Kristel Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mah preden do mene pride :doze: traja, mam počasno linijo :P
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 ..hahhaa..ti se pa hitro....shladiš.... :worship: še vedno ne tako hitro, kot se lahko ti....
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 mah preden do mene pride :doze: traja, mam počasno linijo :P pusti se presenetit..... mogoče pa niti ne tako počasno.
tomica66 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) še vedno ne tako hitro, kot se lahko ti.... haha..ja ti pa imaš izkušnje z moškimi...če veš,kdaj se jaz ohaldim... Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil tomica66
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 haha..ja ti pa imaš izkušnje z moškimi...če veš,kdaj se jaz ohaldim... Ja, imam. Ampak z vsakim samo eno.....
tomica66 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ja, imam. Ampak z vsakim samo eno..... :rolleyes: ...ja, stari..potem še nisi našel pravega....upam, da ga boš..jaz sem namreč pusy lover...igram samo v eni ekipi...hahah...vso srečo!!!... :evilgrin:
vapotek Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 :rolleyes: ...ja, stari..potem še nisi našel pravega....upam, da ga boš..jaz sem namreč pusy lover...igram samo v eni ekipi...hahah...vso srečo!!!... :evilgrin: Nisi razumel, ampak saj vseeno.....nimam razloga, da bi imel "izkušnje" s tabo. Ah, moški :hmm: Ne moreš z njimi, brez mene pa tudi ne......
wind Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 tomica, kaj mislis, na kak nacin se lahko ti ohladis? :whistle: :headbang: Vapo, kdaj boma KeC-a nalamala? :evilgrin:
wind Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 Ker mam dobro srce :cry: kdo me bo pa pol nasmejal?? Ha, ti mogoče?? :P :P Za tvojo informacijo, Vapotek je profesionalni klovn. Ima svojo redno tocko v cirkusu Moire Orfei! Tako da... :trance_33_sleep:
tomica66 Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 (popravljeno) tomica, kaj mislis, na kak nacin se lahko ti ohladis? :whistle: :headbang: Vapo, kdaj boma KeC-a nalamala? :evilgrin: ...z LAŠKIM PIVOM..recimo..na Polenšaku ali pa na Švabovem...sede.. Popravljeno Junij 12, 2007. Popravil tomica66
mikena Objavljeno Junij 12, 2007 Opozori Objavljeno Junij 12, 2007 no, vi kr nadaljujte, da se naučim kakega "jaz sem fina nedolžna putana" stavka... ki če sm odkrita, me majo vsi za puhloglavo...sej je res... kam je šla vsa babja lažnjivost in prefinjenost?? KAM?? Mami, zakaj me nisi naučila kako se manipulira s tipi?? kako se jih jebe v glavo in vara?? kako se še med spanjem nosi uhane, umetne nohte in maskaro??
soncy Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 no, vi kr nadaljujte, da se naučim kakega "jaz sem fina nedolžna putana" stavka...ki če sm odkrita, me majo vsi za puhloglavo...sej je res... kam je šla vsa babja lažnjivost in prefinjenost?? KAM?? Mami, zakaj me nisi naučila kako se manipulira s tipi?? kako se jih jebe v glavo in vara?? kako se še med spanjem nosi uhane, umetne nohte in maskaro?? mogoče je pa v tem tvoj problem, da hočeš na vsak način ugajat moškim? :whistle: ne obremenjuj se s tem kako boš moškim všeč, ampak misli le na to, da boš všeč sebi. :OK:
tomica66 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 no, vi kr nadaljujte, da se naučim kakega "jaz sem fina nedolžna putana" stavka...ki če sm odkrita, me majo vsi za puhloglavo...sej je res... kam je šla vsa babja lažnjivost in prefinjenost?? KAM?? Mami, zakaj me nisi naučila kako se manipulira s tipi?? kako se jih jebe v glavo in vara?? kako se še med spanjem nosi uhane, umetne nohte in maskaro?? ...."nedolžna putana"..hahahha..dobra... :naughty: :headbang:
Frips Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 KEC nisem vedel, da imaš tako dobro razvita pljuča :whistle:
wind Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 kec.bmp Name, adress and telephone number, please... B)
vapotek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Vapo, kdaj boma KeC-a nalamala? :evilgrin: Predlagam da danes! Kaj praviš?
vapotek Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Mami, zakaj me nisi naučila kako se manipulira s tipi?? kako se jih jebe v glavo in vara?? Zakaj bi te pa kdorkoli moral to učit? To imaš v sebi........feel the force! :krneki:
SiR Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 Zakaj bi te pa kdorkoli moral to učit? To imaš v sebi........feel the force! :krneki: tam nekje med joški in koleni ... med levim in desnim bokom ...
tomica66 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 tam nekje med joški in koleni ... med levim in desnim bokom ... ...hahahahah..točno tako stari....to je takoimenovana fukcionalistična točka.... :worship:
Sam dePihlja Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 tam nekje med joški in koleni ... :hmm: mikena si dela preveč problemov z joški zato še ni zalaufafala fukcionalistične točke :headbang: :whistle:
tomica66 Objavljeno Junij 13, 2007 Opozori Objavljeno Junij 13, 2007 :hmm: mikena si dela preveč problemov z joški zato še ni zalaufafala fukcionalistične točke :headbang: :whistle: .. :winkiss: hahaha...ja čudna so pota FUKcionalizma.... :winkiss:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se