009 :topic: Poštene se je treba najest - kosit, počakat da se hrana uleže, po fitnesu pa pir dva, ni ga bolšega. Kemija mi ne diši, takšna ali drugačna, zato je rezultat oz napredek minimalen, jebiga. :worship:
ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 13, 2009 Opozori Objavljeno Maj 13, 2009 KAKO SMRŠAVITI (ZA MUŠKARCE) Skidanje njene odjeće -s njenom dozvolom -12 kal. -bez njene dozvole -2.187 kal. Skidanje haltera -s obje ruke -8 kal -s jednom rukom -12 kal. - zubima -485 kal. Stavljenje prezervativa - s erekcijom -6 kal. - bez erekcije - 1.315 kal Pozicije - misionarska -12 kal. - 69. ležeća - 78 kal. - 69. stojeća - 812 kal - pseća - 326 kal - talijanski luster -2.912 kal. Orgazam - pravi -112 kal. - lažni 1.315 kal Poslije orgazma - tralala u krevetu -18 kal. - naglo ustajanje iz kreveta -36 kal. - objašnjavanje zašto si naglo ustao iz kreveta - 816 kal. Druga erekcija (ako imaš) - 20-29 god. -36 kal. - 30-39 god. -80 kal. - 40-49 god. -124 kal. - 50-59 god. - 1.972 kal. - 60-69 god. - 7.916 kal - preko 70 god. -nedovoljno ispitanika Oblačenje nakon seksa - polagano -32 kal. - njezin otac kuca na vrata - 4.218 kal - tvoja žena kuca na vrata - 16.512 kal. anja37 1
GoUpC Objavljeno Junij 2, 2009 Opozori Objavljeno Junij 2, 2009 KAKO SMRŠAVITI (ZA MUŠKARCE) Skidanje njene odjeće -s njenom dozvolom -12 kal. -bez njene dozvole -2.187 kal. Skidanje haltera -s obje ruke -8 kal -s jednom rukom -12 kal. - zubima -485 kal. Stavljenje prezervativa - s erekcijom -6 kal. - bez erekcije - 1.315 kal Pozicije - misionarska -12 kal. - 69. ležeća - 78 kal. - 69. stojeća - 812 kal - pseća - 326 kal - talijanski luster -2.912 kal. Orgazam - pravi -112 kal. - lažni 1.315 kal Poslije orgazma - tralala u krevetu -18 kal. - naglo ustajanje iz kreveta -36 kal. - objašnjavanje zašto si naglo ustao iz kreveta - 816 kal. Druga erekcija (ako imaš) - 20-29 god. -36 kal. - 30-39 god. -80 kal. - 40-49 god. -124 kal. - 50-59 god. - 1.972 kal. - 60-69 god. - 7.916 kal - preko 70 god. -nedovoljno ispitanika Oblačenje nakon seksa - polagano -32 kal. - njezin otac kuca na vrata - 4.218 kal - tvoja žena kuca na vrata - 16.512 kal. tole spada pod hujšanje ne pod fitnes vaje
impulz Objavljeno Junij 15, 2009 Opozori Objavljeno Junij 15, 2009 še ta mesec pa bojo six packi prpravleni za polnjenje točeno bo samo najbolše : ))
Senna Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Jest sem pa čist not padu,u ta fitnes,kr po 5 ur dnevno ulečm tiste zajle
GRUNF Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 Jest sem pa čist not padu,u ta fitnes,kr po 5 ur dnevno ulečm tiste zajle A boš pol lepi?? anja37 1
Senna Objavljeno December 1, 2009 Opozori Objavljeno December 1, 2009 A boš pol lepi?? Ma jest nisem lep,ampak simpatičen Gabry18 in exaGee 2
maus Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 a so kakšne vaje, ki se dajo večinoma leže delat
Pervy Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 a so kakšne vaje, ki se dajo večinoma leže delat trebušnjaki, ampak so med najmanj priljubljenimi vajami druge ležeče vaje pa ne spadajo pod fitnes ampak skupinske športe :evilgrin: anja37 1
maus Objavljeno Januar 7, 2010 Opozori Objavljeno Januar 7, 2010 trebušnjaki, ampak so med najmanj priljubljenimi vajami druge ležeče vaje pa ne spadajo pod fitnes ampak skupinske športe :evilgrin: moja ležeča vaja, ko gledam televizijo ne spada med skupinske športe... je pa res, da sem po 24 urnem treningu, skoraj nepremičnega ležanja, kar utrujen ... me vse mišice bolijo... torej, trening je uspel
