SEOI-NAGE Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 zacnem pri 50 kil...10 ponovitev...ena serijavec kil...10 ponovitev...druga serija se vec kil...10 ponovitev...treta serija se vec kil...mal manj ponovitev itd itd :D pa tko do najvisje teze jest mam 75kil maximum...zdele trenutno jih mam 70 ampak jest ne bildam jest treniram atletko. tut zarad tega lahko nardim vecje teze zarad explozivnosti drgac treniram pa ze od hmmm..13ga leta...seprav skor 10 let 75 kg imaš ti ? Fantina moj ne vem ali si ti tako dober ali sem jaz zanič. V fitnesu dvigujem težo od začetka segrevanja samo palca do 30 kg na enostran. Naredil sem 3 serije po 30kg eno stran, 6 serij z 40kg na eno stran je pa huda ne. Že 30 kg na eno stran zelo dvomim da bi naredil 3 serije ker sem krepko z forme. Sploh pa z mojo težo. Morda tebi uspe, čestitam! Moja teža pa je 73kg.
svarun13 Objavljeno December 16, 2008 Opozori Objavljeno December 16, 2008 goveji pa ne? ej, tvoj podpis mi da mislit, da si gej.. slika itak brez komentarja.. pa take sajte z javascripti z afolk jebat v podpis dajat je tud pedersko..
Puse Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 Kapsule L-karnitin: redno jemlješ in pol ko nehaš trenirat se kej spet zrediš al je vse ok ?
tomazin Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 ej, tvoj podpis mi da mislit, da si gej.. slika itak brez komentarja.. pa take sajte z javascripti z afolk jebat v podpis dajat je tud pedersko.. kaj se buniš? raje priznaj da ti je blo všeč ko si kliknu :naughty:
svarun13 Objavljeno December 17, 2008 Opozori Objavljeno December 17, 2008 kaj se buniš? raje priznaj da ti je blo všeč ko si kliknu :naughty: ma veš, da niti ne..
Anubis Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 Kapsule L-karnitin: redno jemlješ in pol ko nehaš trenirat se kej spet zrediš al je vse ok ? L-karnitin ti ob zares urejenem jedilniku bo pomagal, drugače pa ne. Če ima telo na voljo preveč hidratov okrog časa treninga, lahko pozabiš na efekt l-karnitina. In ja - če ješ narobe, se boš zredil ne glede na karkoli. L-karnitin ni bližnjica, je samo dodatek, ki lahko pomaga ob urejeni prehrani.
Puse Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 L-karnitin ti ob zares urejenem jedilniku bo pomagal, drugače pa ne. Če ima telo na voljo preveč hidratov okrog časa treninga, lahko pozabiš na efekt l-karnitina. In ja - če ješ narobe, se boš zredil ne glede na karkoli. L-karnitin ni bližnjica, je samo dodatek, ki lahko pomaga ob urejeni prehrani. a kaj pa tale Energy Gel. Maščob nima ima pa velik ogl.hidratov,kalcija in vitaminov. To tut kej redi ?
ImenitnaPriložnost Objavljeno December 18, 2008 Opozori Objavljeno December 18, 2008 a kaj pa tale Energy Gel. Maščob nima ima pa velik ogl.hidratov,kalcija in vitaminov. To tut kej redi ? Če pridno fitnesiraš, redi kvečjemu u mišice, če ne fitnesiraš in fizično ne delaš, redi pa u špeh. Odvisno tud, kako imaš prehrano urejeno.
Geiger Sturzflug Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Če pridno fitnesiraš, redi kvečjemu u mišice, če ne fitnesiraš in fizično ne delaš, redi pa u špeh. Odvisno tud, kako imaš prehrano urejeno. Ma u 3 popoldan! Kako naj si uredim prehrano, če moram zjutraj dva froca v vrtec spravit, kosilo žrem v menzi, zvečer pa je itak totalna frka v bajti! Torej mi cela noč "fitnesa" nič ne pomaga, pravite? [beavis]This sucks.[/beavis]
Anubis Objavljeno December 19, 2008 Opozori Objavljeno December 19, 2008 Ma u 3 popoldan! Kako naj si uredim prehrano, če moram zjutraj dva froca v vrtec spravit, kosilo žrem v menzi, zvečer pa je itak totalna frka v bajti! Torej mi cela noč "fitnesa" nič ne pomaga, pravite? [beavis]This sucks.[/beavis] Verjemi, da se da. Samo če štartaš že takoj z negativnim pristopom, ti ne bo nič kaj dost pomagalo. Športanje ob nezadostni regeneraciji pa nima kaj dosti efekta, vsaj pozitivnega ne - na dolgi rok.
