brembo Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 občutek me je prevaral že mnogokrat :glare: pa še zmerej živim mojamiska, DAMI34, jaka78 in 1 other 4
halls Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 občutek me je prevaral že mnogokrat :glare: pa še zmerej živim Hvala bogu! Če ne bi občutek prevaral naših fotrov,pol mi tut ne bi pisali bedarij po motosvetu! wix in anja37 2
jaka78 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Kaj pa je to kej tazga ? Če ne varaš si prevaran. domina, dlicen in Bela81 3
Bela81 Objavljeno Julij 15, 2010 Opozori Objavljeno Julij 15, 2010 Najhuje pa je, kadar samega sebe prevaraš. Se strinjam ... DAMI34 1
thumper Objavljeno Julij 17, 2010 Opozori Objavljeno Julij 17, 2010 Hvala bogu! Če ne bi občutek prevaral naših fotrov,pol mi tut ne bi pisali bedarij po motosvetu! :lol1:ja ..naši tastari so bli hudi... hitrejši od misli..jim je prišlo prej kot so mislili... DAMI34 1
dlicen Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Kaj pa je to kej tazga ? Če ne varaš si prevaran. Torej, če varaš potem ne moreš biti prevaran? anja37 1
maus Objavljeno Julij 19, 2010 Opozori Objavljeno Julij 19, 2010 Torej, če varaš potem ne moreš biti prevaran? lahko... ampak, če si prvi, si zmagovalec anja37, MihaJ, brembo in 4 others 4 3
Billy69 Objavljeno Avgust 3, 2010 Opozori Objavljeno Avgust 3, 2010 lahko... ampak, če si prvi, si zmagovalec hahahaha... koja logika! Torej če ne prevaraš (prvi, al pa drugi...) si luzer? :blink: Varanje... Raj skensli tistega s katerim pač si - ti že ne more bit vse OK, če moraš varat My humble opinion trojan69, Bmflar, MiniMedo in 3 others 3 3
Schumy Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 mene pa zanima kaj pomeni za vas dece varanje? recimo da bi vaša bejba priznala da se je lupčkala z drugim ampak sam lupčkala.a je to vas varanje? anja37 1
revival Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 mene pa zanima kaj pomeni za vas dece varanje? recimo da bi vaša bejba priznala da se je lupčkala z drugim ampak sam lupčkala.a je to vas varanje? Nevem,ker še nisem bil Če je novoletni,rojstnodnevni poljub OK,vse ostalo je varanje :xx: DAMI34 in Billy69 2
DAMI34 Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 mene pa zanima kaj pomeni za vas dece varanje? recimo da bi vaša bejba priznala da se je lupčkala z drugim ampak sam lupčkala.a je to vas varanje? Je zelo odvisno kje bi ga-jo lupčkala. Fritz, mojamiska, Billy69 in 1 other 2 2
pajkica Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 Je zelo odvisno kje bi ga-jo lupčkala. jo? :blink: anja37 1
Schumy Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 ja nevem zdaj nekateri so mnenja,da je varanje če se daš dol z drugo osebo in če je pa sam franch kiss pol pa to ni varanje ali pač? to me zanima,da kako na to moški gledate..... anja37 1
DRVOWP Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 Mislim da sem nekje slišal da je pri tem pomembna tudi nadmorska višina? Ampak ne vem mogoče se motim :-) anja37 in mojamiska 2
TBoxer Objavljeno September 10, 2010 Opozori Objavljeno September 10, 2010 ja nevem zdaj nekateri so mnenja,da je varanje če se daš dol z drugo osebo in če je pa sam franch kiss pol pa to ni varanje ali pač? to me zanima,da kako na to moški gledate..... Če si zaljubljen(a) je vse lahko hitro preveč... Če pa nisi je itak vseeno. No skoraj. lp mojamiska 1
