ImenitnaPriložnost Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 (popravljeno) In katere vaje bi priporočal za zjutraj preden grem na delo? Mene večkrat matra v ledvenem delu, pozimi sem zato hodil na plavanje in je blo ok. Sedaj me pa spet začenja malo špikat občasno. Pozdrav soncu. Lahko pa namesto tega en hitr jutranji seks, je podobno efektivno. Popravljeno Maj 2, 2010. Popravil mashina dakker, anja37, moped1 in 1 other 2 2
DAMI34 Objavljeno Maj 2, 2010 Opozori Objavljeno Maj 2, 2010 In katere vaje bi priporočal za zjutraj preden grem na delo? Mene večkrat matra v ledvenem delu, pozimi sem zato hodil na plavanje in je blo ok. Sedaj me pa spet začenja malo špikat občasno. Čeprav ima Mashina dobre ideje, pa se njegove vaje zaradi večih dejavnikov ne izidejo. Jaz lahko povem samo o mojem primeru, vendar so enake probleme imeli tudi moji sodelavci, pač eni prej drugi pozneje in vsi so se rešili samo s pomočjo jutranjih(pa ne škodi tudi večkrat na dan) vaj. Tu so tako predkloni, zamik zgornjega telesa levo in desno, počepi na celem podplatu, zasuk zgornjga dela levo in desno, mačka na kolenih in rokah..(pa kar si sam zmisliš).. V bistvu vse vaje, ki raztegujejo zakrčenost mišic v ledvenem delu. Tudi visenje na rokah ne škodi. Edino eno opozorilo: če te že špika, ne začni prehitro in premočno z vajami, da ne bo še slabše. Te vaje so v bistvu raztegovanje in če si že zakrčen, je potrebno obremenjevat ledveni del postopoma. Do tam ko te malce zaboli. anja37 in dakker 1 1
orly Objavljeno Julij 7, 2010 Opozori Objavljeno Julij 7, 2010 Sem pred poletno dilemo ..... sicer v fitnes sem hodil dalj časa sedaj pa je čas za odmor. Me pa zanima če ma kdo izkušnje z dvo ali tro tedensko pavzo, kako bo uplivalo na mišice, če se upošteva, da bom v družbi kolegov in v družbi zabav? Mi je jasno, da nekaj bom sigurno izgubil, ampak ali bo bistveno več razlike če bom odsoten 2 ali 3 tedne? Če je kdo bil v takem položaju bom sigurno vesel vsake informacije. LP
LooLekSLO Objavljeno Julij 8, 2010 Opozori Objavljeno Julij 8, 2010 Če si mišice hitro dobil, jih boš tudi hitro izgubil (raznapomagalapato) . Drugače pa bo vsekakor razlika, ko boš spet začel delati, saj ne boš mogel nadaljevati tam kjer si končal, ampak bo treba kar par kil izpustiti prej. Če pa misliš glede izgleda mišic pa poglej začetek posta
orly Objavljeno Avgust 5, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 5, 2010 (popravljeno) problemi in problemi... Tako iz odmora sem letel naravnost v bolnico kjer so mi odstranili slepič. Po 4 dneh sem prišel domov in začel z lahko hrano in z majnim gibanjem. Jasno mi je da do enega meseca se ne smem nikakor naprezati. Kako pa velja to za fitnes je rok isto 1 mesec po operaciji ali za tako naprezanje kot je fitnes velja daljši počitek ?:unsure: Popravljeno Avgust 5, 2010. Popravil rly
nejcgs Objavljeno Avgust 6, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 6, 2010 Pozdrav soncu. Lahko pa namesto tega en hitr jutranji seks, je podobno efektivno. mislim da je jutranji sex bolj efektiven kot "pozdrav soncu". Je pa "pozdrav soncu" primeren za tiste ki so v celibatu. anja37 in DAMI34 1 1
anja37 Objavljeno Avgust 20, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 20, 2010 mislim da je jutranji sex bolj efektiven kot "pozdrav soncu". Je pa "pozdrav soncu" primeren za tiste ki so v celibatu. Nekc ti to redno domina, ninjaxx in DAMI34 1 2
stuhec Objavljeno Avgust 29, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 29, 2010 je že keri dobil popolne mišice ? http://ppushup.onios.si/?src=fb&ad=1 ImenitnaPriložnost in anja37 2
ninjaxx Objavljeno September 16, 2010 Opozori Objavljeno September 16, 2010 je že keri dobil popolne mišice ? http://ppushup.onios...si/?src=fb&ad=1 škoda denarja.... Enostavno dviguješ šolsko torbo in so učinki vidni.... =D
Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 Pajkica nas je sem poslala............. :glare: builder 1
Kmet2 Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 sam ti si tukaj? A zdej boš pa še izbirčen pik1, DAMI34 in builder 3
builder Objavljeno Marec 9, 2015 Opozori Objavljeno Marec 9, 2015 (popravljeno) mogoč pride še Sneci in njegov gozdar Popravljeno Marec 9, 2015. Popravil builder DAMI34, Kmet2 in pik1 3
DAMI34 Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 trenutno pijem kavo,(dvig roke brez dotikanja mize s komolcem - strokovno) tale vaja je izredno pomembna za motorista, sm prepričan da mi bo še kako prav prišla v petek, soboto in nedeljo, ko se bom kawow Kmet2, maus, builder in 1 other 4
maus Objavljeno Marec 10, 2015 Opozori Objavljeno Marec 10, 2015 js pa pol poti do službe skačem po eni nogi .. pol poti pa po drugi ... pač vaja za vožnjo po zadnem kolesu :krneki: DAMI34 in bobi1001 2
bobi1001 Objavljeno Marec 24, 2015 Opozori Objavljeno Marec 24, 2015 Greste na kočevsko in zbudite medveda builder, stuhec, FLY in 1 other 4
stuhec Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 Dela kak par kake skupne vaje ? Raztezne, za moč, .... Bmflar 1
Bmflar Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 1 uro, stuhec pravi: Dela kak par kake skupne vaje ? Raztezne, za moč, .... Samo nategovalne .... redno pik1 1
stuhec Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 37 minutami, HD-Dyna pravi: Samo nategovalne .... redno Imaš kaka navodila kako kaj se delajo ? Bmflar in maus 2
DAMI34 Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 po mojem: vn not, vn not, vn not....dokler en ne koonča pik1, Dr.tomo, stuhec in 3 others 6
stuhec Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 To ma že moja dol napisano Sem mislil kaj novega Zivnorc, maus, Bmflar in 1 other 4
pik1 Objavljeno Junij 9, 2016 Opozori Objavljeno Junij 9, 2016 pred 1 uro, stuhec pravi: To ma že moja dol napisano Sem mislil kaj novega . ... probi še mal tisto ... gor dol, gor dol, gor dol ... ... dokler bo šlo ... DAMI34, Bmflar, stuhec in 2 others 5
FLY Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 On 29. 8. 2010 at 10:53 PM, stuhec said: je že keri dobil popolne mišice ? Kaj se zgodi če pozabiš stuhca v fitnesu maus, Zivnorc, Bmflar in 1 other 4
maus Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 pred 22 minutami, FLY pravi: Kaj se zgodi če pozabiš stuhca v fitnesu stuhec, Bmflar in Zivnorc 3
stuhec Objavljeno Avgust 4, 2016 Opozori Objavljeno Avgust 4, 2016 Ta pa rabi sam rdečo zogico, pa je popoln Bmflar, maus in Zivnorc 3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se