ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 dj nehi s takimi, k se bom cmerat začel :cry: :friend1: Ti boš vsaj motor imel :blush:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :friend1: Ti boš vsaj motor imel :blush: Ti ga dol pripeljem :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ti ga dol pripeljem :whistle: :naughty: potem pa lahko greš :whistle:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :naughty: potem pa lahko greš :whistle: Aja.. to je to :cry:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Aja.. to je to :cry: Šala mausy, šala .) saj bi dobil za eno pivo preden bi šel O:-)
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Šala mausy, šala .) saj bi dobil za eno pivo preden bi šel O:-) da bi se kje pol razbou :closedeyes:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) da bi se kje pol razbou :closedeyes: :nono: To pa ne! Nimam takšnega namena, samo če bi ostal doli, potem me noben ne bi pogrešal :( Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil ShadoW88
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Pa nazaj na temo, star slovenski pregovor pravi: "več varaš več veljaš!"
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Pa nazaj na temo, star slovenski pregovor pravi: "več varaš več veljaš!" tega pregovora ne poznam :whistle: .. poznam pa "bolj star, bolj neumen" :lol1: Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil maus
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Pa nazaj na temo, star slovenski pregovor pravi: "več varaš več veljaš!" hm....not!!! :headbang: :headbang: res se norca delate....mislm ne vem no.....res govorite o varanju-tk k maus o varanju svoje rdeče kapice.....oki pač zajebancija sej štekam.....ampak z vsega tega razberem da je varanje kot neki čist navadnga za vs, ni važno kakšno... ni se za norca delat s takih stvari....kot sm že napisala.......jst ABSOLUTNO ne oddobravam varanja :nono:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Če je kej name letelo.. Tudi jaz ga še zdaleč ne odobravam.. Vem kako se je počutit in ne bi tega komer koli naredila :nono: Samo tole kar se je pa z mausom pisalo je bila pa samo zafrkancija.. Pa še s teme sva malo zašla.. Sicer pa tukaj gor tko ni nič resnega :glare:
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 gusenčica.. varanje ma več pomenov :closedeyes: : varati -am nedov. (a) 1. z določenim namenom zavajati koga v zmoto: varati prijatelja; varati koga z lepimi besedami / varati samega sebe slepiti • videz vara resnica je pogosto drugačna, kot je videti na prvi pogled 2. biti nezvest v zakonu: ženo vara že tri leta / varala ga je s svojim šefom 3. star. goljufati: varati pri kartanju varati se 1. zaradi napačnega sklepanja, ravnanja ne dosegati tega, kar se pričakuje: varati se pri kupčiji; varati se v ljubezni, upanju 2. biti v zmoti; motiti se: varati se v sodbi; zelo, ekspr. bridko se varate, če tako mislite / ekspr. če me oko, spomin ne vara, sem to dekle že nekje videl varajoč -a -e: varajoč privid varan -a -o: varano ljudstvo vir: SSKJ
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 gusenek sj štekam.....pa men se zdi da tut ti veš kaj sm jst misnla......sj si pametn dec :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 hm....not!!! :headbang: :headbang: res se norca delate....mislm ne vem no.....res govorite o varanju-tk k maus o varanju svoje rdeče kapice.....oki pač zajebancija sej štekam.....ampak z vsega tega razberem da je varanje kot neki čist navadnga za vs, ni važno kakšno... ni se za norca delat s takih stvari....kot sm že napisala.......jst ABSOLUTNO ne oddobravam varanja :nono: Ma daj no če ne varaš nisi kul pa pika! :whistle:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ma daj no če ne varaš nisi kul pa pika! :whistle: In kaj je v tem tako dobrega?
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 In kaj je v tem tako dobrega? slaba vest :whistle:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 In kaj je v tem tako dobrega? Kul si! Postaneš ultrazajebanmadrfakr, kaj več pa bi si še želel od življenja :evilgrin:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Kul si! Postaneš ultrazajebanmadrfakr, kaj več pa bi si še želel od življenja :evilgrin: Prej boš to, če boš z eno lepo zdržal v lepem solidnem odnosu, kot pa takšnem, da ves čas čez plot skačeš :rolleyes: slaba vest :whistle: Kaj pa če nimaš vesti? :hmm:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 maš pa mene :lol1: Ahh :grrr .. Mi ostajamo zvesti O:-) ... komu? :unsure:
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Prej boš to, če boš z eno lepo zdržal v lepem solidnem odnosu, kot pa takšnem, da ves čas čez plot skačeš :rolleyes: Mah kje pa to si pol geek
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Mah kje pa to si pol geek :grrr To ti misliš, oz. kakor za koga.
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :grrr To ti misliš, oz. kakor za koga. Tko mlada pa že tko kompliciraš, ti boš odrasla v pravo babo :worship:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Tko mlada pa že tko kompliciraš, ti boš odrasla v pravo babo :worship: Don't push :huh: da ti jaz že zdajle ne pokažem babe :evilgrin: Samo ne vem, zakaj bi ustregel prijateljem, da bi izpadel car, kot pa svoji, ki ...
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Don't push :huh: da ti jaz že zdajle ne pokažem babe :evilgrin: Samo ne vem, zakaj bi ustregel prijateljem, da bi izpadel car, kot pa svoji, ki ... js bi raj teb pokazu kakšn car sm :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se