Noiser69 Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 moja ležeča vaja, ko gledam televizijo ne spada med skupinske športe... je pa res, da sem po 24 urnem treningu, skoraj nepremičnega ležanja, kar utrujen ... me vse mišice bolijo... torej, trening je uspel LP, malo sem prebiral temo, pa nisem zasledil kaj podobnega(opala če je ž blo ). Namreč, rad bi malo povečal svojo mišično maso, predvsem na tricepsih, bicepsih in prsih. Zdej skor vsak dan delam skelce, nardim ponovitve recimo 3x11. Ker sem bol suh in velik(190 cm, pred nedavnim še 68 kg, sedaj sem se zredil na 73) se mi zdi da se mi ne pozna preveč. Sem bol, kk bi povedo, kita, nism nek švoh itd, mam moči sam mišice ne (treniral sem odbojko 6 let, 4 lete intenzivno igram bobne-pomaga). Torej zanima me, kk postopoma gradit mišice. Zanima me tut ko delam sklece mam večkrat "musklfiber" ko jih nardim več, a lahko drug dan tut kr nabijam al morm počakat da se mi mišice razbolijo, al je glih musklfiber pokazatelj tega da se mišica širi? aja, pa nimam cajta za fitnes, rabim domače vaje pa brez kemije povejte še kake vaje poleg sklec, ... hvala, LP
Dolenc™ Objavljeno Februar 2, 2010 Opozori Objavljeno Februar 2, 2010 (popravljeno) Maso večaš tako, da povečuješ intenzivnost vaje (večaš težo). Super za to so seveda uteži ker lahko počasi dodajaš težo. Za vaje poišči na raznih fitnes portalih kot je recimo tale. Pa zelo pomembno je, da veliko ješ, ker če mišice nimajo iz kje vlečt ne bodo rasle , veliko oglikovih hidratov, recimo makaroni jih imajo veliko, al pa beli riž. Počitek je pomemben, z vadbo se mišice "natrgajo", ko počivaš in se celijo, pa rastejo. Če delaš intenzivno je dobro recimo en dan vadbe, dva dni počitka. Zdej "muskelfiber" načeloma ne škodi, ni pa prijetno , raje stopnjuj počasi pa stalno povečuj obremenitev, pa te ne bo tako hudo bolelo. Pojavi se ponavadi ko prihaja do prevelikih obremenitev(ali preveč ponavljajoče gibanje). Ajde zdej če se to zgodi prvič je pač normalno ker telo ni navajeno, če se pa stalno ponavlja pa malo zmanšaj , pa boš potem več ko bo telo pripravleno. V tem je hakelc, da stalno šokiraš telo in se mora prilagajat, se pravi se mišice večajo Popravljeno Februar 2, 2010. Popravil Dolenc™
Pervy Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Namreč, rad bi malo povečal svojo mišično maso, predvsem na tricepsih, bicepsih in prsih. Zdej skor vsak dan delam skelce, nardim ponovitve recimo 3x11. Ker sem bol suh in velik(190 cm, pred nedavnim še 68 kg, sedaj sem se zredil na 73) se mi zdi da se mi ne pozna preveč. pa ti nisi suh, ti si rahitičen!!! :evilgrin: no brez heca, trening ni šala, prehitro se poškoduješ. sklece niso preveč vredu pa še hitro si fentaš komolce in zapestje če jih ne delaš prav. pa 3x11 sklec je recimo ravno malo segrevanja odvisno od intenzivnosti vadbe rabiš po vsakem treningu 1 ali 2 dni za regeneracijo mišic. muskelfiber imaš verjetno predvsem zato ker se nisi dovolj segrel in na koncu "treninga" raztegnil (streching). na začetku moreš počasi delat, pozneje bolj intenzivno do bolečine :naughty: glede na to kako si suh bi moral povečat količino hrane in pravilno vadit. drugače se lahko samo zrediš, hrana pa je vsaj 50% vadbe. premalo - ni efekta, preveč - ni zaželjen efekt :evilgrin: vseeno bi ti svetoval da najdeš nekoga (osebni trenerji), ki ti bo znal svetovat koliko moreš pojest in predvsem sestavit trening ker moreš razvijati vse mišice. saj ne rabiš v fitnes (čeprav je to najboljša opcija) ampak moreš pa imet tedenski program vadbe in prehrane. z enoličnimi vadbami (sklece), brez pravega zagrevanja in strechinga ter pavz se boš samo prej ali slej poškodoval. boljše kot sklece je štemanje (dvigovanje trupa) ampak tudi to je treba delat počasi in pravilno. verjami nam, ki smo si to izkusili, škoda se je trudit da na koncu fašeš samo poškodbe in nič drugega. drugače pa ti lahko nekaj malega razložim ob kakem piru anja37 1
