vapotek Objavljeno Oktober 8, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 8, 2007 (popravljeno) Varanja ni. To si je zmislu wind, da mu potem moram plačevat pijačo..... Popravljeno Oktober 8, 2007. Popravil vapotek
wind Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Varanja ni. To si je zmislu wind, da mu potem moram plačevat pijačo..... Jaz se niti približno ne spomnim, kdaj si ti meni nazadnje plačal pir... Mislim, da takrat, ko še je imelo Laško staro embalažo, jaz sem pa Laško celo pil.. Se pravi 20 let nazaj... :P
vapotek Objavljeno Oktober 9, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 9, 2007 Se pravi 20 let nazaj... :P 20 let nazaj, si ti sedel pred lokalno trgovino, lizal čoko moko in opazoval sosednji lokal, kjer smo se zbirali frajerji. In takrat si si obljubil, da boš tudi ti enkrat taki car kot mi! Ampak, kot vemo, pač življenje ne teče vedno tako, kot smo si ga zamislili. :P
Lara! Objavljeno Oktober 13, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2007 Moški si :kva1: :kva2: :kva1: ;) Ženske so pa sploh zveste :rolleyes: , sam razlika je u tem k se vse fine delajo mau preveč..
Lobo Objavljeno Oktober 14, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 14, 2007 Jaz se niti približno ne spomnim, kdaj si ti meni nazadnje plačal pir... Mislim, da takrat, ko še je imelo Laško staro embalažo, jaz sem pa Laško celo pil.. Se pravi 20 let nazaj... :P To samo pomeni, da ti je hudičevo zvest. Če ne zaradi česa drugega, da ti ni treba pijače kupit.
maus Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ali je varanje ljubezen :whistle:
Lobo Objavljeno Oktober 30, 2007 Opozori Objavljeno Oktober 30, 2007 ali je varanje ljubezen :whistle: Je ja. Sicer malo bolj čudna ....
Nincy Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Statistike kažejo da če se boš poroču je večja možnost da boš kdaj pravaran kot ne :naughty: Tko da folk, sam žent se ne, pa bo vse uredu :rolleyes:
črnolaska Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Jz pa tko mislim: ne bom varala ker mi ni vredn da bi se počutila potem tko gnilo. Če sm v vezi je to veza za dva in ne za enga in 3/4 Slovenije. Tudi jz vse bolj vidim da je vse več samih in prevaranih pa zato nisem izgubila volje.. Če me bo prevaral bo to meni naredil samo 3krat: prvič, zadnič, nikdar več! Drugač pa ne verjamem v tisto da je drugje tako boljše.. :closedeyes: Najboljše je tam kjer si sam urediš tako.. Če pa ima tisti ki je z mano željo to delat, naj dela! Samo potem ne bo več z mano.. Sem rajši sama.. lp
črnolaska Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Ja? ti kaj ni prav? :krneki:
Hornet Objavljeno November 20, 2007 Opozori Objavljeno November 20, 2007 Verjetno se ne strinja s tabo.
črnolaska Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Ja sej se marsikdo ne.. :rolleyes:
Nagaya Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 mogoče si premalo/preveč dramatizirala...vklopila premalo/preveč osebnih izkušenj za podrobnerjšo ponazoritev ... ali pa samo spisala en prav dolgočasen klišejski sestavek :krneki:
Lobo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Varajo samo luzerji, ki poberejo gor prvi škart, ki pride mimo. Pol pa nezadovoljni s tem kar imajo doma in nesigurni vase se hočejo drugje potrjevat. No Blondinke so izvzete. Te varajo iz potrebe.
Medoo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 A ni varanje športna disciplina? :hmm:
Lobo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 A ni varanje športna disciplina? :hmm: Ma to ti tvoja pravi. V resnici je čisto nekaj drugega.
Mutika Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Varajo samo luzerji, ki poberejo gor prvi škart, ki pride mimo. Pol pa nezadovoljni s tem kar imajo doma in nesigurni vase se hočejo drugje potrjevat. No Blondinke so izvzete. Te varajo iz potrebe. Znimivo razmišljanje. :evilgrin:
Lobo Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Znimivo razmišljanje. :evilgrin: Auč! A ti tudi imaš dostop do te teme? :unsure:
Mutika Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Auč! A ti tudi imaš dostop do te teme? :unsure: He, he, dasiravno sem blont in to naravno, nimam tovrstnih izkušenj, jih imam pa v obratno smer. Grozljive so. Sem prvič zasledila tole temo. Ko bom imela čas, bom prebrala mnenja. In me prav zanima, kakšne izkušnje imate. Moraš pa na lastni koži doživeti varanje samo in se tudi spopasti s posledicami, ko se ti življenje dobesedno čez noč spremeni v nekaj, kar je podobno paradižnikovi mezgi, ne pa življenju. Le tako lahko dojameš, kaaj varanje v resnici pomeni. :(
črnolaska Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 :yes: :krneki: in jz nej bi se zdj zaradi tega sekirala? :krneki: samo vprašam :unsure:
črnolaska Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Varajo samo luzerji, ki poberejo gor prvi škart, ki pride mimo. Pol pa nezadovoljni s tem kar imajo doma in nesigurni vase se hočejo drugje potrjevat. No Blondinke so izvzete. Te varajo iz potrebe. :OK: poenostavljeno napisano za Nejkota kt mojga pisanja ni razumel.. (sm preveč na dolgo razložila)..
biker77 Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Moraš pa na lastni koži doživeti varanje samo in se tudi spopasti s posledicami, ko se ti življenje dobesedno čez noč spremeni v nekaj, kar je podobno paradižnikovi mezgi, ne pa življenju. Le tako lahko dojameš, kaaj varanje v resnici pomeni. :( ne razumem zakaj bi se ti moralo sesuti življenje..pač odjebeš kretena in greš dalje..ti si še vedno kul in super..
Tanjuška Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 ne razumem zakaj bi se ti moralo sesuti življenje..pač odjebeš kretena in greš dalje..ti si še vedno kul in super.. lahko je govorit, teži je to nardit
črnolaska Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Seveda... sej vsi vemo da je tvoje pisanje edino ql... k si sam ti tak KAO Car da lahko govoriš drugim kaj nej si mislijo...sorry.. barvo las pa sem do zdj že precejkrat zamenjala... tudi blond sem že bila da se boš lahko tolažil s tem.. :rolleyes:
_Nejkooo_ Objavljeno November 21, 2007 Opozori Objavljeno November 21, 2007 Seveda... sej vsi vemo da je tvoje pisanje edino ql... k si sam ti tak KAO Car da lahko govoriš drugim kaj nej si mislijo...sorry.. barvo las pa sem do zdj že precejkrat zamenjala... tudi blond sem že bila da se boš lahko tolažil s tem.. :rolleyes: i knew it :evilgrin:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se