gregorius Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 naslov mi je sicer všeč, nijam pa pojma o čem se tu gre
bmwslo Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Tudi tole je dober fitnes :naughty:
NejcZ Objavljeno December 23, 2008 Opozori Objavljeno December 23, 2008 Uboistvu krneki.. ne rabš za motor nč drugga kot kondicijo.. pa še to ne če ne greš ravno po celi Evropi :D
Senna Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 Zadnč je en omenil 500 sklec na dan,pa se me je to prijelo :worship: Piz.. mam joške k ena baba :rolleyes:
NejcZ Objavljeno December 25, 2008 Opozori Objavljeno December 25, 2008 (popravljeno) Sošolec ima rekord 2300 sklec v 60minutah. Zdej si pazračunaj (p.s., ena ura ima 3600 sekund :) ) Ko si pa tak daleč si pa bomba :) Popravljeno December 25, 2008. Popravil NejcZ
Senna Objavljeno December 26, 2008 Opozori Objavljeno December 26, 2008 Sošolec ima rekord 2300 sklec v 60minutah. Zdej si pazračunaj (p.s., ena ura ima 3600 sekund :) ) Ko si pa tak daleč si pa bomba :) Kapo dol :worship: :worship: S takmu se pa ni za igrat :whistle:
gregorius Objavljeno December 29, 2008 Opozori Objavljeno December 29, 2008 Sošolec ima rekord 2300 sklec v 60minutah. Zdej si pazračunaj (p.s., ena ura ima 3600 sekund :) ) Ko si pa tak daleč si pa bomba :) bravo care, pa se racunal sem lahko sam...
skofk Objavljeno Januar 8, 2009 Opozori Objavljeno Januar 8, 2009 Sošolec ima rekord 2300 sklec v 60minutah. Zdej si pazračunaj (p.s., ena ura ima 3600 sekund :) ) Ko si pa tak daleč si pa bomba :) jah no dobr je nimaš kej skor tok k js :yea1:
NejcZ Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 (popravljeno) evo 2 tedna mam da nardim 6pack u nulo brez da karkol shujšam :D kaki predlog haha? ne spraševat zakaj :D aja osnova je že :P Popravljeno Januar 26, 2009. Popravil NejcZ
NejcZ Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 resno pravim.. sej sm že mel samo zaj intenzivno masa pa tak.. pa mal zbledi :) zdej mam pa slaba 2 tedna da nardim nazaj v nulo :D
KUK679 Objavljeno Januar 26, 2009 Opozori Objavljeno Januar 26, 2009 resno pravim.. sej sm že mel samo zaj intenzivno masa pa tak.. pa mal zbledi :) zdej mam pa slaba 2 tedna da nardim nazaj v nulo :D :hmm: Mal teško je brez da te vidim,no na kratko.....toraj moraš izgubiti maščobo in ne mišic.......... z kajorijami moraš biti v minusu,to pomeni moraš jih več pokuriti kot jih zaužiješ........... .........v tvojem primeru,naj bojo obroki ne matsni z manj ogljikovimi hidrati in povdarku na beljakovinah..... ...... na dan: 3 glavni obroki + 2-3 proteinski malici z čist malo O.H................. ..........istočasno v teh 2 tednih veliko športa,povdarek na vajah za moč(uteži)............... ..........realno minus 2-3 kg maščobe na teden............ .......veliko uspeha ti želim.............. :worship:
MordredNoir Objavljeno Februar 2, 2009 Opozori Objavljeno Februar 2, 2009 :hmm: Mal teško je brez da te vidim,no na kratko.....toraj moraš izgubiti maščobo in ne mišic.......... z kajorijami moraš biti v minusu,to pomeni moraš jih več pokuriti kot jih zaužiješ........... .........v tvojem primeru,naj bojo obroki ne matsni z manj ogljikovimi hidrati in povdarku na beljakovinah..... ...... na dan: 3 glavni obroki + 2-3 proteinski malici z čist malo O.H................. ..........istočasno v teh 2 tednih veliko športa,povdarek na vajah za moč(uteži)............... ..........realno minus 0.5-1 kg maščobe na teden............ .......veliko uspeha ti želim.............. :worship: Mičkeno popravimo, da mu ne bomo dajali praznega upanja.
NejcZ Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Če nimam maščobe nobene... :) Vse ostalo kul, tud trebušni so samo ne tolk izraziti kot bi hotel ;) Sem se zredil še za pol kile, trebušni pa so napredovali :whistle: Samo malo pojačal trening za trebuh :)
tihii Objavljeno Februar 3, 2009 Opozori Objavljeno Februar 3, 2009 Sošolec ima rekord 2300 sklec v 60minutah. Zdej si pazračunaj (p.s., ena ura ima 3600 sekund :) ) Ko si pa tak daleč si pa bomba :) :hmm: ... Že pri teh letih...pa sej jih bo čez 5 let loh naredu 10.000 :lol1: ...dej no, sej zajebancija je uredu...sam kar je pa preveč je pa preveč :headbang: ... Verjetno si mislil 230 sklec..pa sej nima veze...Večina od ns pa ( trenirani in netrenirani ) bi verjetno na poti do take številke sklec že zdavnaj pokojna.. :whistle: ??!??
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se