blef Objavljeno Januar 20, 2007 Deli Objavljeno Januar 20, 2007 Kje se prične varanje partnerja? Ali je za vas varanje šele ko tvoj partner z nekom tretjim/tretjo spolno občuje, ali pa že pri sami izmenjavi čustev, objemov, poljubov, idr. Kaj bi vi naredili v primeru, da spoznate oz. ugotovite da vas partner vara? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Za prvim vogalom. Kakor hitro obrne oči za drugim. Obeso bi se, pol pa še vstrelil čez kako uro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Za mene se varanje začne predvsem pri izmenjavi čustev,poljubov,objemov!!! Spolno občujejo tudi živali iz čistega nagona. A kaj bi naredo? Ne vem,nimam partnerce. :headbang: :cry: :OK: DXR16 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Kaj naredijo živali če kdo pride na njihov teritorij? :grim Ja nekdo bi krvavo smrkav...brez žrtev pač ne gre... to seveda samo v primeru da pride do varanja... se pa strinjam s hallsom. razen zadnje vrstice->mam partnerico :yes: :OK: :OK: ()že 4 leta :grim :winkiss: :wub: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 (popravljeno) Odvisno kdo bi me varal...Recimo, če bi bla to ena punca s katero sva kak mesc skupi, se vrjetn ne bi kej preveč sekirav(Na trgu pač čaka še velik godnih 20 letnc :D ). Če bi bla pa to žena s katero bi imel že naraščaj, bi se pa pač morala pogovori: Zakaj, kak naprej...(to govorim seveda na pamet, dopuščam tudi to možnost, da se mi bi zmešal in bi njenega ljubimca fejst namlatu). Popravljeno Januar 21, 2007. Popravil adil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Odvisno kdo bi me varal...Recimo, če bi bla to ena punca s katero sva kak mesc skupi, se vrjetn ne bi kej preveč sekirav(Na trgu pač čaka še velik godnih 20 letnc :D ). Če bi bla pa to žena s katero bi imel že naraščaj, bi se pa pač morala pogovori: Zakaj, kak naprej...(to govorim seveda na pamet, dopuščam tudi to možnost, da se mi bi zmešal in bi njenega ljubimca fejst namlatu). :grim :fredy: Če maš nekoga res rad bol bo :fight1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Einherjar Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Varanje ne obstaja! Vse so to normalni nagoni, kar je treba pa podpirat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
danci1973 Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Zakaj, kak naprej...(to govorim seveda na pamet, dopuščam tudi to možnost, da se mi bi zmešal in bi njenega ljubimca fejst namlatu). Zakaj njega? Saj on ne bi varal nikogar (oz. vsaj ne tebe)? No, razen če je slučajno tvoj najboljši prijatelj, a to je že druga zgodba. D. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
T Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Zakaj njega? Saj on ne bi varal nikogar (oz. vsaj ne tebe)? No, razen če je slučajno tvoj najboljši prijatelj, a to je že druga zgodba. D. :grim :grim :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Zakaj njega? Saj on ne bi varal nikogar (oz. vsaj ne tebe)? No, razen če je slučajno tvoj najboljši prijatelj, a to je že druga zgodba. D. Zakaj, kak naprej...(to govorim seveda na pamet, dopuščam tudi to možnost, da se mi bi zmešal in bi njenega ljubimca fejst namlatu). Pa še neki... če bi on vedu, da je gospodična oddana, nima kaj da jo dira! (čeprav je pa res, da vrjetn kurbica ni vredna, da bi se zarad nje stepu. V šoku pač počnemo čudne stvari :angry: in še vedn dopuščam možnost zloma čeljusti ) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
snoopy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Pa še neki... če bi on vedu, da je gospodična oddana, nima kaj da jo dira! (čeprav je pa res, da vrjetn kurbica ni vredna, da bi se zarad nje stepu. V šoku pač počnemo čudne stvari :angry: in še vedn dopuščam možnost zloma čeljusti ) true!! :grim :worship: :worship: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jose Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Pa še neki... če bi on vedu, da je gospodična oddana, nima kaj da jo dira! Kaj pa, če ta gospodična prevzame pobudo in dreza v njega :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 pri medsebojnem zaupanju, ni varanja :grrr če pa tega ni, je pa tko brezveze da si z nekom skup :slap: sploh pa bolno, če se partner sprav na ljubimca, al pa obratno, partnerka na ljubico :slap: ravnotolk je ljubica kriva k partner :grim nobenih pesti :headbang: odpreš vrata in ga pustiš na svobodo :lol1: čez zaprta vrata ga škoda pognat, je škoda vrat :lol1: :lol1: umetnica51 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 pri medsebojnem zaupanju, ni varanja :grrr če pa tega ni, je pa tko brezveze da si z nekom skup :slap: sploh pa bolno, če se partner sprav na ljubimca, al pa obratno, partnerka na ljubico :slap: ravnotolk je ljubica kriva k partner :grim nobenih pesti :headbang: odpreš vrata in ga pustiš na svobodo :lol1: čez zaprta vrata ga škoda pognat, je škoda vrat :lol1: :lol1: :worship: :worship: :worship: :OK: :OK: :OK: Bravo,Soncy!