Noiser69 Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Hvala za odgovore. Predn da delam sklece se !vedno! segrejem, pe delam večkrat po 3x11 ne sam 1x pa ko končam se vedno tut raztegnem. Glede hrane, pojem več kot marsikdo, predvsem mi diši italijanska hrana(ala špageti). Jem pa vedno tk: zjutraj zajtrk, ob pol 11h v šoli topel obrok(pojem recimo skor dvojno porcijo špagetov, 2 kosa belega kruha+solata (kar pač je, imamo zmerajn neki dorega )), potem mam doma kosilo okrog 3h. Okol 5h malcam, zvečer pa še večerjam. Pozna se mi na kilah bol mavo, ker sm skos aktivn, ozeroma hiperaktivn, kondicije tut mam. V šoli ko lavfamo, preletim kuperja(kejk je to okol 2500 m) v 9min 47 sec, tk da bi zlahka neso tisto vojasko normo ko sm jo neki prebrav v tej temi. Vlko tut smučam (freestlye), vozim monocikl, poleti bmx-am, igram bobne kot sm ž reko ... Nekak bi rabo neko vadbo, za pred šolo pa zvečer (drugac res ni cajta). Kejk sklecov naj nardim zjutro kejk zvcr, kako utezi si naj nabavim ... LP
Lencdo Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 lep pozdrav Glede na to da imaš obilne obroke, si aktiven in vedno v gibanju ti svetujem da za povečanje mase kupiš proteine do 30% ter jih užiješ pred treningom in po treningu čez 1mesec bi se moralo videti rezultati.. če prisegaš na naravo kot jaz;) pa suha skuta, beljak brez rumenjaka, belo meso, ribe, testenine , bel riž,.... Kruh redi....zato ga probaj zaužiti ob vsakem obroku.... Glede vaj se pa strinjam z " " kajti pred treningom ogrevanje (najbolši je tek) po treningu strecing, ne strinjam pa se da po vsakem treningu rabiš 1-2 dni frej ni res...kadar delaš za moč se pravi 60%--> moči z utežmi res rabiš dobr počitek...če pa delaš s svojo lastno maso pa lahko delaš 4-6krat na teden brez problema (govorim iz izkušenj sam sem 7let treniral biathlon, bil v reprezantanci itd.itd.) upam da sem Vam pomagal Lp zjelen 1
LooLekSLO Objavljeno Februar 3, 2010 Opozori Objavljeno Februar 3, 2010 Seveda je pomemben počitek. Hrana in počitek še najbolj. Najprej kot začetnik delaj 3x na teden celo telo. Npr pon, sre, pet, delaš vse vaje. Da delaš na mišično maso moraš delati 80% svoje zmogljivosti + hrana. S tem da najprej delaš manj, da odkriješ vsako mišico Musklfiber... seveda, če delaš na polno tudi mora biti, vendar ne tako, da se ne moreš premikat. Ampak čutiš drug dan, ko se mišica regenerira.
impulz Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 komplicirano preveč... jej dost riža, dost ribjih fileto (proteini) če maš pretegnjene mišice pij češnjev sok. ogrevanje vzami resno da si ne zjebeš ram ker je res zelo zelo neprijetno ko ti nonstop vn skačejo pa vtrgajo na vsake tolko cajta vedno premagaj sam sebe (maximalno število sklecev +5 dodatnih) pa dost veselja
stuhec Objavljeno Februar 13, 2010 Opozori Objavljeno Februar 13, 2010 zelo dobro je smučanje gor morš nest smuči anja37 1
Senna Objavljeno Februar 14, 2010 Opozori Objavljeno Februar 14, 2010 komplicirano preveč... jej dost riža, dost ribjih fileto (proteini) če maš pretegnjene mišice pij češnjev sok. ogrevanje vzami resno da si ne zjebeš ram ker je res zelo zelo neprijetno ko ti nonstop vn skačejo pa vtrgajo na vsake tolko cajta vedno premagaj sam sebe (maximalno število sklecev +5 dodatnih) pa dost veselja No,mene že 2 meseca jeb. rama zaradi tega Pa komolci me tudi bolijo na notranji strani,kako se to najhitreje pocajta,al obstaja kšna žauba?
Senna Objavljeno Februar 21, 2010 Opozori Objavljeno Februar 21, 2010 Pomoje da bo treba nehat z fitnesom,drgač bom moral še kombinzon menjat
AndiGS Objavljeno Februar 22, 2010 Opozori Objavljeno Februar 22, 2010 Sem celo zimo,vsako soboto in nedeljo zalagal krmišča pri jagrih,bil na pogonih,itd.Dobil ogromno kondicije,malo me še muči sapa(kadilec),zgubil pa niti kilograma. Maščoba se je spremenila v mišice.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se