Skoči na vsebino

Varanje ...

Priporočene objave

Objavljeno (popravljeno)

Varanja ni. To si je zmislu wind, da mu potem moram plačevat pijačo.....

Popravljeno . Popravil vapotek
Objavljeno
Varanja ni. To si je zmislu wind, da mu potem moram plačevat pijačo.....

Jaz se niti približno ne spomnim, kdaj si ti meni nazadnje plačal pir... Mislim, da takrat, ko še je imelo Laško staro embalažo, jaz sem pa Laško celo pil.. Se pravi 20 let nazaj... :P

Objavljeno
Se pravi 20 let nazaj... :P

20 let nazaj, si ti sedel pred lokalno trgovino, lizal čoko moko in opazoval sosednji lokal, kjer smo se zbirali frajerji. In takrat si si obljubil, da boš tudi ti enkrat taki car kot mi!

Ampak, kot vemo, pač življenje ne teče vedno tako, kot smo si ga zamislili. :P

Objavljeno
Moški si :kva1: :kva2: :kva1: ;)

Ženske so pa sploh zveste :rolleyes: , sam razlika je u tem k se vse fine delajo mau preveč..

Objavljeno
Jaz se niti približno ne spomnim, kdaj si ti meni nazadnje plačal pir... Mislim, da takrat, ko še je imelo Laško staro embalažo, jaz sem pa Laško celo pil.. Se pravi 20 let nazaj... :P

To samo pomeni, da ti je hudičevo zvest. Če ne zaradi česa drugega, da ti ni treba pijače kupit.

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

ali je varanje ljubezen :whistle:

Objavljeno
ali je varanje ljubezen :whistle:

Je ja. Sicer malo bolj čudna ....

• 3 tedne pozneje...
Objavljeno

Statistike kažejo da če se boš poroču je večja možnost da boš kdaj pravaran kot ne :naughty:

Tko da folk, sam žent se ne, pa bo vse uredu :rolleyes:

Objavljeno

Jz pa tko mislim: ne bom varala ker mi ni vredn da bi se počutila potem tko gnilo. Če sm v vezi je to veza za dva in ne za enga in 3/4 Slovenije. Tudi jz vse bolj vidim da je vse več samih in prevaranih pa zato nisem izgubila volje.. Če me bo prevaral bo to meni naredil samo 3krat: prvič, zadnič, nikdar več!

Drugač pa ne verjamem v tisto da je drugje tako boljše.. :closedeyes: Najboljše je tam kjer si sam urediš tako.. Če pa ima tisti ki je z mano željo to delat, naj dela! Samo potem ne bo več z mano.. Sem rajši sama..

lp

Objavljeno

Verjetno se ne strinja s tabo.

Objavljeno

mogoče si premalo/preveč dramatizirala...vklopila premalo/preveč osebnih izkušenj za podrobnerjšo ponazoritev ...

ali pa samo spisala en prav dolgočasen klišejski sestavek :krneki:

Objavljeno

Varajo samo luzerji, ki poberejo gor prvi škart, ki pride mimo. Pol pa nezadovoljni s tem kar imajo doma in nesigurni vase se hočejo drugje potrjevat. No Blondinke so izvzete. Te varajo iz potrebe.

Objavljeno
A ni varanje športna disciplina? :hmm:

Ma to ti tvoja pravi. V resnici je čisto nekaj drugega.

Objavljeno
Varajo samo luzerji, ki poberejo gor prvi škart, ki pride mimo. Pol pa nezadovoljni s tem kar imajo doma in nesigurni vase se hočejo drugje potrjevat. No Blondinke so izvzete. Te varajo iz potrebe.

Znimivo razmišljanje.

:evilgrin:

Objavljeno
Znimivo razmišljanje.

:evilgrin:

Auč! A ti tudi imaš dostop do te teme? :unsure:

Objavljeno
Auč! A ti tudi imaš dostop do te teme? :unsure:

He, he, dasiravno sem blont in to naravno, nimam tovrstnih izkušenj, jih imam pa v obratno smer.

Grozljive so.

Sem prvič zasledila tole temo. Ko bom imela čas, bom prebrala mnenja.

In me prav zanima, kakšne izkušnje imate.

Moraš pa na lastni koži doživeti varanje samo in se tudi spopasti s posledicami, ko se ti življenje dobesedno čez noč spremeni v nekaj, kar je podobno paradižnikovi mezgi, ne pa življenju. Le tako lahko dojameš, kaaj varanje v resnici pomeni.

:(

Objavljeno
:yes:

:krneki: in jz nej bi se zdj zaradi tega sekirala? :krneki: samo vprašam :unsure:

Objavljeno

:OK: poenostavljeno napisano za Nejkota kt mojga pisanja ni razumel.. (sm preveč na dolgo razložila)..

Objavljeno
Moraš pa na lastni koži doživeti varanje samo in se tudi spopasti s posledicami, ko se ti življenje dobesedno čez noč spremeni v nekaj, kar je podobno paradižnikovi mezgi, ne pa življenju. Le tako lahko dojameš, kaaj varanje v resnici pomeni.

:(

ne razumem zakaj bi se ti moralo sesuti življenje..pač odjebeš kretena in greš dalje..ti si še vedno kul in super..

Objavljeno
ne razumem zakaj bi se ti moralo sesuti življenje..pač odjebeš kretena in greš dalje..ti si še vedno kul in super..

lahko je govorit, teži je to nardit

Objavljeno

Seveda... sej vsi vemo da je tvoje pisanje edino ql... k si sam ti tak KAO Car da lahko govoriš drugim kaj nej si mislijo...sorry..

barvo las pa sem do zdj že precejkrat zamenjala... tudi blond sem že bila da se boš lahko tolažil s tem.. :rolleyes:

Objavljeno
Seveda... sej vsi vemo da je tvoje pisanje edino ql... k si sam ti tak KAO Car da lahko govoriš drugim kaj nej si mislijo...sorry..

barvo las pa sem do zdj že precejkrat zamenjala... tudi blond sem že bila da se boš lahko tolažil s tem.. :rolleyes:

i knew it :evilgrin:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!