DAMI34 Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 jo? :blink: Ja JO, a z njo ni možno tipa prevarat, al se ne šteje? Drage moje damice, varanje se zgodi tudi brez telesnega stika, kajti varanje je v glavi, v glavi se dogaja želja, pripadnost, strast, začetek varanja. Na vas ali nas je kako se to potem realizira, udejani ali negira. Ne obstaja otipljiva fizična meja ala tusepazačnevaranje. (Matr sm zatežu) halls, Bremzer, Billy69 in 3 others 4 2
pajkica Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Ja JO, a z njo ni možno tipa prevarat, al se ne šteje? Drage moje damice, varanje se zgodi tudi brez telesnega stika, kajti varanje je v glavi, v glavi se dogaja želja, pripadnost, strast, začetek varanja. Na vas ali nas je kako se to potem realizira, udejani ali negira. Ne obstaja otipljiva fizična meja ala tusepazačnevaranje. (Matr sm zatežu) uh, s tabo bom pa še šla na kufe :naughty: anja37, DAMI34 in Bremzer 2 1
Bremzer Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Petelin cel dan vara,zjutraj prvi zapoje, "pol nepride več v štih" pa naj kdo reče, da neuživa !!! Ps; včasih pa še k sosedovim skoč,pa še tole dober petelin je zmiraj kumrn !! anja37, Alla in maco47 2 1
Scarabeo 500 Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 Ja JO, a z njo ni možno tipa prevarat, al se ne šteje? Drage moje damice, varanje se zgodi tudi brez telesnega stika, kajti varanje je v glavi, v glavi se dogaja želja, pripadnost, strast, začetek varanja. Na vas ali nas je kako se to potem realizira, udejani ali negira. Ne obstaja otipljiva fizična meja ala tusepazačnevaranje. (Matr sm zatežu) To je zame zdrava domišlija. Potem pravzaprav vara celi vesoljni svet. Ne mi reč, da nisi nikdar pomislil na..... Ker je pri nas prisoten razum se lahko upremo nagonom in podredimo družbenim pričakovanjem. Kaj je prav, pa vsaka kultura tretira različno. Le kaj bom sanjal danes??? Scarabeo
thumper Objavljeno September 11, 2010 Opozori Objavljeno September 11, 2010 ja nevem zdaj nekateri so mnenja,da je varanje če se daš dol z drugo osebo in če je pa sam franch kiss pol pa to ni varanje ali pač? to me zanima,da kako na to moški gledate..... če sm se jaz s kero zalizal sem jo tud prtisnu.... tko da predsledično je lizanje varanje... Billy69, halls, mojamiska in 6 others 5 4
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 ja nevem zdaj nekateri so mnenja,da je varanje če se daš dol z drugo osebo in če je pa sam franch kiss pol pa to ni varanje ali pač? to me zanima,da kako na to moški gledate..... Varanje je če z drugo mutiš in ji začneš obljubljat, da boš zdajšno pustiu in z to drugo začel "resno". Vse drugo je pa rekreacija (pa TI, draga moja, ko vem, da to bereš - da ti na pamet ne pride, da me doma začneš zašliševat! ) trebor in anja37 1 1
ImenitnaPriložnost Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 PS: varanje je tudi, če grem recimo en krog s Hondo CBF, moja črna italijanka Multistrada pa doma v garaži čaka na boljše cajte Jure in anja37 1 1
Schumy Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 ja pol mislite tko ko js zame če se že sam zaližeš ko maš pač že babo pa to je varanja pa tud če ne greš do konca.... anja37 1
DAMI34 Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 uh, s tabo bom pa še šla na kufe :naughty: + tortica :music3: bajkr88 in anja37 2
soncy Objavljeno September 12, 2010 Opozori Objavljeno September 12, 2010 ja pol mislite tko ko js zame če se že sam zaližeš ko maš pač že babo pa to je varanja pa tud če ne greš do konca.... ne boš verjela, samo svet je velik in v mnogih kulturah velja, da je moški zlo reven, če ima samo eno. tko da slovenci smo zlo en reven narod :lol: halls, anja37, thumper in 1 other 2 2
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se