sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Don't push :huh: da ti jaz že zdajle ne pokažem babe :evilgrin: Samo ne vem, zakaj bi ustregel prijateljem, da bi izpadel car, kot pa svoji, ki ... Ouch še ena tečnoba ;), pa sej ne kažeš prijateljem, samo svojemu najboljšemu prijatelju.. pravemu velikanu ki sliši na ime Ego
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 (popravljeno) Ouch še ena tečnoba ;) :yes: Imam pač velik odpor proti tej stvari Ego uporabiš za kaj bolj koristnega .) Popravljeno Julij 6, 2007. Popravil ShadoW88
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :yes: Imam pač velik odpor proti tej stvari Ego uporabiš za kaj bolj koristnega .) Podirat drva?
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 :grrr a-a Podirat drva lahko pomeni dve povsem različni stvari :D
Lobo Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ne stori ničesar takšnega drugim, kar ne bi želel, da drugi storijo tebi. Še posebej to velja za ljubljeno osebo. Tega se držim, pa če me imate vsi za norega.
sjeng Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ne stori ničesar takšnega drugim, kar ne bi želel, da drugi storijo tebi. Še posebej to velja za ljubljeno osebo. Tega se držim, pa če me imate vsi za norega. Jao Lobo ne potrebujemo globokih tu, tu vlada zejbancija, resno se gruli v živo (če je pravi moment)
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Podirat drva lahko pomeni dve povsem različni stvari :D Vem katera drva si ti imel v mislih :yes: Ne stori ničesar takšnega drugim, kar ne bi želel, da drugi storijo tebi. Še posebej to velja za ljubljeno osebo. Tega se držim, pa če me imate vsi za norega. :worship: Ampak edina pametna izjava do sedaj, kar se teme tiče.
maus Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ne stori ničesar takšnega drugim, kar ne bi želel, da drugi storijo tebi. Še posebej to velja za ljubljeno osebo. Tega se držim, pa če me imate vsi za norega. naum odgovoru :whistle:
GREY WOLF Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 naum odgovoru :whistle: Se ti pridružujem :whistle: , pa imuniteto bi zahteval.
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ma daj no če ne varaš nisi kul pa pika! :whistle: eh ti nisi normalen :headbang: no ja sj če ti je lajf da prizadaneš ljubljeno osebo pol kr... :closedeyes: :headbang: ka folku ni jasn :wacko: :hmm: :slap:
metuljcica46 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Ne stori ničesar takšnega drugim, kar ne bi želel, da drugi storijo tebi. Še posebej to velja za ljubljeno osebo. Tega se držim, pa če me imate vsi za norega. vsaj en pameten........kočno nekaj kar spada v to temo... :worship: :worship: ShadoW88 :worship: :worship:
motogirl Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Jao Lobo ne potrebujemo globokih tu, tu vlada zejbancija, resno se gruli v živo (če je pravi moment) to si pa zdaj tako napisal, kot da je skoraj vse na tem forumu zajebancija... :closedeyes:
Guest Brumer Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Pri nas na Dollenjskem še posebno v Šentjerneju pravijo,da petelin ,če neskoč čez plot tud za doma nidober in mopra pod nož. :worship:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 to si pa zdaj tako napisal, kot da je skoraj vse na tem forumu zajebancija... :closedeyes: 90% ali celo 95% je tu zajebancije, če mene vprašaš :krneki: Pri nas na Dollenjskem še posebno v Šentjerneju pravijo,da petelin ,če neskoč čez plot tud za doma nidober in mopra pod nož. :worship: Če se ti s petelinom primerjaš, jaz se ne bom, prav tako ne bom ljubljene osebe :closedeyes:
Guest Brumer Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 90% ali celo 95% je tu zajebancije, če mene vprašaš :krneki: Če se ti s petelinom primerjaš, jaz se ne bom, prav tako ne bom ljubljene osebe :closedeyes: Logično,da se nemore kokoš s petelinom primerjat,saj kokoš NESME čez ograjo k sosedam skakat. :worship:
ShadoW88 Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Logično,da se nemore kokoš s petelinom primerjat,saj kokoš NESME čez ograjo k sosedam skakat. :worship: Kaj da ne, nobenih pravil ni :whistle: Ampak.. Kokoš NOČE skakat h sosedom O:-)
Guest Brumer Objavljeno Julij 6, 2007 Opozori Objavljeno Julij 6, 2007 Kaj da ne, nobenih pravil ni :whistle: Ampak.. Kokoš NOČE skakat h sosedom O:-) Ali pa NEMORE polna jajc -pa lahkonoč in lep vikend ! :beer2:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 No včasih tudi slepa kokoš zrno najde... :beer2:
SENIOR-Z Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 : Ampak.. Kokoš NOČE skakat h sosedom O:-) Ne upa k majo hudga psa verjetn :naughty:
soncy Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 kokoši se ne bojimo ničesar :wacko: tud hudga psa ne :) ponavad sam velik laja, grize pa ne :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 kokoši se ne bojimo ničesar :wacko: tud hudga psa ne :) ponavad sam velik laja, grize pa ne :lol1: :whistle: ponavadi sam laja grize pa ne, liže pa liže.
maus Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 pa ceuga te poslin.. a ne wolfi :lol1:
GREY WOLF Objavljeno Julij 8, 2007 Opozori Objavljeno Julij 8, 2007 pa ceuga te poslin.. a ne wolfi :lol1: Ti že veš... :worship: a imaš šarplaninca?
maus Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Ti že veš... :worship: a imaš šarplaninca? med nogami :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se