vapotek Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 enim pač more dogajat ne :wacko: Groza ej, mislim, kakšni so......prasci.....da mi gre na bruhanje!!!! Predlagam, da greva midva na sladoled in jih potem obdelava in zašimfava do amena!!!
vapotek Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 hm a ni bolš met doma eno vev'rco pa si lahko 3x na dan .... :eek: Ti bi rad veverco nažgal???? Ali bog ne daj, da si jo že!!!!!! Mater morš met malega. :P
GREY WOLF Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 :eek: Ti bi rad veverco nažgal???? Ali bog ne daj, da si jo že!!!!!! Mater morš met malega. :P Že že malega, samo kako hiter mora bit da jo nažge. :hmm:
vapotek Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 Že že malega, samo kako hiter mora bit da jo nažge. :hmm: Preden ona zmaže 2 lešnika, zdaj si pa zračunaj....
bandy Objavljeno Junij 19, 2007 Opozori Objavljeno Junij 19, 2007 hm a ni bolš met doma eno vev'rco pa si lahko 3x na dan ... khm khm... pa še skrivat ne rabiš, ni slabe vesti in vsi so srečni pa zadovolj(e)ni... :D :whistle: :naughty: :unsure: nekak ni tole varanje zame :D sj se boš še navadu
jny007 Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 (popravljeno) :eek: Ti bi rad veverco nažgal???? Ali bog ne daj, da si jo že!!!!!! Mater morš met malega. :P Ja tak je starii....sej tud bejbi vsaki rečem: Mam res kratkega....ampak je full full fuulll tanek, če ti pa še to ni zadosti, mi pa tok hitr pride, da ti nič ni jasno :P hahaha :D :naughty: Popravljeno Junij 20, 2007. Popravil jny007
maus Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 U nedeljo sem jo varau... :closedeyes: kesam se... :headbang: sem se ji opraviču, ker sem VFR vozu... in ji oblubu, da naum nkol več :unsure:
soncy Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 U nedeljo sem jo varau... :closedeyes: kesam se... :headbang: sem se ji opraviču, ker sem VFR vozu... in ji oblubu, da naum nkol več :unsure: pacek :nono: sočustvujem z ubogo rdečo kapico :doze:
GREY WOLF Objavljeno Junij 20, 2007 Opozori Objavljeno Junij 20, 2007 Preden ona zmaže 2 lešnika, zdaj si pa zračunaj.... :hmm: Cirka 0,5 oreha
maus Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 nism je varu od zadnjič.. kesam se :headbang:
ShadoW88 Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 nism je varu od zadnjič.. kesam se :headbang: A ona ni dobra? :hmm:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 A ona ni dobra? :hmm: Najboljšejša je :naughty: .... ampak sem eno HODNO VFR probu :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 In ugotovil, da ni več najboljša? :rolleyes:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 In ugotovil, da ni več najboljša? :rolleyes: in ugotovu, da je moja najboljša... :winkiss:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Yamaha je tako daleč najboljša ;) Čemu pa potem ta stavek? nism je varu od zadnjič.. kesam se :headbang:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Yamaha je tako daleč najboljša ;) Čemu pa potem ta stavek? Zato ker sem jo in se kesam... in naum nkol več :closedeyes:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Zato ker sem jo in se kesam... in naum nkol več :closedeyes: Zvenelo je, kot da se kesaš, ker je nisi več :blush:
PikiJapok Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Zato ker sem jo in se kesam... in naum nkol več :closedeyes: A jaaaa.... j's s'm pa mislu, da je kesaš, ker je nisi od zadnjič n'č več varal... :slap: :lol1:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 A jaaaa.... j's s'm pa mislu, da je kesaš, ker je nisi od zadnjič n'č več varal... :slap: :lol1: Saj se, samo priznat noče :naughty:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 da ne boste obračal mojih besed, javno povem: KESAM SE, KER SM VARU MOJO RDEČO KAPICO....NKOL VEČ JE NAUM :cry: Tko, da ne več obračat mojih besed :evilgrin:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 da ne boste obračal mojih besed, javno povem:KESAM SE, KER SM VARU MOJO RDEČO KAPICO....NKOL VEČ JE NAUM :cry: Tko, da ne več obračat mojih besed :evilgrin: Sam si jih :blush: Saj sem vedela za kaj gre, ma malo te pa še moram špikat O:-) .. Moraš upoštevat, da je moj zadnji dan ta mesec :(
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 .. Moraš upoštevat, da je moj zadnji dan ta mesec :( dj nehi s takimi, k se bom cmerat začel :cry:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se