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motofrik Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Obojestransko zaupanje, ja. Moram potrkati na les. Se je pa enkrat v družbi en kolega malo spozabil, in mojemu malemu rekel, da če ne bo priden, bo pa mamico jebal... Mater, me je pogrelo,- sem ustal, pa mu rekel, da naj malo pazi na besede. Je pa malo manjkalo, pa bi se zgrabila. Se je začel opravičevati, pa da je v šali, pa to. Ne, tu ni šale. :nono: Že Tito je vedel povedati: ''Tujega nočemo, svojega ne damo'' Drugače pa se po mojih pojmih varanje začne z objemi in poljubi.. No, voščila so izjema. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
adil Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Kaj pa, če ta gospodična prevzame pobudo in dreza v njega :hmm: Pač če je dec ta prav(in ne pofuka vse kar se mu nastavla), ji lepo reč, da se takega sranja ne gre. No, vsaj jst sm tak, da ne jebem vezanih gospodičn. Pač nej se gospodična odloč, kaj hoče in naj pusti svojga partnerja al pač ne. pri medsebojnem zaupanju, ni varanja :grrr če pa tega ni, je pa tko brezveze da si z nekom skup :slap: sploh pa bolno, če se partner sprav na ljubimca, al pa obratno, partnerka na ljubico :slap: ravnotolk je ljubica kriva k partner :grim nobenih pesti :headbang: odpreš vrata in ga pustiš na svobodo :lol1: čez zaprta vrata ga škoda pognat, je škoda vrat :lol1: :lol1: No, se strinjam, da pesti niso najbolša/dobra rešitev(je pa fina sprostitev jeze :devil: ). Še vedn pa mislim, da če v zakonu škriple(oz je bol malo tega :lol1:), naj vezo prekine tist, ki pač ni zadovoln in naj ga na sračka z varanjem... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 ...(to govorim seveda na pamet, dopuščam tudi to možnost, da se mi bi zmešal in bi njenega ljubimca fejst namlatu). In po enem mesecu ugotoviš, da si že pol vasi narezal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Pač če je dec ta prav(in ne pofuka vse kar se mu nastavla), ji lepo reč, da se takega sranja ne gre. No, vsaj jst sm tak, da ne jebem vezanih gospodičn. Pač nej se gospodična odloč, kaj hoče in naj pusti svojga partnerja al pač ne. No, se strinjam, da pesti niso najbolša/dobra rešitev(je pa fina sprostitev jeze :devil: ). Še vedn pa mislim, da če v zakonu škriple(oz je bol malo tega :lol1:), naj vezo prekine tist, ki pač ni zadovoln in naj ga na sračka z varanjem... ne, najprej je treba prekint, končat neki...pogovor je ponavadi manj boleč kot pa dejstvo, da te ima kdo za norca. moški, ki odide z ljubico, ne zapusti svoje žene:reši jo nezvestega moža. - Sacha Guitry Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
motoristek Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 In po enem mesecu ugotoviš, da si že pol vasi narezal. Pa še ene dve vasi v bližini in enih par v njeni firmi.... :lol1: babi pa krznen mantl kupit..... :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
SHLOSAR Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Kar ne ve jo ne boli,obojestransko mišljeno. Če jo "nauš" ti jo bo pa ker drug,pa brez moralca ,prosim :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
halls Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 A kaj bi naredo? Ne vem,nimam partnerce. :headbang: :cry: :OK: Najprej odkrit pogovor.Najbrž bi končal zvezo,ker pač ne bi mogel več zaupat. Potem bi se vprašal :hmm: zakaj je do tega prišlo,kaj sem jaz zajebav,al jo je pa samo pi..a srbela. Fizično ne bi obračunaval z nobenim.!! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Lobo Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Že Prešernov France je o tem napisal: ... ljubezen zvésto najti, kratke sanje! zbežale ste, ko se je dan zazóril. ... v pesmi Slovo od mladosti. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
soncy Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Že Prešernov France je o tem napisal: ... ljubezen zvésto najti, kratke sanje! zbežale ste, ko se je dan zazóril. ... v pesmi Slovo od mladosti. dokaz, da ljubezni ni :grim že prešern je ni najdu iz vsake zaljubljenosti slej ko prej nastane le odnos (brat-sestra),(mama-sin) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
misty Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 dokler doma dobiš, okoli ne iščeš zadovoljen partner ne bo okoli iskal ljubezni/sexa pa tud to ni zmeraj res :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Stric Burek Objavljeno Januar 21, 2007 Deli Objavljeno Januar 21, 2007 Mislm, da so čustva še bolj "varanje" kot pa poljub. Ker poljub recimo se lahko zgodi ob močni pijanosti, tega lih ne moreš vzet isto kot v treznem stanju. Ne smemo vsega metat v isti koš, pomoje :hmm: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se