anja37 Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 In dober stratega je ne rabi nucat? Ej babe..... :wacko: Ej moški,moški,jebat vas bi treba dat Kot ima jehova vera,luči pogasit in hvataj kdo pride,pride... Pa da GA TI GRUMF FAŠEŠ pa da mi je to videt :grim motoristka7, GRUNF, xceno in 16 others 6 13
GRUNF Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Verjamem, da bi.....ampak ne boš.....tako kot že marsikaj drugega nisi že lep čas fasala. :grrr ...kar se seveda dnevno vidi iz tvojih umotvorov tipa IQ sobne temperature tukaj na Motoskretu... :wacko: :yawn: :yawn: :yawn: Kaj čmo, je zgleda zabitost postala vrednota nekaterih bab tlele na Motoskretu.... anja37, JANUSKA, gandi in 13 others 10 6
xr800 Objavljeno November 2, 2009 Opozori Objavljeno November 2, 2009 Evo Grunfe, kučo stara, plusa za tebe... :naughty: Sabonis, RockyBalboa, motoristka7 in 7 others 6 4
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Verjamem, da bi.....ampak ne boš.....tako kot že marsikaj drugega nisi že lep čas fasala. :grrr ...kar se seveda dnevno vidi iz tvojih umotvorov tipa IQ sobne temperature tukaj na Motoskretu... :wacko: :yawn: :yawn: :yawn: Kaj čmo, je zgleda zabitost postala vrednota nekaterih bab tlele na Motoskretu.... Ne rabi verjet,ker niti nebi,posebno tebe nebi,pa če mi na pladnji bi dau Ma ne boj se ti za mene,jst dobim vedno,sam ti si v pomanjkanju in te pole prostata jebe Ma zabitost,kdo je zabit????Mal razčisti pr sebi,pa pole druge spuzva, ninjaxx, RockyBalboa in 14 others 6 11
GRUNF Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ne rabi verjet,ker niti nebi,posebno tebe nebi,pa če mi na pladnji bi dau Ma ne boj se ti za mene,jst dobim vedno,sam ti si v pomanjkanju in te pole prostata jebe Ma zabitost,kdo je zabit????Mal razčisti pr sebi,pa pole druge He, he, he mucika.....nea zaj skači. Nič ne rabim razčiščevat.....svoje meje IQ-ja nam kažeš iz dneva v dan... P Nagaya, motoristka7, domina in 11 others 8 6
vapotek Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 svoje meje IQ-ja nam kažeš iz dneva v dan... Od kdaj pa naju pri babah zanima IQ? RockyBalboa, Alla, DAMI34 in 9 others 7 5
GRUNF Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Od kdaj pa naju pri babah zanima IQ? Ja no,....tak se pač reče... gandi, ninjaxx, RockyBalboa in 7 others 5 5
maus Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Od kdaj pa naju pri babah zanima IQ? a pr men te pa "kao" zanima DAMI34 in gandi 2
vapotek Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 a pr men te pa "kao" zanima Ne, tebe mam izključno zarad dnara Furioso, motoristka7, DAMI34 in 8 others 7 4
maus Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 Ne, tebe mam izključno zarad dnara ufffffff... hvala bogu... jaz sem pa mislo, da sem že lep DAMI34, GRUNF, Nagaya in 1 other 4
vapotek Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 ufffffff... hvala bogu... jaz sem pa mislo, da sem že lep ma saj si kr simpatičen.......za ptujčana! pajkica, motoristka7, RockyBalboa in 8 others 7 4
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 He, he, he mucika.....nea zaj skači. Nič ne rabim razčiščevat.....svoje meje IQ-ja nam kažeš iz dneva v dan... P nč ne skačem,sam sedim več manj,tko da.... svoje,svoje meje iquja raziskuj,svoje pa bo vse pole ok ej moj mali,tebi še velik ni dozorelo marsi kje.... Alla, ninjaxx, halls in 13 others 5 11
GRUNF Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 nč ne skačem,sam sedim več manj,tko da.... svoje,svoje meje iquja raziskuj,svoje pa bo vse pole ok ej moj mali,tebi še velik ni dozorelo marsi kje.... evo picika...nekaj za tebe http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31546 pa obvesti nas o rezultatu gandi, Furioso, grepavl in 4 others 4 3
anja37 Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 evo picika...nekaj za tebe http://www.motosvet.com/tabla/index.php?showtopic=31546 pa obvesti nas o rezultatu A BOVA SKUPAJ,DA VIDVA KDO JE BOLJ PAMETEN, GRUNF, Nagaya, domina in 11 others 4 10
Guest Brumer Objavljeno November 3, 2009 Opozori Objavljeno November 3, 2009 za varat ne rabš glave :grrr Rabiš rabiš OBE !!!! anja37, Sabonis, motoristka7 in 7 others 6 4
anja37 Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Rabiš rabiš OBE !!!! Ja sam moški rabite 2,ženske sam eno Sem ti dala plus,da se potolažiš mal GRUNF, halls, Frantisek in 14 others 4 13
vapotek Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Ja sam moški rabite 2,ženske sam eno Čist tak, med nama, večina jih še te, ene in edine, ne zna uporabljat... Alla, anja37, riderrgirl in 9 others 7 5
maus Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 Čist tak, med nama, večina jih še te, ene in edine, ne zna uporabljat... moja edina uporabna me trenutno boli ... čeprav pravijo, da vakuum ne boli :unsure: pajkica in anja37 1 1
TONTO Objavljeno November 4, 2009 Opozori Objavljeno November 4, 2009 moja edina uporabna me trenutno boli ... čeprav pravijo, da vakuum ne boli :unsure: A si hotu povedad da nimaš vakuma. ninjaxx, anja37, pajkica in 1 other 1 3
anja37 Objavljeno November 5, 2009 Opozori Objavljeno November 5, 2009 A si hotu povedad da nimaš vakuma. kaj pa tebi vakum rabi... anja38, pajkica, Alla in 15 others 4 14
moto rider Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 A šteje kot varanje tudi to, če se drugje poseksaš, pa nimaš moralnega mačka?? :unsure: ninjaxx, pajkica, gandi in 2 others 3 2
vapotek Objavljeno November 13, 2009 Opozori Objavljeno November 13, 2009 A šteje kot varanje tudi to, če se drugje poseksaš, pa nimaš moralnega mačka?? :unsure: Kaj je to moralni maček? xceno, RockyBalboa, Furioso in 8 others 6 5
wewerca Objavljeno November 26, 2009 Opozori Objavljeno November 26, 2009 A šteje kot varanje tudi to, če se drugje poseksaš, pa nimaš moralnega mačka?? varanje je tudi to, če prevaraš hondo z yamaho, pa čeprav nimaš moralnega mačka..... hilton, FrOGGY, xceno in 4 others 3 4
maus Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 varanje je tudi to, če prevaraš hondo z yamaho, pa čeprav nimaš moralnega mačka..... to ni varanje.. to je neumnost :glare: xceno, anja37, hilton in 3 others 4 2
wewerca Objavljeno November 27, 2009 Opozori Objavljeno November 27, 2009 to ni varanje.. to je neumnost :glare: aja, pardon......yamahaman.....točno, to pa drži! FrOGGY, Nagaya, motogp1999 in 5 others 2 6
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se